Plywood i luga o le fola - o le a le mafiafia o le mea e manaʻomia i luga o le laupapa laupapa

Anonim

I soo se tasi, o se vaega taua o le totonu o se fola matagofie. E tatau lava ona maualuga atoatoa ma le lelei, talitonuina ma e moni lava. Lenei o le a faʻaopopoina le poto ma le alofa tunoa o mamanu. O le mafuaʻaga lena o le saʻo filifiliga o le aʻoaʻoga i fafo e taua tele. Mai i ona manatu ma o le olaga olaga e tatau ona fuafua i le faʻavae o le a faʻaaogaina i le fatu.

Mo se fale laupapa, o se tasi o filifiliga sili ona maoaoga e mafai ona taʻua o le fale poʻo le lala, o le tau lea e maualuga. Mo nisi nofoaga e manaia tele le foliga o se poletivin cydure ma ceramic comile, o le tau e sili atu ona maua.

Plywood i luga o le fola - o le a le mafiafia o le mea e manaʻomia i luga o le laupapa laupapa

E feagai ma le fola, e mafai ona e faia le faʻamoemoe o Plywood. O loʻo manaʻomia le lautele ma galuega faʻatino, e le maluelueina o le iai o le tele o vaega o le tele o vaega o laʻau. O le iʻuga e maualuga le malosi ma le faʻatuatua. O lenei mea e iloa ai le mafiafia ma le tau. E tatau ona fetaui ma le tau o le a faʻaaogaina mulimuli ane.

Foliga plywood mafiafia palota

Tele e masani ona tuʻuina atu i le tulaga mafiafia. E taunuu i le 3-30 mm. Peitaʻi, e tatau ona e filifilia se aoga faʻapitoa e fuafua i le faʻamoemoe o le faʻaaogaina. E taua foi lenei, aua o le au Pafiwood o faaleaogaina uiga faigaluega. Faatasi ai ma i latou o mea nei:

  1. Le lelei o le gatasi. O le manifinifi o laupepa palu o palama, le laititi o le maualuga o le tuʻufaʻatasia o le, ma o le tau o le a tuʻuina atu ma le avanoa. E mafai ona mafua ai se i luma o faʻaletonu o faʻaletonu.
  2. Faaopoopo le faasolitulafono. Mo soʻo se fale, e taua tele mo le faʻamalosi ma le faʻafefeteina foi. Faʻavae i luga o le mea moni o fafie e iloga i le maualalo o lomu gaosia, e mafai ai ona aveʻesea ai le faʻaopopoina o le siʻitia o le faʻamalologa o lotoa. O le mafuaaga lena e manaʻomia ai le faʻatuatuaina o papatusi mafiafia.
  3. Le mautonu. O le malosi faʻapea foi, faʻateleina le faʻamisina o paluga o laupepa. O le taua taua o le ono mafai o le faʻasaoina o le faʻapipiʻi o le ata o le fola. Peitai o le tau i lenei mataupu o le a siitia.
  4. Maualuga mai le fola i le taualuga. O le maualuga o le potu e mafai ona faʻaititia pe a filifilia le sili ona leaga Plywood. Tele taimi, o lenei itu e le sili atu i le 3-4 cm.

Mataupu i luga o le autu: O moli o fafo: ata, ituaiga, filifiliga, faapipiiina, faapipiiina

Plywood i luga o le fola - o le a le mafiafia o le mea e manaʻomia i luga o le laupapa laupapa

E le gata i lea, pe a filifilia le mafiafia o plywood o laupepa, e tatau ona e gauai atu i le lelei ma le ituaiga o le tau o le a faʻaaogaina e faʻaaoga e teuteu ai.

Plywood mafiafia tatau 8-12 mm I tulaga e te faʻatulagaina ai Chernovawaya laupapa fola lalo o le kapeta po o linoleum. E faʻatagaina lea ona faʻapipiʻi le fola laupapa. Peitai, afai e iai ni sese o le faʻaaogaina, e tatau ona e filifilia se mafiafia o Plywood Witcood, e ui lava o lona tau e maualuga.

Afai o fuafua Faapipiiina o le laminate po o le parquet , e tatau ona e foai Fiafia mafiafia o 12-15 mm . E oʻo atu le faʻavae, o le a lava nei mea taua. Ma le isi, o le a mafai ona ausia lelei maualuga maualuga maualuga ma soona faʻaalu meatotino a le fola i totonu o le fale laupapa.

Ina ia mafai ona faʻapotopotoga o le laupapa laupapa laupapa e saʻo, faʻaaogaina Lautele Komiti . Mo ia, latou te filifilia Farani, le mafiafia o le taunuu 15 mm.

O le isi faʻatusatusaga o le mea faʻavae o mea faʻavae ma lona ituaiga. E mafai ona e filifilia filifiliga nei:

  • sima;
  • sala;
  • Fafie.

I luga o le ata sima o le uta mo Plywood toetoe lava faʻateʻaina atoa, e le tatau foi ona maitauina le tauloʻaga. I le tulaga lenei, o le mafiafia o le palu o le pagswood o laupepa e mafai, o le tau o le a avanoa. E fuafua lava i le faʻatonutonuina o le paʻu ma fai ma sui o le maualalo itu.

Plywood i luga o le fola - o le a le mafiafia o le mea e manaʻomia i luga o le laupapa laupapa

Ina ia ausia taimi tatau ona tumau, lua-vaega gelu, pasqut masqttic possic po o mea ua faʻaaogaina e pei o faʻapipiʻi. E le gata i lea, e mafai ona e faia le mamanu e faaaoga ai le fao. Ole mea lea e mafai ai ona 'ausia ai le galuega a le malo ma tele.

Afai e manaʻomia le feagai ai ma le fola laupapa, o le plywood pepa o le a avea ma sili ona lelei filifiliga ma o latou tau o le a faʻamolemole. O loʻo taʻua i amioga maualuga ma faʻaaogaina o uiga. O se taua taua e mafai ona taʻua o le mea moni lea o le a matauina le fesuiaiga o le ea, ma o le faʻavae o le a le aofia ai. O fua e le faia se vaega faapitoa.

Manatua o le faʻasaoina o laupapa ma le lelei o le ogatasi e faʻalagolago i le tulaga o le faʻasino o le lag. Plywood e tatau ona tuʻuina atu pe a fai o le laupapa laupapa e leai ni tau pe faʻafitauli. Afai o i ai, e tatau ona e tausia le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia poʻo le toe faʻaleleia, filifili fiafia tele.

Mataupu oi luga o le autu: fuafuaina o le Hormal Cremptain faatinoga

Afai o le toe fausiaina mo soʻo se mafuaʻaga ua le mafai ona avea, e sili le filifilia o le faʻatulagaina o le fola o le fola o le fola o le fola, o le tau o le silafia e le silafia. O lenei mea e manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o le faʻavae ma le isi mea mulimuli ane faʻamau o laupepa i latou lava. O le mea lea e tatau ai ona faʻatagaina e alo ese mai le maualuga.

O le mafiafia o le plywood e tatau ona 20 ma sili atu mm, ma e le amanaia le itu. O le iʻuga o le avanoa e faʻaitiitia ai faʻaletonu o mea leaga ma vai leaga, faʻapea foi ma a latou taunuʻuga uma. Damother Seam ua faia i le va o le panels. Tausi lelei le i ai o le i ai o le inisi le puipui e tatau ona sili atu i le 1 cm.

O le a le mea e faʻaaogaina?

Ina ia mafai e le fola i le tulaga maualuga i se tulaga maualuga, e tatau ona e faaopopoina i le tulaga o le oloa. O le filifiliga e tatau ona faʻavae i luga o mea nei o loʻo sailia - pe a maeʻa ituaiga:

  1. Fsf ma fc. O loʻo faʻaaogaina i tulaga o fai faʻatasi ai faʻalapotopotoga. O lenei ituaiga o loʻo i le manaʻoga i luga o le ausilatu ma meafale alamanuia. O faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu ma le lautele lautele.
  2. Fof ma fb. O faʻamaumauga o ituaiga o ituaiga e le talafeagai mo le faʻaaogaina i tulaga o le atunuʻu. O lenei ona o le mautinoa o mea leaga i le faʻavae, o loʻo iloga ona iloga. O lea plswood o loʻo i ai i manaʻoga mo galuega alamanuia.

Plywood i luga o le fola - o le a le mafiafia o le mea e manaʻomia i luga o le laupapa laupapa

E sili mo le faʻatulagaina o le fola i totonu o le fale laupapa e faʻaaoga ai le FSF poʻo le fc Farru. O le ituaiga mulimuli e fai ma sui o ia lelei mea lelei o le ulaulaga o le susu. E mafai ona mafua ona o le Mullayer fausaga o mea, lea e fai ma sui o le vaomatua mai Alder ma Birch. O le mea e teu ai ma le saogalemu ma le tasi i le isi o faʻafetai i le synthic geethetic geetac, e le o maualuga i ai le toxin.

O le gaosiga o le FSF e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le kulimi, lea e aofia ai ni vaega o le phonalic. O lenei faʻaopopoina le faʻamamaina o le teteʻe. Ae i le taimi lava e tasi, o le siosiomaga o le siosiomaga e maualalo ifo nai lo lena o le FC. Mo nofoaga e aoga e faʻaaoga ai le E-1 le vasega a le ELYWODS. E iloga e le saogalemu ma mafai ona faʻaaogaina i tulaga o le atunuʻu. O le mafiafia e mafai ona i ai i le laina o le sili atu i le 40 mm.

Mataupu i luga o le autu: flizelin weldpaper mo le potumoe

O se filifiliga fiafia o le a avea ma teuteuga o ituaiga. O loʻo faʻailoa mai ia i latou e le matagofie o ata mananaia o loʻo faʻatino ma fafie mea teuteu. A manaʻo iai, ituaiga ituaiga o palu o plywood e mafai ona faʻaaogaina ma o se fola laupapa laupapa.

Vasega Plywood

O se taua taua o le filifiliga o le vasega o Plywood. E iloa ai le tulaga lelei, tumau o le tautua ma le faʻagaioiga o ni faʻailoga. Tufatufaina ituaiga nei:

  1. Vasega muamua. O loʻo faʻaalia mai i le nofoaga o loʻo i ai i le po o le B. o le laualuga e faʻagaioia e le aufaʻatau poʻo ni mea taua e sili ona aoga I lenei tulaga, o faaletonu e pei ona faatafunaina. Tuusaunoaga fai ni mea laiti. Peitai, i le taimi o le taotoga, latou te le afaina, ae na o le maea ai o uiga a le Plywood o laupepa. O lenei ituaiga e faigofie ona taliaina mo le faʻaaogaina o se faʻavae o le tino. O le tautua olaga o le mea e oʻo atu i le 30 tausaga.
  2. Vasega lua. E faalumaina e le BB po o II. O le tagatavaai e mafai ona faʻagaioia faʻaaoga le vali pe faʻasaʻo le faʻaaogaina o se veneer. I luga o pepa o loʻo i ai ni pupuʻu laiti pu i le lautele e le sili atu i le 6 mm. E i ai le tele o le 25% i le lanu suia. O lenei ituaiga o palu o le plywood e fautuaina e faʻaaoga o se veape mataʻutia. E iloga ona uiga i le maualuga malosi ma le tetee i le leaga.
  3. Vasega tolu. Faatulagaina - CP po o le III. E mafai ona faʻaeata i se ata tifaga poʻo se isi ata poʻo isi mea opaque. Taofia ma palu e mafai ona aapa 1.5 mm. Suiga i le lanu e mafai ona aapa atu i le 50%.
  4. Vasega fa. Faatulagaina - c po o iv. E manatu o le sili atu ona taugofie. E faʻatagaina i luga o le pogisa ma pu, o le lapoa o le mea o loʻo i luga o le 40 mm, o le lautele o le paʻu e mafai ona 10 mm. O suiga lanu e mafai ona faaleoina.

Plywood i luga o le fola - o le a le mafiafia o le mea e manaʻomia i luga o le laupapa laupapa

Tapuni o laupapa e tatau ona ofi i luga o plywood. Filifili, e tatau ona e amanaia uma auiliiliga. O le mafiafia o se fua faatatau o mea taua sili, mai le tele o gaioiga faʻalumaga ma tumau o le tautua.

Faitau atili