Faia o se kalapu laupapa ma o latou lava lima

Anonim

Ata

Taitasi pule o se fale tumaoti poʻo le tuʻuina atu e mafai ona faia se faitotoʻa faitotoʻa ma o latou lava lima. E fautuaina muamua e sauni se ata o se lumanaʻi. I lona tulaga, o le aofaʻi o le galuega o loʻo lumanaʻi O loʻo fuafuaina ma faʻatapulaʻaina mea talafeagai.

Faia o se kalapu laupapa ma o latou lava lima

Aʻo leʻi fausia le faitotoʻa laupapa, e tatau ona e fuafuaina ma a latou manatu ma tele.

Tulafono taua

O le faitotoa mai le laau e faatusa i le ituaiga o se faiga faatausamiga ma 2 smash. Sa talosaga pine mo lo latou gaosiga. O laʻau faapena e iai sina mamafa mamafa, ma e tetee mai i aʻafiaga o le siosiomaga. E mafai ona e faia le faitotoʻa mai le laʻau e faʻaaoga ai mea nei:

Faia o se kalapu laupapa ma o latou lava lima

Masini laupapa laupapa.

  • Shaudv;
  • Oti tipi ma le mafiafia o le 25 mm ma le 100 mm lautele;
  • Loiss.

Mai mea faigaluega o le a manaʻomia:

  • o le samala;
  • hacksaw;
  • vili;
  • vili;
  • suo;
  • rofautte;
  • pulumu;
  • lava-lipping scw;
  • oneone.

O le faitotoʻa e faʻapipiʻi i luga o le lagolago lagolago. Mo le gaosiga o mea lata mai o elemene, Oak Uto o loʻo faʻaaoga.

A o le lautele o le lagolago, o latou maualuga e fetaui ma se tutusa faʻailoga o le faitotoʻa.

E manaʻomia le faʻatonuina o le loloto e faʻapipiʻi ai le lagolago, o le malosi mautu ma le malosi o le a avea ma faitotoʻa laupapa. O le aveesea lea o le ono mafai ona taofia ai lenei mamanu i le taimi o lona taotoga.

Faia o se kalapu laupapa ma o latou lava lima

Gate Scheme ma foliga foliga.

Le nofoaga o le a faʻapipiʻi ai le lagolago o le a faʻamamaina e le lapisi. Ona pai, le lapoa o lea e sili atu i le faʻailoga tutusa o le lagolago e 10-20 cm. O le pito i lalo o futu taʻitasi o le a tataina. Muamua tuu le aluga o le lapisi. Ona tago ai lea o le lagolago. E manaʻomia le siakiina e le agaleaga o le faʻapipiʻiina o le a siakiina ma le plum. A o le i liligiina, o le a manaʻomia ona e taulimaina le vaega tutusa o le lagolago ma se faʻapitoa faʻapitoa (suavai e toe faʻaleleia pe leai se aoga). O lenei mea e taofia ai laau lio. O le isi laasaga o loʻo aiaia ai le tapenaina o se sima faʻafefiloi ma sasaa le taufule. Mulimuli ane galuega e faia ina ua maeʻa faʻamamaina o lenei faʻavae.

Mataupu i luga o le autu: gaosi oloa o pepa puipui: atunuu, fale gaosi

Desiggement Tekonolosi

Faia o se kalapu laupapa ma o latou lava lima

Le masini o se vaega e lua-loloto.

O le faitotoa na faia e o latou lima mai le pa. O lenei mea mata ese ua tipiina i auiliiliga o foliga tutusa. Mo le gaosiga o le 1st sini ash, o le a ave 2 pa mo bottoms, pito i luga, jumpers ma itu.

O le la luga o mea taʻitasi na faia mai fafie o loʻo faʻagaioia ma ona lava lima ma le soner ma le affaspssitic. E tatau ona matauina o le malosi o le faʻatulagaina o loʻo faʻalagolago i le malosi o le tufuga o vaega o vaega o elemene. O le faʻavaʻa o le aʻoga e faia i le tupe faʻaalu o le faʻapitoa faʻapitoa - Boozen Brazing.

I totonu o nofoaga o loʻo faia i pu e ala i pu lea o loʻo faʻaofi le fusia o le fula. O nei moges e faia muamua ma epoxy glue. Ina ia faaleleia le mauga, straws apalai. I le ogatotonu o le faʻavaʻa, o le jumper mai le pa ua faʻapipiʻiina. I tulimanu latou te faia ni tino. O nei vaega o loʻo faʻaalia i le ituaiga o le 300-400 mm uumi pa. Afai e iai le maualuga o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le 2 m, ona le tatau ona sili atu nai lo le 160-170 cm.

Faamama ma Faapipiiina

O le isi laasaga o loʻo aiaia ai le tapenaina o kata pepa. Fafie ua tipi i le tele o le tele. O itu uma o laupapa e gaosia e le vaalele. O fafie e pipii i le faitotoʻa o tagata taʻitoʻatasi e tusia. O laupapa e tutusa vavalalata pe o se laa itiiti. O le lata mai o le tekonolosi o loʻo maua ai le faʻaaogaina o se ata o le umi o le umi e tatau ona tutusa ma mea mo le mea mo le mea teuteu. A o le mafiafia mafiafia, o lenei faʻatusatusaga e fuafua i le va o laupapa.

Afai e faʻapipiʻi le clut, ona mafai lea ona e tipi le pito i luga o laupapa. O nei nofoaga ua uma ona faamama ma le pepa emeri. E faapena foi, o le 2nd sini o SHAS na gaosia. Faʻapipiʻiina lenei mamanu faʻaavanoaina mo le faʻamau o le matasele i le vaʻa. Faʻapipiʻiina o le USD ia lava-tele e faia pe a maeʻa le gaosiga o pu, o le sili atu o le faʻamau o le nonoa.

O faitotoʻa o faitotoʻa e tatau ona faʻapipiʻiina i se mamao mai le eleele mai le 5 cm. I le tulaga tapunia, o loʻo faʻamautuina le mamanu ma le fesoasoani mo loka. O faitotoʻa o faitotoʻa e tatau ona valiina i le faʻapitoa foliga. O le mea e faʻaaoga i le laʻau i le 2 vaega.

Mataupu i luga o le autu: Ciring Landry Dryers i le faletaele

Se isi metotia

Faia o se kalapu laupapa ma o latou lava lima

Uamea faavaa afi mo faitotoa.

E mafai ona fai faitotoʻa faitotoʻa o faitotoʻa laupapa. O lenei metotia ua manatu e sili atu le aoga, ma e faʻatagaina oe e faia sina oloa. E manaʻomia le manatu lea o le uʻamea faʻapipiʻi na matua faʻaalia tele le faʻagaioiga o gaioiga atoa o mamanu atoa. Maualuga-tulaga le mafai ona faʻatagaina oe e nana le faʻavaʻa, faitotoʻa o le uluaʻi foliga.

O loʻo faʻapipiʻi faitotoʻa o le laupapa i luga o le uʻamea faʻavaʻa e faʻaaoga ai mea faigaluega ma mea nei:

  • Siko;
  • uʻamea uʻamea;
  • Shaudv;
  • o oe lava le tofo;
  • le sima lea;
  • Oneone.

Muamua seti lagolago. E mafai ona faia i le uamea paipa. Mai luga, o le oloa e ufitia i le eleele faapitoa. O le maualuga o elemene o le a le maualuga o le faitotoʻa ma le 1 m. O le faʻatulagaina o pu ma aluga o loʻo faia i se tulaga tutusa, pei o le 1st mataupu. O le pito i luga o le lagolago o loʻo tapunia e se pulu. O le a taofia ai lenei susu susu. O faitotoʻa laupapa e faʻatagaina ai ni pulou uʻamea e pei o le plug.

Saunia vaega o le a ogatasi le tasi ma le isi. O le ata o le iʻuga o le taunuʻuga e tatau ona i ai tutusa tulaga. Ina ia mafai ona fola mai le faitotoʻa o le faitotoʻa o se ituaiga o oloa i luga o se oloa. Wooden Trim ua faʻapipiʻi i se faʻavaʻa ma se tulimanu. Latou te manaʻomia e sili atu i le pito i luga ma le pito i lalo o le mamanu, a o le faʻailoga o itu o itu o le 200-300 MM ua maitauina.

O tulimanu uma e fai ai pu. Brux ua mautu ma bolts. O lo latou umi e tatau ona tutusa ma le lautele o le shish. I luga o lenei RAM, O laupapa mo le maalili e le tusi e ala ia te ia lava. Afai o lenei faiga e faia e aunoa ma avanoa, ona liliu ai lea o se parvas. A leai, e faʻaaoga se ata. A o le i taina, le uamea mamanu o loʻo ufitia i se faʻapitoa muamua i le 2 vaega. O le auala lava e tasi e sau ma le 2nd sash. Afai e tatau, e mafai ona fai se vai ese mai le laau.

Faia o se kalapu laupapa ma o latou lava lima

Faia o se kalapu laupapa ma o latou lava lima

Faia o se kalapu laupapa ma o latou lava lima

Faia o se kalapu laupapa ma o latou lava lima

Faia o se kalapu laupapa ma o latou lava lima

Faitau atili