Auala e ogatasi ai le fola i lalo o le laumua i ou lava lima e aunoa ma se ata

Anonim

Auala e ogatasi ai le fola i lalo o le laumua i ou lava lima e aunoa ma se ata

Filifilia ofu o fafo mo se fale mautotogi poʻo se fale o le atunuʻu, e tatau ona e manatua o mea taʻitasi ua tuʻuina i luga o le mea na saunia. Faʻalagolago i le ituaiga fola o loʻo ufiufi, manaʻomia mo le tapenaina o le fola o le ata puipui ua fuafuaina.

O le aso, o se tasi o le sili ona lauiloa o oloa e lamua. O lenei mea ua tuu i luga o se lamolemole lamolemole. Ina ia mafai ai ona faʻamalosia tulaga lelei, e tatau ona e iloa faʻatino le fola i lalo o le laminate. O le faiga o ia lava e le faigata tele, ae manaʻomia le tausiga, saʻo ma taimi.

Laupapa laupapa laupapa

Auala e ogatasi ai le fola i lalo o le laumua i ou lava lima e aunoa ma se ata

O le sili ona lauiloa o mea e sili ona lauiloa plywood fola - Plywood

I le taimi o le fausiaina o fale, laupapa laupapa poʻo le folasaga ua faia, o lea e mafua ai ona faʻamoemoe le ogatasi o le tele o le faʻataʻitaʻiga Le suia na o le mea e manaʻomia ai. O le palapala e tatau ona lamolemole ma talitonuina.

Ae le i faia ni gaioiga, e manaʻomia le faia o se iloiloga o le o loʻo iai nei. O le laau o se mea e le lelei ona toe faaleleia. Afai e amata ona pala laupapa laupapa o le ata o loʻo iai, ma o latou foliga mai fafo e le musuia le talitonuina, e mafai ona e mafaufau lelei i la latou sui atoa.

Auala e ogatasi ai le fola i lalo o le laumua i ou lava lima e aunoa ma se ata

O lea, i le vaega muamua, o le taofi o o mea le talafeagai ua teena. Afai o se inter-storey soʻoga, ona aveʻesea ai lea o le aveʻesea i le uta utupoto. Pe a tupu le fola o le foloa o le fogafale muamua, e mafai ona suia atoa le laau.

A faʻapea o loʻo feagai ma le fola laupapa i le malosi o le susu ma le sasaina, ona e tatau ona e sauni mo le mea moni e ala i le fuafuaina o le faʻaumaina galuega, e mafai ona e oʻo atu i le sili atu.

Po o mea masani, faatasi ai ma le tausiga lelei o fola o le fola folasaga, ua mamago. O mea faapena e mafai ona faʻaaogaina. Ina ua uma ona aveese le ogaumu tuai ma ia mautinoa o le tau lagolago e toe talitonuina, e mafai ona e alu i le fou masini.

Auala e ogatasi ai le fola i lalo o le laumua i ou lava lima e aunoa ma se ata

Gvl o loʻo faʻaaoga foi e fesoʻotaʻi

Tusitusiga i luga o le autu: Interrapol Convectors - o le sili ona leaga fofo mo le fale

O le gatasi o le fola i lalo o le laumua e tatau ona amata mai le Chop o se tulaga faalava e fuafua le maualuga o mea uma. A leai, e le mafai ona e maua i le tulaga ma isi potu. Mo le fogafale, lasi ma laulaau o le a manaomia ai mea e tatau ai.

Faitau mafai ona amata mai le faafeagai. Mai le tulaga manaʻomia, o le maualuga o le laumei ma le mea na tupu ai ma le mea e tupu ai le maualuga o le pepa mea, o le mea e mafai ona faʻaaogaina e le CSP, Gvl poʻo le Braneur. O le iʻuga o le a fetaui ma le maualuga o le laʻau laupapa.

Auala e ogatasi ai le fola i lalo o le laumua i ou lava lima e aunoa ma se ata

Ma se mea manifinifi fola, o le sitepu i le va o peni e tatau ona itiiti

O le lakapi laki o le faʻavae lea i lalo o le ata o le fola. E faʻapipiʻiina i latou i se laasaga i se auala i se auala o le tulaga tulaga o mea e le faʻalavelave i lalo o le ogaoga o tagata. Oly tusa lea, mo ni ie musua, o lenei tulaga e sili atu, ma monifinifi - itiiti.

O le pepa o loʻo faʻapipiʻi i luga o le tutusa i le pito o le ivi. E fautuaina le faia o le Mauga ina ia aua le faʻapipiʻi le fao i talaatu o le pito o mea. Mo galuega ma se laʻau, e manaʻomia le faʻaogaina o le faʻaaoga o oe i le faʻaʻaisa ma se lapoʻa tele.

O ia o le fola i lalo o se laminare e mafai ona maua toetoe o tagata uma ua i ai le manaʻo mo le fausiaina ma se poto masani i lenei nofoaga. I luga o le pepa mea e mafai ona faʻatulagaina le mea e faʻapipiʻi ai ma lalo le laminate.

Ogatasi o le sima fola

Auala e ogatasi ai le fola i lalo o le laumua i ou lava lima e aunoa ma se ata

O loʻo mafai ona faia se vaega o le sima o loʻo mafai ona faia i le tele o auala. O ituaiga nei o le galuega o le a fetaui i le fale mautotogi poʻo le atunuʻu.

  1. O le masini e maitaga mago mago.
  2. Sima-oneone tie masini.
  3. Ogatasi o le tagata lava ia-fuafuaina.

Auala e ogatasi ai le fola i lalo o le laumua i ou lava lima e aunoa ma se ata

Mamago

A o lei amataina le galuega ma le laupapa laupapa, o le fola o loo iai o loo iai i lalo ua vavaeeseina. Afai i luga o le sima o loʻo i ai se mea tuai o le galugalu, ona tatau loa lea ona tape lenei fola. Ma e manaʻomia le faʻamamaina atoatoa le sima ma le faʻataotoga, e aofia ai le pefu le faʻatatau i lona tulaga.

Mataupu i luga o le autu: placticiazer mo se mafanafana mafanafana ma ou lava lima: o le a le mea sili

Afai e i ai foʻi ni pa ma le palaka, e tatau ona filifilia e ala i le siʻosiʻomaga-oneone fofo pe tutusa foʻi o le aufaʻatau. Ona mafai ai lea ona i ai le fusi o le fola o le fola i lalo o le laumua poʻo le masini o le tuʻufaʻatasia o le mamago o le folasaga.

Faatasi ai ma soʻo se masini faʻafefeteina, o le faʻavasegaina tulaga o le tulaga muamua fuafuaina ma o mea maualuluga o mea uma ua fuafuaina.

Mo le oneone oneone sima, o loo faia se moli. Ia i latou o le a tuueseeseina. O le faʻamalosia o mea e teuina i le va o sukalati, mo se faʻataʻitaʻiga, o se masoa maso. A maeʻa nei sauniuniga, e faʻatumuina saʻo i se fofo.

O le maitaga mago na fao i lalo o le laumua e talafeagai pei o ni tala. Faʻapipiʻi le alavai na faia e le taimi e tasi e faia ai le galuega a le Beacon ma laupapa laupapa. O se moli moli o le o lo o ufiufi mea i le va o vaitafe, lea e mafai ona avea ma memmzit. E siʻosiʻomia o le siʻosiʻomaga ma lelei mo le teuteuina o le fale.

O le isi i le nofoaafi ua tuu pepa. Fuafua i le mafiafia o laupepa, o le faʻatulagaina laina ua filifilia. E le tatau ona fafaga laupepa. Afai e tatau, e mafai ona folasia i ni vaega se lua.

Auala e ogatasi ai le fola i lalo o le laumua i ou lava lima e aunoa ma se ata

O le tagata lava ia-tulaga o moe le moe i le lua faaputuga

O le saeia i lalo o le laumua o le tagata lava ia-fuafuaina o loʻo faʻatulagaina i tulaga e lua. Sasaa se ata ma le faaumaina o vaega. Mo le maualuga-tulaga faʻatumu i le tulaga, o le potu e vaevaeina i ni sikuea sikuea, i tulimanu o mea e faʻapipiʻi-fao o loʻo feoaʻi i totonu o le sima.

O lo o latou fevaeaʻi i se auala e iai le pulou o paʻu o loʻo i ai i le vaalele lava e tutusa ma tautua o le toe faʻaleleia o le fofo. O le laga o le liligiina o le tuʻufaʻatasiga e faigofie ona fesoʻotaʻi i le tafailagi vaalele e faʻaaoga ai se nila fana.

Foliga o le masini o le talatala o le laugatasi

Auala e ogatasi ai le fola i lalo o le laumua i ou lava lima e aunoa ma se ata

Talu ai e mafai ona ofi atu le fola sima i lalo o le laumua i auala eseese, e manaʻomia ona e suʻesuʻeina uma filifiliga ma filifili le talafeagai.

  1. Mo laugatasi, o se paʻu sili ona agavaʻa e manaʻomia, pe a o le fola ma pepa laupapa mea, faʻapitoa faʻapitoa.
  2. O mea ua lauiloa o le a le mafai ona ogatasi i le loka pe a fai o loʻo i ai le faʻaofuga faʻa-le-.
  3. I le atunuʻu fale i luga o le fogafale muamua, o se mea moni mo le fausiaina o le faʻatupuina o se masini susu.
  4. O le uliuli o le uliuli ma se mafanafana fola o le tino e mafai ona faia e aunoa ma se masini o se pepa mea. E mafai ona faʻataʻatia le laminate e aunoa ma le CPS, Plywood poʻo Gvl.

Mataupu i luga o le autu: tioata vaega mo le faletaele

Mo le laupapa laupapa laupapa na laga mai le laupapa, o le mamao i le va o lags mafai ona maua mai le laulau. Aʻoaʻo atili e uiga i le faʻapipiʻiina o le ata tusia i lalo o le laumua, vaʻai lenei vitio:

Fola laupapa mafiafia, mmMamao i le va o laina, m
tasilua sefulu0,3.
2.Aua.0.4.
3.tolu sefulu0.5
fa35.0,6
lima40.0,7.
6.45.0.8.
7.lima sefulu1.0

Ae le i faia muamua, e manaʻomia le amanaia uma manatu, ona le manaʻomia lea e tuʻufaʻatasia le fola i tagata uma. Iloiloina o le aofaʻi o galuega ma le aofai o tau, e mafai ona fai se filifiliga ia faʻaauau le galulue faʻatasi ma se matai faʻapitoa poʻo tumaʻoti.

Afai e iai le talitonuina o ou lava avanoa, ona lava lea e amata ma fai lenei galuega oe lava. Laminate e mautinoa talafeagai ina ia mafai ai ona faia lana lava fola matagofie ma aso nei. O lenei inisiua e manaʻomia ai ni tuutuuga pe a faʻapipiʻiina. E manaʻomia ona faia se mea e mafai ai ona mafai foi ona tautua le tau o le a tautua ai mo le tele o tausaga mo le tele o tausaga ma le umi.

Faitau atili