Sue i luga o Lam Lamrequin ma o latou lava lima ma lona faʻaaogaina: shabran pe bando

Anonim

O le teuteuga vaega o pupuni i luga o le faigata o se tamai mamoe malosi. O lona fetuu e mafai ona faia i ona lava lima. Muamua o mea uma, e tatau ona e iloa o a mea o le a manaʻomia mo lenei. O lona gaosi oloa e mafai ona faʻatino e faʻaaoga ai le faʻapipiʻi ma le le mautonu mea. Atonu o se mea lea mai le lisi o loʻo iai:

  • Paolo po o le bando;
  • Faaonaia;
  • Fligelin;
  • Agasala;
  • Faavaa faia o fafie poʻo soʻo se isi mea.

Sue i luga o Lam Lamrequin ma o latou lava lima ma lona faʻaaogaina: shabran pe bando

O Lablan o se teuteuga sili ona lelei o le a faʻamaeʻa pea le pupuni i lau faamalama. E vaʻaia foi manu manu o le a faʻateleina le potu, ma e maualuga ma le lautele.

Shabran pe bando

Ua tofu i latou ma uiga. Shabrank mafai ona avea ma ni ituaiga e lua: lermoclate po o le tagata lava ia. I le tulaga muamua, o le mea lea, o le fatuina o le faʻaaogaina o se uʻamea, ma i le toʻalua ua lava le aveeseina o le ata puipuia e tatala le faʻavae o le ata ma pipii le ie. O le mafiafia o lenei mea e mafai ona oo atu i le 6 mm. O le laualuga ma le faʻapipiʻiina o le tuʻufaʻatasiga e mafai ona i ai i le tasi itu poʻo mea uma e lua. O se tasi lea o mea sili ona taugata. I se faʻaopopoga, bado e faigata ona maua. Mo faapipiiina o le tamai pamrequin mai le fusi i le faavavau e faia e le sciking ribbon velcro.

O le suisui o le tamai mamoe, o lenei faʻavae e amata i le galuega mo le galuega.

E manaʻomia le fuafuaina o le fusifusi faʻataʻitaʻiga o loʻo e fiafia i ai ma fai se mamanu mai le pepa malo.

Le isi, lolomiina le fusi i luga o le laulau ma oti le fasi mea manaomia. O ie mo le lolomiina o le tamai mamoe e tatau ona muamua i le taimi nei. Saunia le fili e tofia i le itu sao o le filo. Tusi i lalo ma malupuipuia le iron (pe a fai e te faʻaaogaina se tormoclate gang). O le vevela o le uʻamea e le tatau ona maualuga tele, o lona malosi sili ona lelei o le 2.5, aʻo le ulugaliʻi e tatau ona laʻitiiti. Malamalama ma lamolemole gaioiga savali i luga o le ie, o lea foi le faia atoa. E manaʻomia mo le ie ma se faʻatusatusaga e tuʻu ai le tomai e sui ai le ie ma ausia le tulaga manaʻomia o le ata. A avatu ni ie e malu ai, mo lenei mea e te manaʻomia 3-4 minute.

Mataupu i luga o le autu: Teuteuga o le Presterctord Sketcart

Siaki le nofoaga o le pito i luga o le ie pe a fai ma se mamanu. Toetu le mea e tatau ai. I tua atu o lena mea, e mafai ona e faasaʻoina le fusi, ia tuʻutuuina le mana i le 3 ma e lapa uma na lavea ai le ausa. E manaʻomia le mafai ona faʻapaʻiaina i luga o le uʻamea, ae leai se mafaufau e tele. Tuu atu i le galuega e malu ai.

Sue i luga o Lam Lamrequin ma o latou lava lima ma lona faʻaaogaina: shabran pe bando

Faʻataʻitaʻiga 1. Faʻailoga faʻailo e lua o loʻo mamanuina ma tama Lamrequiin.

E mafai ona e faʻaogaina ni filifiliga mo nisi teuteuga o le riguti pa lakapi. I aso muamua, o le pito i lalo o totoe o loʻo matala, o lona uiga, e le teuteuina i se 'olo poʻo se mea faapena. I lea tulaga, e manaʻomia le faʻaaogaina o le laina. Oti se avanoa ma se laina o le 1.5 cm o ie i le pito, faaee atu o le ufiufi i luma o le mea teuteu o le pamgequir ma tuu le laina lapotopoto. Mo le filifiliga lona lua, o le a manaʻomia foʻi e pa ai se avanoa i se ie taʻavale. E tatau ona toso ese le pito o le 'au mai le faigata vaega, Tuufaatasia le faʻasoaina o le ie ma amata le vaega malosi o le vaega. I le ie o loʻo manaʻomia e te manaʻomia le faʻapipiʻiina o le faapipiiina o le faapipiiina ma le malupuipuia le uʻamea tipi i luma o nei mea fulu. O le pito i lalo e mafai ona vavaeʻeseina e le vavaeeseina e le 'olo poʻo le fringe. Bazo ua pipii i le eAves ma se faʻapipiʻi faʻapitoa se mea faapipii.

Talosaga Fliselina

O le flizingeline ua gaosia i luga o se vaega o mea, o loʻo faʻaaoga ai le faʻapipiʻi o le ufiufi. E matua manaia lava ma mafai ona avea ma se tasi o ituaiga lua: ma le kulimi malosi poʻo se manatu-faʻaaogaina. O le gaosiga o siama e mafai ai ma a latou lava phlizelin-faʻavae lima e mafai ona sili atu faʻafitauli ona o lona aulelei ma le vaivai. E sili atu ona fetaui lelei le faʻaaogaina i totonu faʻatasi ma isi mea, pei o le stengan online.

Sue i luga o Lam Lamrequin ma o latou lava lima ma lona faʻaaogaina: shabran pe bando

Faʻataʻitaʻiga 2. O ē na puipuia ma tamai mamoe, e aofia ai le lua swag.

Ogaoga flizelin ma 2 fasi mea e foliga ai o le tele o le lapoʻa ma foliga o phlizelin atoa i le lumanaʻi payrene, ma o le moli. Faamama le ie ao le i fiafia i ai le fiafia. Faʻapipiʻi le itu pito i luga o le phlizellin i le tissue auiliiliga ma proeeling lelei. Muamua, pasi le uʻamea i luga o le fusuaga ma moli mama, ona toe foi lea o le galuega ma, o le tata o le uʻamea, ia faia maulalo. Tuu atu i le tagata faigaluega e malu mo le 10-15 minute. Maua le PING 2 fasi fasi tisu avanoa ma tulaga. Suelo le galuega o loʻo faʻatinoina mai le itu sese, o le pito i luga o le pito i luga e le faʻapipiʻi ina ia mafai ona suia le tamai mamoe.

Mataupu i luga o le autu: crafts mo le tuʻuina mai o paʻu ma taʻavale taʻavale: manatu ma galuega (88 phototi)

I le maeʻa ai o le faʻaseʻe atu, e tatau ona e vavaeeseina le uppions abric, tuua le 3-5 mm ina ua maeʻa le filo ina ia le faataapeapeina le faʻailoga. I le pito i luga, e tatau ona e tuua le faʻasoa o le 2 cm. Aveese le tamai mamoe mataina ma faʻapipiʻi le avanoa. A malulu le tamai mamoe, e mafai ona e filifilia velcro. I luga o lenei mea, o le suʻi o le Lambrequin ua maeʻa. E na o le na o le kelu i le vaega lona lua o le velcro faʻapipiʻi i se togalaʻau mumusu i luga o ofaga.

Faaaoga o isi mea

O mea malie e tali tutusa ma le PHLIZELIN i totonu o ana meatotino, peitaʻi, e tele lava le mafiafia o nofoaga. E mafai ona faia i luga o le tissue pe kolose. O le filifiliga mulimuli e faʻaaoga tele pe a suisui lavalava. Ina ia suʻisu i luga o tamaʻi mamoe e sili atu le faʻaaogaina o le faaluaina O lenei mea e matua tumau lava ma e le o le lanu o le flizelin. I le taimi tutusa taugofie ma taugofie. O le mataupu faavae o le galulue ma ia e tutusa ma le flizelin.

E mafai ona e faʻaaogaina ma le faʻalumaina i luga poʻo le sytheps. I lenei tulaga, o le ae maua se iee nonoa i le taimi lava e tasi, ma le mamanu na teʻa lelei ai le Sikarine. Mea e le i faʻaaogaina e tatau ona toe faʻafou ai. E mafai ona e faʻamautinoa le malosi o le oloa pe a fai e te faʻaaogaina le flisline. O le lelei o se mea e maua ai se mea mo le sunwy hamkybani o le mea e mafai ona tape ma le fefe neʻi leiloa le maʻamauga.

E mafai ona fai se malosi malosi mo pahererne. Auā o 'oloa, e mafai ona e faʻaogaina fafie, Plasterspin, Chempboard poʻo le fusi laupapa. O le ituaiga o oloa o le a faʻalagolago i ai na o lou manatu ma avanoa. Mo le le lelei, o se mea teuteu mea e mafai ona faʻaaogaina o se meafale tao. Afai e te tosoina le paʻu paʻu poʻo le synthetic i luma o le faʻavaʻa i le faʻavaʻa, o le a maua ai se fua o foliga.

Mo le suisui Harkybain, e mafai ona e faʻaaogaina le tele o mea eseese. O le sili ona talafeagai ma faʻataʻitaʻi batoo-shabbrak, peitaʻi o loʻo taugata tele ma i le taimi lava e tasi e le faigofie ona maua pei o le flizelnin poʻo le faʻalumaina. O le mea mulimuli o se faigofie, taugofie ma taugofie filifiliga, ae aua le aunoa ma ni sese.

Mataupu i luga o le autu: mamanuina o se potu vaapiapi o tamaiti

Faʻaaoga le faʻasusu e mafai ona faʻatagaina i luga o le pogisa aano oona, o le a le mafai ona fufulu aitema mai ia. E mafai ona tutoʻatasi tutoatasi se filifiliga sili ona fetaui mo le faia o lenei mea teuteu.

Faitau atili