Faapipiiina kesi kesi

Anonim

Faapipiiina kesi kesi

Faapipiiina kesi kesi

Faʻaaogaina le fesili o le faʻatauina o se vai vevela, e masani lava ona masani ai o le filifiliga e pa'ū i luga o le pasa masani kesi. O loʻo latou faʻatuatuaina, avanoa ma faʻatagaina oe e vave vevela le vai o le vai. Ae tusa lava pe e filifilia se koluma le koluma faʻataʻitaʻiga mai le Mallint, Neva, Setra, Asusra, Osusu, e taua le aʻoaʻoina e uiga i le faʻapipiʻiina o mea.

Faapipiiina kesi kesi

Faapipiiina kesi kesi

O le a le tulafono o le faapipiiina tulafono faatonutonu?

Faapipiiina o ato kesi i fale mautotogi o loʻo faʻatinoina e tusa ai ma ia pepa:

  • Snip 42-01-2002
  • Snip 31-01-2003
  • Snip 41-01-2003

Faapipiiina kesi kesi

Tele tagata faʻatau tagata faʻatau le masalosalo pe mafai ona tuʻuina i totonu o le faletaele, a o latou faʻalogo ai e leʻo le mea e le fautuaina. Ioe, afai o le amataga (i totonu o fale o le 60s), o le kesi o le kesi na faapipiiina le masini i totonu o le faletaele, i tausaga talu ai e tausisi ai i le umukuka. E ui i lea, o le tupe o le faʻasa i le faapipiiina o koluma i le faletaele sa lesitala ai i tulaga o tulafono o loʻo faʻagaioia seʻia 2003.

I le taimi nei sp, e leai se faʻasaina mo ia faʻapipiʻi, ae naʻo le faʻaalia o mea e manaʻomia mo le potu o loʻo faʻapipiʻiina. O le autu o latou o le tele o le potu i le itiiti ifo 15 m2 ma le i ai o se faamalama ma le itiiti ifo o le 0.45m2, e le aoga mo le fale mautotogi fale. O lea o le toilalo o le faʻapipiʻiina o le koluma i le faletaele, atonu o le mea e manaʻomia. Afai o le koluma tuai ua uma ona i totonu o le faletaele, e feoai ai pe a le o le suia meafaigaluega fou.

Pepa mo le faapipiiina

E sili ona faigofie le faʻapipiʻiina o se koluma i se nofoaga na i ai se masini na tu ai muamua. I le taimi lava e tasi, e taua le faʻatauina o se masini talaʻi, ona faʻafesoʻotaʻi lea o le HCEK e maua ai se kopi o le poloketi o lona potu o lona fale mautotogi pe a maitauina le koluma ma ana uiga faʻapitoa. Le isi, e tatau ona e faʻaaogaina i le kasa o le kesi mo le suia o le koluma ao tausia le faʻapipiʻi nofoaga. O se isi talosaga e manaʻomia foʻi mo le toe faʻaleleia o galuega i luga o se malae vaʻalele.

Faapipiiina kesi kesi

Afai o oe muamua seti se koluma i totonu o le fale pe o le a suia lona nofoaga, saunia ia tusitusiga:

  1. Gaioiga i le tulaga o le chimney. O sea pepa aloaia o loʻo tuʻuina mai ma tuʻuina mai e le tautua o loʻo faʻatautaia ai le flus ma le saua o auala.
  2. Pricesareporport Coupin.
  3. Faʻamatalaga o le aia tatau a le fale mo le toe faʻatulaga o le fale mautotogi o le fale mautotogi. E tatau lava ona lafoaʻia ile taulaga.
  4. O le poloketi o le faʻapipiʻiina o loʻo faia i le gorghase.
  5. Faamatalaga i le galuega o 'au.

Tusitusiga i luga o le autu: Aso Nei Wappaper ma ata lolomiina po o le taulaga i totonu o le potu

Faapipiiina kesi kesi

Faapipiiina kesi kesi

O le taimi lava e faʻatagaina ai le faʻatagaina, o le kasa kesi o le a faia le faʻapipiʻi i totonu o le kesi paipa ma tuu le fata. Vavae ese le gauai atu i le faʻapipiʻiina o le suavai. O le tautauina o le koluma i le nofoaga, laina ma ni mea le talafeagai, o le kesi e tatau ona faʻatulagaina ma taufetuli le masini, ona faʻatoʻa ai lea o le masini mita.

Ma le isi, o lē e na te faia mea e faʻatino:

  • Mai le afi afi.
  • I le taliaina o le masini i le taotoga.
  • Mai le matata eseese.

I se faʻaopopoga, o le koluma faʻapipiʻi poloketi o loʻo faʻamatalaina i BTI.

Tulaga

O le nofoaga o le a faaseʻe ai le koluma, filifili i se moli-i luga e faʻatulaga le malamalama ma le usitaia isi tulaga, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o feutanaʻiga ma le faigofie ona faʻaaogaina.

Ua i ai mea e manaʻomia:

  • O le nofoaga o le nofoaga o le kesi vai vai e tatau ona le nofomau, ia i ai se vaega o le itiiti ifo i le 7.5 M2 ma le maualuga o le taualuga o le lua mita.
  • I totonu e taua le tuʻuina atu o le tele o le ventila (o se faʻamalama e manaʻomia).
  • Omiga i vai paipa e tatau ona mai le 0.1 ATM.
  • Faʻapipiʻi e tatau ona faʻatinoina i luga o se le-splashable puipui o sima poʻo piliki, ona le manaʻomia lea o le vavaeʻesea. Afai o loʻo faia i luga o se puipui faigata, ona mo le ufiufi o le puipui e tuʻuina atu ai e le mafai ona faʻaaogaina e le basal vevela-fuaina o pepa o le 0-5 mm ma le mafiafia . I lea tulaga, o le faʻatatauina o mea e tatau ona sili atu ona tua atu o tuaoi o le koluma a itiiti mai 100 mm mai itu uma.
  • I luga o puipui o le laʻau poʻo puipui ma se moli mataua-faʻatau atu, o le faʻapipiʻiina o koluma e faʻasaina.
  • O le autafa o le masini e tatau ona latalata i le 15 cm mai le puipui.
  • A o le i i luma le pito i luma o le masini e tatau ona maua fua avanoa (maualalo 60 cm).
  • O le mea sili ona maualalo mai le koluma i le kesi kesi e manatu o le 10 cm.
  • Spreded Hesun poʻo le uʻamea paipa ma se lapoa o le 13 mm ma luga atu i le 2.5 mita e tatau ona faʻaaogaina mo le sapalaiina o le vai ma kesi.
  • A o le i taina i luga o le koluma, o le loka loka tatau ona faapipiiina.
  • O le chimney maua auala e tatau ona i ai se lio o 120 mm i le lautele.
  • O le lapoa o le kesi e aveese mai le paipa paipa e tatau ona i le 110 mm, ma o le umi e mai le 300 mm i le 2 tikeri i luga o le 2 tikeri i luga o le 2 tikeri

Mataupu o loʻo i luga o le autu: tekonolosi o loʻo laʻei eletise i lalo o le fola i lalo o le Tile e fai oe (vitio)

Faapipiiina kesi kesi

Faapipiiina o tulafono i totonu o le fale mautotogi

  • Faʻaaoga i fale mautotogi e faʻaletonu ai oloa mai le koluma o le cormogtated chimney faia o le alumini e le faatagaina.
  • O le crane e sili atu le tafe o le kesi i totonu o le koluma o loʻo faʻaseʻe i tafatafa o le masini. E tatau ona i ai le samasama 'au.
  • Afai e te manaʻo e nana le ato kesi mo mea teuteu potu, e tatau ona latou faigofie ona aveʻesea ma faia i mea le tumau
  • Talu ona faʻailogaina ai koluma pe a faʻailogaina nisi tagata i totonu o le atunuʻu, e le mafai ona nonoa le vai faʻafuaseʻi, malulu vai i le masini ma se isi paipa.

Faapipiiina kesi kesi

Faapipiiina kesi kesi

Faapipiiina kesi kesi

E mafai ona nana le laina kesi i totonu o le kapoti ma o fea e mafai ona ou nana ai?

Faapipiiina le koluma i le umukuka, fale e masani ona manatu e nana le mea e nana ai le mea e mafai ona nana ai mata, ae masalosalo pe mafai ona tapunia meafale.

O le kesi kosa e mafai lava ona natia i le kapoti, ae tatau ona i ai ni laupepa i lalo ifo o le puipui i lalo. Ma o se fale talita e tatau ona i ai le pa pito i tua. I se taimi e sili atu, o ona puipui avanoa tatau ona iai se puipuiga lelei e faasaga i le afi.

Faapipiiina kesi kesi

Chimney ma ventipelation

Faʻapipiʻi le koluma i le fale po o fale, O le Masi e tatau ona iai lava le avanoa, aua e taua tele mo le lelei o le tino, ae mo mo le saogalemu. Pikiina o paipa mo le ata, ia e amanaia le mana o le koluma - ma le faʻailoga i lalo ifo o le 19-20 kw ma le faʻatulagaina o le numera o le 21 kw, ma mo se palau pa 2-3 Manatu, o paipa ma le lapoa o le 13 cm manaomia.

O se filifiliga lelei mo se fale tumaʻoti o le a saisai o paipa mai le Multilata. Totonu o se paipa ua faapipiiina ma uaea uaea e avatu ai le chimney foliga. I fale mautotogi, ae le o le Corrugget Chimney, Steel Paipa o loʻo ufiufi i White Supermel, tetee e faʻamafanafana, faʻapea foi ma le tagi o uʻamea. Mo se fale tumaʻoti, o le sili lea o le fiafia o filifiliga ona o le faʻavaeina o le tele o le tele o le faʻaputuputu i se paʻu uʻamea ma se maualuga maualuga o le aisa i le taumalulu.

Faapipiiina kesi kesi

Faapipiiina kesi kesi

I tausaga talu ai nei, o le faapipiiina o le taupulega o le tau o le verxiness maua fiafia lauiloa. O le fausaga o sea paipa e maua ai le i ai o se paipa e tasi i totonu o le tasi - o le tele o kesi na iloga i totonu, ma le ea mai le auala e ulufale i fafo.

Faapipiiina kesi kesi

Tau o le Galuega

Afai e tatau ona e faʻaolo muamua le koluma tuai, o ia galuega o le a tau ai oe 300-800 rubles, ae mafai ona e faʻasaoina oe. O le tau o le faʻapipiʻiina o mea fou o le a aʻafia ai le koluma ituaiga - o le fesoʻotaʻiga o le fale gaosi oloa o le gaosi oloa o le taugofie (mai le 1,700 rubles).

Tusitusiga i luga o le autu: vai vai puipui ma teuteu teuteu "susu sili" - o le a le eseesega?

Ma, o le lisi o galuega o le a aʻafia ai foʻi lau tupe faʻaalu - pe a fai e te manaʻomia le sauniaina o le faavae mo le faʻapipiʻiina o le masini, ona faʻapipiʻi lea o le koluma oe lava , ua uma ona fesoʻotaʻi i le suavai o le vai, ma na o le siʻilaina ua kesi, o le tau o le a maualalo ifo. I le averesi, o le faʻatulagaina o koluma e tatau ona totogi le 3000-6000 rubles.

Faapipiiina kesi kesi

Faamauina o kesi kesi

I le koluma fou na galue i lou fale mautotogi i fanua faaletulafono, e tatau ona lesitala. Ina ia faia lenei mea, pe a uma ona faʻapipiʻi le masini, mafua ai se tautua kesi, e mafua mai ai tusitusiga talafeagai uma.

Faasalaga

Pe a le faʻatagaina le fesoʻotaʻiga i le kesi paipa, faʻapea foʻi ma le le taumafaina o le kesi i totonu o le fale, pe i se fale tumaoti, o le e filifilia se faʻasalaga pulega. O lona tele o le 10,000-15,000 o rubles. Mo faʻamatalaga, vaʻai le tulafono pulega o le Rusia Federation - ch. 7 i. 7.19.

Faʻafesoʻotaʻi le kesi o le kesi

E tatau ona faʻapipiʻi tagata faʻapitoa faʻapitoa e tatau ona faʻapipiʻiina ma fesoʻotaʻi le pou.

E manaʻomia ona e sauni uma tusitusiga ma talafeagai, ma e faʻatumauina ia mea ia:

  • O le a faamanatu i luga o le puipui o le tulaga mo le faapipiiina o le koluma, pe a latou viliina latou ma malupuipuia le masini ma tusi ata.
  • Siaki le tolopoina ae leʻi faʻapipiʻi le chimney.
  • Alu i le koluma kesi.
  • Mauga le laina e fesoʻotaʻi ai le koluma ma le sapalai vai.
  • Fufulu le vaega o le vevela vai sapalai oloa mai le koluma.
  • Faapipiiina Simmney.
  • Toto koluma.

Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi le koluma ma ou lava lima, e faʻatagaina e faia e naʻo le faʻaaloalo i le masini i luga o le paketi ma fesoʻotaʻi le vai vai. Mo tagata uma feipapulatiga fesoʻotaʻi ma kesi, e te manaʻomia se faʻapitoa.

Mo le fesoʻotaʻiga o le kesi o le kesi i le kesi paipa, vaʻai le ata vitio "nusipepa 24".

GALUEGA TULAFONO

I le koluma fou na tautua mo se taimi umi ma e le manaʻomia le toe faʻaleleia, e te manaʻomia:

  • E masani ona faʻatonutonuina le tausiga, faʻamamaina le mea e faʻamamaina mai le Nagara, pefu ma fua. Fautuaina le tele o taimi - faʻatasi i le tausaga, a o le mea e fesoʻotaʻi ai, e mafai ona e faʻatinoina le faʻamamaina.
  • Aua neʻi faʻatagaina le tele o le vai i le koluma, a o faatelevaveina le faiga o le fua o fua i luga o puipui o le vevela o le vevela.
  • Afai e tatau, faʻapipiʻi le faamama ma pamu i luma o le koluma.

Faapipiiina kesi kesi

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻapipiʻiina o se kesi o le kesi e mafai ona e vaʻai i le isi vitio auala "Yary Triftonov".

Faitau atili