Toefuatai o le feololo

Anonim

O nisi taimi e tupu ai pe a uma se taimi pe a uma ona pipii i luga o le fafie, ma le fiafia i le va o le Tile Ulems e ufiufi i palapala, gaʻo ma samasama. E masani ona fausia e le fungi ma suia. O nei mea uma e matua matautia o foliga vaaia o le oloina o isi. E mafai ona tupu lenei mea mo ni mafuaaga. O le latou feagai ai, solia o le tatailea soofaatasi Tekonolosi, pe a maeʻa le galuega toe faaleleia, e leai se gaioiga faʻapitoa o le faletaele e le saʻo.

Toefuatai o le feololo

I le aluga o taimi, o le fiafia i le va o ato i totonu o le faletaele e mafai ona filogia. O le foʻia lea o le faʻafitauli, ua lava lona iloa pe faʻapefea ona faʻamamaina lelei.

Matamata uma pe a fai o tulafono uma mo le faʻataʻatia o tiʻetiʻe i le faiga o le toe faʻaleleia o le faletaʻele na matauina. A leai, o le Toefuataiga o le inisiua atoa o le a manaomia loa.

Ina ia mafai ona ave i puipui ma semi i le uluaʻi vaʻai fou vaʻai i le faletaele, e manaʻomia le asiasia o le tumutumu ma tale.

Muamua asiasiga o fafie i le faletaele

Masalo o se mea e amata ona pa'ū ese mai le foga o ia lava. Ma o le a manaʻomia e sui le paolo paʻu i luga o le fou. Aemaise mo ia toe faaleleia e faʻatau ai ni tulei e mulimuli i taimi uma e sili atu manaʻomia le aofaʻi e 4-5%. E manaʻomia le faia o lenei mea mo le lua mafuaʻaga. Muamua, o soʻo se faʻaalu o fusi pele o loʻo faʻaalu ese lava mai le gaosiga e ala i le suia i latou i mea fou. Lua, faʻatasi ai ma kulupu taʻitasi le faʻapologa o le nonoa o le nonoa.

Ina ia mafai ona suia se shaggileile slab, e manaʻomia i le maʻai o le mea uamea (o se sikulu e mafai ona fetaui lelei) faʻamamaina ma le toto le paʻu ma aveese le paʻu tuai. Ona keʻe le taʻe fou i lenei nofoaga, pe a uma le togiina o le laufanua i lalo o lea. O le fou sili fou e tatau ona faʻasaʻoina e ala i le vali scotch. A uma se aso, e mafai ona amata teuga tupe. Afai o le laupapa atoa i totonu o le faletaele e lelei ona taofia ma leai se sui e manaʻomia, e mafai ona e alu i le aveeseina o le vao tuai. Ina ia mafai ona toe faʻaleleia le pulumuʻe, o le a manaʻomia ona e tapenaina mea faigaluega ma mea nei.

Tusitusiga i luga o le autu: faigofie toe foi mai o le sofa ma o latou lava lima

Toefuatai o le feololo

Meafaigaluega mo le faʻafouina o vao i le va o papatusi.

  1. Na vaʻai mo se ie poʻo uʻamea foʻi o le paʻu poʻo le sikulukalaiva.
  2. Malo pulumu poʻo le nifo nifo.
  3. O le pamu a Crumber.
  4. Stainless Steel Spatala.
  5. Sponge.
  6. Ieie.
  7. Fefiloi o vai ma le vineta.
  8. Primer.
  9. Susu.
  10. O matatioata puipuia, galuega suti, totigilima.

Aveesea o le matua ua leva

O le toe faʻafouina o le ua tuai ua tuai ona amata i le faʻafefeina o 'au ma vai ma vineta fofo. O le tasi vaega o le vai ma e lua vaega o le vineta. O le amoina o mea e fufulu i luga o le fofo uma ma lenei fofo ma le lua mo le 20-30 minute. Ina ua mavae lena, e mafai ona e agaʻi atu i le aveeseina o le tuai o tupuaga. Faatasi ai ma le fesoasoani a sapeʻa mo le aufana, e lelei tele, ae le o se fasi ie mama, tatou te faʻamamaina uma. E mafai ona e faia lenei mea ma le faʻapitoa o le laititi poʻo le sikulukaveve e talafeagai mo le lautele. Taimi e faʻatino ai sea galuega faʻateleina, ae o le ono afaina o le nonoa ua faʻaititia.

Ona tatou aveʻese lea o toe vaega uma toe faia o faʻafitauli o le faʻalavelave o se tala i se nifo poʻo se nifo tuai. E mafai foi ona e faʻaogaina se ie teu faʻamama. O le a aveese ma le faaeteete le nutimomoia uma ma le pefu mai le avanoa avanoa. Le isi, e te manaʻomia uma soʻotaga ma le meli o loʻo tatagi ma se Prices ma tuʻuina atu e faʻamago ai le itiiti ifo i le lua itula. Ona mafai lea ona e alu i le teuga tupe. Afai na toe faʻaleleia pe sui o le paʻu, o le taimi lenei o le faʻaputuga o loʻo palu, i le taimi nei matou te faʻamamaina o totoe i le manogi, eleele ma se gen cutratula.

Aua neʻi galo e soloi le faaputuga i se isumu pe a uma le priging, a leai e sili atu le faigata o le eleele ma e toʻatele foi. Ona matou talosaga ai lea o le togavao o le lanu filifilia. E faʻaaoga le uafu ma le paʻu o le paʻu. Faʻasolo le ofu mo le faletaele e sili atu nai lo se sper e spatile. Talu ai o le tele o le fofo e laʻititi lava, ona faia lea o se aua le togafitia o se nozzle faapitoa iinei e le fetaui.

O le tele o manogi na lavea ai le pale, e mafai ai ona aveese vave. Tele e mafai ai. Ina ua mavae se aso, o le fufuluina atoa matutu ma e mafai ona tuu ina ia mafai ai ona faia se tali ma se fofo o le Tile. Afai o le masani ai o le faʻataʻavaleina o le Tile e le lava le lelei, ona tape lea ma faʻafitauli faʻapitoa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se moega. Moega mai le pa ma pa ma o latou lava lima.

Ua maeʻa ona mauaina le toe faʻaleleia, e manaʻomia le togafitia o le titinaliga i mea e i ai le palapala ma le vai-toe maua. O le suia o le ata tuai e mafai ona faʻauʻuina, ae i le tulaga lea e tatau ona e filifilia ma le totoʻa.

E i ai le lautele lautele o ese mai lanu eseese. Ae ou te fia matauina o le a le matagofie o le lanu paʻepaʻe e mafai ona ua mafai ona uaea i le lautele o kapeteni. Afai e i ai se manaʻoga mo se pesini, e tatau ona ofi i le mafaufau o le atoatoa manaʻomia lautele o le fofo e manaʻomia i le kolisi.

I lenei auala, e mafai ona faʻafouina le fusi o le fola o le fola ma le pito o le umukuka. Faʻafouina le Intercine Seam i le faletaele - O le faʻagasologa e faigofie ma faigofie ona maua i tagata uma. O nisi taumafaiga ma taimi, ma o lou faletaele o le a toe fai mai ma lou mama ma fou.

Faitau atili