Gaosiga o le laulau i lalo o le magoto i le faletaele na faia o Chitrac Tillang

Anonim

Faʻafefea ona fai se laulau mo se vaiʻeleʻele i le faletaele mai le taʻele

O tulaga lelei o loʻo i totonu o le charteruptoop o loʻo i totonu o le faletaele, laina ma le nonoa, e le mafai ona taliaina. E le o tagata uma e mafai ona maua i le laulau pito i luga mo le magotoina mai le maaleale poʻo le maaleale, o lea e sili atu le mafaufau i le fale gaosi ma le fetaiaʻi o le laulau.

Gaosiga o le laulau i lalo o le magoto i le faletaele na faia o Chitrac Tillang

Tusi Laupepa i le faletaele.

O se fale e laina i se fale o le uati o le a matagofie e vaai i le faletaele.

Tulaga o le feagai ai ma laulau fuli

E aoga le mafaufau o le nonoa, ua folasia ma o latou lava lima i luga o le laulau pito i luga, e tatau ona ogatasi ma le faaputuga e lafoina i luga o le faletaele ma luga o puipui i le faletaele ma luga o puipui i totonu o le faletaele ma luga o puipui i totonu o le faletaele ma luga o puipui i le faletaele ma luga o le fola. O le mea lea, e manaʻomia le filifili vave i le filifiliga o pou. Mo le feagai ai ma le laulau i lalo o le magoto i totonu o le faletaele, e mafai ona e faʻaaogaina se kuka masani, o le mea na faia mai ai le fola ma pa. . Filifili i le filifiliga o le maʻei ma o le tusia o le fuafuaga, e mafai ona e saogalemu e faʻatau i le sailiga o pou.

Fausia le pito i luma o le lumanaʻi laulau mo le faletaele ma ou lima lima

3 Vaega o vaega o mea tau a kaneta e avea ma faavae:

  • Tipi i lalo o le mago, lapoa 500x560x820;
  • Cunter ma le toe faaleleia o fata 500x560x820;
  • Lua faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa, tele 600x560x820.

O le au limamatua i le lumanaʻi o le a faʻaalia i luga o le pa o le faletaele i le laina. O le vaega o le a umi le 1600 mm, i le lautele o le 560 mm.

Mo galuega o le a talafeagai

Gaosiga o le laulau i lalo o le magoto i le faletaele na faia o Chitrac Tillang

Bulgarian masini ata.

Mea faigaluega:

  • USM (Burgarian) ma le disc i luga o le kafel;
  • RAPIL (mo le teuina o fuaitau o le peritomeina ie ma;
  • manai.
  • tofa spatila;
  • aisa;
  • Aurocromivik;
  • sleinlelele-fogafale o le tino (3.5-3.8 cm) 200-400 fasi;
  • Lafumanu;
  • penitala;
  • eletise eletise;
  • paluga;
  • Laau Drill (5-6 MM);
  • Pakete mo fofo.

Mea:

  • Nonoa faapipii;
  • Kurelu mo le Tile 2.5-3 Mm;
  • silikicone oglant;
  • puipuia puipuiga mo le gaosiga fafie;
  • tagata AOAO;
  • afu mo fafie;
  • Suafa gaosi oloa po o le oneone + oneone + tioata.

Gaosiga o le laulau i lalo o le magoto i le faletaele na faia o Chitrac Tillang

Polokalame o le plating pads i luga o le galuega.

O le faʻavae o le laulau pito i luga e tatau ona faia i ni laupepa e lua o Plywood mai Roferoc Rocks, tele o le 1500 x 1500 x 20 fsf faʻailoga.

FB o se mea e mafai ona maua ai le manava o le susuga. O lenei susuga o lenei susuga o Plywood e mafai ona faʻaaogaina i le sami vai ma i se fale susu vevela vevela.

FSF o se Spofproof Plywood, faapipiiina ma se phonalic resin. O le susture-respent Fanar e mafai ona faʻaaogaina i fafo atu o nofoaga.

Faapipiiina o le Plywood e tatau ona faia ia le itiiti ifo 2 vaega, mitamita. A o le i amataina galuega, o le Aunneur e tatau ona togafitia lelei ma o latou lava lima ma se bitsumen mastol mardralic defsosition mo fafie ma le taofiga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona suia laupapa o le laumua, e aunoa ma le faʻalavelaveina o le itupa: sui taualumaga

Vasega Vainour tatau ona mafaufau lelei i le afi i mea uma e tatau ona o i le vaega. Mai i puipui o le plywood vaega e tatau ona faia mai itu uma mo le 3-5 cm. Lulu fasi plywood e le tatau ona o ese i le pu e te fia tipiina mo le pue o le pu o le E tatau ona tumu le Braninaur ma se eletise eletise.

O le mamanu o le a matua matuia tele, o lea e te le tau faasaoina i vae mo le mataupu.

O le muamua vaega o Plywood e tatau ona faʻasaʻoina faapitoa. O le mamanu e tatau ona tumau e faʻasaʻoina. I le itu o itu o mea, o le vaega muamua o le plywood e tatau ona nonoa mai lalo ifo (i itu uma o le 3-4 lava ia e fetaomi). O puipui puipui e tatau ona tosina e le tagata lava ia-ata (1.5-1.8 cm) i le muamua vaega o le lumanai laulau pito i luga.

Ma, i le pito i luga o le Plywood, e manaʻomia e faʻaaoga le faʻapipiʻiina mo laupapa (tagata auai Kelu, susu mai le PV). O le mea e tatau ona susu. E tatau ona faatatau i luga o le zigzag, ona o le vaega lona lua o Plywood Press ma moli ma le tagata lava ia. Ina ia aua neʻi e pipii i pulou, e tatau ona e faʻaaogaina muamua nofoaga o le a faʻapipiʻi ai fao. E manaʻomia le i ai o le fao ma se sitepu o le 15 cm i le faʻataʻamilomilo i le tino ma le lautele.

I le pito i luga o le vaega lona lua o Plywood ma le stapler, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o se atavali mesh ma le sela o le 0.5-2 cm. E tatau ona amata i le itu o le plywood

Togafitiga o Plywood pepa

Gaosiga o le laulau i lalo o le magoto i le faletaele na faia o Chitrac Tillang

Scheme nonoa moli i le pito i lalo o le laulau pito i luga.

O le countertop e amata ona sauni mo le feagai. I le isi taimi, e tatau ai ona faʻatautaia lelei ma ou lava lima ma le faʻavaeina o le suavai. E mafai ona e filifilia le faʻaumaina o le faʻaumaina poʻo le faʻavae o le "vai vai + vai + vai paʻu + papaʻu", faʻamago, ma lalo ifo.

O le feagai ma auala e lua e fai i auala e lua:

  1. O loʻo taoto le paʻu i luga o le gypsum-fiber le susuga-puipuia (gvl b) poʻo luga o se laupepa o le CSP (o le mea e sili ona faʻatuatuaina).
  2. Faʻatope le nonoa i luga o le sima o le sima lea, o le a mautinoa ai le tumau ma le faʻatuatuaina o le fausaga.

Faʻafefea ona fai se fesoʻotaʻiga vaega mo le paʻu

O le laupepa mafolafola o Plywood CSPS poʻo le GVl i totonu ma le palu i lalo o le paʻu e tatau ona togafitia ma le pristing mai totonu. Ma, i le pito i luga o le laupepa o le plywood e faʻaaoga ai se spatathd spatala, e tatau ona e faʻaaogaina se vaega o le tulu i le kulupela (lea sa faʻatau mo pou). Sili atu i luga o lenei vaega e manaʻomia e faʻapipiʻi ai se laupepa cSp po o le gvl b ma faʻalelei i le pito i luga o le plywood faʻaaoga ai oe lava-popo. O le vaʻa i le va o le faʻafesoʻotaʻiga o le fesoʻotaʻiga ma le puipui e tatau ona togafitia ma silig o le sami. Ona ma le fesoasoani a faʻataʻitaʻiga o ia lava i le itu i fafo o pito i fafo, e manaʻomia le faʻapipiʻi o le fasi pepa o le CSP po o le GVL. O soʻona e manaʻomia e le Stiecone, ma ona afifi lea ma le tioata vai.

Mau i le Autu: Faʻafefea ona fai lamepa mai Plywood ma o latou lava lima?

O le isi, o luga o le vaa, ua uma ona ou uma, ua e manaʻomia le fusifusia o le ata lafoia mesh, ona e fasi lea ma le vaega gaosi susu. Lenei e tatau ona e faagaoioia uma itu uma pito ma mea uma o le laulau pito i luga. Ina ua uma mago, o le laualuga e mafai ona teuteu.

Tagi o le feagai ai ma le Tile

Gaosiga o le laulau i lalo o le magoto i le faletaele na faia o Chitrac Tillang

O le ata o le ata i luga o le galuega.

E aoga le mafaufauina o se faigofie veneer filifiliga (sao le mantory, snam i totonu o le sami). O le faavae e faia e se faaputuga ma le tele o le 10x10 cm. O se tasi lea o filifiliga sili ona faigofie.

Muamua o le a talafeagai e tuʻu ai chartettertops i lalo o le laina. Ina ia faia lenei mea, e te mulimuli i ni pito se lua e fuaina ai le lautele o le laulau i luga. Afai ua lelei mea uma, e tatau ona liliu i fafo 61 cm. E tatau ona maitauina i pito o 2 averesi manatu (30.5 cm), ona tuufaatasi lea o le laina. O le ogatotonu o le countertop o le a avea ma laina. I faapena foi, o le ogatotonu e tatau ona tuu i le lautele, e faapena foi le taua 2 manatu ma fesoʻotaʻi o la latou laina. O le iʻuga, e lua laina e lua ua mauaina, o loʻo faia i totonu o le ogatotonu o le countertpop. O le a latou tautua o se tamai taulaga i nisi taimi o feagai ma galuega.

I le pito i lalo o le laulau pito i luga e manaʻomia e faʻapipiʻi ai le tagi na faʻaaoga e avea ma moli uila. O faʻamatalaga o loʻo avea ma lagolago mo le feagai ai ma le isi itulau pito i luga. I le faaiuga o le Countertep e manaʻomia e faʻasaʻo ai le Alir Tower Faʻamatalaga i luga o le faʻafanua o ia lava. O le sima lea e tatau ona muamua ona muamua, faʻatali mo le faʻamago o le Prines. Ona e manaʻomia, tusa ai ma faʻatonuga, e faʻatino ai keke.

O le faasaga o loʻo fautuaina mai i le pito i luma o le counteruptops. Faʻaogaina o se nifo spatala, e manaʻomia le faʻaaogaina o le kulimi kulimi i luga o le sima. Ma i le tulimanu o le countertop e tatau ona e faia le muamua tule. Le isi, i le matauina o le tulimanu o 90 °, e manaʻomia le lafoina o laina muamua, siaki le laina i fafo faʻaaogaina le maualuga. Aua neʻi galo le faʻaaogaina o le tulaga e siaki ai le vaalele i le tafailagi i laina uma. E manaʻomia foʻi le mautinoa o le itu i totonu o le fola o loʻo tutusa lava le tulaga tutusa ma laina muamua.

Tile Stole Tekonolosi

E mafai ona e faia se tulimanu pito i fafo e faʻaaoga ai le pito i fafo o le pito i fafo o le paʻu. I lea tulaga, e fautuaina le amataga i lalo o le pito i luga o luga.

O le isi faiga o le taoto e le tatau ona mafua ai ni faigata faʻapitoa. O le faaputuga e tatau ona tuʻu i luga o laina, e sili le faʻatinoina o "umi" laina. Aua neʻi galo e tuu le crossbars i le auala ma aveese le sili atu o le fofo. Le puleaina o le vaalele, e tatau ona faʻaaogaina le maualuga, pe a faʻaaoga i le va o le nonoa ma le tulaga lea e le tatau ona leai se faʻatau.

I le taimi o le ata na vaʻaia i lalo o le magoto, o se mea sese e faʻatagaina e uiga i le 0.5 cm. O le mea autu o le mea e mafai ona faʻalagolago i le laina atoa i luga o le laina atoa i luga o le laina atoa. E aoga le matauina o le prcelain cymware mafai ona faigofie ona vavaeeseina ma le leve tiles ma le sili ona lelei asm (grinder) ma le taimane dism.

Mataupu i luga o le autu: tekonolosi semi-mago fola o lo o tuli ma o latou lava lima (vitio)

Tu i luga o le pito i le va

O le isi vaega o galuega o le a faʻatumuina ai le fesoʻotaʻiga lea e manaʻomia ona agaʻi atu i le faʻaeteete tele. O le tagata masani e fiafia mo le ofu o iinei e le lelei. O mea e sili ona talafeagai mo nei faʻamoemoe o le EPONXY-faʻavae fanua, aua o loʻo latou tetee i aʻafiaga o suauʻu, cralorited vai ma maualuga vevela ma maualuga vevela.

Mea o lenei kulupu o loʻo matua lautele e faʻatatau i le atunuʻu ma le itu i sisifo. O le mea moni, o le lua-vaega o le lua-vaega o loʻo i ai se toe faʻaleleia o le epoxy resin (vaega 1) ma faʻaputuputu, pikiati (vaega 2).

E mafai ona e sauni le mea e faʻaaoga ai le sili ona saoasaoa palu, faʻaosofia nei 2 vaega. A filifilia se tuʻufaʻatasiga o le faʻaaogaina, e tatau ona e faʻaogaina lou mafaufau i le lautele fautuaina o ie. O mea moni, e ai e tusa ai ma mea ua mamanuina o loʻo fuafuaina mo tagata lautele (mai le 8 mm). I lea tulaga, o tuufaatasiga mo se isi vaega o 2-12 mm lautele e talafeagai. O le faʻagasologa o le galulue ma le EPOXY Bearfies e faigata tele, a o le tele o le malosi, e le talafeagai le faʻaaogaina o le masani metotia poʻo le lapisi ma se vailaʻau.

E le gata i lea, e tatau ona aveʻese mai le Tioli mai le Fuosi O Tofa o le Epoxy genut, a leai o le a le mafai ona faia.

Ina ia faʻafaigofie le faʻatumuina o 'ie, e fautuaina ai le puipuia o le pulu pipi i le faʻaaogaina o le lipine vali vali e faʻatumuina ai le tui. E tatau ona faʻatumuina le faʻamamaina i se ao, ma luga o le tui e ofuina ai le taualuga. Ina ua mavae lena, o le tamaʻi susu e mafai ona ofi ia te aʻu i totonu o sami. Ma le fesoasoani a le paʻu spatala, o se faʻailoga ua fausia. Ina ua mavae lena, o le fale mataʻutia, puipui le palapala, e tatau ona 'ese. E tusa ai ma faʻatonuga pe a maeʻa le 30-60 minute, o le vai o loʻo faʻasusu i le vai o loʻo totoe i le setete o le Emulsion, ma fufulu ma le susu susu. E masani ona fufulu le sivaina i vai mama. Ina ua mavae 2-3 itula, o le laualuga o le faaputuga tapuni ua tapunia atoa.

Seam i le va o le laulau fola ma le puipui e tatau ona pasi e le manogi silika. E le tatau foʻi ona e galo pe a faʻapipiʻi le magoto i le nofoaga e fufulu ai ma le sili ona lelei o le soʻotaga.

Faaalia le manogi, e mafai ona e faliu le taele tuai i le Mataitusi. E mafai foi ona tapuni foi le suiga. Ina ia faia lenei mea, o le a manaʻomia e faʻasaʻo ai le laupepa mumū poʻo le mea e totoe o le gwl i lona nafa. E le faigata tele lenei mea. I le faʻavae lava e tasi, e mafai ona fai le laupepa i totonu o le umukuka, ma nonoa ai le laulau i totonu o le potu. Ina ua uma ona faʻaalu e sili ona faigofie fuafuaina, e mafai ona mautinoa le teuga, faʻatusatusaina i le faʻatau ma faʻapipiʻi o le laulau i se laina masani pe faʻaletino, o le a le itiiti ifo 2 taimi.

Faitau atili