O a ni rollers mo le teuteu teuteu?

Anonim

Afai e te manaʻo e fai le muamua ma le siʻosiʻomaga o lou potu, ae le nofo sauni e faʻaaluina tupe fiafia mo auaunaga o se faʻataʻitaʻiga faʻauma, ma e le faʻanoanoa. E i ai le auala i fafo atu o lou tulaga - o nei rollers mo le pamu O lenei mea faigaluega e fesoasoani ai ia te oe e feagai ai ma le galuega ma ou lava lima, ma lou le faʻasino atu i tagata faʻapitoa.

O a ni rollers mo le teuteu teuteu?

Faʻamaeʻa le galuega ma le tusitusiga

Ae, aua le faatofaimuli ese le tamoe i le Faleoloa Fafo ona o le mauaina o sea galuega fou. Le isi, o le a matou taʻu atu ia te oe pe faʻafefea ona faia rollers mo le faʻapipiʻiina lelei ma ou lava lima ma mea o loʻo mafai ona e galulue ma latou.

Valkov Sinies

O a ni rollers mo le teuteu teuteu?

Matou te faʻaaogaina rollers mo le faʻatonutonuina

Sa matou galulue uma i o matou olaga, pe vaʻai i laina o loʻo faʻaaogaina i le faʻamalosia ma le pisia. Ae, mai i tagata matutua oe mafai ona lagonaina tala, e uiga i fetuunaiga mai se laʻau i foliga o se siliva, lea na tusia muamua i puipui. O lenei mafatiaga na fesoasoani e foia ai le faʻafitauli o le hard-in-ulufale atu i le pepa puipui, ma o Ia na avea ma prootoldepa, ia tatou vaʻai i aso uma i le itu o matou galuega faʻavae.

O le aso, i le maketi maketi, o tagata uma na folasia o se conling cylinder, o loo lelei i luga o le au. O lona tau mafanafana e mafai ona faia i:

  • paʻu;
  • palasitika;
  • silicone;
  • fulufulu pulou;
  • ie;
  • paʻu;
  • fulu

O le malamalama i le lumanaʻi o le ala gaosia e faʻalagolago i le ituaiga ma le toomaga o le Upega tafaʻilagi, lea e mafai ona avea ma sopoga i le maso poʻo le maʻa, ma mafai foʻi ona teuteuina ai ma le manaia.

Sei o tatou mafaufau i nisi auiliiliga o le sili ona masani ai rollers mo teuteuga sima:

  1. Fesoasoani paʻaga ma le solse o le palasitika poʻo le paʻu ma le fesoasoani o le fesoasoani i totonu o fesoasoani i le fausiaina o se chavex mamanu i luga o puipui;
  2. O le tapoleni ma le convex sili ona fesoasoani e mafai ai ona malosi le ata i luga o le e le o le mago le mama;
  3. O le FUR SWRLR sa faaaoga e mamanu le ofu o le "fulu ofu";
  4. meafaigaluega ie (manaomia ona vaivai ma gaoi le tapoleni) fesoasoani e simulate le laualuga i lalo o maamora, lea o le a vaavaai lava e mafai ona ausia pe afai e te saʻo piki plastering ma vali mea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina lua-glazed Windows ma ou lava lima (faʻatonuga)

O loʻo tuʻuina mai se tamai lisi o metotia mo le tuʻuina atu o le laulau fesoasoani i le laulau.

Ituaiga

Fua

TogafitiFaʻafefea ona maua se faʻatusatusaga
VevesiE aoga tele le faʻaseʻe ma se faʻataʻitaʻiga fausaga, o le pulumu mai le paʻu mea, kelma ma se tamai spatilaE mafai ona e faia se ata ma le faʻataʻitaʻiga poʻo le scoutchy gaioiga ma feololo le faʻaaogaina o mea faigaluega
Maʻi i le toe faia o elemeneFesoasoani a le Fesoasoani ma Stencilils ma mea tatauIna ia ausia le iʻuga, o le a manaʻomia ona e faʻaaogaina le ata faʻaaogaina se itu e tasi o gaioiga
Imi le tuaiLeai ni mea faigaluega o le a manaʻomiaIna ia galue, e tatau ona e ufiufi le laualuga ma se laupepa faʻapitoa, o loʻo sosolo pe a maeʻa le faʻamamaina ma fatuina le mea taua.
Eseese mamanu ma vali ese o tulaga eseese o faigataMeafaigaluega, toe amata mai le tele o pulumu, faʻaiʻu i mea mamaIna ia ausia le iʻuga, o le a manaʻomia le faʻaaogaina o ata mo se le-le-faʻaʻaisa parster palu

Fai se tagata fai le tagata ma ou lima lima

O a ni rollers mo le teuteu teuteu?

Mea moni e fai ma mea e maeʻa ai galuega

O le aso, o le tuufaatasia masani i luga o le maketi, e faʻamoemoe uma lava i mea faitino, lapoʻa ma le faʻagata i ai o le mamanu. Ae, e tusa lava po o le a le manaia, na te le aoga le tupe, ia taumafai e sefe i lana faatau.

Peitai, o le ai ai pea le tagata e fiafia e vaʻai i le mea e tupu pe a e faia se paʻaga i ou lima? O le aufaigaluega faia o le meafaigaluega fesoasoani e le gata ina naʻo le faʻamalieina o lona fiafiaga, ae faʻapea foi ona fatuina se tulaga ese ma muamua tapoleni mo le ata o pa.

E mafai ona faia se 'ofu fausaga ma ou lava lima i lenei auala:

  • Oti se faʻailoga o le pefu poʻo le lau i luga o le paʻu o le palu e manaʻomia;
  • Oti le lumanaʻi i luga o le paʻu ma kelu le ie i le muamua-sauniuni faʻamuamua ma se faʻapitoa faʻapipiʻi (aua le misia le mea moni i le sima).

Faaaliga, tusa lava poʻo le a le ata e te faʻaali ai i luga o le 'au mai le mea faitino o loʻo tapuni. A leai, o le ata o le a motusia, ma le toniga uiga o le mamanu o le a le aoga.

  • O fusi latalata, ace po o le fufuluina o maea i le chatrotic order galue consinder;
  • Faʻatinoina o se tulaga le masani ai o loʻo maua pe a fai o Scotch ma aʻe o le Celllophead Parplophean afifi, o se fualaʻau 'aina pe gaoi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona malu se moega ma ou lima: foliga

Ae, e le naʻo le tagata vaʻa le auala e mafai ai ona e teuteuina le laʻau o puipui. Mo lenei iuga, e masani ona faʻaaoga e le puʻupuʻu, Rushfon Tafonese, leaga atigivae, ma o latou lava tamatamailima, ma isi

Faʻafefea ma mo le mea e faʻaaoga ai se faʻaseʻe?

O a ni rollers mo le teuteu teuteu?

Mea moni e fai

O mamanuina o mamanu ma mamanu i luga o puipui o pa puipui e mafai ona faʻatino e ala i auala eseese. O le mea moni, e tatau ona saunia muamua le pito i luga, e aunoa ma nifo ma ni mea sese, a leai o le ottis mai le tagata fai pese o le a le tutusa. O le mea lea e nafa ai le faavae o le fomu.

Afai o le ata o le faʻasologa e te faia ai se faʻaseʻe malosi, o lau gaioiga e tatau ona fai:

  • I luga o le muamua-saunia luga, faʻaaoga se vaega o le sima;
  • Ia faailo laititi sina ulaula, ona o le suavai faʻavae e le mafai ona faʻaalia se lolomiia manino, le paluta o le a oʻo atu i le faitotoʻa ma le CED STERA; Ae, mo se taimi umi, o lenei faiga e le manaʻomia e tuai ai, ae sili le galue i se iʻa: E mafua ai se fofo, le lua - ata;
  • Ma, na tusia ai e le vaega le vaega o le puipui, latou te taʻitaʻia pea le taualuga o le fola, ma faaaoga le malosi e tasi;
  • O le fasi mea o le mea nei e tatau ona faʻaaogaina e ono pei o le ata muamua, amata le mamanu mai le tutusa elemene (ina ia mafai ai ona faʻaaoga se tamai faʻailoga i luga o le 'au (lea o le a avea ma taʻiala mo oe).

A faʻapea e foliga mai o le faʻafitauli o le faʻafitauli ia te oe, e mafai ona toe faʻaleleia atili le faʻaaogaina o se kulimi tioata, faʻafefiloi ma le vai. O mea vali mea e mafai ona faʻaaogaina ina ua maeʻa ona faʻamamaina atoatoa le fofo.

E fia le tau o le teuteuga o luga?

O a ni rollers mo le teuteu teuteu?

Suafa mo le teuteuina o le sisitema

O le tau o le faʻaaogaina o le Pheaves Place Place Crepred challers e aʻafia ai:

  • Ituaiga o le kaliti o le kartur coting;
  • O le tele o le fefiloi o le fefiloi.

Mea mo le teuteuina o luga luga o luga o nei aso e mafai ona faʻatauina i soʻo se fale gaosi faleoloa ma tau mo latou e matua ese lava e faʻatatau i le gaosiga o le tele ma lona faʻavaeina.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e oso ai ma a latou faʻapipiʻi

O le Sounetian Smurster e sili ona taugata, e faigata i lona faʻavae, e tele manaʻoga mo le faʻavae ma le mea aoga.

O pax i luga o papala i totonu o papala e ese mai: o le maualuga maualuga o le lelei o le Faavae, o le sili taugata. E ui i le mea moni o lapisi ma laupapa laupapa e sili ona taugata i totonu o latou "pusa", ae o nei sui e iloga ai o le olaga umi.

O le Sadung Rollers o se mea faigaluega e ala i le masani ai ma le le mautonu mamanu, ae i ni avanoa lautele. E fesoasoani e toe fasia puipui o pa masani i totonu o le paʻu po o le fulu, maʻa, piliki, laʻau, ma tuʻu mai foʻi i puipui o manu poʻo fualaʻau manulele i luga o puipui.

E naʻo le manaʻomia e filifilia se ie ma le mea taua ma le matai le fefiloi faʻaaogaina metotia. Faʻafeiloaʻi i fautuaga faigofie ma a matou fautuaga, e mafai ona e faʻafaigofie ai se tusi tulaga ese o lou fale mautotogi.

Faitau atili