Foloa le taumafaina mo le 1M2 lalagaina: calculator

Anonim

Foloa le taumafaina mo le 1M2 lalagaina: calculator

I tausaga talu ai, ua tele lava taimi, e tele tagata o loʻo fausia pe a fausia le auala mago o feusuaʻiga ua fausia. O nei mea e sili ona lelei le vevela i totonu o meatotino ma se tamai mamafa ma faigofie galugala metotia.

Ina ia fuafua le tafe o le fola o le foloa ua eliina i le 1 M2, e le manaʻomia le calculator e faʻaaoga. Talu ai e iai polokalame i luga ole laiga e faigofie ai ona fai lava se mea faigofie.

Keramzit, ana meatotino ma filifiliga talosaga

Foloa le taumafaina mo le 1M2 lalagaina: calculator

Ceramzit - mea masani

Cerarazete o se masani masani e masani ona faaaogaina i galuega fausiaina. Mea eseese fale (poloka) faia mai le tala, latou te maua ai puipui ma "matutu" ma "susu" fusi. Faatasi ai ma lenei mea, o le ova faʻatumu o loʻo o gatasi ma folasia ua faʻatulaga.

Cerardzite mafai ona faʻapipiʻi uma i luga o le ata sima ma luga o le laupapa laupapa. Faatasi ai ma ia, e masani ona faʻatumuina i avanoa i le va o lagsi poʻo ni moli uila.

Mamago faʻapipiʻi faʻaaogaina le omea

Foloa le taumafaina mo le 1M2 lalagaina: calculator

Faatumu le mea e maua ai le vai i lalo o le clay

A o le faʻatulagaina o se mamago mago mo le foloa aʻo leʻi liligiina se laupapa laupapa, taaʻe ai le ata lafoia ata i fola sima, ma ua fautuaina le rubroid mo se laʻau.

Ona sasaaina lea o le leiloa o le vai i le tino susu. O lenei tulaga o loʻo fuafuaina e ala i le metotia o le sailia o le leai se mea. O lenei metotia o le feemenment ma le faʻaliliuga sa lauiloa, faʻafetai i le tulaga saʻo i taimi nei:

  • Faigofie ma vave faapipiiina;
  • le lava o lapisi eseese ma le efuefu;
  • sili ona lelei malosi;
  • O meatotino lelei o le Disw Defesction;
  • Ina ua uma ona le faʻatulagaina se ata ata, e mafai ona e faʻauma le faʻauma i le fola.

Ina ua uma ona le gaoia le ofisa, o le matutu metotia o le osb ipu po o le chipboard o lo o faapipiiina luga. CARAMZIT, pei o isi mea uma, o ni mea sese, o le autu lea o lona tau.

Ia manatua, tuʻutu se fusi lelei mo le fola ma le fesoasoani a clay, tele o fale puipui latou te le malilie i ai le mea o loʻo fesiligia pe leai. CERATIZIT faataatiaina i afifi e le faia lapisi.

Susu o le lalagaina ma le omea ma mea fuafua

Foloa le taumafaina mo le 1M2 lalagaina: calculator

O le faʻaaogaina o le omea faʻaleleia o le vevela vevela

Tusiga i luga o le autu: Paʻeleʻele Nofoaga: Ata, Iloiloga, Leaga, O le a, o lona uiga,

O le susu o le susu mai le nofoaga o loʻo masani ona faʻaaogaina mo le ogatasi o le fola i fale tumaʻoti ma taulaga fale.

O le mea moni, o le nofoaga masani lea-oneone a oneone, ae o le matūʻaga lea e mafai ai ona faʻaleleia ai le vevesi o le tino faʻafouina ma le pisa a latou meatotino i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o fale.

Foloa le taumafaina mo le 1M2 lalagaina: calculator

Mo 1 kg o le sima ave 4 kg o le omea

Ina ia faatulaga se foloa o fafo i le ituaiga o le susu vevela-oneone tue ma le faaopoopoina o le claysphete, e manaʻomia e faʻapipiʻi ai se paluga i luga o le 1 kg o le coutment 3 kg omea. O loʻo faʻaopopo le vai i le tutusa fuafuaina o le ata o le ata.

O le mea lea, i le fuafuaina o le faʻatulagaina o se tasi o ituaiga feusuaʻiga o feusuaiga, aʻo leʻi amataina le galuega, e taua le faia o le fuafuaina ma le iloa pe faʻapefea ona manaʻomia le ceradite ma iloa ai le tele o lau galuega.

E tatau ona manatua ai ina ua uma ona e fefiloi uma vaega, mo le faʻalapotopotoga "sum", e tatau ona sasaa le vaipuna i le tele o vai.

O le paluga i se setete e tatau ona i ai se taimi.

Fuafuaina o le patipati mo le lalagaina

Ina ia fuafua le taʻavale ma le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga ma le taumafaina o ni tagata fale, e tele tagata faʻapitoa faʻaaoga polokalama faʻapitoa - mea e mafai ona galulue i masini eseese (komupiuta, pamu. Faitau atili e uiga i le Crazit-faʻavae na laga, vaʻai lenei vitio:

Ina ia faia le fuafuaina, o le a manaʻomia ona tatou filifili i tulaga muamua o le a:

  1. O le nofoaga o le potu o loʻo le "faʻamago" poʻo le "susu o le a faʻapipiʻi.

    Foloa le taumafaina mo le 1M2 lalagaina: calculator

  2. Le maualuga o le maualuga i luga atu o le ata i luga. E aoga le mataala, talu mai lenei tulafono e le manatu o se fusiua maualuga, ae o le mafiafia lea o le "pai", e fetoso ai le fola ma le faaeʻeina o le foloa ma le faaeega.
  3. O le mafiafia o le fao ("susu" pe "mago");
  4. Mamafa 1 ato o togafiti ma mamafa m3 o lenei mea;
  5. O le faʻasoa o le croisite e aveese ai le puʻeina o le tasi.

Mataupu i luga o le autu: lakapi faletalimalo 2 i le 1 (Gate ma Tray mo meainu)

Foloa le taumafaina mo le 1M2 lalagaina: calculator

E fesoasoani faʻapitoa polokalame faʻapitoa o le a fesoasoani e faʻataʻitaʻia le numera o mea.

O loʻo tulaʻi mai tapulaʻa uma i polokalame o loʻo iai se eseʻese faiga, ae o le faʻavae e tasi o le taotoga.

Faʻavae i luga o faʻamaumauga o loʻo i luga, lava e faʻamoemoeina o loʻo faia, i luga o le faʻavae o le mea lea e mafai ona e agaʻi i ai le faʻatauina o mea poʻo le faʻamalosi o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi.

Faʻataʻitaʻiga, o le fua faatatau o mea mo le faʻatinoina o se fusiua faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o clay mafai ona tautua o se laulau. Mo nisi faʻamatalaga i luga o mea fuafua, vaʻai lenei vitio:

Foloa le taumafaina mo le 1M2 lalagaina: calculator

E tatau ona nofouta i le auala e leai ai se mea lelei, e manaʻomia le faia o se sapalai o mea i le 10% o le faʻaaogaina e le maua le leai o se mea.

E masani ona faatulaga ni scred 10 cm mafiafia (fai mai i le maualuga o le maualuga o le taualuga). Afai o le galuega e faia i totonu o le fale fafie poʻo skeleton o loʻo i luga o le 2 ma le 3 fola, ua lava e taofi le vaega o 3-4 cm.

Faitau atili