Faʻafefea ona fai ni ie puipui: sitepu i le laina faʻatonuga

Anonim

O pupuni o se vaega taua o totonu o totonu o toetoe o soʻo se nofoaga. E mafai ona faʻatauina i totonu o se tuʻuga i se tasi o faleoloa tele, ae sili atu le malie ma sili atu le aoga e faʻamalosi ai latou lava. O le iʻuga o lenei tala fatufua o le a le naʻo pupuni matagofie, ae faʻapea foʻi le tele o ni uunaiga lelei.

Faʻafefea ona fai ni ie puipui: sitepu i le laina faʻatonuga

Mo le suia o pupuni masani, toetoe lava o soʻo se mea talafeagai.

E faigata ona suʻi le pupuni o oe?

Pei o se tulafono, ia e valaauina oe lava. . O avanoa ia e tuʻusaʻo ai i luga o ni ie, mo le suisui o loʻo faʻaaogaina a ie faʻaletino. Latou te faamaopoopoina e le malamalama pupuni. O ia ie puipui o le a mafai ona toe mafai ai soʻo se tagata.

A manaʻo i ai, e mafai ona latou faʻaopopoina ma tamaʻi mamoequins o le a tapunia le pito i luga o le ie puipui. E mafai ona e faia se tamai mamoe teine ​​pei ona e finagalo ai. O le sili ona lauiloa o le tamai mamoe faatonu o lakapi ma le pipi, ma le tasi o le sili sili ona muamua - le oloa ma se laina le masani ai o le croy. Afai e te le iloaina i lenei mataupu, e sili atu le amata i le faia o soofaatausaga O mea taufaasese, agaʻi i le solomuli agaʻi i le sili atu faigata. O se tasi o tulaga sili ona taua ma aʻoaʻoga i le tutoʻatasi o le fausiaina o le ie puipui o le filifiliga lea o ie.

O a ie e fai ai ie pupuni?

Faʻafefea ona fai ni ie puipui: sitepu i le laina faʻatonuga

O se faʻataʻitaʻiga o le fuafuaina o ie mo puipuitone.

Ae e te lei filifili e faʻamalosi pupuni i ou lava lima, o le a manaʻomia ona e filifilia se meaʻai talafeagai. I le tele o taimi, e manaʻomia e tagata i faʻamaumauga ma vaʻaia eseese. I totonu o le lautele lautele o avanoa avanoa, o le sili sili ona manaʻomia e tuʻuina atu i le tuʻufaʻatasiga o le fufuluina o le pouliuli lanumeamata ma auro papa.

Pe a filifilia se ie lanu, taulaʻi i le aotelega o le aofaʻi o le potu teuteuina.

Afai o le a manumalo se faʻasamoa i totonu o le potu, o pupuni e tatau ona i ai i le monophinic ma le le manaʻomia tele. Ma afai e teuteuina lou potu i se lanu toʻamalie, e leai ni ata vaaia i luga o puipui, e mafai ona e filifilia se ie susulu ma le iloga. O pupuni mai ia mea faʻaletino o le a maeʻa ai ona faʻamaeaina atoatoa le potu ma e mafai ona avea ma se faʻamafanafanaga sili. Afai o loʻo e fuafua e faʻatautaia le pupuni i le taimi e tasi mo potu uma, e mafai ona faʻatau se ato mo le suisui ma sefe lelei.

Tusitusiga i luga o le autu: pepa puipui mo le faleuila i totonu o le fale mautotogi: 35 ata o totonu

E le tatau ona tuʻufaʻatasia afu i totonu o le potu o loʻo iai, o lea o le filifiliga o ie e tatau ona opoina atu i le tele e mafai ai. E sili atu le le faʻaaogaina e fatu ai le silika pupuni ma satin mea, ona Latou te matua faigata i galuega. Fiafia i le fiafia i le cotton, velvet, brocade, okeni, flax, ma isi mea I le faagasologa o le filifilia o le ie e fausia ai se puipui, e talafeagai le filifilia e le gata ile mea mo le upega tafailagi autu, ae faapea foi ma le ie mo pupuni pupuni lautele.

O fesili teuteu teuteu teuteu

Faʻafefea ona fai ni ie puipui: sitepu i le laina faʻatonuga

Laulau volume laulau mo mamoe moa.

Toatele e talitonu o ni ie faʻamalositino e sili ona faʻapipiʻi foliga mai ma le le mautonu. O le mea moni, e le o le tulaga lea. Tusa lava poʻo le a suia ma faʻaleleia atili. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e i ai se faʻataʻitaʻiga matagofie o le pia i le pupuni, ma lea e ono faʻaputuputu ai lona pito i luga. E mafai ona tui ese mai, o foliga o le pa puipui o le a faʻalagolago i ai. Ae e te leʻi filifilia ni au elemene o le au fai, e tatau ona e mafaufau e uiga i le faʻauma, e masani ona aofia ai ituaiga o pulumu, malo ma isi aitema.

Mo le vaneina masani tuʻusaʻo pupuni e le manaʻomia ni mamanu. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le fuaina o le faamalama matala. Faʻavae i luga o fuaitau o le faʻamalama, e mafai ona e faʻatauaina le tele o ie o le a manaʻomia ona e faʻatau. A e faʻaaogaina ie ma se mea teuteu, faʻatau ma se faʻailoga ina ia tilotilo faʻatasi ma le ata i luga o le faʻamalama.

FILIFILI O SETE MO LE FAAFITAULI, IA IA FAI LE MAFAUFAU O LE A LE MAFAI ONA FAUTAGA, O le a talafeagai ai le faʻatau atu o nai sili sili atu nai lo le taimi na fuafuaina ai le fuafuaina.

Saunia mea uma e te manaʻomia mo galuega:

  • ie mo puipui;
  • Faapipii ia latou te taofia;
  • masini suisui;
  • o ofaga ma mea faigaluega
  • Setinitimomerter Fosi;
  • seleulu, siliva siliva ma filo;
  • mita mita;
  • uʻamea.

Laasaga-i-laasaga faʻatonuga mo le faʻatonutonuina o ie pele

Faʻafefea ona fai ni ie puipui: sitepu i le laina faʻatonuga

Mamanu mo le SPingutu o pupuni lautele.

E foliga mai e foliga mai e foliga mai i le suisui o ie puipui, e leai ni faigata io latou lima. Ae ui i lea, faatinoina o ia galuega, e tatau ona e tausini i tekinolosi. Ae e te lei amataina le faʻamamaina o pupuni, o le a manaʻomia ona e iloa le itiiti ifo o le tele o ie o le a manaʻomia mo lenei. O le faia o lenei mea, ave se linonitimomome lipine poʻo roulette ma fuaina le mamao i le va o le fola ma le sana tuʻi ma le umi o le eAves. Afai o le a e ofi i luga o le au pupuni uumi, faʻaopopo i le mamao i le va o le fola ma le uati o le 10-15 cm mo le fesoʻotaʻiga. Filifili le lautele e tusa ai ma le tagata lava ia. A e manaʻo i le ie puipui e faʻapipiʻi ai ma e tele foʻi mea e maua ai, faʻateleina le mamafa o le 3. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a o le umi o le 2.5 mita o le a e manaʻomia 7.5 M Afai e te le fiafia pe a maua e le ie pupuni le tele o lau puipui, o le a lava lea e faʻateleina ai le umi o le eaves i le 2.

Tusi i luga o le Autu: Potu Fuafuaina mo se teine ​​15, 20, 25 tausaga. Ata

Faʻaopopo i le lautele o le 36 cm i vae. I le faʻafiafiaga e te manaʻomia e lafo ai le 2 tapoleni, o loʻo i le faʻasologa o faiga, e tatau ona faʻaopopo e lua numera numera e sopoia ai. I le mea e tupu ai, o le fili o loʻo e filifilia e tele lona faʻamamafa, faʻatau i le laina. O le a faʻatagaina oe e faʻaofi le ata, ma o le a maeʻa ona pupuni pei o le afu atoa le paʻu. O le faia lea o lenei mea, piilima vaega o tagata i fafo i fafo atu o le tasi ma le isi ma seti. Itu itu e tatau ona fetuunai i totonu 2 taimi. I le taimi lava lea, o le tagata muamua e tatau ona 10 mm, ma le lua o le 20 mm. Telegese i luga o le masini suisui. Ina ua uma lena, fetuunai pito i lalo pito i totonu. O le taimi muamua e 30 mm, o le lua o 50 mm. Tatala le lata mai pito o loʻo faʻaaogaina ai le uʻamea, ona oʻo lea i luga. O le pito i luga e amata i totonu o le 30 mm ma stroke le uʻamea.

Ie puipui ma le tele o filifiliga.

Lolomi le mea teuteu teuteu mai le itu sese e faaaoga ai le PIN. E tatau ona e solomuli mai le pito i luga o le 10 mm. Ua fautuaina e le braid o le itiiti ifo ma le 50-60 mm lautele pupuni. Toso pito o le shoelaces mai le itu sese o le apamemea ma le fusiua. Sili ma le ie pupuni agai i totonu. E faʻapena foʻi, o loʻo fai ma isi pito, e aunoa ma le faʻapaleniina o seevae. O le a avea ma pito i fafo o lau

Ie puipui i le fale. Faapipii i le ie puipui i luga o pito o le fili. Salu moli pito i luga o le fili. I le taimi lava e tasi, o le mogaluga o salu mai fafo e le tatau ona suluia. A uma lena, e tatau ona e faia faafoliga. E matua faigofie lava: E tatau ona e toso i latou ma seevae ma nonoa. O le braid ei ai le matasele. E tatau ona latou faʻaofi ni matau i le mamao manaʻomia. O le tele o le numera o le fomu e te manaʻo e maua, o le tele o matau o le a manaʻomia ona faʻaofi. Ua saunia pupuni lautele. Taumafai ia aua neʻi faʻavaveina ma faʻalelei atili pe a faia se masini masini. Soʻo se mea sese e mafai ona oʻo atu ai i le mea moni e manaʻomia le faʻateʻaina o fuʻa, ma i le maeʻa ie puipui, o le a matauina lava.

Mau i luga o le autu: faʻafefea ona fai se paotao ma ou lava lima?

Fautuaga mo Soundwing Cutchan mo potu eseese

Ituaiga o pupuni o tagata Roma.

Pupuni na fuafuaina e teuteu potu eseese i le fale ese mai le tasi ma le isi. O lea, o pupuni mo le potu malolo i le tele o mea ua teuteuina i tamai paseloa. E mafai ona latou faia i le ituaiga o laina o mataupu ma isi teuteuga pe i foliga o tisiki. LabEken e mafai ai ona e nanaina o fua ma isi elemene. E faʻaalia ai le foliga o le ie puipui. O ie tutoʻatasi e oso i luga mo le potu malolo, E tele o piki ma pulu, aufana, na masani ai ona faʻaaogaina le malosi.

I le tele o taimi, o le umukuka o se potu puʻupuʻu lava o le vaipuna, o le vaega lea e itiiti ifo nai lea nai le vaega o le potumoe ma le potu malolo, ma le i ai o meafale ma le tekonolosi ua sili ai. E tatau ona iloiloina lea pe a e pupuni ia iseua. O le filifiliga sili mo le umukuka o ni ie pupuni e faʻalauteleina ai le potu. E fautuaina le faʻaogaina o se mea pupula mo le vaʻai, e aunoa ma ituaiga uma o mamanu. I le avea ai o se tulafono, o ie umukuka e faia i ni mea manino pe le mafai ona tupu, e aunoa ma se cummentanc desor. E faapena foi ona faia e ia ie puipui ma le faamalama, pei o le potu umukuka lava ia, ma le malamalama.

I le potu o le fale faigaluega e mafai ona tautau ai le tele o pupuni. E mafai ona e faia ni pupuni manaia i puipui i le ponaivi poo meaafale. E sili mo potu o potu, o mea e talafeagai mo suamalie ma lanu loloto, faʻapea foi ma le sili toʻafilemu leo. I le potumoe ma le atoatoa vaʻai i le tafe umi i le mafiafia o le mafiafia o mea. Ia togafiti o le a faʻatagaina, pe a manaʻomia, nana mai le la susulu ma faʻatupu ai se le toʻafilemu ma le lelei siosiomaga i totonu o le potumoe.

O lea, e mafai ona e tutoatasi le puipuia sau oe i le puipuia o oe, o le a fetaui lelei i totonu o le potu ma avea ma teuteuga nofoaga atoa. E leai se mea sa faigata i lenei mea, e tatau ona e mulimuli i faʻatonuga, ma o le a tupu mea uma. Malo!

Faitau atili