Tusi Lesona Siitia ai Meafaigaluega

Anonim

Tusi Lesona Siitia ai Meafaigaluega

Tusi lesona Faʻatulagaina masini e mafai ai ona e mamafa e sefe le faʻaaogaina o le siiina o masini, faʻatau poʻo le totogiina o le sili atu taugata.

E masani lava, o le faʻaaogaina o masini tuputupu aʻe i totonu o le fausiaina tumaʻoti e le o masani lava. Muamua, mo lo latou saolotoga gaioiga i luga o le fausaga nofoaga, o loʻo lava le tele o avanoa. Lona lua, o le mautotogi o se taʻavale mo le siiina ma le feaveaʻi o le mamafa o le a lavea ai le paketi a le Kamupani.

I le iuga, tolu, o isi taimi, e na o le manaʻomia tele le aumaia o avega mamafa, pe a mafai ona ou taulimaina ou lava galuega.

I lea tulaga, o le a sili atu ona aoga e faʻaaoga le tusi lesona Siki o mea faigaluega, maualalo ifo i taʻavale i tulaga faʻatau atu, ae leʻo maualalo i le lelei ma le faʻatupeina o galuega.

E mafai ona e faia le teuina o se mea fauina o mea faigaluega iinei http://www.stroy-res/Matag/strotagn -lledye-ledye-ledye-ledye-ledye-leodye-leodyekye-ledyekyekye- E iai ma le tele o mea e fausia ai le kamupani.

Vaega o le tusi lesona o le siiina o meafaigaluega

O le faʻatulagaina o galuega tau tupe e manaʻomia e aoga mo tagata faigaluega. A le mafai e le tagata e tasi pe o le vaega o tagata ona siitia se tasi poʻo se isi uta, o le faʻagasologa o le fausia o se fale e matua telegese lemu.

O lenei, mai taimi anamua, o le tele o masini vitivisi mo siʻitia mamafa ile faʻagasolo o galuega na faʻaaogaina. O lea, i Aikupito anamua, na faaaoga le fausiaina o le pyradim, sa faaaoga ai lava meafaimea faigofie.

I lo matou atunuʻu, i le fausiaina o fua tele, o le malosiʻaga o ni manu mamafa sa masani ona faʻaaogaina. O se auala matagofie lenei, a o aso nei ma na ia mauaina lona aoga.

O le mea e lelei ai, mo le fausiaina faaonapo nei, masini faafaigaluegaina galuega ua uma ona uma ona fausia. Mo le faʻapipiʻi o le pito i lalo o le fale, le faʻapipiʻiina o le taualuga, o le faʻatulagaina o le faʻavae o le fale e mafai ai ona faʻaaogaina le siitia o le siitia.

O se ulufafo e iai lona lava, le mafai ona talitonuina, lelei:

  • O le siʻitia o meafaigaluega e fesoasoani e feoaʻi ai cargo faʻataʻamilomilo agai i luga o le Cargo agai i luga ma tafailagi ma e oʻo lava i le mafuli.
  • O le saoasaoa o gaioiga ma feʻaveaʻiga o oloa e sili atu le maualuga atu nai lo le apoga.
  • O le faʻaaogaina o le siʻitia o masini faʻaitiitia le faiga o le fausiaina i taimi.
  • O le tau o le fausiaina o se fale tumaʻoti o le a faʻaititia pe a fai e te faʻaaogaina le siʻitia o masini mo felauaiga ma siitia o oloa.

Tusitusiga i luga o le autu: maa i le alatele: Auala e faʻamaeʻa ai ma ata

I le faʻaiuga, o le faʻaaogaina o o nei mafutaga o se mea manaia tele, e mafai e se tasi ona fai mai, ia matua taua. O le fausiaina o faapogisa o mea uma e lua o le afi ma le au paia tumaʻoti e le toe mafai ona mafaufau i ai e aunoa ma ni mea e mo le siitia o fale.

O le manaʻoga mo le laveaʻiina o meafaigaluega e mafai ona maitauina i soo se mea: E tumaʻese, ma lapoʻa lapoʻa fausaga. E faʻamatalaina foʻi le eseese o fanua o loʻo iai le eseesega o lenei ituaiga o tekonolosi.

I le lautele, o le tusi lesona uma o le siiina o meafaigaluega e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu:

  • siiina masini seleselega;
  • Mea faigaluega mo felauaiga i le felauaiga po o le lautele;
  • Utaina ma faʻapipiʻi masini.

Tusi lesona avega-faʻatupuina o masini e faigofie ma malamalama i ai i le faʻagaioiga. E aofia ai Tagi ma Worches, Taofia, Severvator, Siaki ma isi masini e mafai ai ona e timu le uta a se avega o se avega o se avega o se avega o se avega o se avega o se mamafa o se mamafa o se mamafa o se mamafa o se mamafa o se mamafa o se mamafa o se mamafa o se mamafa o se mamafa o se mamafa o se mamafa o se mamafa.

Tusi Lesona Siitia ai Meafaigaluega

O se vaega o Mechanisms o loʻo auai foʻi i le felauaiga o le uta uta poʻo le faʻaupuga i luga o le tasi Axis. O tagata taatele o faʻasalalauga, e sosolo, sosolo, kalave faʻavae, pusa taʻavale.

O mea uma e faʻaalia ai le televave o feʻaveaʻiga, faʻaitiitia ai le tau o le fauina i taimi.

I le iuga, o le utaina ma le tuʻufaʻatasia meafaigaluega tuʻufaʻatasia le gaioiga o le vaega muamua ma le lua o fesoʻotaʻiga i lana galuega. E masani ona faʻaaogaina i totonu o fale teu oloa ma faletusi o alamanuia, lea o le utaina, feʻaveaʻiga ma tuʻufaʻatasia fanua o le masani lea pisinisi o le pisinisi masani lea.

O le a tatou faia le avega o nei masini e mafai ona laiti ma lelei tele le lelei tele I le taimi lava e tasi, o le mamafa o oloa lava ia o loʻo afaina ai le filifiliga o se galuega faʻapitoa mo galuega. O le uta ma le faʻaopopoina o masini e aofia ai, e tele lava savali, toso, uta, faʻapipiʻi, felauaiga, felauaiga, eletise ma isi masini.

Faʻailoga lauiloa Faʻamanatuina o mea faigaluega

O au meaoga, pei o toso mai erlleys poʻo taʻavale, e le mafai ona fesoasoani ia te oe i le fausiaina o lou fale. E i ai le vaega o mea o ni mea i luga. Taii ma manumalo e sili ona lauiloa iinei.

O le Tai o Pepa Mobis e faʻaaoga masini sii i totonu. Tal e mafai ona i ai se tusi lesona poʻo se taʻavale taʻavale. Afai e te vaʻai i soʻo se crane mo le siʻitia o uta, o le a matou vaʻai o le faʻavae o ona togafiti na o faʻaaogaina e le Taaloga.

Mataupu i luga o le autu: leo i le va o faitotoa - o se tautoga o le soifua maloloina moe

Faʻasolo uta ma lenei masini e mafai ona e lua faʻaofuina ma le saʻo o le axis.

Faitau atili