O le faʻagasologa o suiga o le nofoa o loʻo ia te oe lava

Anonim

Afai o le nofoa tuai na leiloa lona lava ituaiga o ituaiga ma lelei uiga, e mafai ona e taumafai e toe faʻaleleia nai lo le toe faʻaaogaina. E manaʻomia le toe fai o le nofoa i tuʻiʻa latou lima seʻia oʻo i le tulaga o lona ofu ofuina o loʻo ausia lona tapulaʻa.

O le faʻagasologa o suiga o le nofoa o loʻo ia te oe lava

Togafiti o nofoa

Toefuatai le meaafale o se mea manaia galuega, ae le faigata tele, ae o le mamafa o le taimi.

Ituaiga o fesuiaiga o le nofoa

Talu ai o le tikeri o le faʻaleagaina i meaafale e eseʻese, ia iloga lava ituaiga o le Toefuataiga ma fesuiaʻiga ia latou faʻavae. Afai o le nofoa, vagana le mou atu o foliga vaaia, o lona uiga e manaʻomia lo latou faaseʻe o taʻaloga mafiafia. E manaʻomia le asiasi atu i le taʻitaʻi: Afai e faʻavaivaia fesoʻotaʻiga, e faigofie lava ona feosofi mai fafo, e faigofie lava ona feosofi mai i togi, e faigofie lava ona feosofi mai le tele o le fasimei. I lea tulaga, o le nofoa o le a manaʻomia le malosi atoa.

Afai e tausia pea le faʻavaʻa, ma o le faʻafitauli o ni foliga vaaia, atonu e tatau ona sui le talau. O auiliiliga laupapa o le adchales e masani ona ufitia i va eseese ina ia lelei le laau. Ina ia suia le Lacquer vaega, o loʻo e manaʻomia le aveese ma le faaeteete le tuai, ma e mafai ona e faʻatoa faʻaopopo atu i le vaega pe ufiufi i totonu o mamanu.

O le faʻagasologa o suiga o le nofoa o loʻo ia te oe lava

Meafaigaluega manaʻomia mo le galuega: sikulukalaiva, Wrencher, Crench, Pinelani Skins, Pliers, Paʻaga.

E masani ona faʻateleina le vaneina ma le faʻamalosi tino e ala i nofoa pe a uma le toe faʻafouina ma suiga. Galue i le suia o le atamai e alu le taimi, onosaʻi ma le saʻo. Ina ia aua neʻi faʻaleagaina le ubribls i luga o ie, o le taʻitaʻi o nisi taimi e masani ona suia.

O le sili ona faigofie o le faʻaaliga o le toe faʻaleleia o le sili sili ona matagofie i luga o le nofoa. Ua suia le meafale i luga o le le mautonu pe a le mafai ona suia le moli tuai o le la, ma ua le toe mafai ona lafo ma taofia le le lelei. E mafai ona e toe toso le nofoa ma ou lava lima i le i ai o mea faigaluega i le aso, o se tagata poto masani e sili atu vave.

Sauniuniga o le Taitai: Mea Tonu ma Mea

Mo le tele o le maina o le taimi nofoa ma le mea faigaluega, e tele. O mea uma e tatau ona lelei e tatala ai, aveese le faaputuga o palapala ma gaʻo ia i latou, o nisi taimi e saʻo e fufulu i vai mafanafana ma mago. O le tuai o vale ma vali ma le fufuluina o le a mou atu. Aveina o le pulu uʻamea, e mafai ona e maua le saoasaoa tele nei faiga, ona aveese atoa ai lea o le ofutino atoa, ae o le olo lemu o vaega o le a manaʻomia pea. Ina ia suia le nofoa, o aitema nei e manaʻomia:
  • Prolon, Sonaytec, liolex mo le faila fou;
  • Fufusi sili le lelei o le lelei o le lelei;
  • seleulu;
  • Sikulutika seti;
  • o le samala;
  • Sikulukalaita ma fao;
  • meafale teu faʻamaumauga ma faʻasao puipui mo ia;
  • oneone poʻo le Burgaria ma olo eseʻesega;
  • kolama;
  • Uamea pine;
  • Gumunt Kelue;
  • Vali, simulator, sorvent, Nitrolac ma talafeagai valivali pulumu.
  • Afai e manaʻomia galuega uma mo le suia o le Taitaifono, o nisi o mea faigaluega e nafa ma i latou e mafai ona faʻateʻaina.

    Faʻafefea ona faʻafetaiaʻia se nofoa?

    O le mea faigaluega e faʻalavelaveina ai le nofoa i faʻamatalaga e le mafai ona manaʻomia, ona o le ola ma le auvaa e manaʻomia le viia atili mausali Tusa lava pe latou te nonofo i le faamoega vaivai, o le otaota o loʻo faigata i taimi uma nai lo le vaega atoa. O le lafoaia o le alauni o le a fesoasoani i le samala o loo fusi ma se ie vaivai, po o se pupupuni faapitoa cynica. O tuitui e le i vavaeeseina ma le faʻaeteete tele, e pei ona sili atu le faigofie le faʻalavelaveina o fusi faʻapipiʻi.

    O le faʻagasologa o suiga o le nofoa o loʻo ia te oe lava

    Le toe faaleleia o le nofoa o se nofoa tuai.

    O nisi fesoʻotaʻiga i nofoa o loʻo tuʻuina atu i le fao ma le masae pe pipii. E fesoʻotaʻi foliga e mafai ona faʻamaluluina e le onā i latou ma vao ma mea e tatau ona aveese ai ni au tonetofi ma le faʻaaogaina o le malosi. Ina ia aua neʻi le mautonu, o vaega uma e aveʻeseina ma toe faʻapipiʻi vave.

    O fesoʻotaʻiga mama e fesoasoani i le vai vevela. I le faʻauiga o le isumu ma tuʻu i luga o se nofoaga talafeagai o le talaina o le tala, toe fai le faʻagasologa seʻia le o le kelu e le fiafia i le kulimi. E mafai ona e fesoasoani e vavaeeseina ma se naifi manifinifi, na faasolosolo ona tulei i le va. A faʻapea o loʻo iai le mea o loʻo i ai le mea o le Gliue ma le elemene le faʻamaoni i se nofoaga faigata O se paʻu paʻu o loʻo tuʻu i luga o le kettle spraut, o le Jend's Jet o loʻo agaʻi atu i le Seam. E faʻamalieina lava le sili ona mafiafia soʻoga, pe a maeʻa 1-2 minute, e mafai ona motusia vaega.

    Asiasiga ma le Toefuataiga o vaega laupapa

    Uma elemene o le Nofoa pe a uma le pasi, aveese ona o le masima, aveese ma le manaʻomia e suʻe ma le faʻaeteete. O le taimi nei e fai ai le kuki, fusi malosi le fusi. Laiti le faaletonu pe a uma ona maua ai le tala faʻapipiʻi lelei. Afai o auiliiliga o loʻo taʻamilomilo ma tele, uamea clamps o le a maua mai i le laveaʻiina. E le taua o le pu ma chips e tumu i se paluga o le kulue ma le paso. O le Toefuataiga ma le fesuiaiga o le nofoa o le a le pasi manuia pe a le mamago le kelu ma e le o uu lelei. O le mea lea, a itiiti mai 2 aso tufatufaina ua mago.

    Ona olo lea o le faʻamamaina o faʻamatalaga o le nofoa e faʻaaoga ai le oneone o vaega eseese o loʻo tutupu. O le laualuga e tatau ona atoatoa.

    Pati ma le Faalapotopotoga o Vaega

    O le faʻagasologa o suiga o le nofoa o loʻo ia te oe lava

    Polokalame ufiufi mo nofoa.

    O nofoaga o le pisi ma fesoʻotaʻiga e toe suʻesuʻeina ma le faʻaeteete. Faʻataʻavaleina vaega e tuʻuina atu ia i latou le manaʻo o loʻo afifiina i le fusi, fusuaga ma le paʻu ma le kulimi i luga o taimi taʻitasi. Afai e le tele ni vae e le nofo ai i o latou faamoega, e manaʻomia ona faʻamatala. Ina ia faia lenei mea, o le slot ua siosiomia o loʻo tutuina i totonu, manifinifi, ae lautele. O lea, o le pa o ata lafoia o le a faʻateleina ma o ona o le itu o le nofoa o le a nonofo faʻamalosi mau i latou lolo. Lenei e fetaui lelei mo na faʻataʻitaʻiga o kasa, faʻapea o loʻo faʻaofi tuʻusaʻo vae i le nofoa o le nofoa.

    Ae afai o le nofoa o loʻo suia i le nofoa o le isi faʻataʻitaʻiga, o loʻo iai le va o le nofoa ma le sopoia i le va o vae, o le gaioiga e tupu eseʻese. O le sili ona faigata lomiga o se nofoa muamua. O nei vaega e fesoʻotaʻi i manogi i le va o latou lava ma faʻaopoopoga faʻapitoa i le kulu. I le vaivai o sui o lenei ituaiga, o le glie o loʻo tui i se tui e ala i se manifinifi manifinifi i totonu. Ma afai o le susulu o le tumutumu lava o ia, o le faʻaipoipoga manifinifi ua faʻaopopo pe a potopoto, ua faʻaopopo okaina o ni maʻi o ni mea iloga o ni tulaga ese poʻo ni matata. Ua faʻapopoleina i le kulimi ma faʻatasi ma se spike ua pupuni i le faamoega. O le nofoa pito i fafo e mafai ona sili atu le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o uʻamea faʻapitoa e tuʻuina atu se faʻavaʻa o le malosi ma le tumau.

    Atoatoa suia ma faʻapipiʻiina o ia tulaga faigata, trapezoidal pa o loʻo lafoina i luga o tulimanu o le faʻavaʻa o le faavaa ma pula. I le fuafuaga lenei, e oʻo lava i aʻoaʻoga laiti o le la atu lea e sili atu le leaga o le nofoa nai lo le taimi muamua, o lea o le faavaa ma pito o le e tatau ona tutusa lelei. O le kulimi i le vaitaimi o le Fonofaia e sili ona lelei i lalo o le omiga, o le mea lea e ono faʻamautu ai le tino i maeala ma o sipuni ma faʻamalosi tino ma le tausiaina o le mafuaʻaga agavaʻa o itu. O le tautala mai i le pamu o loʻo faamamaina ma se ie, o le faʻamamaina o faʻamatalaga mago. Tau tau tau 2 aso, pe a mafai ona e amata le faaumaina faaiu o le nofoa.

    Expriver Fratwork: Upholsty sui

    O le faʻavaʻa o le oloa o le eleele poʻo le ufiufi i se fuaiupu, e mafai ona e valiina, mumu pe faʻaaoga le decopuge. Tatau ona mautinoa e tuʻuina tele vaega o va eseese i luga o le auala filifilia, tuʻuina i taimi uma e faʻamago ai. O vaega manifinifi o le vale o le vanu o loʻo taoto i luga o le laʻau, o le sili lea e foliga mai pe a leai ni paʻu ma isi faʻafitauli. Ina ia maua le lelei o le laʻasaga o le vaega, o le lacquer ua lelei ma mago lelei, o nisi taimi faʻaaogaina mo lenei lauulu mago.

    Ma alu ina ia e malupuipuia i le nofoa o le mutia fou. O le paʻu paʻu o loʻo tipi i luga o le faʻataua o le nofoa, toe foʻi ma le malosi ma le onosaʻi ma se maʻa matamuli. O le ie faagaeeina e tipiina foi i le ituaiga nofoaga, tua ma le lima taumatau, ae tai lava le ie puipui (punou) ma le le mafiafia o le tagata palota. O le 'ie i fafo atu o loʻo tuu i luga o le laulau poʻo le afa mata i lalo, o le mea e faʻaputuina ua tuu i luga. Faʻasolo le ie i totonu, faʻalelei ma le tele o faʻapipiʻi ma faʻaseʻe atu i le faʻavaʻa, amata i le nofoa. O pito o loʻo faʻapipiʻi e se stapler, toso ma tutusa ma luga o le ie.

    Afai e leai ni meaafale faʻamaumau i le lima, e mafai ona e faʻaogaina le samala ma faʻapitoa i fao ma le faʻamalosi tino ma le faʻateleina o le pulou.

    O gaioiga lava e tasi e toe faia ma le pito i tua ma le malosi, taumafai e faapipii le ie latalata i le tasi ma le isi. O nisi faʻataʻitaʻiga ma se manulele e manaʻomia e faʻaaoga muamua e faʻagaioi ai le auala i luga o auiliiliga, ona auai lea i le fono. Ae i le fale o lenei filifiliga e sili lea ona aua le filifilia, pe a iʻu ina mafatia ai le malosi o tufuga ai.

    Tusitusiga i luga o le autu: tamai potumoe mamanu, pe faʻapefea ona maua se tamaʻi potu laʻititi

Faitau atili