Faʻafefea ona fai se tuʻufaʻatasi sofa ma oʻu lava lima?

Anonim

Sofa tulafono o loʻo toe amata i luga o le faʻavae o le oti. O loʻo faʻailoa mai i le ituaiga o 3 vaega. Afai e te siiina le nofoa ae leʻi kiliki, o le auala o le a agai i luma, ma o le sofa o le a pala. Ina ia faʻalelei le faiga o le vateatea sorfa i o latou lava lima, o le a manaʻomia se faiga fou. Afai o elemene o loʻo i ai, O le taimi o le fausiaina e le faʻavaeina o le toe faʻaleleia.

Faʻafefea ona fai se tuʻufaʻatasi sofa ma oʻu lava lima?

Ata o Sofue ogatasi.

Gaosiga gaioiga

Ina ia faia se sofa ogatasi ma o latou lava lima, o le sikulucwoverive, pa e shopws, pa, utupoto, plywood, o le a manaomia ai le plywood o le plywood, o le a manaomia ai le plywood o Plywood o Plywood, o le a Manaomia. Muai faia se tusi o meafale i le lumanai. O le isi laasaga o loʻo aiaia ai le gaosiga o se faʻavaʻa. E manaʻomia le 4 lagolago o le umi umi. E faʻapena foi ona e faia se faʻavae e faʻataʻamilomilo ai, vae, koluse ma lima mamafa. O tapulaʻa o nei vaega e faʻalagolago i mea e fiafia i ai i le aufaʻatasi.

Faʻafefea ona fai se tuʻufaʻatasi sofa ma oʻu lava lima?

Faʻatonuga mo le tuʻufaʻatasia o le faʻamaoni.

I le taimi o lenei galuega, ua totogi faapitoa le faamalosi o le Malosiaga. O soʻotaga e tatau ona togafitia ma le kulimi. Ina ia faia se sofa-oona o le malu, o le ae manaʻomia e tausi lona afifi. Ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le fulafula poʻo ni syththetics. O mea i luga o mea e fai i luga o le mea e fai ai i le ata na faia ai le ata. O le Uphelstery e tumau i le meafale moʻomia ma le faʻapipiʻi ma puipui.

O le faʻagasologa o le suia o le liliuga o le faʻaaogaina e faʻaaoga ai scawodvers, pliers, scaler, seleulu, fao, ie. Toe faaleleia le sofa Affeontion e faia ma se fesoasoani. Faʻapipiʻi nofoaga mo nisi elemene e tumau i luga o le mea pueata. Muamua motusia o le lima mamafa. Afai e tuʻufaʻatasia ma vae, a o le pito i luga o le meaafale ua tuu. Itu itu e tumau i le 2 bolts. Mo le aveʻesea o latou, o le ae manaʻomia e toso i fafo le mamanuina o le mamanu. O le isi laasaga o loʻo aiaia ai le faʻalavelaveina o le suiga fesuiaʻiga. O le a manaʻomia se sikulukalaiva ma sikulukalaiva. Ona le toe faia lea o isi meaafale.

Faʻafefea ona fai se tuʻufaʻatasi sofa ma oʻu lava lima?

O le auala o le gagau ma faʻaputuputu o le sofa faʻamaoni.

O le sui tutoʻatasi o le uō o le faʻaleleia o loʻo faia e faʻaaoga ai se sikulukalaiva. Uamea elemene le fiafia. O le SOFE faamautinoaina pe a maeʻa ona asiasia le afu. Afai o le oloa i le lelei tulaga, ona suia ai lea o le luga o le luga. O le faia o lenei mea, e mafai ona e suʻi le mataupu e okaina poʻo le hamper ma le lima-lima auala. I le aso 1 o loʻo i ai, o le mataupu o loʻo i ai i le sofa ma ua faʻamautu ma le stapler ma le 10 mm puipui.

Tusitusiga i luga o le autu: Filifili umukuka sitaili: masani pe o aso nei

O le tosoina o le ie, o le ae manaʻomia e fuaina le lautele ma le umi o vaega taʻitasi o le tuʻufaʻatasi Sofa. O le mea ua tipi ma se tupe teu. Ua amata ona pipii le ie i le itu i luma, gagau faalua. Aua o loʻo faʻaaoga pea puipui. O le faiga tutusa e faia i le isi itu. O mea e tatau ona tosoina le tele e mafai ai ile tulaga ole mamanu atoa.

O le isi laasaga e aofia ai le lepetia e le ie a elemene mea ma le ogatotonu o meaafale. Afai o le tissue ua faʻataʻoto i tulimanu, ona tipi ese lea (afifi) ma suisui. O staples e tatau ona alu i le meaafale fufusi. A leai, atonu latou te faʻaleagaina le galuega fou. O le fonotaga a le fonotaga e faia i le faasologa itu.

Suia o le Orcass

Faʻafefea ona fai se tuʻufaʻatasi sofa ma oʻu lava lima?

Toe faaleleia le auiliiliga o le sofa.

O le liliuina o le Sofa e faʻaavanoaina ai le sui o le paʻu o manu o manu. O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia e aveese le le lelei. O lenei galuega o loʻo faʻatinoina e faʻaaoga ai se paʻu paʻu manu, o le ata o lea faʻatoga mai 35-40 mm. Afai o le tautotogo o le tautotogo na taamilomilo i autafa o le paʻu o manu o manu, ona suia lea o vaipuna. Burlap ua tipi i luga o se tele tele. E tuu i le 2 faaputuga. O le tumutumu o le pulou fumm. Ua faʻasaʻo i le faʻavaʻa ma puipui, ma i le burlap - i le kulimi. Ma o le vaega o synthetone ua faaputuputu. Ua faaloaloaina ma sologa lelei le ie. O meaafale o le alu.

Toe faaleleia le Faʻamoemoega o loʻo aiaia mo le faʻapipiʻiina o se faʻavasegaina o se faʻavaʻa ma fesuiaʻiga. Muamua na faafuasei le 2nd elemene. Node e tatau ona mimilo ma le suauʻu masini. Springs o le tele o le tele o le soli.

A o le toe faaleleia o le faʻavaʻa, o lenei faiga e tuʻuina atu ai le sui o le faʻataʻavaleina poʻo le malepelepe o elemene o elemene. Muai fuafuaina a latou tapulaa. Faʻatau le oloa e mafai i le faʻavae o le faleoloa fale. A leai, o elemene o loʻo tuu i luga o se poloaiga i se fale faigaluega o le malae vaʻalele. O auiliiliga ua suia, mimilo ma laina. Pe a faʻatautaia lenei faiga, ua fautuaina faʻapitoa e totogi ai Plywood i lalo o le tautotogo poloka. Afai e lelei atoatoa, ona faʻapipiʻi lea o le plywood i fao ma suotosina ua maʻi. Ua faafanoina elemene.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faʻafou le faʻalelei i ou lava lima?

O le toe faaleleia o le sofa saunia mo le sui o le tautotogo poloka. Springs o 2 ituaiga:

  • matua (ma le maualuga o le 20 cm, o se lapoa o le 15 cm ma le mafiafia o le 5 mm);
  • O aso nei (ma le maualuga o le 12 cm, o le lapoa o le 10 cm ma le mafiafia o 2.2 mm).

O le taimi mulimuli e aofia ai le faʻaaogaina o siperi. E sui ai, o le a alu ese mai le 1st pito e soloia ai le faasee o le spiral. O le isi pito ua milo. Ua tatalaina le tautotogo mai le 2 itu ma ua suia. O le fou o Spiral o loʻo tuʻuina atu.

A faʻaalia ni elemene ua faʻaleagaina i totonu o le tautotogo poloka, o le a manaʻomia le faiga fou.

A leai, o le toega o le Hellix o le a amata le toilalo.

Faitau atili