Faletaele faletaele: Faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi?

Anonim

Faletaele o se mea mama. O lea, o faʻamatalaga taʻitasi o le teuteuga, o elemene taʻitasi o le i totonu e tatau ona mafaufau, filifilia ma fuafuaina. E le o se tuusaunoaga ma le malosi mo le faletaele.

E leai se na teʻa atu ma le maoaʻe i totonu o le fale. E le naʻo se teritori e faʻatagaina ai oe ona faia ni mea le mafaufau, o se nofoaga e te malolo ai, "faʻaosofia lagona leaga na faʻasaʻoloto mai i faʻafitauli ma toilalo.

Faletaele faletaele: Faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi?

Foliga mai ma foliga

O le cornice i le faletaele o se vaega aoga, o se mea moni o le elemene, o le manaʻomia ma le faʻamoemoe o le potu, poʻo le potu avanoa o loʻo vaevaeina i le O se taele faʻapitoa mo le taʻele.

O mea faʻapitoa o le faʻaaogaina o le cornice i le faletaele e mafua ona o se tasi o le tasi o le lua tulaga.

  1. E i ai le faanatinati e manaʻomia le teuteuina o le faʻamalama i le faletaele ma se ie puipui. O sea manaʻoga, e tele taimi, talu mai tulaga masani i totonu e le aofia ai le auai o Windows i totonu o le potu o ia faʻapitoa.
  2. E i ai le manaʻo e faʻatapulaʻaina ma vaevaeina le avanoa i totonu o sone eseese - faʻafesoʻotaʻi ma le vai ma e le fesoʻotaʻi ma ai. Tele moomoo e taofi ai le vai splashing i le faletaele e faaaoga ai le cornice. O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaseʻe i luga o le faletaele lava.

O mea e maua ai faleoloa ma mea e fai i le DECOS e ofo atu se filifiliga lanu o le laufanua o le faletaele. O le taimi nei e tele o ia filifiliga - mo le tofo uma ma le lanu, soo se ituaiga ma mai soo se mea. O le mea autu o le iloa lea o le mea o loʻo e sailia ma le mea e te manaʻo ai e te maua i le faʻasologa mulimuli.

O lenei vaega e taua tele pe a filifilia, talu ai o le anotusi o le faletaele e masani lava ona filifilia mo le tausaga ma le lua, ae mo se taimi umi. O le mea lea, e tatau ona faʻagasolo le filifiliga i se vaega taua o le tiute faʻapogai ma le mautinoa o le poto. O le a le mea o loʻo avea ma faleoloa i aso nei? O a ituaiga o oloa o loʻo faʻatinoina tagata gaosi oloa? Tatou taumafai e fuafua auiliili.

Faletaele faletaele: Faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi?

Masani lava o eaves - tuusaʻo

Tomai

Tusitusiga i luga o le autu: teuteuina o le potu o tamaiti ma ou lava lima: Manatu

Atoatoa ma se taʻele masani. Faapipiiina le cornice mo le faletaele i le isi itu.

Meafaitino

O le faʻavae o le tuʻusaʻo Cornice e leai ni uʻamea.

Matamata

O se tamai paipa, fale i totonu, ma flanges o lo o taofi i luga o le pa i totonu o le faletaele.

Fusifusi

O pupuni ua faʻapipiʻiina ma le fesoasoani a ni mamai faʻapitoa poʻo matape. Faafetai i nei auiliiliga, ua tuʻu saʻoloto latou i luga o le umi atoa o le paipa paipa.

Manuia

Faigofie mamanuina mamanu, sili atu le lelei o le tau, o gaioiga, tumau, athetics. Foliga masani, e faigofie ona fausia i le fale

Faletaele faletaele: Faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi?

Cornery tulimanu

Tomai

O ia o le vaipuna mo le faletaele e lelei faʻatasi ma le totonu o le potu o loʻo tuʻuina atu i le potu faletaele poʻo le taʻele. Afai o le Plumping ua tuu i se tulimanu po o se potu e le o se tulaga le masani ai-tulaga, o lona uiga o le tulimanu tulimanu o le filifiliga sao o le filifiliga sao.

Meafaitino

O le tulimanu o oveves e faia i le faletaele e masani lava mai ituaiga o le steel: mai le crommed e fai ai.

Matamata

Hild uamea paipa. Atonu e eseese le tuiina o tulimanu, o loʻo filifilia mo tagata taʻitoʻatasi.

Fusifusi

Auala e faʻapipiʻi ai o se faʻataʻitaʻiga i le faletaele lua:

  1. i luga o le puipui;
  2. O le tasi vaega o le cornice ua faʻapipiʻi i le puipui i le faletaele, o le isi i luga o le taualuga.

Manuia

E tele ituaiga o le faatinoga. E mafai ona:

  • G- pe fasi;
  • alofila;
  • orcute;
  • ova.

Faletaele faletaele: Faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi?

EAves asymmetrical - le-tulaga

Tomai

Faaaogaina i mataupu pe a fai o le faletaele e sili ona faigata ituaiga. Tele taimi uma e mamafa ai vailaau o vai taele. O latou e i ai ni tulaga faʻapitoa ma lapoʻa ituaiga ma ituaiga o le faletaele ma vai taele e le taua foi.

Meafaitino

Palasitika, uamea alavai (na o le stinless).

Matamata

O le tootoo e gafatia le suia o ona foliga, "fetuunai" i lalo o le savali o le taele lava ia. O loʻo faia lenei mea i le tupe faʻaalu o fesoʻotaʻiga faʻapitoa o loʻo fai ai le matafaioi o le fesoʻotaʻi elemene. O vaega taʻitasi o le Asymmetric Cornice ua faʻapipiʻiina i isi itu o le le mautonu.

Fusifusi

Faapipiiina o Asymmetric Models tupu fua i foliga o le taele, faapipiiina - luga o puipui o le potu.

Manuia

O le mafai ona teuteu le papeti o manu, taʻitoʻatasi masani, e le masani ai faʻafitauli.

Faletaele faletaele: Faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi?

Cornery manoa

Tomai

Ou te lelia i le pulupulu o pupuni, e foliga mai e leai se sili ona leaga nai lo filifiliga muamua. Atoatoa mo faletaele i le alu i lalo o le eleele.

Meafaitino

Tumau le uʻamea manoa, manifinifi ma faʻatuatuaina.

Manuia

Faigofie le fausiaina, avanoa, tau faʻalepeletonu, galuega faʻatino, muamua o le ata.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le mea e mafai ona faia mai le faitotoa tuai (39 ata)

Faletaele faletaele: Faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi?

Cornice fetuutuunai

Tomai

E faʻaaogaina mo taele e iai foliga faʻapitoa o foliga ma foliga le masani ai. Lelei mo le lapotopoto ma semi seti potu.

Meafaitino

O le mea taua o le Almininim Promplom, o le mea e faigofie ona faia i le bends ma talia soʻo se pepa faʻapitoa.

Fusifusi

Fetu fetu fetu fetuunai mo le faletaele i le mafanafana i le taualuga ma le puipui.

Manuia

Fetuutuunai ma faigata i le taimi e tasi. Nati i soʻo se faʻatonuga e ala i le faʻatauina o soʻo se ituaiga. Faigofie faateteleina tutoatasi.

E le o saunia ni masini faʻapitoa mo le faʻatinoina o ni foliga. E foliga sili i soo se mamanu.

Faletaele faletaele: Faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi?

Fale "paipa i totonu o le paipa"

Tomai

O le umi o le telescoipic cornitis mo le faletaele e mafai ona fesuisuiai. O le uluaʻi tau o le 130 cm, o le umi o le tusa o le 2 mita ua ausia.

Matamata

O le toʻotoʻo ua faʻatulaga i luga o le faʻavae o le telescope - pe a lua tutoʻatasi le lua paipa o loʻo tuʻufaʻatasia ma le mea elemene.

Fusifusi

O loʻo faia i le maoaʻe i ni tulaga se lua: o le muamua - o le cornice mo le faletaele e fetuunai i lalo o le umi, o le tufatufaga i le va o itu e feosofi ai. Faʻapipiʻiina o le malosi, e maua i luga o le mataupu faʻavae o feololo ona o se ituaiga o mimilo.

Manuia

Le talitonu o fauina, lapoa tele o tomai.

EAves Telescopic talafeagai mo faletaele ma isi itu.

Faletaele faletaele: Faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi?

Mea mo le gaosiga o le cornice

O le lelei o saitoea o saito mo pupuni i totonu o le faletaele tusa lava pe o le mea lea na faia ai. O le tele o vaega o mea e laiti ma faʻatapulaʻaina i se pea-triple compounds ma vailaʻau.

  1. Apa siliva. O le malosi ma le tumau o uiga autu, o sini o lenei mea. E le gata le vaitaimi faatino. O le Steel e le leiloa o ona agavaʻa i se fesoʻotaʻiga faifaipea ma le susu ma le vai, ma le faʻamalositino o mama. Ae o le mafaufau i le mafaufau o le poletile pipili steel e sili ona taugata faʻaaogaina mo le gaosiga o oloa o lenei ituaiga.
  2. Steel manifinifi ma le faʻaaogaina o lanu lanu. Tuuina atu mea e faasino i se filifiliga o paketi. O le igoa e tautala mo ia - o se puipuiga le le mafai ona avea o le sili atu le lelei o le talafeagai filifiliga.
  3. Alumini. O lona mamalu e tetee atu i le susu. O le tau o oloa, faʻavae i luga o le Aluminim, o se faʻasologa o le lautele e itiiti ifo nai lo le spenless steel oloa, ae o le lelei o lenei mea e le tigaina. Le mautonu e i ai foi - fragullem o le alumini. O le mea lea, e le aoga e le aofia ai le suia o le mamanu o le taimi pe a faaaogaina.
  4. Polymetric fualaau faasaina po o palasitika. O le mea sili ona taatele o mea e masani ona faʻaaogaina mo le gaosia o se cornice i le faletaele. O ona malosiaga e avanoa ma se laititi tele, ae o vaivaiga. O le mamafa maualalo e le faʻatagaina e teu ai ni ie puipui, ma taugofie e lavea ai le lelei o mea.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻasaʻo le laupepa i le puipui: 3 auala

Faletaele faletaele: Faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi?

Tulafono o Golden o Filifiliga

Alu i le faleoloa, o tatou taʻitasi e fesili naʻo ia lava ma fesili lava ia e te manaʻomia ona e iloa e filifili saʻo ai se saito o le faletaele? "," O le a le ituaiga meaola e atoatoa mo le faletaele? Ova po o le telescosic. " E i ai le tali. Mo le faʻatau e le gata e aoga, ae e tatau foʻi i ai ia lava faʻamatalaga atoatoa e uiga i le tele o ofave i totonu o le faletaele, e uiga i ala o le latou faʻapipiʻi. Faaaoga lelei, ae aoga aoga.

Autu Muamua

Ae e te leʻi alu mo le faʻatau, faʻaalu uma fua talafeagai. O na mea faapena e le..

Pito i lalo

I le faʻatauina o le oloa, o le uʻu ie pupuni i le faletaele, mafaufau i mea uma: e le gata i le tele o le potu, ae o le lelei o puipui. O le faʻapipiʻiina o saito i totonu o le faletaele i totonu o le faletaele e faʻalagolago i le malosi o le faʻatinoga o le luga.

Fono Tolu

Fuafua e le gata i le tele o aitema, le mafai o mea, ae o loʻo faʻatulaga foi o le 'oloa. E te faʻaaogaina le cornice i totonu o le faletaele e pei o se tagata e umia pe faʻamago solo? Faapipiiina mafai ona avea ma puipui. Ae ia puipuia lelei oe lava ma taunuʻuga o le faʻamamaina o le liusuavai le gaoia mai le faʻafesoʻotaʻi vai, faʻaaoga le faʻailoga maualuga.

Fono lona fa

Aua neʻi galo e uiga i faʻamatalaga e uʻuina ai pupuni i luga o le pa. E sili ona manino i latou lava i le faʻaaogaina o mama ma matau ma le le tatalaina o le faʻauiga. O lenei filifiliga o le a le faʻatapulaʻaina pe a filifilia le faʻataʻitaʻiga o pupuni.

I le faʻatauina o meaola mo pupuni i totonu o le faletaele, e le gata o oe o le e ona le aoga o le totonu o le totonu o totonu, ae e maeʻa ai foʻi lau potu e elemene Faletaele cornice oval, tulimanu, aiscopic - E le o ituaiga uma o loʻo i ai, ina ia mafai ona teuteuina e le faletaele o soʻo se foliga ma pupuni. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, o māmaua o manu ia mapuea lelei, latou te puipuia mai le susu, ma o oe mai tagata ese.

Faitau atili