Faapipiiina o alavai i totonu o le faletaele

Anonim

O le saoasaoa o le faletaele, valaʻauina le fusipau, o le tuʻufaʻatasiga o paipa e manaʻomia e aveese le vai mai le taele mai le taele ma aloese mai le soona fai. O vai vai na gaosia i le pito i lalo o le taele i luga o le paipa e faʻapipiʻi i le siphon. O isi taimi o lenei faagaau o se faʻaauau lea o le sipi. O le isi faagaau e puipuia ai le taele mai luga o le pito i luga o loo i ai i lona pito i luga. I le taimi nei, o ituaiga eseese o loʻo feagai ma eseʻese fausaga ma ua faia mai vaega eseese. Faʻafefea ona setiina se alavai-overflow i le faletaele oe lava?

Faapipiiina o alavai i totonu o le faletaele

Plum ituaiga ata tifaga: 1-mesh, 2-stew, 3-kesi, 4-tee, 5-siphon, 7-pai, o le 9-pai.

Faapipiiina poʻo le sui o le alavai i le faletaele

  1. Muamua e tatau ona e faʻapipiʻi le taele i le nofoaga ua fuafuaina mo ia. Ina ia faʻapipiʻi lelei le fusi i totonu o le faletaele, e manaʻomia o le pu o le pu o loʻo i ai le itiiti ifo 15 cm mai le fola. Mautu i le taʻele puipui ina ia le mafai ona la siitia mai i lona nofoaga.
  2. Faʻafesoʻotaʻi le tee o le tee o le lauti i le lattice, malosi i le fao. O lenei faʻaputuga faʻatumu le ato ato tupe ma le sami. Ona faapipii lea o le siphon i le pito i lalo o le tee. Faʻamau i se nati ma se faʻamaliega. Ina ua maeʻa, i le itu itu, faapipii le paipa e fesoʻotaʻi ai le pulupulu pu.
  3. Ona faapipii lea o le tulimanu. O le isi vaega o lenei tulimanu o loʻo tuʻufaʻatasia ma se paʻu uafu. Faamau uma sooga.

Ia mautinoa le faʻamalologa o fesoʻotaʻiga uma.

Faapipiiina o alavai i totonu o le faletaele

Sootaga Tipictipers.

Liligi le pakete vai i le taele ma siaki pe le o le mamanu. Afai e leai se tasi o soosoo faʻasolosolo, ona sasa lea i le taele atoa ma vaai pe leai foi se auala i se mea.

A maeʻa ona e mautinoa i galuega lelei o le fusi, e mafai ona e alu i le faletaele.

Afai e i ai se pipili o le pipili i lou fale, ona tatau lea ona faʻapipiʻi le siphon i le faʻaaogaina o se palasitika tube ma le lapoa o le 40 mm. Afai o le lapoa o le paipa o le 50 mm, ona faʻaaoga lea o le adapter. Afai o le uafu o loʻo lafo ai uʻamea, taimi foʻi le taimi e faʻapipiʻi ai vaega, faʻaaoga le paʻu paʻu.

Mataupu i luga o le autu: tacogenerator i le fufuluina masini (lamatiaga, sela helsor)

O isi taimi e iai mataupu pe a galulue lelei moli, ae e manaʻomia ona suia na o le plum-tumutumu. Sui e mafai ona fai i ou lava lima.

Faapipiiina poʻo le suia o le Spink-Lilflow system

Faapipiiina o alavai i totonu o le faletaele

Siphon polokalame mo le taele.

  1. Muamua o mea uma, e tatau ona e filifilia le mamanu ma mea faitino mai lea na faia ai. O alavai ua tatala mai apamemea, plassics, apamemea. O le mea sili ona tumau o le amess alavai. O le alavai e mafai ona i ai ma se otometi alatoto po o se masani plug tapunia. E fautuaina le faʻatauina o se oloa o le Ininal gaosiga, pei o faʻataʻitaʻiga Italia ei ai se maualuga uiga ma tautua mo se taimi umi.
  2. Faapipiiina o lenei vaega o le mea e faigofie. E tatau ona tatou aveese le pepa muamua, lea na amata ona leepaa. Ona toe sui lea o mea fou. E taua tele le matauina o le fufusi.
  3. Faʻapipiʻiina poʻo le suia o le Plum-Overflow e faʻaiʻu ma le Movist Suʻega. Ina ia mafai ona galue lelei, e manaʻomia le muamua siaki i luga o le tafe, faʻatumu le taele.
  4. Afai o le faʻapipiʻiina o le pa o le tino o loʻo tuʻuina atu i luma o le faletaele, e manaʻomia le faia o se avanoa e matauina ai le saʻo gaioiga o le alavai alavai.

Faʻapipiʻiina poʻo le suia o le faʻailoga e mafai ona faʻatino tutoʻatasi. I lea tulaga, e manaʻomia le faʻatulagaina o faʻatonuga mo le faʻapipiʻi o faʻamatalaga o le fusi. O le mea autu pe a faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga auiliili uma ina ia o ona fatafata, ma e leai se vai tafe na tupu.

Faitau atili