Solitulafono mo le amoina o fautuaga

Anonim

O le aso, o le eletise eletise e le aoga e aunoa ma le tele o mea eseese ma masini. O le tele o aso nei masini e iai le malosi o le malosi o le malosi i mea faʻapitoa o loʻo faʻapipiʻi mo le faʻafesoʻotaʻi o tupe faʻaalu. Afai e te faʻafesoʻotaʻia se pule o 'au i le taimi lena ma le soona faʻamalosiina o fao, faʻaleagaina i faʻatonutonu e mafai ona tupu. E mafua mai i le mea moni o le faʻaseʻe ua lavea i le uaea ma faʻatautaia. Ma i ai i le pa pupuni, o le satauro vaega o le olo tatau ona puipuia. E faia lenei mea i le fesoasoani a fautuaga, ma mo latou tulaga sili ona lelei faʻapipiʻi e te manaʻomia se solitulafono.

Solitulafono mo le amoina o fautuaga

HSC8 6-4 mini-ituaiga tagata lava ia-fetuunai

I totonu o lenei tusitusiga, o le matou 'ai' e eletise e mafai 'E eletise e uiga i le' upegalaau, ma o loʻo fuafuaina mo le le faʻaaloalo i le ituaiga o NSHA ma NSW. O lenei meafaigaluega ua taʻua o le lōia mo le amoina o fautuaga. O le taimi lenei e faamasani ai i lenei mea faigaluega i sili auiliiliga ma malamalama pe faʻafefea ona aoga.

Solitulafono mo le puipuia o le le mautonu fautuaga

Aunoa ma se mea lelei, e le mafai ona faia le lelei-lelei eletise eletise. Ioe, i nisi tulaga e mafai ona e faia e aunoa ma le faʻaogaina o se mea lilo mo le faʻaalia aioi atu fesoasoani, ae e matua faigata.

Solitulafono mo le amoina o fautuaga

Tubular Hightable lima

I faleoloa faʻapitoa o le ae mauaina se tele o mea faigaluega. E le afaina le faʻatauina o se taugofie meafaigaluega. I le maketi e mafai ona e fetaui ma taugofie. E mafai foʻi ona e mauaina mea faigaluega e tasi lava galuega faʻatulagaina.

Vaʻaiga lautele o le Solitulafono Mo NSHA MODS

O le masani ona taatele ma lauiloa i aso nei ua manatu o le HSC8 6-4 Mini-ituaiga tagata-fetuunai le tagata lava ia. O lenei mea faigaluega ua fuafuaina mo le leaga o fautuaga ma le koluse vaega mai 0.25 i le 6 mm. O ia lava-fetuunai i totonu o le ulutala faʻailoa o lea o lenei solitulafono o loʻo manatu o le tagata lava ia e faʻatonutonuina. E mafai ona e masani ia te oe i le sili atu auiliiliga i le ata i lalo.

Tusitusiga i luga o le autu: Duplex fola faia oe lava: Sauniuniga, faapipiiina

Solitulafono mo le amoina o fautuaga

Ituaiga o le solitulafono HSC8 6-4 mini-ituaiga o le tagata lava ia-fetuunai

E faʻatau ai lenei mea faigaluega i se tau maualalo, e mafai ona e alu i le Aliexpress site. Faʻaaogaina le HSC8 Code 6 e naʻo le faʻaaogaina mo le NSHVA poʻo le NSHB fautuaga. O isi ituaiga o fautuaga ma lenei mea faigaluega, o le a le mafai ona e mafai ai. O lenei "Solitulafono" o se fesoasoani lelei tele i le faiga o le faʻatautaia o galuega eletise. Faatasi ai ma ia, e aunoa ma le faigata, e mafai ona e faia le leaga o le tele o le tele o le tele o mala o uaea ma uaea pe a fesoʻotaʻi:

  • so so so socyreas;
  • kilai;
  • lamepa;
  • Tagata faigaluega leaga;
  • O le matagaluega matagaluega.

O le solitulafono mo le faʻasalaina o le HSC8 6 TIPS e mafai ona faʻaleagaina e le naʻo le tasi, ae o ni fautuaga e lua. O le tele o tumutumu i totonu o lenei mea faigaluega o loʻo faʻatulaga otometi ma suia ai tagata matua i le taimi o le gaioiga e le o toe teʻa.

E faigofie lava le solitulafono tele ia te ia lava ma o le gaosi oloa e manatu lelei le mea faigaluega i lona lima. O 'au e faia i le mafiafia o se palasitika, o lea latou te le tuʻu saʻo mai le lima i le faʻagasologa o le galuega. O le umi o le 'au o le 11 cm, lea e mafai ai ona e taulimaina ma le mea faigaluega, pei lava o le lima. O le aofaʻi o lenei masini o le 18 cm. I le gaosiga o le galuega faigaluega o le mea faigaluega, o le gaosi oloa faʻaaogaina maualuga-lelei le uʻamea. "O le mafiafia o le 2 mm.

Solitulafono mo le amoina o fautuaga

O le mea faigaluega ua uma ona faia i le lima

O le HSC8 6 Cross o loʻo aofia ai se tulaga ese o le le mautonu. O lenei faiga e faʻatagaina ai oe e tuʻuina atu le tagi atoa taamilosaga ma poloka le 'au i le taimi o le' auvae. E maua ai le faʻafaigofieina o le faʻamalositino o le faʻamalositino o le gaioiga. Faatasi ai ma le fesoasoani a le polokaina o le galuega, e te le o toe sau lava i le faʻafitauli o le "fetuutuunai" o le pito o le tausalaina o le tagata. Toe foʻi i le au faʻataʻitaʻi i lona tulaga moni na saunia e le tautotogo, o loʻo faʻapipiʻiina i totonu.

Solitulafono mo le amoina o fautuaga

O le faʻagasologa o le faʻamalosia o le pito i luga e faʻaaoga ai le solitulafono

I le marix o loʻo i ai 4 vaega galulue, o lea o le faʻasalaga e faia e se sikuea. Uma auiliiliga auiliiliga o le 'au, snoring memonism ma le matrix ei ai se hinge corcond. Afai i le faʻagasologa o galuega e te manaʻo e taofi le faʻamalosia ona faia lea e mafai ona faʻaaogaina se lever faʻapitoa. O lenei faʻataʻitaʻiga e iai foi se galuega faʻapitoa o le fetuunaiga o le fetuutuunai o le fetuutuunai. O le mamafa o le mea faigaluega e tusa o le 550 kalama.

Mataupu i luga o le autu: Cock Steit Cross Scheme: Sa leai se totogi, seti o le puʻupuʻu, auro moa, tusitusiga ma le ki

Faʻafefea ona faʻaaoga se tagata lolomi mo le NSHVI

I le faʻagasologa o le eletise, o le toʻatele o tagata e faʻaaogaina uaea ua manaʻomia e fesoʻotaʻi ai i le eletise o mea faigaluega i le eletise. Afai i se mea e mafai ai ona faʻasaʻo le uaea o le uaea o loʻo i ai le vaega o le ola. O le mea lea, o le tele o faʻaaoga NSBVi Fautuaga.

Solitulafono mo le amoina o fautuaga

Nshvi tipolo

O lea ua oʻo i le taimi e fuafua ai i nisi faʻamatalaga pe faʻapefea ona faʻaaogaina le HSC8 6-4 mini-ituaiga solitulafono pe a susunuina. Mo le faʻasalaina, e te manaʻomia muamua le manaʻomia o le manaʻomia uaea ma aveese le faʻateʻa mai ai. O nisi pepe fou e masani ona faia se mea sese ma mimilo uaea, ae le fautuaina le faia. O le pito i luga oketa e fai i foliga o le kone, o lea e faigofie ai ona ulu atu le uau. Ina ua maeʻa, faʻaofi le pito i totonu o le mea leaga ma faʻatino le tagata o le faʻasalaga. O le a faia i le ituaiga o le sikuea ma le fesoʻotaʻiga o le a malosi tele.

Tele foi le saʻo e filifilia se kolosi-vaega o le pito. Afai e sili atu nai lo le uaea o le a le lelei le fesoʻotaʻiga. E lua tippom mafai ona ofi i le tutusa auala. O le a lamolemole foi le sikuea.

O lenei ua e iloa faʻapefea ona faʻaaoga le HSS8 6-4 mini-ituaiga Solitulafono. E pei ona e vaʻai, o le mea faigaluega e matua maualuga lava le lelei ma e leai se mea e faigata i lona faʻaaogaina. Na o le pau le mea e sili ona fufula tele i luga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona toe fesoasoani mai ile tusi puʻupuʻu 6 MM2 ma lenei mea faigaluega. Afai e te faʻaaogaina lenei faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ona paolo lou manatu i manatu. Matou te faʻamoemoe o nei faʻamatalaga e aoga ma manaia.

Matou te fautua atu e saili: VSE-E -Elektatrictarvo.ru/elektromontazh/instrucey-elektriektriektriektriekrekriekrekriekrekriekriekrekriekriekriekriekriekriekrekriekrekriekriekriekriekrekriekrekriekrekriekrekriekrekriekrek

Faitau atili