Faʻafefea ona fai se sofa taugofie i ou lava lima?

Anonim

Mo gauaʻi, taʻele poʻo uemumiti, e masani ona masani ai e tagata meaafale i totonu o le faleoloa. Ae a uma mea uma, e mafai ona faia tutoʻatasi ma i le taimi e tasi i le faʻaalu itiiti ifo nai lo le faʻatauina o aitema i Sawns Speeds. Faʻafefea ona fai se sofa ma ou lava lima? O a mea ma mea faigaluega mo lenei? Ina ia mafai ona tali nei fesili, e tatau ona e muamua filifili i luga o le filifiliga i se sofa.

Faʻafefea ona fai se sofa taugofie i ou lava lima?

O le Sofa na faia ma ona lava lima leaga mai le faʻatau e le gata i le tau, ae faʻapea foi i le mamanu.

E mafai ona eseese le faʻatulagaina, lea e faʻalagolago i le mea o loʻo fuafua e faʻapipiʻi ai:

  • Faigofie mamanuina i foliga o le tasi poloka;
  • o se vaega o vaega o ni vaega laiti se lua;
  • Tele-elemene Sofa, o auiliiliga autu lea e mafai ai ona e aoina ni ituaiga tutusa o meaafale.

E mafai ona tutoʻatasi muamua filifiliga muamua 10: E faigofie ma manaʻomia le itiiti ifo o mea.

O le faʻagasologa o le gaosiga o le sofa ma o latou lava lima

Faʻafefea ona fai se sofa taugofie i ou lava lima?

Scft sofa.

Muamua e tatau ona e filifili mai le tusi talafeagai o le ata o le i le lumanaʻi. Ona fai lea o le shefa fusia i le nofoaga o le a alu ai le faʻapipiʻiina. Ia faia lenei mea, fuaina le umi ma lautele o le faʻatafunaina o le tulimanu, ma pe a fai o le lautele o le ata, ona latou fetuunai lea i luga o le watman skets.

O lea ua tatau lava ona aoina mea taua. Mo nei faʻamoemoe, o le Tinise, o le faʻailoga o loʻo masani ona tumau i le fausiaina o nofoaga eseese o potu aoga i le falefaʻie. Afai latou te le o, ona manaʻomia lea o le mea manaʻomia i le maketi.

Faʻafefea ona fai se sofa ma ou lava lima? Ia faia lenei mea, faʻatau:

  • Folo - e faʻatau atu i faleoloa tuʻufua;
  • Mo le gaosia o le ufiufi ma aluga - sipi;
  • E ufiufi le mataʻupu o le mataupu, mea e faʻatau ai le ituaiga kitara;
  • O le maketi o le maketi maua ai se ata ma se uʻamea tulimanu.

Ina ua maeʻa, amata galuega i le faʻatasiga o le faavae (faʻavaʻa). O le laupapa o lo o faaaogaina ai. O lona maualuga e mafai ona 700 x 2100 mm. O le tamaʻi faʻailoga o le laʻau o le a alu i luga o vae - latou te manaʻomia ni fasi fa. Lenei ua faia i lenei auala:

Faʻafefea ona fai se sofa taugofie i ou lava lima?

Faavaa Faalapotopotoga aoao.

  • I le tele mai le ata o se pa, o le lima na vaʻaia o le faʻavaʻa o loʻo tipiina - lua uumi uila (e tatau ona tutusa ma le umi o le lumanaʻi.
  • Mo vae ma lima faʻaaogaina le tele mafiafia o mea - e te manaʻomia 4 vae ma lua lima;
  • Ua tuʻituʻiina Rim i fao pe faʻaaoga ni fao uumi;
  • Ona o le mea o totoe o elemene (vae ma lima) o loʻo faʻapipiʻi i ai;
  • O mea e fesuiai ai, o loʻo tipi ese ata mai i laupapa - o le a latou manaʻomia ni vaega, le mea autu lea latou te ulufale i le faʻavaʻa;
  • O loʻo latou fesoʻotaʻi i le pito i luga ma le fesoasoani a ua uʻamea ma fao, ma le tino mesh o loʻo faʻapipiʻi i luga o le faʻavaʻa, o loʻo faʻatumauina ai puipui;
  • O lenei ua tipiina vaega mai le umukuka o loʻo iai: lua - luga o le umi o le sofa ma lua - i le maualuga o le lumanaʻi kapeta;
  • aoina ma le fao pe faʻafefiloi;
  • Mo le pito i tua o le a manaʻomia se laupepa o pavō poʻo le laupapa, e faʻamalosia i fao poʻo le fao.

Mataupu i luga o le autu: Talosaga o matagi tioata i le faletaele, aoga i totonu

Ua maeʻa galuega i luga o le faʻavae o le faʻavae.

Faia o se malu malu i luga o le sofa ma o latou lava lima

O le Coting Temelani e aofia ai vaega nei:

Sealoga fatu gaosiga mamanu mo sofa.

  • E lua Bturestie ua tipi ese mai le paʻu o otaota manu, i le tele o ituaiga e tatau ona tutusa ma le sofa i faʻaupuga;
  • O le latou ufiufi e faia e mea na maua e lua e fesoʻotaʻi le gata o le gata;
  • Mai i fale talitane lava e tasi, o lipine e faia, faʻatasi ai ma le fesoasoani lea e faʻatumauina ile faʻasologa, o nei fesoʻotaʻiga elemene e aofia ai Velcro, ma lona lua i le isi itu;
  • Ona 3 aluga lea o aluga mai le paʻu o manu fetoma ma e latalata foi i le maʻu povi;
  • E faamalosia i tua i tua ma kipeta mai le ie puipui.

I luga o lenei mea, o le gaosiina o lenei filifiliga e mafai ona iloiloina.

Gaosiga o se sofa mai le uma talita

Afai o le tagata e leai se poto masani ma se laʻau poʻo se uʻamea, e mafai ona e taumafai i le metotia o le gaosia lea mea i se mea e masani ona lafoaʻi. Nei faitotoa tuai. Mai a latou steash mafai ona galue i fafo se sili sofa. Faatasi ai ma latou mea nei o le a manaʻomia:

Faʻafefea ona fai se sofa taugofie i ou lava lima?

Auā o le a manaʻomia ai le ola mamana o le sofa ma aluga.

  • Porlon - e tatau ona faatauina i le faleoloa;
  • Coating Fabric (ie puipui);
  • toega mai le laupapa laupapa pe mumu;
  • O puipui uamea lea na faʻatauina i le maketi galuega.

O le faʻavae o lenei mamanu ma le pito i tua o le 2 lashs mai le pito i lalo o le laupapa laupapa tuai, na tautua lou taimi. E tatau ona faʻataualuluga, ma e leai lava o le manatu o le a le aoga. O le faitotoʻa ua faʻamama le faitotoʻa o palapala, ma faʻataʻavale le vali tuai. Ma o loʻo i ai i le lumanaʻi o le lumanaʻi ma le tua o le faʻamamaina o le emery. Afai o iai ni faaputuga poʻo le loloto, ona tatau lea ona latou opoina ma le fesoasoani a se ala i se puta palau mo fafie. Na toe oso le faitotoʻa faitotoʻa ona toe ufiufi lea i le tele o vaega o vali. O le lanu o le faʻamaufaʻailoga ua filifilia i lalo o le mamanu o le potu, lea e foliga ai le SOA.

Tusi i luga o le autu: Silk Wallpapers: Suavai mo puipui, uta i totonu, ata, pepa, pepa, pepa, puipui i lalo o le silika

Afai o iai se avanoa, ona fai lea o le maketi i le maketi faʻapitoa poʻo se faleoloa faʻapitoa latou te faʻatauina veneer ma glue ma vavaeʻese luga o le uʻamea uʻamea. I totonu o lenei tulaga, o le faʻatulagaina o le a vaʻaia sili mafai ona vaʻaia.

Faʻafefea ona fai se sofa taugofie i ou lava lima?

STEE Faapitoa Fuafuaga mai talita: 1 - SAMANTANAll; 2 - Faaopoopoga Tulivae; 3 - aluga - Fusi; 4 - toe fai le uafu; 5 - Polokalame i le laupapa; 6 - tu i le sasa; 7 - aufana faavae.

O se tasi o le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le hemp poʻo pa e toe faʻatulaga ma le fausiaina o fao. Ma o le vaega lona lua o loʻo faʻapipiʻi ma ipu uʻamea i lalo o le itu manaʻomia - o le faʻavae ua sauni. O lenei ua tatau nei ona fai se moega. E tipi i le tele ma le tele o le iʻuga o le iʻuga ma ua o atu i mea (ie puipui). Afai e leai se avanoa e faʻatau ai se ie fou, e mafai ona e faia e aunoa ma se patupatu poʻo se tuufaatasiga, ma i le pito pito i luga ma le lanu manaʻomia.

O le isi laasaga o le gaosiga o aluga mai le manu fetogia, lea na faamatalaina i luga.

O le gaosi oloa ua faataatia i luga o le faavae, ma aluga o le alu i tua i tua. O nei mea uma e faʻamalosia i lipine ma fao. O sea sofa e mafai ona faʻapipiʻiina i le atunuʻu poʻo le taele. O le a fetaui lelei i totonu o le umukuka i totonu o le atunuʻu fale poʻo le veranda i le atunuʻu.

Faia o se tulimanu tulimanu

A faʻapea e faia e se tagata se mamanu faʻapena mo le taimi muamua, ona e tatau ona e filifilia le faigofie filifiliga. Fusia i totonu o le potu ma tusi ata ma lapopoa uma. Mo le faigofie, e mafai ona e lafoaia mafiafia fesoʻotaʻiga ma mai le faʻaaogaina i le faʻasologa o le faia o se mamanu o taugata mea. E faʻafesoʻotaʻi vaega eseese, e sili le faʻaaogaina o le sikulu. O vaega laupapa uma e tatau ona taulimaina le paʻu aʻo leʻi faʻaipoipo. Muamua, ma le fesoasoani a le Jigsaw, o auiliiliga uma o le ata o le laupapa laupapa ua tipi. Amata se Fonotaga mai le itu tauagavale o le sofa Tort:

  • O tagata e tumu e aoina mai vaega taʻitasi, latou te fesoʻotaʻi e fao;
  • O le faʻavaʻa o le itu tauagavale e fai mai i pa ma ua kolumiina vaega o le 5 x 6 cm ma faʻasalalauga e ala savali;
  • I luga o le faavae, o le laupepa o le laupapa ua nonoa (mafiafia 14-18 mm), ona i le faʻavae o le pito i tua e tatau ona faʻapipiʻi i le fanwood

Tusitusiga i luga o le autu: vai lafoai i tafatafa o le fale

Faapotopoto le itu taumatau o le mamanu:

Faʻafefea ona fai se sofa taugofie i ou lava lima?

Tearitory Sofa Fesoasoani Polokalama.

  • O le pito i lalo e tatau ona faia i luga o se pusa, o lana faʻavae ua aoina mai pa, ona teuteuina lea e Plywood;
  • Oti fata ma faapipii i le vaega autu;
  • Afai e te fuafua e faʻapipiʻi se sofa i le ogatotonu o le potu, ona iloa ai lea o le pito i tua o le chippord;
  • O pu o loʻo 'oloo ma le microncing ua faʻapipiʻiina ma meaafale maʻa.

O le isi tulaga o le galuega o le gaosiga o mea leaga. O lo latou mafiafia e tatau ona tutusa ma le 10 cm. O laupepa o mea e tatau ona faʻapipiʻi i le faʻavae.

Amata i luga le mamanuina mamanu. Mo solo i luga o luga nei, e tatau ona faia mai ile pusaoapapa, o le a liliuina ie ie. E faia lea ma le le aoga. I luga o le atms e tatau ona tuua le alauni o le 10-12 mm. Afai o mea o loʻo nofo i lalo, ona toe faia ai. Mo avanoa i totonu o le ata, o lo o faia o ho i le au mamanu. O loʻo iai aʻe le suavai mai le pardthetic, ma ua latou suʻi o latou i le auala autu. O le ie ua fana i le pito i luga o le fusi saito. Ina ua maeʻa le Coating, ua sauni le ie e faʻaaoga e faʻaaoga.

O le mea e ono sili ona taua e mafai ona tuʻu i totonu o le umukuka poʻo le potu malolo. A faʻaaoga se le taugata le tau o le frashestery, e mafai ona faʻapipiʻi i le atunuʻu poʻo se atunuʻu.

Faʻafefea ona faʻafaigofie le pito o le SOFA? Na ona faʻaloaina faʻatasi i le tulimanu o le 90 tikeri lua laʻitiiti e lua sofa na faia e le tekonolosi e faʻamatalaina i luga.

Meafaigaluega ma Mea e manaʻomia i le gaosiga o mamanu

Faʻafefea ona fai se sofa taugofie i ou lava lima?

Mea taua mo le faia o le sofa.

  1. Laupapa laupapa laupapa.
  2. Hemp ma placks.
  3. Laupapa.
  4. Plywood po o le fiberboard.
  5. Microcccvedic (mo se sili atu le malosi).
  6. Sound Squares ma tulimanu.
  7. Pepa tao.
  8. Usu le gata.
  9. Masini suisui.
  10. Le ie.
  11. Green mai faitotoa.
  12. Stapler.
  13. Uamea puipui.
  14. Pv kulue.
  15. Vali, Primer.
  16. Oneone.
  17. Tusi lesona na vaaia ma jigsaw.
  18. Eletise eletise ma mea e tupu.
  19. Fausia naifi.
  20. Vali pulumu.
  21. Roulette ma penitala, watman pepa.

O le mea autu i le tutoʻatasi gaosia o ituaiga eseese o Sofas o le fausiaina o le faʻatuatuaina faʻavae (faʻavaʻa). O le mea lea, mo le mea faavae o le fauina, o soʻo se mea mautu ua faaaogaina e mafai ona faigofie ona faia i le fale. E fuafua lava i mafaufauga ma mea tau tupe a se tagata na filifili e tutoatasi e faia se oloa tutusa.

Ina ia ausia se taunuʻuga lelei, e manaʻomia le mafaufau i filifiliga talafeagai ma filifili le sili ona talafeagai soʻo se potu, ma ia e faʻaogaina le fausia o tekonolosi ma fautuaga uma.

Faitau atili