Faʻapefea ona aoina se lua-laina uʻamea cornice: o se faʻamatalaga auiliili

Anonim

Faʻapipiʻi se cornice mo pupuni - o se tautua mo le faʻatinoina o le mea e toe fai ai toe faʻaleleia o le aofaʻi o 500-1000 rubles. I lena lava taimi, o le tuʻuina atu o EAves, i luma o masini talafeagai, e leai se sili atu nai lo le itula talu ona oʻona atu.

Faʻapefea ona aoina se lua-laina uʻamea cornice: o se faʻamatalaga auiliili

Faamalolo teuteu i le potu malolo

Mai Lenei Tala, O Le A E Aʻoaʻoina Le Auala e Faʻaputuputu ai le Faʻaluaina o Pre-Peace Pornice mo Cuttan ma faʻapipiʻi i luga o le puipui pe o le a e faʻataunuʻuina uma le galuega o loʻo iai .

O le a le mea e te manaʻomia ai le lua-laina karnies

O le lua-laina o le pito i lalo o le faʻavaeina o faʻavae na nonoa i le pa poʻo le taualuga, o loʻo taofia ai le faʻatulagaina i ai. O le eseesega i le va o le lua-laina connice mai oloa faʻapena o le i ai o ni taʻiala umi e lua, lea e faʻagaioi ai le faʻamalama faʻamalama.

Faʻapefea ona aoina se lua-laina uʻamea cornice: o se faʻamatalaga auiliili

O fua ia e faʻaaogaina i se paga ma se tuʻufaʻatasiga o le faʻamalama matala: tulle + ie puipui. I le amataga, laʻei i le pā o le taʻiala, malamalama tuli, ua mautu, i le lona lua o laupepa autu o le vao.

O le faʻavasegaina o mea e lua-laina o loʻo faia e ala i le auala o le faʻapipiʻi, e tusa ai ma lea:

  • O le taualuga o le fausaga na tumau tuusaʻo i luga o le faʻaupuga aʻo leʻi tatalaina le faʻamalama. O le filifiliga sili lea ona masani ai ona o le latou uiga lelei - filifilia i le lanu o taiala sili ona lelei, latou te le faʻaleagaina le aotelega o manatu o le SPORT, e mafai ai ona e faʻatino ni manatu o le SPOR;

    Faʻapefea ona aoina se lua-laina uʻamea cornice: o se faʻamatalaga auiliili

  • O loʻo faʻapipiʻiina le puipui i luga aʻe o le faʻamalama matala i luga o puipui faʻapitoa. O se ata matagofie o loʻo faʻapipiʻiina, faia i le alumini po o le faʻafefeteina o uʻamea, o loʻo fetaui lelei ai i totonu o le faʻamalama mamanu, ae o se faʻaopopoga o le ie puipui.

Fuafua i mea gaosi oloa, o le lua-vae vaevaega o loʻo vaevaeina i uʻamea ma palasitika ofa. I se faʻataʻitaʻiga, o le uiga ese o i latou o loʻo taoto i le faʻaaogaina o oloa e uiga i le mamafa o loʻo iai (, tau, ma le uamea lua ua teuteuina E lua pito i luga poloka mo pupuni e faia i foliga faigofie, i le ituaiga o le pasi poʻo se laʻau lapotopoto.

Mataupu i luga o le autu: Koluse-Koluseti Stitch: Polokalame ma Seti, Free, Poolis Tamoʻe i luga o le vai, Riolis mo teine

Aveese le faigofie ma le sliding faalua-laina cornice. I togafiti faigofie, o le tatalaina o le pupuni ua faʻatinoina i luga o le latou tusi lesona, aʻo le ata lafoaʻi o loʻo fuafuaina ma se maea o mama i le taufaalili o le maea.

Faʻapefea ona aoina se lua-laina uʻamea cornice: o se faʻamatalaga auiliili

Faapipiiina

Faapipiiina foliga faalagolago i le a le fetuunaiga o loʻo faʻaaogaina. Pa puipui o se paipa lapotopoto e faʻasaʻo i luga o le puipui faʻaaogaina seevae mamao, a o le faʻafanua autu o loʻo faia o se paʻu o faʻatagata i totonu.

Faʻapefea ona aoina se lua-laina uʻamea cornice: o se faʻamatalaga auiliili

Lua-laina cornis

Talafeagai

O le vaega muamua o le faʻapipiʻiina o le vaʻa mo pupuni - fetaui lelei, e mafai ai ona e fuafuaina le manaʻomia talaaga tulaga ma fetuunai le faila faʻatau ia latou. Ina ia aveese fua mai, o le a e manaʻomia se rofautte ma se penitala.

  1. Fuafua le lautele o le faamalama matala matalaina ma le atoaga lautele o puipui;
  2. Fuaina le mamao mai le pito i luga o le tatalaina i le taualuga.

A faʻapipiʻiina se ata puipui, o le mamao i le va o le tele o itu o le ofa o le ofa o le ofa ma itu o le faʻamalama e tatau ona faʻamoemoeina o le faʻamalama atoa. E tusa ai, e tatau ona e faʻaaogaina se paipa i le 30-50 cm. E lautele atu nai lo le faʻamalama matala. O le talaaga e tatau ona siitia i luga aʻe o le tatalaina o le 5-10 cm, ina ia le faʻalavelave i le tatalaina o le faʻamalama o loʻo vaʻai i ai.

Faʻapefea ona aoina se lua-laina uʻamea cornice: o se faʻamatalaga auiliili

E faʻapipiʻi lelei ai binary ituaiga cornis. Faaalia o tulafono lava e tasi, ae iinei, amanaia le mamao mamao i le va o le talaaga ma le puipui - e tatau ona 10-15 cm.

Teuteu

O le fuafuaina o le manaʻomia o le tele o le eaves e faapuʻupuʻu ai le umi o le umi - ma le fesoasoani a roulette ma faʻailoga, faia le faʻailoga o le uamea ma se uamea.

A faʻaaogaina se mamanu faʻavae, e manaʻomia le lokaina uma paipa ma le taʻiala lona lua. Ua faigofie ona tipiina e le aumea le au uʻamea e sili ona faigofie ona tipi ma se ata, ae e leai se mea masani hacksaw, o le mea autu e le saogalemu ai le paʻu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le faitotoʻa i le potu teu oloa: Fautuaga

Faia ona o le faʻaiuga o le teuina o mea tau, aveese le faʻaaogaina o le emery pepa poʻo se faila.

Faʻapefea ona aoina se lua-laina uʻamea cornice: o se faʻamatalaga auiliili

Faiaoga

O le Fono Aoao o le Ituaiga Cornice i Fuafuaga o Force Action ei ai ana lava uiga:

  • Aoina le Coillul Bin-Ituaiga Cinema e faigofie ona e itiiti ifo le vaega vaega. Aofia ai ma le pasi alu i le itu i itu ma matau mo pupuni ie puipui. Muamua o mea uma, faʻapipiʻi le itu i luga o le pu, e tatau ona tuʻu mau i luga o le faʻamatalaga ma aua le faʻaseʻe - pe a tatau ai, faʻapipiʻi i latou ma gallue. O le isi, vaevae le matau atoa i ni vaega se lua, tutusa mo laina taʻitasi, ma faʻapipiʻi i le Groovers - o le matau e faʻaofi i le proovediol ma tumau.

    Faʻapefea ona aoina se lua-laina uʻamea cornice: o se faʻamatalaga auiliili

  • E potopoto ai se puipui o le puipui e tuu ai i luga o le fola. I le mamao o le 5 cm. Mai le pito o le paipa ma se fusi o ia lava, lokaina le muamua puipui ma fai le itu o le pupuni tasi i itu uma e mafai ona tuu i le tasi mama i itu ma le puipui). Le isi, tuu se afa mama i luga o le paipa mo le faapipiiina o pupuni ma le mafaufau i le ogatotonu o le talaaga, lokaina le vaega o totoe mo le liligiina o le itu o le tino ma le toe fai o le itu o le fata ma le toe fai o le auala mo le faapipiiina o le itu o le tino ma le toe fai le auala mo le faapipiiina o le itu o le fata ma le toe fai o le auala mo le faapipiiina o le itu o fata ma le toe faapipiiina o le itu o le fata ma faapipii. O le lua faʻasologa o le Wall Carnis. Faʻapipiʻi i le puipui i luga o puipui, faʻamatuʻuina atu le tuʻu o mama mo le pupuni poʻo le paʻu o le paʻu o le tagata.

Ina ua maeʻa le fale o le EDAVE, e tumau loa le faʻatinoga ile tuʻuina atu o lana faʻapipiʻi. O faʻatonuga nei o le a fesoasoani ia te oe e faʻalelei lelei cronitis.

Faʻafefea ona tautau Cornice ma puipui i luga o le puipui:

Faʻapefea ona aoina se lua-laina uʻamea cornice: o se faʻamatalaga auiliili

  1. Faʻapipiʻi le aoina o le mamanu i le puipui ma e ala i le siitaga pu i luga o le komiti, faʻailogaina manatu mo le migali i pu;
  2. Faʻaaogaina o le perforarator, o le eletise eletise tosoina pu mo le faʻapipiʻiina o le solo (o le lapoa o le taʻavale e fetaui ma le lautele o le tagata mulimuli e te filifilia);
  3. Alu i totonu o le 'aiga o le malu o le malu o le faletalimalo;
  4. Faʻatulaga le talaaga i le faleʻoloa i le faʻaofuina o tagata.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fuafua le malosi o le boiler i le vai vevela

Faʻafefea ona taʻitaʻi se paʻu paʻu i le taualuga:

Faʻapefea ona aoina se lua-laina uʻamea cornice: o se faʻamatalaga auiliili

  1. I le ogatotonu o le paʻu, nofoaga ma taʻavale pu mo le sioa o le siʻomia o le faʻapipiʻi (o le Lauga o le Laasaga 25-30 cm);
  2. Faʻapipiʻi le paʻu i le faʻataea ma Tuʻu togi i lalo o le iʻa mo tagata manuʻaunaga, mulimuli i lea vaega tutusa o le nofoaga;
  3. Vaina le faʻapipiʻi o paketi i le taualuga ma faʻapipiʻi afeʻoti;
  4. Loka le paʻu i luga o le taualuga e tagata taʻitoʻatasi.

Vaʻai vitio ata

E lafoa se talaaga i luga o le sima i luga o le sima o lona siʻosiʻomaga, e manaʻomia le tuʻuina atu o se mokesi Beam na faia o laupapa e faʻasaʻo ai le faʻaseolaina i le va o le laina i le va o le laina i le va o le laina i le va o le laina i le va o le laina i le va o le laina i le va o le laina i le va o le laina i le va o le laina i le va o le laina i le va o le laina i le va o le sami. Faʻamau o le taʻitaʻiga i le tuʻusaʻo o le lauʻeleʻele o Papatusi Papa, ona o lona maualalo le malosi, e le mafai.

Faitau atili