Kako prikupiti dva-reda metalni vijenac: detaljan opis

Anonim

Instaliranje vijenca za zavjese - usluga za izvršenje na koji popravci traže zbroj 500-1000 rubalja. U isto vrijeme, ugradnja strehe, u prisutnosti potrebne opreme, ne uzima više od sat vremena.

Kako prikupiti dva-reda metalni vijenac: detaljan opis

Dekoracija prozora u dnevnom boravku

Od ovog članka, naučit ćete kako sastaviti dvostruki vijenac za zavjese i instalirati ga na zid ili strop, koji će vam omogućiti da ispunite sav posao na vlastitu, štedeći novac i dobivanje kvalitativnog rezultata kao rezultat toga ,

Što trebate karnizi s dva red

Dvostrukani vijenac je ležaj baza koja je pričvršćena na zid ili strop, koji drži fiksno na njega. Razlika između dvorednog vijenca iz sličnih proizvoda je prisutnost dvaju uzdužnih vodiča, što pomiče zavjesu prozora.

Kako prikupiti dva-reda metalni vijenac: detaljan opis

Takve se strehe koriste u par s klasičnom kombinacijom otvaranja prozora: Tulle + zavjese. Prvo, blizu zida vodiča, svjetlo til je fiksiran, na drugom - glavne ploče zavjese.

Klasifikacija proizvoda s dvostrukim redom provodi se metodom pričvršćivanja prema kojoj:

  • Stropne strukture fiksirane izravno na stropu prije otvaranja prozora. To je najčešća odluka zbog njihove estetske kvalitete - odabrane u boji stropnih vodiča su nevidljive vizualno, ne ometaju cjelokupnu sliku dekoratora prozora, što vam omogućuje da implementirate bilo koje dizajneve ideje;

    Kako prikupiti dva-reda metalni vijenac: detaljan opis

  • Zidne strukture ugrađene iznad otvaranja prozora na posebnim zagradama. Prekrasan zidni vijenac, izrađen od aluminijskih ili krivotvorenih metala, skladno se uklapa u dizajn prozora i postaje dodatna zavjesa ukras, ali plastični proizvodi izgledaju iznimno utilitarne.

Ovisno o materijalima proizvođača, dvokrevetne strukture podijeljene su u metalne i plastične strehe. U praksi, razlika između njih leži u sposobnosti ležaja (polimerni proizvodi se ne koriste za teške zavjese), cijenu i atraktivnost estetske atraktivnosti - vizualno dvospratne metalne strehe izgledaju bolje, i čelični proizvodi često su ukrašeni umjetničkim kovanjem, a plastiku Zavjese s dvostrukim redom za zavjese se izvode u jednostavnom obliku, u obliku autobusa ili okrugle cijevi.

Članak na temu: Cross-cross bod: sheme i setovi, slobodni, poni, trčanje na vodi, riolis za djevojčice

Uklonite jednostavan i klizni dvostruki vijenac. U jednostavnim dizajnom otvaranje zavjese provodi se pomoću ručnog pokreta, dok su klizni proizvodi opremljeni kabelom i prstenovima prstenova, što vam omogućuje podešavanje položaja zavjese zatezivanjem kabela.

Kako prikupiti dva-reda metalni vijenac: detaljan opis

Montaža

Značajke ugradnje ovise o konfiguraciji. Wall Structures su okrugla cijev koja je fiksirana na zidu pomoću udaljenih nosača, dok se stropni profili izvode kao pravokutna guma opremljena ugrađenim vodilicama.

Kako prikupiti dva-reda metalni vijenac: detaljan opis

Dvoslojni cornis

Spojiti

Prva faza ugradnje streha za zavjese - montaža, što vam omogućuje da odredite potrebne dimenzije profila i prilagodite kupljeni dizajn na njih. Da biste uklonili mjerenja, trebat će vam rulet i olovka.

  1. Odrediti širinu otvaranja prozora i ukupnu širinu zidova;
  2. Izmjerite udaljenost od vrha otvora na strop.

Prilikom instaliranja zidnog profila, udaljenost između ekstremnih točaka izbočenih dijelova strehe i bočnih krugova otvora prozora treba biti 15-25 cm kako bi se osiguralo potpuno preklapanje prozora zavjesa. Prema tome, morate koristiti cijev za 30-50 cm. Širi od otvora prozora. Profil se mora podići iznad otvora 5-10 cm, tako da neće ometati otvaranje prozorskog krila.

Kako prikupiti dva-reda metalni vijenac: detaljan opis

Da bi se pravilno objesilo binarni tip cornis. Značajka ista pravila, ali ovdje, uzeti u obzir daljinski udaljenost između profila i zida - to bi trebalo biti 10-15 cm.

Podrezivanje

Nakon što je odredio potrebne veličine streha za skraćivanje prekomjerne duljine - uz pomoć ruleta i markera, izvedite oznaku profila preko oboda i izrezali nepotrebna područja metalom s metalom.

Kada koristite cjevasti dizajn, potrebno je zaključati i glavnu cijev i drugi vodič. Metalni vijenac Dvo-fluksirani tip ponude je lakše rezati s brusincem, ali ne postoji običan hacksaw, glavna stvar je sigurno osigurati gumu tako da se ne "igra" u procesu iskopao.

Članak o toj temi: Kako napraviti vrata skladišnoj sobi: preporuke

Formiran kao rezultat obrezivanja aorkiranja, uklonite pomoću papira za emery ili datoteku.

Kako prikupiti dva-reda metalni vijenac: detaljan opis

Skupština

Skupština gornjeg vijenca u nacrtima različitih oblika ima vlastite karakteristike:

  • Prikupite kino stropnog spremnika je jednostavnije jer ima manje elemenata komponenti. Uključeno u autobus idu bočne čepove i kuke za pričvršćivanje zavjesa. Prije svega, instalirajte bočne čepove, moraju se čvrsto smjestiti na profil i ne klizati - ako je potrebno, pričvrstite ih ljepilom. Zatim podijelite kompletne kuke na dva dijela, jednako za svaki red i ugradite ih u mroovers - kuka je umetnuta u žlijeb u longitudinalnom položaju, nakon čega se okreće okomito i fiksirano;

    Kako prikupiti dva-reda metalni vijenac: detaljan opis

  • Za okupljanje zidnih strehe da ga stavite na pod. Na udaljenosti od 5 cm. S ruba cijevi s vijkom samo-tapkanja, zaključajte prvi nosač i nosite bočni utikač (za ograničavanje položaja zavjese jedan po jedan prsten na svakoj strani može se postaviti između utikača i nosač). Zatim postavite pola prstena na cijevi za pričvršćivanje zavjesa i strogo u središtu profila, zaključajte drugi nosač, stavite preostale prstenove i ponovite postupak za pričvršćivanje bočnog nosača i priključite. Druga serija zida Carnis. Instalirajte u stezaljke na zagradama, sekvencijalno postavljanje prstena za zavjese ili kuke na njemu, ako je guma, onda je čovjek profil utikač.

Nakon završetka nakupljanja streha, ostaje za obavljanje postupka za njegovu instalaciju. Sljedeće upute pomoći će vam da ispravno objesite vijence.

Kako objesiti vijence s nosačima na zidu:

Kako prikupiti dva-reda metalni vijenac: detaljan opis

  1. Pričvrstite prikupljeni dizajn na zid i kroz rupice za montažu na KRATHTS, označite točke za bušenje rupa;
  2. Koristeći perforator, ili električne bušilice izbušite rupe za ugradnju timova (promjer vježbe odgovara promjeru tikla koje odaberete);
  3. Voziti u bušenim rupama tiple;
  4. Popravite profil u tiklima s vijcima za samostažur.

Članak o toj temi: Kako izračunati snagu kotla u sustavu grijanja vode

Kako voditi vijenac guma na strop:

Kako prikupiti dva-reda metalni vijenac: detaljan opis

  1. U središnjem dijelu gume, stavite i izbušite rupe za vijak za samozaštit (korak montaže 25-30 cm);
  2. Pričvrstite gumu na strop i postavite točke ispod dizalice za tiple, slijedite paralelizam profila u odnosu na zid;
  3. Izbušite utičnice u stropu i instalirati titke;
  4. Zaključajte gumu na stropu samostalnim.

Pogledajte video dizajn

Da bi se montirao profil na stropu od gipsa, u fazi svog aranžmana potrebno je osigurati hipoteku izrađenu od drva za popravak vijaka između preklapanja i suspendiranog stropa. Pričvrstite vodilice izravno na list gipsane ploče, zbog svoje niske snage, to je nemoguće.

Čitaj više