Otototo vatve o le masini fufulu masini

Anonim

Otototo vatve o le masini fufulu masini

Masini fiega, pei o isi mea faigaluega o le aiga, malepe mai lea taimi i lea taimi, e ui lava i le tau o le tau e faasino i ai le masini. Ma avea o le ask, lole, lg masini poʻo soʻo se isi, ua mafai ona tupu i le faʻataʻitaʻiga o soʻo se tagata gaosi oloa. O le i ai o se manatu na ou gau ai, ma pe mafai ai ona toe faaleleia le masini na o oe, e tatau ona faʻavasegaina i le masini o fufulu masini.

Otototo vatve o le masini fufulu masini

O se tasi o faʻamatalaga taua i le fufuluina o masini o le maʻi, Samang, Arisson, Zanussi Brand, poʻo se isi, o se mea leaga o le alatoto. E nafa ma le faʻatumuina o le pulu i le vai, o lea e taʻua foi o le faʻatumuina o le alato '

Mataupu Faavae o Faagaioiga

O le alatoto o le alatoto o loʻo i ai le lua o le aoga o setete - tapunia (e tupu soo) ma tatala. I le alatoto o loʻo i ai se keli o loʻo tuʻuina atu i le taimi nei o loʻo sapalaiina i le faʻavaeina o se electromagnetic fanua, o le taunuuga o le valeni e tatalaina i totonu o le bootwrit. O sea faʻavae o le auai e mafua ai se isi igoa - o se eletise eletise.

I le taimi lea e faʻatumuina e le vai le tane i le tulaga manaʻomia, o le faʻatonutonu o le faʻatonutonuina o le faʻatonuga e taofi le eletise i le alatoto. O le iʻuga o le a tafiesea o le alatoto ma le faʻamutaina o le vai.

O le a le foliga o se tasi electromagnetic fiel (mekeke) alatoto mo masini fufulu, vaai le isi vitio faauigaina.

Manatu

O le mea leaga a le auto) masini e eseese faʻataʻitaʻiga ma tagata gaosi eseese i le tele o cils. I nisi o faʻataʻitaʻiga e naʻo le tasi le faʻa-leʻa, e lua pili i isi. E tusa foi ma nuu ma fitafita e tolu. O le numera o Cils e fetaui lelei ma le numera o vaega i le alatoto, o fea le vai o loʻo faagasolo i le tagata o loʻo iai.

O faʻataʻitaʻiga ma le tasi le faʻauiga o loʻo maua i masini o le fufuluina o masini, lea e faʻatonutonuina ai le galuega e le resitala sauniuni (o le vai o loʻo lafoina i le faʻasoasoaina. I masini faʻaonaʻa, o laʻau ma le lua ma le tolu kuki ua faʻapipiʻiina.

Ina ia faʻatonutonu vai i totonu o se vaega o le le lua o le gaoi, o le vaipuna manaʻo e mafai ona alu i luga, ma vai tafe i le itu manaʻomia. I vataina ma le lua o kusi e lua mo le itu o le vai i le vaega lona tolu o le tufatufaina, e lua pisinisi e tatau ona auai i le taimi e tasi.

Otototo vatve o le masini fufulu masini

O fea o iai?

E masani lava, o le mea leaga o loʻo i le pito i luga o le masini latalata atu i le puipui pito i tua, o lea e tatau ai ona motusia le pito i tua o le masini e siaki ma toe aumai. E masani lava, o le faavaa e faia e le lua o tagata lava ia, pe a uma le le amanaiaina o le mea lea e tuleia ai mai le pito i luma ma faigofie ona aveese.

Tusitusiga i luga o le autu: O le 'ultrasononic Break faia ia te oe lava: Mo le mea e manaʻomia

Otototo vatve o le masini fufulu masini

I faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga o le ofuvae o loʻo utaina agai i luga, o le dummy alatoto o loʻo i tua o le mea faigaluega, ae i le pito i lalo. Ina ia maua le alatoto, o le masini taofiofi vaega o le itu itu.

Faʻafefea ona siaki le faʻafetaui?

Mo le siakiina o le soifua maloloina o alatoto o le ata, e tatau ona aveese le vaega, ona tuʻu lea i le vataia, faʻapea foi ma le vāega i vaega taʻitasi. Afai e faʻatau atu e le alatata, o le a tatalaina mo vai meaʻai. Ina ua uma ona taofi le sapalai o le 220 v, o le alatoto e tatau ona tapunia ma aua le pasi vai. E manaʻomia le faia o se siaki lelei faapena, e pei ona tupu le aitema i lalo o le taimi nei ma pe a oʻo le vai, e ono tupu le vai, e ono tupu le vai, e ono tupu le vai.

O le siakiina o le alatoto o le alatoto o le a aofia ai foi i lena laasaga:

  • Asiasiga o le ata valivali ina ia mafai ai ona iloa se poloka. Afai ua uma ona aafia le tupe, e tatau ona talia ma faʻamamaina, ona toe foʻi lea i le nofoaga.
  • Siaki faaopoopo e faaaoga ai le tagata vaai. O le a manaʻomia pe a tatalaina le folasaga i le sapalaiina o eletise. O le tele o le a fuaina le saʻo ma faʻaalia ai, pe na le manumalo le tupe. I le galulue faʻatasi, o le teteʻe o le a vaʻai i le 2 i le 4 com.
  • O le siakiina o le auai o le palasitika e aofia ai i le fetaui. O ia fua fua e fuafuaina e puipuia ai le vai o loʻo feinu ai i totonu ma se maualuga le faʻamalosi. Afai ua paʻu le au faʻaofi, ua suia le alatoto.

Otototo vatve o le masini fufulu masini

E mafai ona toe faaleleia?

O le Dummy alatoto i la latou fausaga e faʻasino i ni vaega le mafai ona vaevaega, o le la toe faʻatupega e masani ona faʻaleaogaina. E mafai ona e taumafai e sui le paʻu o le faʻamaligiina i le aveeseina o le galulue faʻatasi mai le alatoto. Peitaʻi, i le tele o suʻesuʻega, o faʻatinoga e le maua ai faʻaiuga. O le auala sili ona lelei o le a faʻatau mai ai le alatoto fou ma lona sui atoa.

Otototo vatve o le masini fufulu masini

Lipea

E masani lava, o le manatu o le fātē e le aoga, foliga mai o le taimi e le faʻafaigaluegaina ai le vai i le solo solo. Ina ia faʻaleleia se auiliiliga, e mafai ona e taʻua faʻaiʻuga poʻo le taumafai e suia le alatoto na o oe.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea e sili atu - tauaso pe feosofai pupuni?

Otototo vatve o le masini fufulu masini

Ina ia pikiina le sosolo o le alatoto e talafeagai mo lau masini fufulu, e sili le aveeseina o se mea sese mai le masini fou ma faʻatau tutusa ma le alatoto fou i le faleoloa fou i le faleoloa fou i le faleoloa fou i le faleoloa fou. I le taimi lava e tasi, ua ou mafaufau ai i le numera o pili ina ia amata ona amata mai e le alatoto le auala.

Sui

  • O le tuua o le metotia, solia le suavai i le masini ma aveese le taofi o le pa, mai le alatoto e te manaʻomia e vavaeina ai mata ma tui.
  • Ia e mautinoa e manatua pe faʻapefea ona latou maua, ma sili atu - puʻe se ata.
  • Le isi, oe manaʻomia le faʻalauiloaina o fusi o loʻo uuina le aitema pe aveʻese le atches (i nisi faʻataʻitaʻiga latou te faʻaleleia le alatoto).
  • Sui le alatoto, ua ave i fafo, pe a uma le mea fou o le malamalama o Atora ua faaofi i lona tulaga.
  • Faʻatulaga le mea fou mulimuli i le faʻasologa o le itu.
  • A o iai le tagata soifua le alatoto o loʻo iai i lona tulaga, e tatau ona ki le masini ma siaki pe amata ona maua le vai.

O le faʻagasologa o le suia o le vai o le vai o loʻo sapalaiina i luga o le lg fufulu masini e mafai ona e vaʻai i le isi vitio.

Faitau atili