Alumini Cornice mo pupuni - o le a le lauiloa

Anonim

Leai ni tau aoga e aunoa ma le tagata e umia le tagata e umiaina - Cornice. I le faaopoopo atu i le tuʻusaʻo Ulumatuatarian, ae faia foi alietheitic, A o iai le atoa atoa ma le pupuni. Alminim Cornitis faaaoga lauiloa. Latou avanoa i le tele. E taua le faia o se fesili lelei: ituaiga, filifiliga filifilia, faapipiiina o fautuaga.

Alumini Cornice mo pupuni - o le a le lauiloa

Alumini Cornice

Manuia

O le maualuga-tulaga lelei o le faʻamatalaga o le faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ma foliga matagofie, o le mafuaʻaga lea o le mafuaʻaga lea o loʻo fesoʻotaʻi ai le atotupe ma pupuni i totonu. I se isi mea, o le Allinirumo o puipui e sili atu le fiafia nai lo, ia tatou fai atu laupapa. Aisea:

Alumini Cornice mo pupuni - o le a le lauiloa

  1. Malosi ma le tumau. O meatotino o le uamea sili sili ona faʻaalia o ai lava i soʻo se mamanu nai lo le vaega o totoe o le fausiaina mea mata. E ui lava i le faigofie o taimi o le tele-mita lomiga, o siilagaina mo pupuni e le i ai se ogaoga, e ui lava i le taimi e tasi. O mea uma lava e uiga i le le malamalama e le avatua i le tagata e faia e alualu i luma.
  2. Lautele ma gaioiga. Alininim Faʻamatalaga mo Cornice talafeagai mo FRBICS - Tuna, Silk, fulufulu manu. Faʻafetai i le laina eletise, o le a teuteu e le potu ma ni au pupuni filifili - mai le autu, i le faʻatauga. Swagi, Lamrequins, Buffers - o le a tumau pea i lo latou nofoaga, ma o le isi vaega o le tapoleni e faigofie ona siitia.
  3. O le nofoaga o le faʻapipiʻi ua filifilia e le pule - o loʻo tuʻuina atu i le ituaiga o le taualuga ma le puipui puipui. O le latou fesoasoani na suia ai le vaʻaiga i luma o luma ma potu.

    Alumini Cornice mo pupuni - o le a le lauiloa

  4. Tetee atu i le susu ma le leaga. O le uamea e le mafai ona faʻaleagaina, o le mea lea, e le o faia ni mea e mafai ai ona ofi i luga o le ruppy rusty i luga o luga e mafai ona o atu i le ie. E faigata tele le faʻasaʻolotoina o i latou lava mai ia i latou, o le mea lea, o le almininin poʻo stinless steel o loʻo lauiloa mai le uʻamea puipui.
  5. O le tau o le taualuga poʻo le pa puipui e faʻatagaina oe e faʻatau e manaʻomia le umi o le umi, lautele ma le teuteu lelei o ituaiga - o le tau e matua faatemokalate.

Tusitusiga i luga o le autu: Filifilia o totonu mo se aiga talavou

Teuteuga o le amoninim talaaga o Eaves o loʻo faʻaalia i le tagata faʻatau ma tele ituaiga. O le a o se mea faʻapipiʻi, o mataʻai feagai ma togi na faʻapipiʻiina atu ia i latou, e totoe naʻo le ofuina o ie puipui.

Manatu

Faʻataʻitaʻiga o Almaigi Sceat Contives Smaves ua faʻavasegaina i ni ituaiga eseese. Filifili lau lava ituaiga e faigofie pe a fai e te manatu i luga o le ie pupuni i luma muamua. Ma:

Alumini Cornice mo pupuni - o le a le lauiloa

  • I le ituaiga o faapipiiina. Alumini o le sulugatiti eaves po o le puipui na faapipiiina. I lea tulaga, o le manatu o le potu o le atoa o se ituaiga, itu o le faamalama matala. Afai e te manaʻo e toso le maualuga o le potu, ona faʻatau lea o le filifiliga muamua, i le taualuga. I luga o le atuga - pa puipui.
  • I foliga. Mafolafola talaaga, taamilosaga lapotopoto mo pupuni ma manoa. O le sili ona manaʻomia - o le filifiliga lona lua ma lona tolu, e ui lava o le muamua, o se faʻaagaga o le totonu o le totonu. Na amata lava ona faʻafefe mata o le matau e le vaʻaia e le vaʻaia ma o le a faʻaauau le pupuni. Mama, kilipa ua ofoina atu mo le lapotopoto pipii o ofa ma manoa. Mo i latou, e lelei atoatoa le pupuni e le toesea ma ni tala eseese.

Taua taua - O le mamafa o le porter i luga o manoa amininum eaves e le tautau . I le aluga o taimi, o le manoa e sau le laʻei ma sefeina.

Alumini Cornice mo pupuni - o le a le lauiloa

  • I le numera o laina. Tolu-laina pupuni mo le ie puipui o le a faʻatagaina oe e faʻaauau le tallelayer i le afu ma le tamai mamoe ma tulle. O ia pusa e talafeagai mo le potu malolo. Faamauina o loʻo aʻafia ai le tagata e umiaina ia - ua ufitia i se ie, fatuina o se tasi e puipui, pe maua se tulaga le mautonu i le le faʻaʻaʻaina.

Almininul Dip-Lin Cornice o loʻo ia faia se tulaga masani o fasi ie - o le ie faʻataoto ma le malamalama mama. Latou faʻapipiʻiina i potumoe ma tamaiti.

  • E ala i talaaga. Tulaga ma fetuutuunai le sili atu le fiafia o le cornice. O le filifiliga lona lua o se fofo manaia ma le aoga. Ma e na o le faʻamalama ulufale atu ile tele ole ituaiga, mo faʻataʻitaʻiga, o se tagata eka i luga o sone. O tulaga o ni mau laiti e taua tele.

Tusitusiga i luga o le autu: e ala i le eletise, o le a lea?

Faʻatapulaʻaina pupuni lua mo pupuni o loʻo faia i le tele o ituaiga. O le filifiliga e faʻavae i luga o au lava suʻega.

Alumini Cornice mo pupuni - o le a le lauiloa

E taua tele le tuʻufaʻatasia i se seti o pupuni, ina ia maua ai le poto i totonu.

Vaʻai vitio ata

Manaoga mo Faʻamatalaga Aliminan Cornices

Ina ia faʻalatalata atu i le filifiliga saʻo, faʻailoa atu tuutuuga manaʻomia mo le faʻatuatuaina ma maualuga-lelei faʻapipiʻi o le tagata e umia. O le a le ituaiga:

  1. Fuafua le potu. A faʻapea o le potu e laʻititi, ona o le tele o le almonive o le tele o vaʻa mo pupuni o le a le talafeagai. Tutusa, faʻapea foʻi ma le matala e mamao mai le faʻavae i le lautele.
  2. O faʻafesoʻotaʻiga, ese mai le foliga vaaia, teuteuina i fetuutuunai eseese e toe faia le auivi o le faamalama. Lenei le saʻo le fofo lea e na o le na ona saʻo ma liʻo faamalama i totonu o potu, fale i le fale.

    Alumini Cornice mo pupuni - o le a le lauiloa

  3. Vaʻaia e faʻalautele pe faʻateleina le potu o le a fesoasoani i le faʻaʻupuga o faʻamatalaga mo pupuni. Peitaʻi, e leai se mea e aunoa ma se gaioiga i luga - e mautu lona ono ma se ie puipui ma faʻagaioia.
  4. Gauai atu i fusi. Mama, hooks ma kilipa faʻaaoga sili atu vaega nai lo le faʻapipiʻiina o fuafuaga i totonu o le ala o le ala o le alminisina poʻo le toʻotoʻo. Naʻo lenei o le a le mea o loʻo i ai le faʻaletonu-leai se faʻamanuiaga ma le tapunia o le tui.
  5. O fale mamanu uma e ofoina mai e le tagata faʻatau e faʻaaugaina ai ma lava matau, puipui, faʻapipiʻi. E taua le i ai o faʻatonuga faʻatasi ma ou oe lima, pe a faʻapea o loʻo faʻaalia uma vaega. O le fausiaina o se pipili o ie puipui, e tatau lava ona faʻatau mai ni matauga, o lea ua faʻatau atu muamua ia i latou - tutusa, atonu e le o ai.

    Alumini Cornice mo pupuni - o le a le lauiloa

  6. A iai ni masalosaloga e uiga ia latou lava, ona valaʻaulia lea o tagata tomai faʻapitoa e faʻapipiʻi. E taua tele lenei mea pe a iai se manaʻo e faʻatau se faʻauluuluga o le user. E i ai le numera o mea - mo se faʻataʻitaʻiga, e seasea faapipiiina o faʻailoga o le peleue, pe a manaʻomia le poto masani o ia tuʻituʻi.

Ioe, o le filifiliga o faʻataʻitaʻiga e faʻalagolago i ana lava mea e fiafia iai. Ma taitaiina e tulafono o le tusitusiga, e faafaigofie ai.

Faitau atili