Faʻafefea ona filifili le saʻo lanu ma sitaili pupuni mo le potu

Anonim

O le filifiliga a le ie puipui mo le faleʻoloa o se taua autu o totonu o le potu malolo, mai le mea mulimuli o le avanoa e faʻamoemoeina. I le filifiliga, e manaʻomia le amanaia o le poloka - mai le sitaili ma o lanu o le ie puipui, i le suʻega o le tafafao ma le tautau ie puipui.

Faʻafefea ona filifili le saʻo lanu ma sitaili pupuni mo le potu

Pupuni mo le potu

Mai le tusitusiga lea o le a e aʻoaʻo ai pe faʻafefea ona filifili le ie i le falepuna i le potu. O le a matou vaʻavaʻai i le sili ona talafeagai ie puipui mo sitaili eseese ma tulafono o le tuʻufaʻatasia o latou lanu ma se paleti o totonu. O mea o loʻo faʻaalia mai ai faʻataʻitaʻiga o ie pupuni mo le potu, lea o le a aumaia ai musumusuga ma fesoasoani ia te oe e filifili i le ata o lou lava potu malolo.

Auala e Filifili ai Pisinisi mo le Hall

O le Hall o le nofoaga autu lea i totonu o soʻo se fale, o loʻo matou faaaluina le tele o lou taimi avanoa, matou te talia malo ma malologa mai se aso faigata. O totonu o le afa e tatau ona fiafia i mata, mafaufau lelei ma lelei, ina ia e nofo i le potu malolo ma le mafanafana.

Faʻafefea ona filifili le saʻo lanu ma sitaili pupuni mo le potu

Ina ia piki i luga pupuni i totonu o le totonu - o se galuega faigata, pe a faʻatino, e tatau ona e manatua o le faʻamalama o le tasi o le potu o le potu o le a ia foliga mai o le amiosaʻo.

Pupuni i totonu o le potu atofaina e faʻavae i luga o le potu o loʻo iai nei o loʻo iai nei, o lona tulaga, o le faʻamalama matala ma le malamalama tele.

Fautuaga mo le Finauga o ie puipui e fuafua i le itu o le potu:

  1. O tamaʻi potu malolo e le taliaina le fusifusi o suauʻu o loʻo tauaveina ma aunoa ma le leai o se avanoa avanoa. E i ai le le talafeagai o le tele o pupuni o pupuni poʻo le malaga o isi mea e faʻaaoga - ia taulaʻi le taulaʻi i le faʻamalama o le faʻamalama, e faʻaalia ai le faʻaalia o le pa puipui o le potu. O le tali sili ona lelei o pupuni tuʻusaʻo, pupuni, o le au pupuni, Roma cafe po o poloka pupuni i totonu o le potu. Valivali Pattette - O le fatu pastel cent, faateleina le faateleina o le tele o le potu;

    Faʻafefea ona filifili le saʻo lanu ma sitaili pupuni mo le potu

  2. Potu malolo o le ola - avanoa avanoa. Faatasi ai ma le tuʻutuʻuga taumatau ma le pipili i totonu ia i latou, soʻo se fofo e talafeagai - o le sili atu o le ie o le lauʻeleʻele, Farani, faasee poʻo ie puipui o Iapani. O lanu o pupuni o le pupuni o le a le, e oʻo atu i le totoa o leo pogisa - Burgundy, Emerald, kofe.

Tusitusiga i luga o le autu: fatu fatu ma loggia - mea, tekinolosi ma fesoasoani

Auala e filifilia ai le pupuni i totonu o le potu tele i le tele o le tele o le faamalama matala:

  • Faʻateleina le vaʻaia o le maualuga o le faʻamalama matala, e mafai ona e faʻaogaina tuusaʻo pupuni i le umi o le "i le fogafale" o loʻo faʻatumauina i luga o le loloto o le Counnion Cornoon. E taua le faʻaaoga o le pupulima susulu, ae malulu paolo - Tarquoise, mint, lanumoana, lea e faia ai le lagona o le "mamao" o le faʻamalama;

Faʻafefea ona filifili le saʻo lanu ma sitaili pupuni mo le potu

Totoina Corning

  • Ina ia mafai ona faʻaalia le tatalaina o le tatalaina, faʻaaoga le ea i luga o le ea ma tautau i luga o le umi o le faʻamalama, faʻasolosolo i le taimi o le ofaga. I itu uma o le ofaves. Faʻamaea le tuʻufaʻatasiga ma se moli, feololo sili ona lelei zomrequin - lelei atoatoa le talafeagai

Ia filifili saʻo le pupuni i totonu o le potu, e taua le amanaia o le malamalama o le potu. I le potu malolo o loʻo i luga o le itu la susulu, ia faʻaaoga pupuni mai le matapogia, o le a latou poloka atoa le moli i totonu o le potu ma fatuina se tulaga tumaʻoti i totonu. Afai e te manaʻo e filifili le pupuni mo le potu malolo le fiafia, mafaufau o moli moli e le valiina ave o le la o le la o loʻo ui atu ai, aʻo le malamalama o le moli i le pupula o le la

Faʻafefea ona filifili le saʻo lanu ma sitaili pupuni mo le potu

Ina ia mafai ona tuʻufaʻatasia le faʻamalama ma se potu faʻatasi ai ma se potu o loʻo iai nei, e te manaʻomia le faʻasaʻoina o pupuni i totonu. Ua tuʻufaʻatasia pupuni ma sili ona lelei masini sili ona lelei i totonu o le potu - Uphountsted meafale poʻo puipui puipui i luga o puipui.

Taulaʻi i le pepa puipui

Filifili pupuni mo le potu puipui e mafai ona faʻavae i luga o se tasi o le fa o faʻailoga e aofia ai auala faigofie:

  1. Tutusa lanu. O foliga tutusa o le eseese o faʻafitauli o loʻo faʻaaogaina - pe a fai o pa puipui e tuu i totonu o le lanu lanumoana, o le faʻamalama o loʻo faia ma le gaʻo lanumoana o lanu lanu. Ole tuʻufaʻatasiga lelei lea, e talafeagai i soʻo se sitaili o loʻo faʻaalia o totonu - mai faʻafanua i le mimiti;

    Faʻafefea ona filifili le saʻo lanu ma sitaili pupuni mo le potu

  2. O le le mautonu o le tuʻufaʻatasiga - o se toʻafilemu, e le o le le mautonu o le paʻu o le faʻamalama o loʻo faʻaopopo i le lanu malamalama o puipui. O filifiliga sili ona lelei o Beige, lanu efuefu, moli lanumoana, samasama samasama. O lenei faiga e talafeagai i totonu o tagata poo le tele o vaega ma le tele o elemene ma avanoa - aso nei, neo-valevale;
  3. O se tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasi - pupuni mo le potu o le susulu o le pupula, faʻaalia ata o loʻo filifilia i le le mautonu o le vai. O sea tali e mafai ai ona e toe faʻaola ma fesuiai le le fiafia i totonu, tele lava e masani ona faʻatatauina tuʻutuʻuga o loʻo faʻaaogaina i totonu o potu malolo i se sitaili i onapo nei. Taʻalo ma le eseʻesega e taua le maeʻa o le uta talipupuni tutusa ma le lanu, o lamepa, aluga, kapeta, o loʻo aloese ai le mafuaʻaga o le "lanu lanu i luga o le puipui".

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona gluepaper ma se tuaoi: fautuaga

Faʻafefea ona filifili le saʻo lanu ma sitaili pupuni mo le potu

Afai e tatau ona e filifilia pupuni i totonu o le fale puipui ma le puipui puipui, avatu le fiafia i le tasi-photon hex - o le tuʻufaʻatasiga o totonu o le a matua mauoa.

Faʻafefea ona filifili le saʻo lanu ma sitaili pupuni mo le potu

I le faʻaopopo atu i le monophniniccnicconspaper, i se mea e sili atu, piki i luga pupuni ma le faʻatulagaina - latou toe faʻaleleia ma faʻamamafa i luga o le faamalama. I taimi uma le talafeagai fofo - pupuni ma se fugalaʻau mamanu poʻo se mea toʻafilemu geometric.

Taulai i luga o meaafale

O le tuufaatasiga o pupuni faamalama ma le lanu o le uʻuina o meafale e mafai ai ona e faʻatupuina le toʻafilemu, ae faʻaalia ai le au faʻamalosi. O lenei auala ua faʻatinoina i le tele o faʻamanatuga faʻaonapole i ona ponaivi, o fea na faia ai puipui i le pupula o pa laiti - lanumoana, piniki poʻo le tulaga ua tumu i meaafale ma pupuni mapuea ua tumu i meafale ma pupuni.

Faʻafefea ona filifili le saʻo lanu ma sitaili pupuni mo le potu

Pupuni ma vensels

Pe a tuʻufaʻatasia o le faʻamalama o le folasaga ma meaafale tutusa, faʻaalia le faʻataʻitaʻi, i totonu o le potu e le tatau ona sili atu nai lo le lua mataʻupu, e le mafai ona e maua se ata faʻaeteete.

Ie pupuni ma vensels i totonu o le totonu o loʻo faʻaogaina, faʻaaogaina e fai ma faʻaopopoga i luga o le faʻapipiʻi meaa ma se mea faapena. Peitai, o lenei faiga, e taua le paleni o le mamanu o le potu malolo ma le potu malolo o le piphinca.

Ua ou mataala i le tino o mea - pe a fai o le mea i luga o meaafale ei ai le paʻu paʻu paʻu pe glossy chiles, tuufaatasi ma le ie puipui o le 'ie puipui o le' ie puipui. O ia tulaga eseese o loʻo taua tele pe a fai o le taʻitaʻi poʻo le sofa o loʻo lafoina i luga o le pito o le faʻamalama.

Faʻafefea ona filifili le saʻo lanu ma sitaili pupuni mo le potu

Valivali Filifiliga

Filifili le lanu o pupuni mo le fale puipui e mafai ona faʻavae i luga o le paleti o le tele o paolo o eseese ituaiga o totonu o totonu)

  1. O totonu o le vasega o loʻo tosina atu i le paʻepaʻe ma le palu pastel lanu - beige, samasama samasama ma lanumoana, na faʻatagaina foi le toʻafilemu o le lanumeamata pe lanumoana. Eseʻese o tuʻufaʻatasiga i tusitusiga masani e le faʻaaogaina, o lea e te manaʻomia ai le filifilia o se lanu lanu falaoa tele i totonu o le potu;
  2. Ampire o se ituaiga faʻaaloalo o loʻo i totonu, e latalata i le faʻataʻitaʻiga o fautuaga, ae e iloga i se sili atu lanu lanu paleti. O loʻo faʻapipiʻi ma pupuni i le au puipui ma pupuni o le magamau, emerald poʻo le uliuli lanumoana foliga e talafeagai. O le tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu o le ie puipui e mafai ona tuʻufaʻatasia i meaafale, i Amepa, o loʻo faʻaalia ai oloa mai ni ituaiga o laʻau masani;

    Faʻafefea ona filifili le saʻo lanu ma sitaili pupuni mo le potu

  3. Maualuga-tech - o le faʻavae faʻavae o lenei sitaili o loʻo faʻaalia ma se tuʻufaʻatasiga o paʻepaʻe ma le efuefu gamma. Matou fautua e tuu le potu ma le malamalama lima pepa puipui, ma pupuni filifili i le malutuu potu kalafi. O sea siosiomaga, o tagata o Chrome-fasi mea e manumalo ai - o lamepa, seti vali;
  4. Fyuhn faia faʻamamafa i le faʻatusatusaina o tuʻufaʻatasiga o lanu malamalama o puipui o puipui ma lanu sili ona lelei. E talafeagai lelei le lanu faʻamalama, na faia i se monochrome moli, turquoise, lanumoana pe mumu gamma.

Afai e te filifilia tulimanu tulimanu i totonu o le potu, taumafai e faʻafesoʻotaʻi ni faitotoʻa e lua o lanu eseese pe faʻaopopo se pupuni malamalama ma le kiona paepae, o le a manaia tele.

Vaʻai vitio ata

Mataupu i luga o le autu: nofoa mai Plywood: gaosiga tekonolosi

Pupuni ma sitaili

O le sitaili o le potu malolo o se autu taua pe a filifilia le afa. O totonu o le faʻatiga o faʻataʻitaʻiga - ampire, Baxque, o le Victorian, Victorian Sty ma le faʻamaonia, ua faʻatagaina i le agaga na faʻaalia, pipiʻi ma pauna.

Faʻafefea ona filifili le saʻo lanu ma sitaili pupuni mo le potu

I le tuʻuina atu o se faleʻoi i le agaga o vasega aʻoga, faʻaoga lau tele o au ie, o faʻailoga faʻaliliuga Farani, "o loʻo faʻaalu e Epikopo ma le paʻepaʻe.

O le loʻotinuʻu faaoloona o le laʻititi, maualuga-tel-tech ma Luga, e le taumate e faʻamamafa ai le mataga ma le aoga i lea tulaga, e leai se faʻaletonu o mea faigaluega. Faatasi ai ma lenei faiga, tuʻuina atu i tagata Iapani o loʻo pupuni o ie puipui, o oloa na faʻataʻamilomilo poʻo ni mea masani i fafo.

Faʻafefea ona filifili le saʻo lanu ma sitaili pupuni mo le potu

O aitia mo pupuni mo le mapu e le tau faʻaaogaina i luga o le faʻavaeina o faʻavae o le taimi - o le faia o Windows i le potu malolo e faʻaalia ai le mafaufau ma aua le fefe i faʻataʻitaʻiga lototele.

Faitau atili