Tulimanu fale puipui ma au lava lima: masini

Anonim

Ua faia i le US, ua faʻaitiitia le Kapeneta ma le ituaiga autu o le teuina o aiga ma lavalava I le matou atunuʻu, o le ituaiga meafale lea ua aliali mai i le ogatotonu o le seneturi talu ai. E ofoofogia aua o le toʻatele o tatou na iai i ni potu e tamaʻiʻeʻe e mautinoa e malamalama lelei i falesaaina e ala i totonu o ona itu lelei.

Tulimanu fale puipui ma au lava lima: masini

Fuafuaina le tulimanu o tulimanu kapeneta ma le tufatufaina o nofoaga mo style style ma seevae.

Sa le faanatinati le 'au a le' aʻai i le faia o le 'aʻai e fai ai le fale puipui ma o latou lava lima. O le mafuaʻaga, o le mea faʻaolaina, seʻi vagana itu faʻavaivai nai lo le tafi, leai se isi lava lelei i le pulega a le kapeneta mo i tatou.

E sili atu le faigofie i le faia o se fale-i totonu o le fale puipui ma ou lava lima. Auā o loo iai ni mea gaosi, ma e leai se mea e mafai ona faia i lau oe. I se tamaʻi potu o loʻo nofoia vaega, o se faʻamatalaga o le fale teu oloa o le ai ai o se tele tele voluma nai lo le corpus.

CARPENE JOCK masini: iloga foliga

Tulimanu fale puipui ma au lava lima: masini

Ata o le tulimanu kapoti ma lapopoa.

O faitotoʻa faitotoʻa o le muamua kapeneta gaosia e a tatou pisinisi e leai ni rollers mo gaioiga. Lalo o le pupoupi-pomu, tusa ai ma le faitotoʻa na siitia, sa i ai se togalaau i le pito i lalo.

O sea faigofie e faigofie ona talitonuina. Lona le manatu faapito na o le aveina lea o sau faitotoa sa manaʻomia e tuʻu ia taumafaiga sili, aua na faia le kapeneta tele ma mea i taimi tetele.

Fai se ofutino i ou lava lima e mafai ona fausia-i totonu pe i le masani telefoni feaveaʻi. E mafai foi ona faʻataʻitaʻia le leolelau a le Kalepaʻu e ala i le fauina-i totonu pe faʻapipiʻi.

O le tulimanu o aiga ma o latou lava lima e tatau ona faia e faʻasino i se nofoaga faʻapitoa.

I le fuafuaga, atonu e iai se tafatolu, trapezood, ia g po o le p-foliga. Mai isi ituaiga e mafai ona e tufatufaina se lima-lita. O lenei mamanu o loʻo iai se pentagon foliga i luga o 3 laina saʻo ma 2 valea tulimanu.

Tusitusiga i luga o le autu: Atilaula Colduc mai le Alumisina Mafai mo 7 laasaga

I lenei faʻamoemoega ma e aofia ai se mea o loʻo i ai le tulimanu o le fale. Afai e manino mea uma ma isi ituaiga, o le lima-faʻafitauli e manaʻomia le manino. O le filifiliga lenei o le faifeau, nofoia le tele o vaega laʻititi, e tele naua sipineai e tele, e tele laʻasaga nai lo o se faʻataʻitaʻiga, o se tafatolu.

Vaega o sauniuniga mo le gaosiga o le lima-afi

Faia o se Ofu i o latou lava lima, aua le taumafai e sasaa le pepa nofoaga i le fale, toe faia o le pa ma faitotoa o le a faia. Le tatau ona ausia le saʻo le saʻo o le lapoʻa, ae maise o le tulimanu o le kapeneta, toetoe a le mafai. Filifili ma ituaiga o ona autafa ma faitotoa, e fautuaina le faʻaaogaina o le tautua tautua, lea e mafai ai le tuʻuina atu o le sao aia tatau o le tipi. E i ai foi e manaʻomia i faiga ma faʻaiuga lea o le a vaʻaia fafo. Elemene e maua i totonu o le kapeneta e mafai ona muamua tutoʻatasi.

Tulimanu fale puipui ma au lava lima: masini

Consupup faitotoa Fono Aoao matagaluega mo tulimanu Challet.

A o le i faia se tulimanu tulimanu ma ou lava lima, siaki le nofoaga faʻapipiʻi. E taua tele lea mo le faʻaaogaina o le filifiliga. Soʻo se mea le mautonu o le fola poʻo le faʻaulu i se nofoaga o le a gaoioi ai, e manaʻomia le aveʻesea. A leai o le a iai ni faʻafitauli i le Matūina taʻiala e faʻagaioi ai faitotoʻa.

Ia mautinoa e leai ni ele ele mama ma isi elemene e mafai ona afaina ai pe a faʻapipiʻi le ofu puipui ma ou lava lima. Mafaufau i le tele o le firth ma, afai e maua, faʻataʻitaʻiga o puipui i lalo o le taualuga.

E le aoga le sefe i luga o le sliding down system system. Sili atu taugata Italia poʻo le Siamani fausaga e mafai ona totogi ona o le faʻatuatuaina ma le umi-taimi faʻagaioiga.

Faaali se ata faapitoa o le taavale solofanua e le aoga. E tele naua i latou, ma e iai lava a latou lava uiga patino pe a tuina. E manaʻomia foʻi le iloiloina o le Mauga: Le tele o elemene e faʻalagolago i ai. Sili atu le faʻatuatuaina o le filifiliga o faitotoʻa ma le pito i luga Chassis. I le pito i lalo o le faitotoʻa O le ai ai le a feoaʻi le auala i le taʻiala.

Ae e te leʻi amataina le faia o se pusa uili ma ou lima, e tatau ona iai sau mea faigaluega talafeagai. I le gaosiga o le galuega o le galuega e manaʻomia ai se mea e tiʻetiʻeina ai se mea. O le a avea ma malosiaga malosi mo sikulilo. E manaomia le faia o se tusi lesona lio na vaaia i le laina taiala. O le tusi tusi na vaaia e talafeagai foi.

Tusitusiga i luga o le autu: O le faia o le uamea detector faia oe lava

O le tulimanu o le lima, o le roulette, stapler, o le malu ma le malosi ma le malosi ma le malosi, alu i le seti seti, hex ki e liliu ai le faamaonia. E vili pu mo le faʻatulagaina o se loloto o le loloto, o le a manaʻomia le faʻatonutonuina o le a manaʻomia. Mo le faigofie ona vili, e mafai ona faʻaaogaina le tapulaʻa.

E manaʻomia le faʻatauina o nofoa, lagolagoina mo fale ma mea le manatu faapito.

Faʻaiʻu pu i le chippobboard - gaioiga autu pe a faʻaputuputu meafale

Tulimanu fale puipui ma au lava lima: masini

Ata o le masini o le tulimanu o le kapeneta cupeti.

E teu afifi na faia mo meaafale mai le chipboard, faʻaaoga le faʻamaoniaina. E masani lava, faʻamaonia e faʻaaogaina mo meaafale ma le tele o le d × l = 6.4 × 50 mm. I se mea faʻapipiʻi D = 4.4 mm. O le lapoa o le pu mo ia e tatau ona i ai i le laina o le 4.5-5 mm. Faatasi ai ma se lapoa lapoa, o le Malaga sili o le a le faʻatuatuaina, ma laititi - O le faʻamaoniga e mafai ona faʻaleagaina le mea falai.

Mo le faʻatauina o pu, o loʻo faʻaogaina ai le auʻaunaga faʻapitoa, o loʻo 'aʻafia ai le loloto o le l ma tuʻuina atu le talafeagai auala i le pito i luga o le faʻamaoniga (H ma le H). I le laualuga o le peleue i lalo o le pulou o le anopus. Faʻamaoniga atoatoa, e aunoa ma le faʻaaogaina o le taumafaiga tele, o se ki faʻapitoa.

3 Faʻaiʻu Filifiliga:

  • tafafao mo le mafiafia atoa;
  • tafafao i le iuga;
  • Alu i le 2 auiliiliga i le taimi e tasi.

O le isi, o le sili ona faigata lomiga o loʻo galue i lalo o le otaota. O se tulaga lautele mo ituaiga uma o le faʻaiʻuga o le tulaga masani o le tulaga o le tosoina i luga.

Mafaufau i le filifiliga filifiliga i le 2 vaega. O vaega e faʻaaoga i le tasi ma le isi ma faʻapipiʻi i le tulimanu o le lima poʻo isi mea. Ina ua uma lena, Mark ma Chall. O lenei filifiliga e sili atu le saoasaoa ma saʻo. Ina ia iloa ai le igoa i le mafiafia o le laupapa laupapa, e manaʻomia le faia o se mamanu mai se laʻau poʻo le laʻau alumini. Afai o le Chipport mafiafia o le 16 mm, o le ogatotonu o le pu i totonu o le ata e tatau ona sologa lelei i le ogatotonu.

Tulimanu fale puipui ma au lava lima: masini

Fesuiai o tulimanu o le tulimanu cupets coupe.

Afai e fesootai vaega ina ia tuʻuʻese ai pu, ia faʻalagolago i le malosi o le Maliega i le saʻo o le faʻailoga. O lea e tatau ona e inu pe a fesoʻotaʻi vaega i nofoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi le ufiufi kapeneta i luga o le lapisi i totonu, ia faʻafaigofie ai ona ave pu ma se lapoʻa o le 8 mm ma se tapulaʻa o le 8 MM O pu mai le pito o le ufiufi ua 'aveʻese mai ai le tala a le vaitafe, pe a fai o loʻo tuʻuina atu. O le galuega lava e tasi fai pu i autafa o le itu i le loloto o le 20 mm. Mai le sao o le lola ma faʻalagolago i ai, tusa pe o le a paʻu i totonu o pu. E oʻo i pito, o nofoa o loʻo faʻataʻitaʻia ai le kulu. A potopoto, pelu kelu samasama i totonu o pu i luga o le ufiufi ufiufi e le fautuaina, atonu oe tatau ona lafoaia le kapeneta.

Tusi i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu se vaega tele o le sipuni?

E faigofie lava ona faʻaputuputuina le fausia-i totonu o le fale-i totonu o le fale puipui, lea o le a naʻo le 2 autafa o le itu, na o gatasi i luga o le puipui. O nei vaega e faʻatulagaina i le taualuga, le fola ma puipui ma le fesoasoani a tulimanu. O le tulimanu e tumau i le faʻavae ma le fesoasoani a le palasitika lipine ma le faʻaaogaina o le tagata e faʻasusu pe fao. O le autafa o le tulimanu e tumau pea ma tagata taʻitoʻatasi. I le va o nei elemene ma e manaʻomia le saogalemu o le faitotoʻa o le faitotoʻa.

Faatasi ai ma le talafeagai tapenaina o faʻafitauli ma le fesoʻotaʻiga o le Kapeneta e le tatau ona tupu.

Faitau atili