Fufulu masini mo le fale

Anonim

Fufulu masini mo le fale

Tele tagatanuu o loʻo taumafai pea i le atunuʻu o manatu lauiloa i fafo. Ma e mafai ona latou malamalama atoatoa, e le gata i lea itiiti tau tupe, e tele ma isi isi tulaga lelei i totonu o le Amio tuaoi. I se faʻaopopoga, o taimi nei o momoe i taimi uma o loʻo avea ai ma tagata maimoa - o le a latou le faʻafiafiaina se tasi i le TV, vai vevela poʻo le komepiuta ma se modem i totonu o le fale.

Fufulu masini mo le fale

Peitaʻi, sa i ai pea le ausiaʻaga o tekinolosi, lea i le atunuʻu e fiafia i ai e matua faigata, mo se faʻataʻitaʻiga masini malu. Afai o le fale o le atunuʻu e faʻaauupegaina ma le vai faʻaonapo nei ma le sami, o le fesoʻotaʻiga o le a le faigata le iunite. Ae afai e na o "taumafanafana" vai i totonu o le fale, ae e tatau ona e suʻea ni fofo.

Fufulu masini mo le fale

Lelei tali pe a leai se suavai

O le mea e malie ai, tagata gaosia o lafu fufulu ma dacnis, aua latou te taua se vaega taua o le faitau aofai o tagata. Afai e te maua le tele o pe le tumau le eletise eletise i totonu o le atunuʻu ma o loʻo i ai se avanoa o le uina o le vai, ona mafai ai lea ona e filifilia se masini o le a galulue faʻatasi i tulaga o le atunuʻu.

Mo le masani ai galue, e le manaʻomia e masini ma masini sapalaiina suavai vaʻaia, ua lava le alu i le fale mai le vaipuna. Peitai, e mafai ona e ofuina le vai mo laumu, taga, e leai lo matou le masani ai o tuaa.

Fufulu masini mo le fale

Vaega ma manaoga

O le filifiliga o le fufuluina masini mo le faʻaaogaina i le atunuʻu o loʻo aʻafia i le lua vaega autu, o le muamua o le i ai poʻo le leai o le ogatotonu vai. Afai e maua o ia i le fale, ona o le filifiliga o se tuʻufaʻatasiga o le fufuluina, o oe e le gata i se mea. A leai, o le numera o filifiliga i lalo o iloiloga ua faʻaititia i ni nai taimi.

O le lona lua o mea o loʻo iai mea e tuʻuina atu i le aofaʻiga. Afai e te nofo i le Dacha mo se taimi umi ma le aiga tele, ona e masani lea o oe i le fale mautotogi. E mulimuli mai i lenei mea e tatau ona i ai le masini fufulu fufulu. Afai o oe i luga o le na o le na o le dacha, ona e lava lea o oe mo le sili ona taua masini.

Fufulu masini mo le fale

Fufulu masini mo le fale

E masani lava, tele ni mea e manaʻomia e tuʻuina atu i le fale mo le falefaʻafoliga:

  • Laititi fuaitau - ina ia talafeagai le masini e felauaiga;
  • E le maualuga le mana - ina ia aua neʻi faʻaitiitia le uaea o le atunuʻu;
  • Maualalo le puleaina o le taumafaina - aua le ova atu mo le eletise i tafaoga;
  • O le paluga vai taumafa - aemaise lava pe a fai o le vai i le tane e tatau ona sasaa tutoʻatasi.

Mataupu oi luga o le autu: crafts mo le tuʻuina mai mai le sami ma o latou lava lima (36 ata)

Fufulu masini mo le fale

Manatu

O masini fufulu e talafeagai mo le faʻaaogaina i le atunuʻu fale e vaevaeina i ni vaega se lua. Mafaufau i isi taʻitasi ituaiga taʻitasi i nisi tulaga, o le a tatou suʻesuʻeina lo latou mamalu ma faʻaletonu. Mauaina o lenei aoga faʻamatalaga, o le a faigofie ona e faia se filifiliga e fiafia i ai o lenei poʻo lena filifiliga.

Otometi

O masini otometi mulitoina o loʻo taʻua foi o le au foʻi mai o le au foʻi, ona latou te tuʻuina atu i le liligiina o le poto o le poto. O le faʻatonuga mo se masini e galue masani ai, e manaʻomia ina ia mautinoa le utiuti o paipa, ma e mafai lava pe a fai o le fale o loʻo fesoʻotaʻi i sapalai autu. Peitaʻi, o se isi auala i le Central Seap Casefi e mafai ona avea ma vai vaifitivai, o loʻo i ai i se tulaga maualuga, ona o le tulaga manaʻomia manaʻomia.

Fufulu masini mo le fale

Tele o le taulaga o meaola uma na i ai tonu le fufuluina o fufulu. E talafeagai ona latou faʻatinoina le taamilosaga atoa o le gasologa o fufulu, e aʻafia ai vai vevela, fufulu ma le viliina. Naʻo lou manaʻomia e utaina ofuvae, o le moe i le efuefu, tamoʻe le polokalama fufulu, ma lona iʻu o le toso mama ma mumusu mai i lalo o le mama ma lata mai i le kesi.

Fuaina

O le semi-otometi poʻo le faʻaaogaina o le masini fufulu o le faʻatafuna o na masini e tatau ona fufulu ai lingerie. E leai se talipalau, ae e tuʻuina atu i le faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo le rubibbbed disk, faʻaosofia le vai ma fufulu efuefu ma taufaʻamataʻu Ina ia faʻafesoʻotaʻi sea tuʻufaʻatasia, naʻo ia o se eletise eletise e manaʻomia, ma o vai i totonu o le tane e manaʻomia ona sasaa tutoʻatasi - e ala i le 'au tuai, taga.

Fufulu masini mo le fale

O se seti o galuega o sea masini e faʻatapulaʻaina naʻo le fufuluina ma otometi tapunia. Fetaomi le ie lino e tatau ona ootia pe faʻaaogaina se masini faʻapitoa e pei o se masini faʻapipiʻi. I le tele o avanoa o ituaiga nofoaga e tatau ona tusia e tau maualalo, laiti le malosi, maualalo malosiaga ma le taumafaina o le vai.

Ma le vai tane mo le avatua

O se masini talafeagai e mautinoa ai le mafanafana o se olaga leaga o le fufuluina o le fafine ua faaauupegaina ma se tane vai. O se mea mataʻina e matua manatu lava i ai, ae e mafai ona mautinoa o le a vave talisapaia le maile o le fufuluina o masini fufulu.

Fufulu masini mo le fale

O iunite o loʻo faaauupegaina ma le tane vai, lea e mafai ona fausia-i totonu poʻo le leai. E mafai ona fesootai i le suavai, ae mafai ona galue ma moninonofo, pei o le vai mai le tane ulufale i lalo o omiga. O galuega a se faiga tutoʻatasi, a o latou le manaʻomia se sapalai suavai, poʻo se otaota (o loʻo feaveaʻi vai o loʻo faia i totonu o se isi pusa).

O le vai tane e matua lautele, ua mamanuina mo le tele o fatu. Peitaʻi, e manaʻomia le faʻamautinoaina e le feaveaʻi le vai, ae a le o le vaipuna o le a le soʻona solomuli ai pe a maeʻa ona fufuluina. O na masini e matua faʻaaluina le tamaoaiga o le tamaoaiga, a o latou faʻataʻitaʻia le aofaʻi manaʻomia o le vai mo le fufuluina.

Fufulu masini mo le fale

Mo le tuuina atu ma se milo

O le sipili sao i masini fufulu e mautinoa lava e aoga, ma i tuutuuga o le taulaga i le taulaga e aunoa ma le le mafai. Peitai, ma nonofo i le atunuu, e toatele i tatou o le a le teena le leaga o ia tulaga. Ae, pe a fai o le fale mautotogi o le a sili ona filifilia masini ma se vasega maualuluga, ona filifili lea o se fale mo le faletupatu, e mafai ona e sefe i lenei fuainumera.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le povi a le Atua mai le uo teine ​​a le Atua mo le togalaʻau o le togalaʻau (75 ata)

Fufulu masini mo le fale

E matua faigofie mea uma: o loʻo nofo ai i le taulaga, matou te taumafai e faʻaititia le taimi mo meaaoga, o lea e taua tele mo i tatou o loʻo tautau i ai. . I le atunuʻu, e tele a matou taimi avanoa, o lea o le pito i lalo pe a uma ona mago le faʻamago i le la - o se nofoaga i le atunuʻu e mafai ona maua e aunoa ma faʻafitauli.

Mini

Afai e te le masani ai e faʻaalu le tele o le taimi i le fale ma oulua taimi e naʻo le tele o taimi i le taumafanafana faʻasauā, ina ia maua ai e leai se aoga. Peitaʻi, e le o se mea sili ona faʻaalia ai lavalava palapala fale i le mumū. Atitut Washing masini gaosia faapitoa mo gaioiga ia e oo mai ile laveaʻi.

O masini fufulu "pepe" o se oloa o le gaosi oloa. E tele a latou pito i ai ma le tane ma le popole o le 20 lita. E lava lea e vave fufuluina ai ni nai mea. Ae o le moe i ie lino, ie peleue ma isi mea tetele o le a mou atu i le taulaga.

Fufulu masini mo le fale

E i ai ni faʻataʻitaʻiga i mea uma?

O le puloutau o le malu o le vai o se vala taua tele o masini o vai eona, ua faʻaauupegaina. Ma semi-otometi faʻaputuputu, e sili atu le faigata: O le tele o faʻataʻitaʻiga o lenei aoga aoga ua taofia. Peitaʻi, e tele mea gaosi e gaosia ai le faʻaaogaina o le fufuluina o tagata faigaluega e mafai ona mafanafana vai.

Ole vevela ole vai i le tulaga muamua o le fufuluina, ma ona faʻatonuina lea o le vevela. Fufulu i vai mafanafana e sili atu le lelei, lea e talafeagai faʻapitoa i le atunuʻu, talu ai o lea e tele taimi e taufai fufulu le galuega, matitiva i le eleele.

Vaʻaiga lautele o faʻataʻitaʻiga lauiloa

Faʻataʻitaʻiga

Ituaiga

Fuaitau, vaai

Utaina, kg.

Foliga

Le averesi o tau, olo.

AMBL XPB35-918S.

TULAFONO.

60x36x68.

Tusa ma le 3.5

Faapipiiina le mamafa o le mamafa

5500.

Gorenju w72y2 / r

Auto

60x85x60

E oo i le 7.

pusa mo vai

14000.

Faie Smpa 2003.

TULAFONO.

60x60x38.

Tusa ma le 2.

Port of Lane

3500.

AMLL XPB55-158.

TULAFONO.

49x83x44.

E oo i le 5.5.

Suiga o galuega (Drum Rootes i le lua itu)

4000.

Fairy Smpa-3502n

TULAFONO.

63x72,5x39

Tusa ma le 3.5

Alavai pamu

4500.

Gorenj RA TA 60065 R

Auto

60x85x60

seia oo i le 6

15 o le fufuluina o polokalame

16000.

Mataupu i luga o le autu: Clainker thermopanels: Faʻamatalaga, penefiti o mea ma faʻapipiʻi mea

Fufulu masini mo le fale

Fufulu masini mo le fale

Fufulu masini mo le fale

Tau

E pei ona vaʻaia mai le vaega muamua o la matou tusitusiga, tau mo masini fufulu e talafeagai mo le faʻaaogaina i le atunuʻu e mafai ona ese. O le eseesega i le va o le faigofie ma le sili ona sili ona lelei "o le" faʻataʻitaʻiga e sili atu nai lo le sefulu afe rotabs.

O le tau o le masini o le a faʻalagolago i le tele o mea, e aofia ai:

  • lē talitonuina o le tagata gaosi;
  • Pulea ituaiga (otometi pe semi-otometi);
  • fua;
  • Tank malosi;
  • le iai o le vili ma vai e faʻamafanafana ai;
  • le iai o gaioiga faaopoopoga;
  • Uila le vasega;
  • Le vasega aano ofagapasi;
  • Le i ai o le vai vaipika, etc.

Fufulu masini mo le fale

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi?

  • A leai se suavai i le atunuʻu, e manaʻomia le tuʻuina atu o le pu o le a tupu le vai vai. O le loloto o le alavai o le ata e tatau ona le itiiti ifo 150 cm. I le taimi e tasi, ia mautinoa o le palapala, fasi vai ua mafua ai le afaina o le tiute.
  • Afai e le fesoʻotaʻi le fale ma le suavai, o le a mafai e le tane vai ona faʻafetaui lou olaga. O lona aoga e mafai ona faia se palasitika poʻo se uʻamea tane e talafeagai i le lotoa poʻo le ili.
  • E sili pe a fai o le vai vaipuna o le a tu latalata i luga o le malosi i luga o le eleele (lelei, e tatau ona i ai i le mamafa o le vai o le a saunia mo masini vevela
Matou te ofoina atu ia te oe ni manatu se lua mo le faʻaaogaina o se masini fufulu i le atunuʻu tulaga. Vaai ia tusi nei.

Fautuaga

  • I totonu o le faleoloa, taʻu i le tagata faʻatau e te filifilia le taʻavale mo le fale. O le a ofoina atu ia te oe faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma le uta uta mafai ona galue e aunoa ma le suavai ma le otaota. O ia vaega o le tele o taugofie nai lo masini paomea masani.
  • Aua le ova le tele mo galuega le talafeagai: O le tapulaa lea e te mafaia ma manaʻomia ona sefe. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se masini mamana mo le tuʻuina atu e le tatau ona mafai ona tafiesea ie poʻo le mamago totoʻa. O a latou mea uma, na matou toetoe lava a tatou ofu faigofie mai i mea mataina, e ono mago ile ea fou.
  • E le talafeagai mo ni isi fale, o le pito i luga o le fufuluina o fufulu ma Spin e lelei mo le taulaga, lea e masani ona faʻaaoga au mea lelei, e sili atu le faʻaaogaina o mea faigaluega. E le tele a latou uaina.

Fufulu masini mo le fale

Faitau atili