Ua tauaso i luga o le Windows: O le a se mea sili?

Anonim

E masani ona faʻaaogaina ni tauaso i totonu o nofoaga e le o nonofo ai i totonu o nofoaga e le o iai - fefaʻatauaʻiga fale ma ofisa, i totonu o fale puipui ma faʻalapotopotoga lautele. Latou te maua se ituaiga mamanu, e le talafeagai mo soʻo se isi atunuʻu. Ae o loʻo i ai le tele o latou le lelei o le tulaga lelei. E tele ituaiga o uʻamea tauaso i faitotoʻa ma faʻamalama, ae ua tuʻufaʻatasia uma i lelei filifiliga:

  • tetee i le fuata, e aofia ai ma faʻaaliga o vandalism;
  • Paʻu vaivai le mafai i le faʻatosinaina o mea mamafa siosiomaga - vevela vevela, o le le fiafia, laʻei, lulu;
  • Efuefu e le faaputuputu ma faigofie;
  • Le lagolagoina le fasioti tagata;
  • Tumau ma tumau.

Uamea lanumea na faia o moli malamalama e pei o le daraminin. Seasea, ae o nisi taimi e faʻatau atu e mafai ona e faʻamalieina ai le Steel faʻataʻitaʻiga. I fafo, o le lamellas o loʻo ufitia i le afi-tetee ia enamel ma varnish.

O le faaletonu, e mafai ona e taʻu atu le tau maualuga atu nai lo le palasitika asoa, ma le leo e lomia e le lamella pe a tatalaina ma tapunia. Na tele foʻi le mamafa o le mamanu e i ai se tulaga maualuga o le ola ai o le auala ma se kapeni o loʻo fusifusi i le puipui.

E pei o tagata tauaso mai isi mea, uamea e mafai ona i ai ma se nofoaga faʻa-faʻa-le masani o le lamellas, i ai se tusi lesona poʻo le eletise eletise o le tausiga o le auala.

Ua tauaso i luga o le Windows: O le a se mea sili?

Fusi ma le malosi

Faʻataʻitaʻiga ma le nofoaga faʻa-sipai o le lamella e masani ona masani ai. O papatusi e mafai ona oʻo atu i le 6 mita le umi, o latou fafine lautele o le 25 pe 50 mm. I le va o Lamellas ua nonoa i se manoa uamea.

O le aumea uʻamea uʻamea e gaosia e le faʻavae lava e tasi o le Tissue Anags. Nai lo le ki o le fagota kugota i le siitia ma swivel auala, o se manoa uamea ua faaaogaina. E le pei o faʻataʻitaʻiga ma se faʻasologa o loʻo i ai o laʻau, o loʻo faia ai e le stictical corfive.

Ua tauaso i luga o le Windows: O le a se mea sili?

Tapuni-tauaso

Tapuni-tauaso - o loʻo i totonu o le faʻamalama e tuʻufaʻatasia lua elemene e lua lava. E mafai ona faia mai soʻo se mea, ae ua masani lava ona faʻaaoga e le uamea, talu na na o teuteuga e le gata e teuteu, ae puipuia foi gaioiga. O le a latou puipuia tele le puipuia o le fale mai le vaʻavaʻaia o tagata gaoi e ala i le faamalama, e leai se manaia ma tapunia le leo le leo tapunia; I le vaitau vevela, o le a faasaoina le malulu i totonu o le potu ma fou. E le pei o le masani masani, o le tapunia o le a maua ai le lava o le malamalama i potu. E mafai ona faʻapipiʻi uma i luga o palasitika ma laupapa laupapa. I se faʻaopopoga, o le a latou avatua PRC Windows faʻaopopo meatotino faʻalealugafa.

Stypeshed uʻamea tapunia, e le gata puipuia le fale mai le hackers ma tagata fusuʻaga, ae e atoatoa ona teuteuina le fale.

Faʻapipiʻi i latou i mataupu o loʻo tulaʻi mai ai le manaʻomia e puipuia ai faʻamalama mai o lalo. O le mea taugofie e lafo ai le lattice - e le talafeagai mo i latou o loʻo popole i le itu o le fesili. O tapuni e manaʻomia i tagata e ona fale ma fanua fale, fale o fale mautotogi, o ona fale mautotogi e tu i luga o le fola muamua. E masani lava ona faʻapipiʻiina e tagata e ona o faleʻaiga, o kamuta ma faleoloa e sili ona e le fefe i tagata o loʻo fefe i le falepuipui o le falepuipui.

Tusitusiga i luga o le autu: O puipui puipui ma se geometric mamanu: 3 filifiliga lelei

E mafai ona maua e le tapuni o le lanu o le lanu, e mafai ai ona e filifilia lenei mea i le aotelega o le fale poʻo le faʻalapotopotoga. O loʻo iai fausaga e i ai i totonu o le faʻamalama, ae e le masani ai, pe a maeʻa le puipuiga o tioata ma le faʻavae e le o mautinoa.

Ua tauaso i luga o le Windows: O le a se mea sili?

Faaputuputu avanoa

O le au teu oloa o loʻo tumu i uʻamea uʻamea i luga o faitotoʻa ma faʻamalama. Latou te faʻaaogaina tele mo se puipuiga faʻaopoopo. O loʻo faʻapipiʻiina le Soundold Commold i luga o faitotoʻa ma faʻamalama, palu ma logsias. E matagofie lo latou avanoa mai le pisa ma le pefu, pupula mata o le la ma sefe le vevela i le vaitau malulu.

Stollert Flatters maua se foliga manaia, ma liliu i se lisi, nofoia laiti avanoa.

O le Rolling mai le Steel faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻiina i luga o faʻamalama ma faitotoʻa naʻo le avanoa o le muamua ma lona lua fola o fale ona o le mamafa taua o le fausaga. O le ipu uʻamea e i ai le mafiafia o le 1-2 mm, ma le lautele o le lamella o le 10 cm. E manaʻomia le mamanuina o le eletise eletise eletise.

Aliginum Deliliels o mama ma faʻapipiʻi faʻatapulaʻa e leai. Ona o lona le mautonu meatotino a le Hyminic, Alminim Brealler comps e masani ona faʻaaogaina i nofoaga o tamaiti ma fomaʻi. O ia faiga e mafai ona faʻatonutonuina e tagata uma ma faʻaaoga se eletise eletise.

Tusi lesona O ni nai ituaiga.

  1. Tauaso o loo tulai mai i le faʻaaogaina o se lipine. O le mamafa o tagata taua e le tatau ona sili atu nai lo le 15 kg.
  2. Puleaina le faʻaaogaina o se vaega tumau. Mamafa o le tapoleni - e oʻo i le 20 kg.
  3. A faʻaaoga le uamea uʻamea ae le o le maea, aua foi e taʻu o le fono atoa. E tusa ma le mamafa o le 80 kg.
  4. O le soloia o le mamafa e le sili atu nai lo le 35 kg o loʻo tulia e le gata pulea - ma le fesoasoani a le cardanchik.
  5. O le Spring-Intetrival Memones o loʻo faʻaaogaina mo fausaga ma le mamafa o le 60 kg. O le Sprion Spring na fausia i totonu o le shaft scressism taui mo le mamafa o le kapela tapunia.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a le inisiua mo faitotoa faitotoa

E mafai ona sili atu le tulaga o le auala e mafai ai - o le sili atu masani filifiliga - pe sili atu. Na faʻaaogaina le mea mulimuli o loʻo faʻaaoga mo le faʻataʻitaʻiga, e puipuia le vaitaele o fafo. Lenei fuafuaga e tatau ona tuusaʻo i se eletise eletise, lea e masani ona faʻamalamalamaina ma le Smart System system.

E masani ona faia ni mea e masani ai le au teu oloa i le Poloaiga, e tusa ma tagata taʻitoʻatasi. I le natura o le faʻapipiʻi, o le faʻatulagaina o faiga e vaevaeina i totonu ma luga. O le filifiliga muamua o loʻo faʻaalia ai le faʻamau o le pusa saʻo i le faʻamalama matala. I le tulaga lona lua, o loʻo tuʻuina atu i luga o le pito i luga o le tatalaina, latou te le faʻaititia i le tatalaina ma le itu o le faʻamalama, ae i lenei tulaga o loʻo faʻaititia ai gaioiga puipuia.

Ua tauaso i luga o le Windows: O le a se mea sili?

Faʻapefea ona Filifili Faʻaola Malosi?

A faʻatau ni ie puipui uamea i luga o faitotoʻa ma faʻamalama, e tatau ona e gauai atu i manatu nei.

  • Afai e iai le eletise eletise, ia mautinoa o le afi e fetuunai e galue i tulaga faigata o le tau. O oloa mai fafo e tatau ona faalatalata atu i le uiga o le mana o Rusia Grids.
  • Afai e i ai ni faʻalavelave i le eletise eletise o le fale, e manaʻomia le umaina o fua faatatau o faiga faʻafuaseʻi a le tusi pasi taʻavale.
  • Siaki le avanoa o se tusi pasi mo le oloa. E tatau ona faʻailoa uiga o uiga o le mautu o le taina i le untraviolet. A leai, o tauaso o le a mu i le la ma, a o le tulaga o le suia o le Lamel, o le a ese ai le lanu.
  • E mafai ona eseese faiga faʻavae o fuati o faiga o uiga. Fiafia i faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina i le polokaina o faiga e le faʻatagaina ai le siʻitia o le ie i fafo atu. E sili atu le onosai i le Lamellas e tumu i polyturethane osam. O le pito i lalo o le pito i lalo e tatau ona malosi lava e faʻafetaiaʻi le auala o le scrap, ma o le tapoleni e tatau ona ulufale loloto i tafatafa o numera itu.
  • O auala eseese e tatau ona o mai faatasi ma tusi faamaonia talafeagai. O ia saepuʻe e faʻapipiʻiina i fale teu fale, oasoa ma ituaiga aʻoaʻoga. Ua latou tuʻuina atu faʻatasi ma ni elemene e le mafai ai.

O uʻamea ua vaivai e le naʻo le puipuia o galuega puipuia. Afai e te manaʻo i tauaso mai le uamea, e mafai ona e faʻaaogaina i totonu o le fale mautotogi, o loʻo fuafuaina i totonu o le sitaili o le maualuga-tekonolosi. I lea tulaga, o masini ma siliva siliva o le a foliga manaia. O le malosi maualuga o le uamea ua mafai ai ona e faia ni tauaso i luga o pupuni o le leai o se tulaga o le tulaga o le le mautonu - curved pe le masani ai.

Tusitusiga i luga o le autu: tekonolosi ma fautuaga i luga o pa maning pa puipui mai i poloka sima poloka

Faitau atili