Maualuga-lelei toe faʻaleleia o sofa ma o latou lava lima

Anonim

E ui lava, e oo lava i meaafale sili ona lelei e faasolosolo ona faatuai ai ma maua le foliga le malamalama. O le sofa, e pei ona faʻaaogaina e le faʻamalosi tino meaafale, e leai se tuusaunoaga. O le toe faʻafouina o le sofa o le a mafai ona toe foʻi atu ia te ia se mea matagofie ma le talafeagai.

Maualuga-lelei toe faʻaleleia o sofa ma o latou lava lima

SOREE FREHESTY STAGEM.

Toe faaleleia Meaalofa e sili ona faigofie e maua ai, o le valaauliaina oto. O lenei auala e faʻamaoniaina pe a fai o lou sofa e tutasi ma iai se mea moni e taua pe afai o lana mamanu e matua faigata. O le tele o taimi, o le Toefuataiga o sofa o se tulaga moni ma le tamaoaiga. O le fesili pe faʻafefea ona foia le sofa, pe a fai e te le salamo i le taimi ma maua se mea lelei mea.

Aoga faamatalaga

O le sofa e aofia ai ni elemene o loʻo i ai se faʻavae mamanu. O elemene taua e mafai ona faʻailoa i tua, itu, nofoa. I se faʻaopopoga, o Sofas e ono aofia ai elemene o loʻo i ai elemene (Baftics, aluga, etc.), faʻaopoopoga o masini (masini, o loʻo i ai ma le teuteuina o mea. Ile a lea, o elemene maualuluga e aofia ai le faʻavaʻa, auala lelei, ma le vaega pito i tua. O le nofoa e aofia ai se mea e faʻateʻia ai elemene.

Maualuga-lelei toe faʻaleleia o sofa ma o latou lava lima

Sofa masini ata.

Faʻavasegaina o elemene autu o loʻo faia o pou laupapa o eseese ituaiga. E masani lava, o mea e fesoʻotaʻi e ala i lagona lelei, ma soʻoga o le faʻavae e mafai ona faʻamalosia i fao. O le paʻu pulou o loʻo avea o se deliller, faʻapea foi ma le pining, Sintec poʻo isi meaʻai suamalie.

O le teʻena o le faʻaliliuina o le laina o le nofoa e masani ona faia i foliga o vaipuna, ae e mafai ona avea ma sui o le ie mafiafia o le paʻu o Fromba. O le faʻamalosiʻau a le Briddal o loʻo faia e se isi vaega o mea vaivai. O elemene taua uma mai le pito i luga o loʻo ufitia i le tisu poʻo le paʻu. Ina ia aveese le sagging poʻo le tosoina o tisu moli i luga o le pito i luga o elemene, tapena elemene o loʻo faʻaaogaina (teuteuina, mo se faʻataʻitaʻiga, i le ituaiga, ma isi).

O Mataupu Faavae o le Toefuataiga: Laasaga-i-laasaga faatonuga

Soʻo se toe faʻafouina o le sofa tuai (e tusa lava poʻo a ona mafuaʻaga) e aofia ai le suia o le Upholster ma le mapu, talu ai o mea o nei elemene o loʻo oso i le mea e sili ona leaga. Suia poʻo le toe faʻaleleia o isi elemene o loʻo faia pe a manaʻomia pe a faʻaleagaina.

O le tuusaunoaga o le toe faaleleia o se fou fou sili ona leaga i le taimi o le faaleagaina i le faʻavaʻa poʻo le teʻena e faʻaaoga ai elemene mai le faʻafitauli o le suega. I lenei tulaga, o le faʻaputugamea ma le tuʻufaʻatasia o loʻo faʻasaoina o loʻo faʻasaoina i le lelei tulaga ma o la latou sui sui e le mafaagaloina. A faʻafouina lemu le faiga o le alu atu, ua suia lemu ma faʻaleagaina le elemene ua faʻaleagaina, pe a maeʻa ona toe foʻi mai le mea fou i lona nofoaga.

Mataupu i luga o le autu: faleuila ma le BIDET GALUEGA: Ituaiga, sootaga, foliga, tau

Maualuga-lelei toe faʻaleleia o sofa ma o latou lava lima

Faaleleia filifiliga sofa.

Afai, e tusa ai ma le iloaina o mea leaga, na filifilia e toe faafou le Sinati tuai, ona e iloa ai lea o le a na o le totogi, ma lea ua suia atoa. O lea la, o se lisi o mea manaʻomia ma o latou numera ua tusia.

I le taimi o le toefuataiga o le sofa, o latou lava lima, e tatau i le taimi e tasi e fofo ai le mataupu o le manaʻoga e faia suiga. E le mafua ai faʻafitauli faigata e faia nei faʻaleleia o nei mea faʻaleleia nei: O le faʻateleina o le le mafiafia o le faʻatasiga; Suiina o le ata o le tauau; Suia o le le mautonu o le nofoa ma tua, ma isi

Filifili le lepela

O le ulagia o le sofa o le sili ona matauina ma sili ona ofuina elemene o soo se sofa. O mea i luga o mea e tatau ona faʻamalieina ai le tele o manaʻoga, pei o:

  • tetee ia Aperaamo;
  • masini afi malosi;
  • faaitiitia le mafai ona o le fia iloa le pefu ma le palapala;
  • apirestice apthetinitice;
  • le leaga mo le tagata;
  • dye tetee.

E tele vailaau o le paʻu e le lava o le paʻu, ae faigata ma faigata i faʻaputu uma ai o latou lima. O sea inisiua ua faʻaaogaina, o se tulafono, pe a fai o le paʻu sa i luga o le sofa tuai. O le lelei lelei o le ofutino e matua matagofie ma aristocratic, sili atu le tekonolosi, ae le o ese tele mo le tau o le paʻu. I le taimi lava e tasi, e tatau ona faʻaogaina i le mafaufau e iai le olaga umi o le paʻu ma le ie mautotogi.

Maualuga-lelei toe faʻaleleia o sofa ma o latou lava lima

Markup polokalame ae lei faia luga.

O le filifiliga o le valivali o le ie e taua tele ma le atigi ma mai le itu aoga. A filifilia abras, e manaʻomia le amanaia o le manaʻoga mo lona faʻatasiga i elemene eseese o le SMAPy Science ma le Nofoaga i luga o le vaega ia lava. O le mea itiiti o loʻo ausia pe a faʻaaoga le monochrome tissus ma tisu ma se tamai vaʻaiga lautele. O le faʻaalu o mea o loʻo tupu pe a o le tisu ma se lapoʻa lapoʻa i le ituaiga o geometric foliga, laina ma sela o lanu eseese.

Faʻaletonu meaʻai meaʻai e mafai ona nana le tele o mea leaga ina ua faʻaloaloa. A filifilia se moli, e manaʻomia le siaki o le pale ua mautu mautu i luga o le faʻavae. E le aoga le ie puipui, le aoga ma leai foi le tetee a Abraon. Verlor Fabrics foliga lelei, ae e maualalo le faia o le tetee ma malosi aoina pefu le pefu.

Filifiliga o le faila

O le paʻu paʻu ma le sytheton e masani ona faʻaaogaina o se mea faʻapipiʻi. A filifilia se mea, e tatau ona totogi i lona tulaga. E tatau i Sintepon ona i ai se lanu paʻepaʻe e aunoa ma ni ata taua. E le tatau ona sau mai manu felelei. O le malosi o le manogi o le manogi o le faigata lea ona faaleagaina ai lea tagata; Afai e faigofie ona malepe, o le mea lea o le mativa-uiga lelei mea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona e aveese le faʻapipiʻiina le pepa mai puipui

I le nofoa ma le pito i tua, o le paʻu paʻu e masani ona faʻaaogaina ma le mafiafia o le itiiti ifo i le 50 mm poʻo le tele o faaputuga o le 20 mm. O le fausaga o le maualuga-tulaga o le pito i luga o fumpa o loʻo iai ni mea laiti laiti. A faʻatau se mea, e manaʻomia le siaki ana mea faʻaletagata: pe a uma ona feagai ma lima i le paʻu o manu na muamua atu.

Faapolopolo o le sofa ma ona elemene

Maualuga-lelei toe faʻaleleia o sofa ma o latou lava lima

SOREFE le toese ata.

O le toe faʻafouina o le sofa e amata mai lona faʻamaʻaʻa atoa. E faatinoina i le faasologa nei. Ua aveese uma eleelea ma teuteu elemene. Mafua ai le isi. Faʻalavelave faʻalavelave mo le faʻataʻapeina o le sofa ma faʻalelei elemene. Ua vavaeeseina le nofoa i tua ma le nofoa.

Atoatoa faʻafuasei itu o loʻo aofia ai le toe faʻaaogaina o vae ma mea e aveʻesea ai, aveese o le faʻamalosia ma le vavaeina o le mea faʻapipiʻi. O le alatoto ua le mautonu. Ua siaki le malosi o le tino.

O le faʻalavelave o le pito i tua e amata i le pito i tua o le itu Ona faʻataʻami lea o le au faʻaliliuga toto ma ua aveʻesea le lelei. Aveese le faila. Ua siaki le malosi o le tino.

Na avea le faʻaliliuina o le sima nofoa e aofia ai le lafoaia o le faʻailoaina o elemene ma le aveeseina o le olaola. Faʻaititia o elemene o loʻo foaʻiina. Aveese le deliller. Ua siaki le malosi o le tino.

E tatau lava ona manatua o loʻo i ai i le tele o mamanu, o le pito i tua ma le nofo i fafo o loʻo faʻatino e se tasi mataʻupu mauʻaiga o ie.

E masani lava o le SEFA nofo e faʻapipiʻi i luga o le pallet. Lona teteʻa ma le faʻalavelave ua maeʻa ai le faʻalavelave o le sofa atoa.

Tipiina se fou fou

O le tipiina o ie fou o le faigofie auala e faʻaalu ai le tuai o le luga. Afai na te mafaia ona aveese le faʻaeteete, o le a ia tautua o se faiaʻoga mo se fale fou fou. Faatasi ai ma ia taupulepu, e faufautua e faʻaopopo 1-2 cm i itu uma, ae faʻamautinoaina le alauni ma faʻafaigofie le vevesi mulimuli ane. Afai o le fofo ua faia i luga o le faʻalauteleina o le autafa, ona manatu lea o le suiga o le auala pe a taʻua. Afai e le mafai ona faʻaaogaina se mea tuai i luga, o fua o elemene o loʻo faia e faʻaaoga ai se roulette ma se laina mita. Ona iai lea o se mamanu i luga o pepa ma tipi ie.

Toefuatai o le Nofo ai le Nofotalaina

Muamua lava, e faia le faʻatulagaina o mea, pe a manaʻomia. Mo lenei, ua faʻaleagaina poʻo se mea ua suia pa o laupapa ua suia. Faamalolosia o nofoaga o le faapipiiina o pa. Faʻaititia o elemene o loʻo faʻapipiʻiina. Faatasi ai ma le fesoasoani a roulette, o fulufulu manu ma isi mea mataina o loo taulia. O pepa e toʻalua o loʻo foliga. Luga o le faila e sili atu ona o le sili atu o le upholter.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se tulimanu mai le faʻamatalaga mo le digwall - homemade aʻoaʻoga

Maualuga-lelei toe faʻaleleia o sofa ma o latou lava lima

Meafaigaluega mo Whitetery Sofa: Hummer, Drill, Tuʻuina atu, ki, tuʻutuʻu.

Faʻapipiʻi le lima o le mea e ono i ai i nofoaga na latou i ai muamua, ina ia aua neʻi faia ni pu fou e faʻavae i luga o le faʻavaʻa. O le pu i le tissue ma le faʻapipiʻi ua faia e se kapela. O faʻamau o loʻo taofia i le itu pito i tua o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, o lea e faʻamautu ai le auala i luga o le nofoa. O le liligiina o le fale mautotogi e faia i luga o le nofoa ma faʻasaʻoina ma se stapler i totonu o le itu i totonu o le faʻavaʻa. O le ie na tosoina e le masani ai e puipuia ai le fusifu o le asie. Faavae o ie ma puipui. O le mamao i le va o puipui e masani ona le sili atu i le 40 mm.

Toe faʻafouina o le pito e pei o le faʻaleleia o le nofoa. E leai ni faʻaititia eleelea i tua, e faʻafaigofie ai lona faʻafouina. I le tele o Swinaus, o le malosi agai i tua ma le nofoa e faʻatamaʻi, o lea lava le ie puipui e le ogatasi i le isi itu o nofoa, ae toe foʻi. O lona uiga, i tua atu o le ie e faʻasaʻoina i le faʻamalosia o elemene, faʻapena foi i le nofoa. E sili atu i le pito i luga o le ie i tua i le pito i tua ma malupuipuia e puipui. O le fasi ie, ufiufi le tumama i le va o le nofoa ma le pito i tua, e le faʻasaʻoina i le faʻavaʻa ma le tatau ona faʻatagaina le gaoioi o nei elemene. O le vaega pito i tua o le Plywood o loo ufiufi i le ie ma toe faaleleia i tua o le pito i tua.

Toefuataina Bohollin

Synderntegon poʻo le manifinifi o le (20 mm mafiafia) o loʻo faʻaaogaina i le pito i lalo o le itu ma ua faʻasaʻo i luga o le pito i luga o le faʻavae o le faʻavae i le faʻavae o le faʻavae ma le puipui poʻo puipui. O le alatoto ua fausia mai i le paʻu paʻu o le tele o le lapoʻa ma ua mautu ma kelu. O le Upega Tafaʻilagi, na tosina mai i le tulaga o le faasitepu, o lo o ofuina i le itu ma utiu mai itu e lua, tua ma lalo ifo, ona e taofi lea i puipui tutusa.

O le nofoaga o le faʻailoga o le ie i le pito i tua o le itu na tapunia e Plywood Panel, ufiufi i le ie. Ua togiina le tuina o elemene pe a fai ua saunia. O isi vaega ma mea e faʻapipiʻi ai.

O le faʻamau faʻamalosiʻau e faia i le itu teteʻe o le faʻalavelave.

Meafaigaluega ma Meafaigaluega mo le Toefuataiga o le Sofa

  • Scaphar masini po o le eletise;
  • vili;
  • sikulukalaiva;
  • masini suisui;
  • abl;
  • pusa;
  • faamemelo;
  • sikululaula mafolafola;
  • o le samala;
  • hacksaw;
  • moa;
  • vaalele;
  • seleulu;
  • rofautte;
  • Laina laina;
  • naifi.

Afai o le sona olopalaina, tatalaina, talia se agalelei le fiafia, e le o se mafuaaga lea e aveese ai. O le toe tutoʻatasi o le migao o le sofa o le a faʻatagaina o ia e toe foʻi ia te ia le olaga lona lua.

Faitau atili