Faʻatasi i le au tapaina tekonolosi ma o latou lava lima

Anonim

Mo mea lelei e tatau ona faʻatauaina, ma ou lima, e tatau ona e mulimuli i faʻataʻitaʻiga e mafai ona faia ai se nofoa poʻo le nofoa e vave ona vave ona fai. Le faʻaaogaina o mea faitalia mo le faʻamama ai o loʻo fuafuaina ai o foliga uma o le gaosiga ituaiga meaafale, mo se faʻaaʻoaʻo ai nofoa.

Faʻatasi i le au tapaina tekonolosi ma o latou lava lima

O se nofoa afi na faia o mea faʻalenatura e le mautonu i le alu ma le atoatoa ma talafeagai lelei mo soʻo se potu sitaili.

O le lalagaina o meaafale o loʻo avea ma faʻapitoa ituaiga faiga e uiga i le fausiaina o mea i totonu. Afai o le mamanu ua filifilia lelei, o le a foliga saʻo le meafale i luga o se vaega matagofie, e ese lava le talitonuina ma le faigofie o le tausiga ma le faʻaaogaina.

Talu mai tausaga taʻitasi le numera o fale teu oloa ma le atunuʻu ua tupu, o lo latou manaʻo e faʻatino foliga foliga manaʻomia foliga talafeagai, lea e mafai ona tiʻetiʻe ai.

Mea mo le faia o se nofoa afi

Faʻatasi i le au tapaina tekonolosi ma o latou lava lima

O le ata o le rocking nofoa faia oe lava.

E tatau ona totogi i eseesega i le I ai i le Aai. Tufatufa atu metotia nei:

  1. Nofofua.
  2. Tatala Lelei.
  3. Tuufaatasi.

O le faʻagasologa atoa o le faia o se uila nofoa e fesoʻotaʻi ma le faʻatinoga o muamua mamanu, tuʻufaʻatasiga metotia eseese pe faʻaaogaina naʻo le tasi ituaiga lalagaina.

O le tumau o le meafale lea e le gata i le natura o le Fono Aoao o elemene uma e mafai ona fua mai e leai foi ni mea masani. A faʻaaogaina uma-i-poloka fesoʻotaʻiga i le faʻagasologa o le faʻaputuputu o laʻau na faʻaputuputu, Glue poʻo fao o loʻo faʻaaogaina, e maua ai le maeʻa o oloa faʻapitoa.

Faʻatasi i le au tapaina tekonolosi ma o latou lava lima

Filifiliga mo le lalagaina o ni archchales ma eseese tuʻufaʻatasiga o manifinifi ma mafiafia toʻotoʻo.

Tele o laʻau e talafeagai mo le gaosiga o meaafale meaafale. O loʻo faʻaaogaina e le Iva, Cherry, Alder, ANTER, O RIIKAA, e mafai ona oʻo atu i le Tithana Taʻiala. Mo tagata amata, ua fautuaina ai le Otila Cerys Rod, o loʻo sili atu ona lelei.

Mataupu i luga o le autu: palasitika panels - o le sili filifiliga mo faleuila

E mafai ona e sauniunitaʻia vaega o papa laʻititi o laʻititi lapoa poʻo se nonoa o le a maua ai se lanu masani ma le mataʻituina o le paolo. Ina ia faafaigofieina le faagasologa o le faʻaputuputu o meaafale meaaʻomaga faʻaaogaina elemene, ae o latou numera o le a faʻatapulaʻaina e faʻavaeina e faʻatatau i le ituaiga meaafale.

Faʻafefea ona fai se faʻatauga o lalaga mo le lalagaina?

E masani lava, o le seleselega o lapotopoto mo le tumau ua amata mai ia Oketopa i le tau malulu, pe a oʻo mai le 'aʻai, faʻapea foʻi, faʻapea foi i le tautotogo. O nei vaitau o loʻo fesoʻotaʻi ma le mea moni o le laupapa laupapa e faigofie ona faʻamamaina ma teu i se pepa matutu mo se taimi umi. E fesoʻotaʻi le tatalaina o le lalaga i nofoa e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o laʻei manifinifi, e tipi i le tautotogo.

Afai e lelei le autu o le mimilo, e faʻailoa ai le lelei o le mea mo le lalagaina. Afai e iai ni aū e le au toʻotoʻofi paʻu, ona faʻatupe ai lea o mea faʻavae mo le sili ona lelei o gaioiga, pei o galuega faʻatino, na faia ia latou. O le lautele o le laupepa e ono faʻaalia ai le fetuutuunai o papa nai lo le pepa i le taimi nei, e sili atu le papa o mea, le oloa.

O le lelei o oloa e faʻalagolago i le tekonolosi o le faʻagaioia o le toʻotoʻo mai le paʻepaʻe o le la ua maua.

Faʻatasi i le au tapaina tekonolosi ma o latou lava lima

Tamoe faataamilo nofoa nofoa.

O le metotia e fesoʻotaʻi ma le faʻamamaina o mea i totonu o le tele o le tane o le vai vevela o Nanite. I totonu o le koneteina, e tatau ona aveesea pe faʻapipiʻi i latou mo le tusa o le itula i le vevela maualuga. Ina ia vave pupula, e mafai ona kuka le lua mo le tusa o le lua itula, ma o le lanu uliuli o mea ua maua, fufulu i le vai tutusa mo le 4 itula pe sili atu.

Ina ua uma le toʻotoʻo, e mafai ona e amata faitauina le paʻu ma i latou. A leai, o le lumanaʻi mea o le a maua ai se paolo o se atigi.

Ina ia aveese le paʻu o le paʻu e vaelua ai le totini lima ma totigilima. O le oloa o le a sili ona matagofie pe a fai e te faʻaogaina ni lipine gribbons faʻatasi ai ma toʻotoʻo, mamanuina mai billets o toʻotoʻo, o loʻo vaevaeina i le 2 poʻo le 4 vaega e faʻaaogaina ai se naifi poʻo le 4 vaega e faʻaaoga ai se naifi pe o le ofi i luga o le 2 pe 4 vaega e faʻaaoga ai se naifi pe o le vali.

Mataupu i luga o le autu: vaega o le toe faaleleia i se fale fou mai le scratch

Faʻapefea ona faia se nofoa ma ou lava lima?

Faʻatasi i le au tapaina tekonolosi ma o latou lava lima

Faaopoopo le boxd bactics tulai mai: manatu lautele; B-Fratain Racks Punkka Yvesov lipi (pito i luma); B-faapipii pito o le pito o le iv lipine (le-tagata lava itu).

Wicket mamanu mo faʻafiafiaga nofoaga aofia ai ni elemene, o loʻo timu mai tua i nofoa ma le malosi. Tamoʻe le faʻavaʻa mai le faʻapipiʻi o le mafiafia. I le taimi lava e tasi, ua tuʻua le '' eseʻese i na nofoaga o loʻo faʻaaoga ai auiliiliga.

O faʻamatalaga teuteu e iai ni mea faʻapitoa, talu ai o galuega a le ofa o ona o loʻo fesoʻotaʻi ma le faigofie. O le toe fiafia o le tafaoga i le nofoa o le a saunia. Ina ia mautinoa o le nofoa e faigofie, o le faʻavae e faʻatino i le faʻamalosia o vae i le faʻamaualuga, o lona kolositi.

A maeʻa, galuega e tatau ona faʻatinoina i le amataga o le nofoa. Ona latou faia lea o le faʻapipiʻi o le pito i luga o lona pito i luga, nofoa nofoa nofoa mai le au laʻeai e savali i le isi itu. O le faʻavae o le onosaʻi o le nofoa e mafai ona faia e faʻaaoga ai ni mea na faia muamua o loʻo salu ai, o loʻo i ai.

I lenei auala, o upua muamua mai toʻotoʻo faia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia ni tutoʻatasi faʻailogaina faʻaituau o le malo. O le a tuʻufaʻatasia ma le faʻaaogaina o ofuvae paʻu ma maea mai luga o paththetics.

Faʻatasi i le au tapaina tekonolosi ma o latou lava lima

Laʻasaga o le lalagaina o loʻo lalagaina o ata o ata.

I le gasologa o le lalagaina, o mea faigaluega nei o loʻo i ai e manaʻomia:

  1. Tapeina.
  2. Kelu.
  3. Laina.
  4. Twit.
  5. Afifi mai le uamea (hulahop).
  6. Snovsy tootoo.
  7. Synthenthe rope.
  8. Maea mo le maata.

Muamua, o loʻo latou galulue faʻatasi i le galuega a Ierusalema o l l o lala.

E masani lava e mafai ona maua i tafatafa o vaipuna po o vaitafe. Ia, a o latou te le o mamao ese mai le atunuʻu poʻo le tuʻuina atu. E mafai ona aoina lala, tipiina latou i ata muamua. O le lapoa o le toʻotoʻo e tatau ona o le 10 i le 20 mm, latou te manaʻomia e uiga i le 300-400 fasi pepa. A maeʻa ona tapenaina mea mo le lalagaina, ua maeʻa.

Faʻafefea ona fai se nofoa umi mo faʻafiafiaga?

Amataina le gaosiga o se nofoa nofomau, fausia se nofoa faataamilosaga e faavae i luga o satauro. O loʻo faia i le mafiafia o laʻei, popo lo latou sopoia-taimi faʻatasi ma le fesoasoani a se filo, lea e muamua-faʻamalamalamaina ma le kulimi. Ina ua mavae lena, e tatau ona sasaa i se sili atu suʻisuʻi. Mo le lelei, e mafai ona e faʻaaogaina le taamilosaga, faʻaloaloa mai le toʻotoʻo mai lalo ma luga atu foi.

Tusitusiga i luga o le autu: efuefu ma enaena tulle i totonu: derestts talafeagai mamanuina

A o le tauaso o le au palu, e tatau ona faʻavasega e le au toaga i le faʻaaogaina o le pule o le tele o le nofoa o le isi. Ua maeʻa pe a o le lapoa o le nofoa o le a tusa ma le 70 cm. Ina ua maeʻa, ma le fesoasoani a le Twne, o le toʻulu mulimuli o le fusi lea.

O le lio o loʻo nonoa ma le fesoasoani a le Twne ma suisui, o loʻo faʻaloaloa mai le mama mulimuli. E mafai ona e aumaia le malosi sili e faʻaaoga ai le Twne e manaʻomia e faʻamalosia ai le kubrite. Mo le lalagaina o le pito i tua o le nofoa, uaea-palasitika hoop ua faʻaaogaina, e tatau ona fesoʻotaʻi ma le grid i le ituaiga o le "chess".

Muai PIN ma le maea mai le synthetic mea ma se pine i le houp. A lafo le maea i luga o le houp, ona puʻupuʻu lea o le maea nai lo le tasi itu, ma le isi - umi. O le faasala atili o le fono lona lua o loo faia tutusa. O le isi uʻu i tua i le nofoa ma le tua ma tautau le nofoa i o latou lava lima i luga o ala i le laʻau.

Faitau atili