Tehnologija za proizvodnju pletenih stolica s vlastitim rukama

Anonim

Za visokokvalitetan pleteni namještaj, s vlastitim rukama, trebali biste slijediti određene zahtjeve kako biste napravili stolicu ili stolicu za brzo brzo. Korištenje prirodnih materijala za tkanje uključuje poštivanje svih dizajnerskih značajki proizvedene vrste namještaja, na primjer, stolice.

Tehnologija za proizvodnju pletenih stolica s vlastitim rukama

Picker stolica od prirodnih materijala je nepretenciozan u odlasku i savršeno pogodan za bilo koji stil sobe.

Tkanje namještaja je ekskluzivna vrsta aktivnosti na stvaranju unutarnjih predmeta. Ako je dizajn ispravno odabran, tkani namještaj će izgledati originalan u elegantnom stilu, razlikovati posebno pouzdanost i jednostavnost skrbi i koristiti.

Budući da svake godine raste broj vikendica i seoskih kuća, njihova želja za izvršavanjem naturalističkih stilskih prostora zahtijeva odgovarajući namještaj, koji se može šupati.

Materijali za izradu pletene stolice

Tehnologija za proizvodnju pletenih stolica s vlastitim rukama

Dijagram stolice za ljuljanje radi sami.

Pozornost treba posvetiti razlikama u metodama tkanja. Dodijelite sljedeće metode:

  1. Singl.
  2. Ažur.
  3. Kombinirani.

Cijeli proces izrade rublja je povezan s izvedbom izvornih uzoraka, kombinirajući različite metode ili koristeći samo jednu vrstu tkanja.

Trajnost namještaja od pruća je ne samo na prirodi sklopa svih elemenata koji se mogu odvojiti, ali i materijal. Kada koristite sve-in-blok veze u procesu sastavljanja tkanih elemenata, koriste se ljepilo ili nokte, koji daje gotove proizvode posebnu izdržljivost.

Tehnologija za proizvodnju pletenih stolica s vlastitim rukama

Mogućnosti za tkanje fotelje s različitim kombinacijama tankih i debelih šipki.

Većina stabala pogodna je za proizvodnju pletenog namještaja. Koristi ga Iva, trešnja, joha, liner, malina, rikita itd. Stvorena stolica, s vlastitim rukama, može tkati iz vinove loze itd., Može biti s oblaganjem rathana. Za početnike preporučuju se tkanje trešnje šipke koje su optimalne zavoje.

Članak o temi: Plastični paneli - Velika opcija za WC završne obrade

Uvijek možete pripremiti segmente šipki malih veličina ili traka koje će imati prirodni sjaj i spektakularna nijansa. Kako bi se pojednostavio proces sastavljanja namještaja od pruća koristi odvojive elemente, ali njihov broj će biti vrlo ograničen ovisno o vrsti namještaja.

Kako napraviti hrpu šipki za tkanje?

Obično se žetva šipki za tkanje počinje od listopada do zime, kada dolaze mrazevi, kao i u proljeće. Ove sezone su povezane s činjenicom da se drveni barovi mogu lako čistiti i pohraniti u suhom obliku za vrlo dugo. OpenWork tkanja stolice povezano je s korištenjem tankih štapova, koji su izrezani u proljeće.

Ako je jezgra zaokreta u redu, to ukazuje na kvalitetu materijala za tkanje. Ako šipke imaju gustu jezgru, tada su napravljeni okviri za britne strukture, kao što su Arbers. Širina lista može ukazivati ​​na fleksibilnost šipki nego već list, što je veći zavoj materijala, proizvod će izaći na više otvorena.

Učinkovitost proizvoda ovisi o tehnologiji obrade šipke iz koje se dobivaju bijele šipke.

Tehnologija za proizvodnju pletenih stolica s vlastitim rukama

Trčanje okruglih stolica.

Metoda je povezana s digestijom materijala u velikom spremniku gdje je vruća kuhana voda nanite. U spremniku se šipke treba izostaviti i kuhati oko sat vremena na visokoj vrućini. Da biste dobili svijetle nijanse, možete kuhati šipke oko dva sata, a tamna boja materijala se dobiva, kuhajući ga u istoj vodi 4 sata ili više.

Kada šipke već ne uspiju, možete početi brojati kore s njima. U suprotnom, budući materijal će izgubiti estetsku nijansu.

Za uklanjanje kore koristite podijeljene ili grube rukavice. Proizvod će biti najspektakularniji ako koristite sjajne vrpce zajedno s šipkama, dizajniranim od gredica šipki, koji su podijeljeni na 2 ili 4 dijela koristeći nož ili stiskanje stiskanje.

Članak o temi: Faze popravka u novoj zgradi od nule

Kako stvoriti stolicu s vlastitim rukama?

Tehnologija za proizvodnju pletenih stolica s vlastitim rukama

Dodatne osnove pletenice udaraju: opći pregled; B-pleteni regali Puckka Yvesova traka (prednja strana); B-pričvršćivanje krajeva IV traka (ne-osobne strane).

Dijeli za brisanje za rekreacijske objekte uključuju nekoliko elemenata, od leđa do sjedala s naslonima za ruke. Pokrenite okvir od štapića dovoljne debljine. U isto vrijeme, pletenica ostaje na onim mjestima gdje su artikulirani detalji.

Dekorativni dizajni imaju određene značajke, budući da su funkcije naslona za ruke povezane s praktičnošću. Udoban odmor na stolici će biti osiguran. Kako bi se osiguralo da je sjedalo prikladno, okvir se izvodi jačanjem nogu do ponosa, to jest, njegov križ.

Nakon toga, rad se treba provoditi na napretku stolice. Zatim provode ugradnju leđa u gornjem dijelu, sjedala sjedala s šipki koji hodaju. Formiranje naslona za ruke stolice može se obaviti korištenjem unaprijed prerađenih elemenata koji su čišćenja, koji su zakrivljeni.

Na taj način izvorne fotelje s šipki čine. Na primjer, možete napraviti neovisno suspendiranu stolicu za pruću. Kombinirat će se uz korištenje Willows i užad iz sintetike.

Tehnologija za proizvodnju pletenih stolica s vlastitim rukama

Koraci pigtails tkanja rubova.

U procesu tkanja bit će potrebni sljedeći alati i materijali:

  1. Cepping.
  2. Ljepilo.
  3. Crta.
  4. Konopac.
  5. Omotajte iz metalneplastične (Hulahup).
  6. Snovy šipke.
  7. Sintetičko uže.
  8. Uže za remen.

U početku su sudjelovali u obratku IV podružnice.

Obično se mogu naći u blizini ribnjaka ili rijeka. Pa, kad nisu predaleko od kuće ili daju. Možete prikupiti grane, rezanje ih s pred-stabla. Promjer štapa treba biti od 10 do 20 mm, trebat će im oko 300-400 komada. Nakon pripreme materijala za tkanje, ona se odvija.

Kako napraviti okrugli stolicu za rekreaciju?

Pokretanje proizvodnje suspendirane stolice, stvorite okruglo sjedalo na temelju križanja. Izrađena je od debljih štapova, dodirnuvši njihov cross-cross-vrijeme uz pomoć udijenog, koja je prethodno podmazana ljepilom. Nakon toga, treba ga biti ukorijenjeno s suptilnijem štapom. Za kvalitetu možete koristiti okrugle glave, istezanje šipke odozgo i iznad naizmjenično.

Članak o temi: Gray i Brown til u unutrašnjosti: tajne pravilan dizajn

Kako su križevi bili blindfalled, šipke treba povremeno izmjeriti vladatima veličine promjera sjedala, nastavljajući proces tkanja. Dovršeno je kada će promjer sjedala biti oko 70 cm. Nakon toga, uz pomoć užeta, posljednji štap je vezan za prsten koji je bio posljednji.

Vanjski krug je povezan s pomoći u šiš i ušivenom, koja se proteže kroz posljednji prsten. Možete dati najveću snagu pomoću konopca koja je potrebna za podmazivanje ljepilom. Za tkanje stražnjeg dijela sjedala koristi se metal-plastični obruč, koji mora biti povezan s mrežom u obliku uzorka "šaha".

Pred-Pin uže iz sintetičkog materijala s pin na obruč. Kada je konopac bačen na obruč, kabel je kraći od jednog kraja, a od druge - duže. Pričvršćivanje drugog kabela se provodi na sličan način. Zatim se pridružite sjedalu s leđima i objesite stolicu vlastitim rukama na stazama na stablo.

Čitaj više