Maualuga-sili sili ona lelei le toe faaleleia o oe lava

Anonim

Tusa lava pe o le a le uiga o meaafale o i totonu o le potu, vave pe mulimuli ane sau i le le mautonu. Ona e tatau lea ona e faia, mo se faʻataʻitaʻiga, toe faʻaleleia se sosi i ou lava lima. Ina ia faia se galuega faapena, e manaʻomia ona e faʻasoaina faʻailoga faʻailoga seti mo le nanaina o le Laiti, manaʻoga patino ma le mafai ona fegalegaleai ma mea eseese.

Maualuga-sili sili ona lelei le toe faaleleia o oe lava

O auiliiliga autu o le sofa.

Manuia i le faʻatinoina o le toe faaleleia o gaioiga e fuafua saʻo i le setete o loʻo iai le faʻavaʻa o le tino. E le gata i lea, o le toʻaga o le faʻataʻitaʻiga tuai, na faia mai le Chiphliaby, ua saʻo e sili atu le faigata nai lo le sili atu o le suavai o aso nei i luga o fafie.

O le suʻesuʻeina i auiliiliga o mea taua o lenei mea o meaafale, e mafai ona e faia se galuega.

Mamanuina foliga o le sofa

E mafai ona toe faʻaleleia le papae tuai pe a toe fausia mea taua i le ituaiga o vae, lagolago, lokaina ma tiʻetiʻe o le freehelstery system. O loʻo lisiina uma ituaiga galuega e manaʻomia ai le faʻaeteete faʻapitoa.

E tele faʻataʻitaʻiga Sofa, ae o le ituaiga taʻitasi o loʻo faʻaalia na o le faʻaaogaina i auiliiliga:

Maualuga-sili sili ona lelei le toe faaleleia o oe lava

SIVE SIVANET mai Broza.

  • O le afuina o latou alatofi i laupapa, uʻamea, mdf poʻo le chipf poʻo le chipboard, saunia le malie poʻo le le malamalama;
  • e le o umiaina o le freshostery tisu na fai e le paʻu poʻo le temmatonin;
  • i totonu o le systere o le synthesis, taʻe pe manu meafale paʻu;
  • faʻaaogaina o polyrethhane fua ina ia faʻaleleia atili ai uiga loloto;
  • faapipiiina o le tautotogo poloka;
  • Talosaga o le Burlap e puipuia ai spaeaks i le taimi o gaioiga.
  • O le faʻavaʻa e faia mai le fafie masani poʻo le laupapa.

Gauai atu! Le lelei ma le umi o le vaitaimi o le faʻaaogaina o le shena faʻalagolago i le faʻaaogaina o mea mautu mo le fausiaina o se faʻavaʻa fausaga ma le saʻo o le faʻapipiʻiina. O le taua taua o loʻo faʻapipiʻi i se lilini i totonu, e aʻafia ai le mafanafana ma le saogalemu.

Manatua! E te manaʻomia le faʻateʻaina o sofa ma itu i itu, ona aveese lea o le tua ma le nofoa.

Tusi i luga o le autu: e mafai ona fufulu le ata vinyl ma pe faʻafefea ona fai saʻo

O Vili o Mechanisms:

  • O le sofa tusi e masani ona masani ai;
  • Ua suia le Eurole euro e ala i le uuina o le nofoa ma le talepe i tua;
  • Eurobook "Taik-o lenei" gaoioi, nofoia le lapotopoto tulaga;
  • "Oloa lenei" o 3 vaega o loʻo toe faʻaleleia e seasea lava o mataupu;
  • O le "Kiliki-KlyAk" masini o loʻo avea ma sui o ia tofiga: o le aoina, decootose afa ma atoatoa;
  • Mamanu "Dolphin" e mafai ona vaʻaia i masini o le tulimanu tulimanu.

Faamanatuga Fautuaga

Maualuga-sili sili ona lelei le toe faaleleia o oe lava

Sofa masini ata.

Ia malamalama i le toe faaleleia o le sofa, e tatau ona e feagai ma foliga o le malepelepe. Afai ua le manuia le mamanuina o le mamanu, e manaʻomia le sui i le faʻataʻitaʻiga o loʻo iloiloina ma le tutusa auiliiliga.

O le sili Syfa faʻataʻitaʻiga o le a mafai ona o le achanisms i luga o le tautotogo manogi ma le burlap poʻo le paʻu o le kapeti. Peitai, o ana fausaga taugofie. Masani ona faʻaititia le tau, tagata gaosi aveina le coars ma le paʻu o le paʻu. I le taugofie lomiga o sofa, poloka i luga o vaipuna e le ofuina. Ina ia amata le sofa mai i totonu, faʻalauteleina le polyarethane fua ma faaputuputu ma le mafiafia vaega.

Toe faʻaleleia atili o mata tuai e tatau ona faia o ia mea masani a mea masani-mea, o loʻo sili atu i le olaga tautua. O lea, o le mafiafia o le polyturethane e le tatau ona i lalo ifo o le 40 cm. E mafai e le Hollofuber ona fufulu le ata, e le mafai ona mitiia le moli o le sofa. Periothek o loʻo faʻaalia e se 'olo maualuga o faʻavae ma e le fefe i le maualuga o le vevela. Mo ituaiga tautotogo, e sili le faʻaaogaina o le 5-cm locer ma se vaega o le mataupu faʻamalosi.

E mafai ona sui i fafo o fafo. Mo lenei, ua aveʻesea ie, puna o le taʻitaʻi, o le taʻitaʻiā, o loʻo lilo, le taʻitaʻi, o loʻo lilo, le taʻitaʻi, le Jacci Cacarhous, Shonill. O le paʻu paʻu o le paʻu e faia e tagata faʻapitoa ona o le faigata ona faʻatino ia galuega. O isi ituaiga o mataupu e faʻatagaina ai oe e tausisi ia oe.

O Le a le Mea E Tatau Ona Uma Galuega

Maualuga-sili sili ona lelei le toe faaleleia o oe lava

Mea taua mo le Histommmbusi Sofa.

A uma ona suʻesuʻe ni manatu iloga o le sofa ma filifilia o se fasi talafeagai, e mafai ona e amata galuega e toe faʻafou ai lona foliga faʻataʻitaʻia. Ia faia lenei mea, e tatau ona e saunia ni nai uiga:

  • sikulukalaiva;
  • faamemelo;
  • faupupuni;
  • Gumunt Kelue;
  • samala, seleulu;
  • Sikulukalaiva ma fao.

Mataupu i luga o le autu: PostCards ia Mati 8 Faia oe lava: Manatu ma 6 vasega vasega

Upholstery Fabric Suiga Taualumaga

Ae le i faia galuega autu, e tatau ona 'ula mai le sofa. Ia leai ni faigata ma le Fono Aoao i le Lamatia ile lumanaʻi, e taua le manatua o le faʻasologa o faʻamatalaga. Ia faia lenei mea, o loʻo faitau tusi pe i totonu o le mea pueata. Pe a uma ona faʻalavelave, o masini o loʻo asiasia. O ofu malosi e tautala ai le tagata e sui ai.

Maualuga-sili sili ona lelei le toe faaleleia o oe lava

Faaleleia filifiliga sofa.

  1. Muamua, o itu itu ua aveʻesea, o le nofoa o aʻe ma o le povi e le masani ai. Ona mafai ai lea ona nafa le masini autu mo le suia o le faʻataʻitaʻiga. Nofoa, toe foi ma le faʻavaʻa e tatau ona le fuafuaina. O isi elemene malosi o loʻo faamamaina foi, naʻo le auivi o le auivi.
  2. O le tulaga masani e tatau ona saʻo e aloese ai mai ona faʻaleagaina. O lenei tapoleni o le a faʻaaogaina e avea o se faʻataʻitaʻiga i se fou pele. Ina ia faʻaʻoleʻole le aluga, o loʻo latou motusia mai le faʻaʻoleʻole masini. O le tuai o fao e leai se taimi e le masani ai mai itu uma.
  3. Ina ia aveese le sili ona lelei o le ie, e mafai ona e faʻaogaina le mafolafola o le sikulukalaiva. O loʻo faʻatula mai i le puipui uila, o le vaega na faasolosolo ona faʻafefeteʻe ma ua iu lava ina aveʻesea Plars. O le mulimuli i le palu ua aveʻesea, o le lelei o mea o loʻo siakiina. Ma le lelei tulaga, e mafai ona tumau pea i le nofoaga lava e tasi, pe a maeʻa le pupula fou o le leo mai luga.
  4. Sosoo mai ai se mataupu. Ina ia faia lea mea, e tatau ona i ai ni tomai e galue ai i luga o le suisui masini. O le maeʻa o le uʻu o loʻo tumau ma puipui. I le taimi o le fuafuaina o le moli i luga, e taua le mataitu i luga o Lona ole tino, vete mai le totoa e le tatau. O le suia o le tusi lesona o le moli o le auala e aofia ai le pito o le itu i luma, i le tulaga o le faʻasaʻoina o le 'ese mai le' auvae 2 taimi. Ona mafai lea ona e alu i le isi itu ma mulimuli ane i tulimanu.

I le tutusa auala, e mafai ona e faʻaleleia atili le vaega o totoe o le masini. A o le i amataina galuega i lalo o ie, e mafai ona e tuʻuina se isi kesi, e fesoasoani i le siʻitia o le olaga o le sofa. O le fasi pepa faʻapipiʻi e mafai ona faia ma faʻailoga faʻapitoa, o le a tuʻuina atu i le fili le lelei, ma o lapisi o le a saogalemu.

Mataupu i luga o le autu: paʻepaʻe paʻepaʻe i totonu: Mo potu e talafeagai ma faʻapefea ona tuʻu faʻatasi

Favero suia: foliga

Toe faʻaleleia o le sofa e aunoa ma le suia o le 'olo o le manu feoaʻi e fai e tusa ai ma manatu muamua, e masani ona tuʻufaʻatasia nei ituaiga o galuega. E tusa ai ma le polokalame lava e tasi, ua maeʻa ona tuʻuina atu le ato tupe, ua aveʻesea le tapunia muamua, ua vave ona suia i se fou. O le mafiafia o lenei coating talafeagai ma le 35-40 mm.

Maualuga-sili sili ona lelei le toe faaleleia o oe lava

Polokalame o le masini o le vaipuna poloka.

Ina ia faʻasaʻo le paʻu paʻu, o le fale faʻapipiʻi o le pepa faʻapipiʻi poʻo le faʻaaogaina o mea e faʻaaoga, latou te faʻatagaina oe e faʻasaʻo i le faʻavaʻa. E teuina e se pou laupapa, lea ua ufitia ile mea o fafo.

O le sofa toe faʻaleleia e masani ona fesoʻotaʻi ma le suia o vaipuna ma le suiga fesuiaʻiga. O feʻau faʻapitoa e faia pe a le o faʻavaeina nei elemene i le toe faaleleia. Ua suia i le tutusa auiliiliga.

Toefuatai o le Spring Block

Sofas o loʻo faʻapipiʻiina ni fetuʻutuʻu o se mea tuai poʻo se faʻataʻitaʻiga fou, o loʻo faʻaalia e ala.

Ua leaga, o nei elemene e faigofie ona suia. O le faia lea o lenei mea, o le mea tuai o loʻo faʻaalia ai ma faʻailoga ma fao i luga o se mea fou. Ma o le maea mautu lea e fesoʻotaʻi ma vaega uma. E mafai ona suia le vailaau e ala i le aveina o nei vaega mai le stroshed Sofa. E faigofie lava ona uʻugget elemene laititi, e aunoa ma le aveeseina o le poloka. A leai, e tatau ona e suia atoa le polokalama e aofia ai se vaega o le Wattin, ona mafai lea ona aloese mai le nofoa mata.

E mafai ona sosolo le taimi o le faʻaaogaina o le sofa i lenei auala: O le volumaric Fram ua tipiina e se tagata faʻapipiʻi naifi, ua faʻatumuina i le poloka o le tautotogo. Aua ua ufitia i le ie faʻaʻoleʻole, e ave ai se palanikeke telē e fauina ma kalama i se tino faʻavae.

O le pito i luga e tumu i le paʻu o le paʻu, o lona maualuga e fetaui ma le 4 cm. E mafai foʻi ona faʻasaʻoina ma fao ma le pa o le 3-4 cm.

O ia fautuaga faigofie o le a fesoasoani e taulimaina le galuega o le auala e faʻasaʻo ai le sofa e aunoa ma le faia o le fesoasoani a tagata poto.

Faitau atili