Na fulafula le poloka i le aso-po: Fautuaga ma Fautuaga

Anonim

I totonu o le loloto o le le gaoia o ie upala, o le ie faʻapaʻu o le po ua iloga lava. O mamanu tufia nei, ia e oʻo lava i le faʻaaogaina o le faʻalavelave e mafai ai ona e pulea le faʻasologa o le potu. Ole tele o faiga e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le palasitika ma faʻamalama faamalama, e aunoa ma le solia o le galuega o le steash. Ituaiga o Faʻamaumauga, mea e fai ai faʻafitauli ma faʻavasegaina, fua o oloa atonu e ese. Mo le filifilia o le sili sili ona lelei o le vaega o le aoga o le totonu, e alagatatau ona ou talanoa ai ia te oe lava i le i ai i ai meafaitino ma nisi foliga o oloa.

Na fulafula le poloka i le aso-po: Fautuaga ma Fautuaga

Faʻamatalaga ma faʻailoga foliga o le sunscreen faiga

O tagata atamamai o loʻo i le ituaiga "Aso-Po-Po" o se mamanu e aofia ai se paʻu palu ma paipa. E tutusa lelei le mataupu faavae o le faiga o le faiga ma le faagaoioiga o tauaso papaʻe ma tauaso, ae e tele eseesega:

  • A o le tapoleni e masani ona aofia ai i luga o le laina o le vaega e tasi e aofia ai le tasi itu ma alu ifo i le tasi itu o le gaoioi syft, le ata "po" O le auala galue e oʻo mai i itu uma e lua o le taʻamilosaga.
  • O le ieo o nei pupuni o ia lava o le sui o ia fasi o se mafiafia ma manino. O lenei taʻavale e le gata e faʻaaoga e le aunoa, ae o le mamafa foʻi le mamafa o avega. Agai ma se solo, e mafai ona sasaina e le au matata le tasi ma le isi po o le nonoa. Afai e te faʻatagaina pupuni i se tulaga lea o loʻo faʻapupulaina e le potu faʻapitoa, o le potu o le a tolopoina teisi ma tumu i se malu matala. A o le upega tafailagi o loʻo suia i se tulaga o loʻo tapunia ai le vaega o le manino o loʻo tapunia, o le potu o le a alu i le masaga. Sa agai i luga o le au pupuni, e mafai ona e fetuunai le malamalama o le potu.
  • O le tulaga ese o faiga e aofia ai foi i le mea moni o le suia o le tulaga o tulaga ese lamellae, e mafai ona faaofi le susulu i totonu o le potu, e le masani ai. O nei faiga na faʻapipiʻi i luga o le Windows o loʻo le mautonu mai mata mataga i soʻo se tulaga, na tuʻuina atu o le upega o loʻo faʻapipiʻi.

Motugaafa: Fuafuaina o oloa, e tatau ona e faʻamasani i le maualuga tulaga faʻatulagaina, taiala ma le pito i lalo o le pito i lalo. Afai o nei vaega ua faia i mungs ma mea leaga, o le a faigata ona ausia le vaitaimi talafeagai. O le vaega o le a le tuleia lelei, fai le fatuina o lumetoa ma le ea.

Na fulafula le poloka i le aso-po: Fautuaga ma Fautuaga

Tulafono mo le filifiliga o le au pupuni o le au pupuni o le "Aso-Day-Po" o le ituaiga faʻalagolago i le ituaiga o totonu o totonu ma fesoʻotaʻiga

Filifilia vaevaega pito i luga, e manaʻomia le amanaia le o latou aoga ma faʻataʻitaʻi taua, aua le faʻagalo e uiga i le alatele o le mataupu. Matau Filifilia ata e mafai ona teuteu le potu, ia afaina ai le iloa o le avanoa, avea ma se sootaga i le va o mea uma o mea.

  • Filifiliga mo fale faʻamaumau i luga o le palasitika ma faʻamalama faʻamalama o se ese. I se faʻaopopoga, o le faʻataʻamilomilo pupuni o le aso-po e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le puipui ma le faʻatasia o le potu. A o filifilia le sili filifiliga filifiliga, e manaʻomia le amanaia pe o le a i ai se ie e taofia ai le galuega o le sash, ave le tele o avanoa, luga o le tele o le ea fou.

Fautuaga: E manaʻomia le aveeseina o le ono mafai ona tumau feteʻenaʻiga o puipui puipui poʻo le faʻamafanafanaga o masini, e oʻo atu i se vave ofuina o le mea.

  • Ua tumu ie pupuni i le ao-po e mafai ona fai ma sui i soo se ituaiga. I le taimi lava e tasi, o oloa tetele o le a manaʻomia faʻapitoa faʻapipiʻi. O nei sipemita o loʻo i ai le tele o avanoa ma ua fuafuaina mo le mamafa faʻapipiʻi. O fale palasitika e le masani ai e le masani ai i nai ia sini, i nisi o mataupu o loʻo faʻaaogaina le suia i le aluminum faʻavaʻa. Iloiloga o foliga vaaia ma aoga meatotino o ia oloa e sili ona lelei.
  • O le filifiliga o le lanu ma le ituaiga o mea mo le ie pupuni o loʻo afaina ai e le tele o le vevela o le potu. O se faʻailoga iloga o le igoa o le aso-po tapunia e faʻateleina ai le lautele o le faʻamalama, o loʻo i ai le lelei lelei o le vaʻaia o le avanoa o le potu vaʻai
  • O mea e manaʻomia e faʻavae i luga o foliga o le faʻatusatusaga o le itu o iai. E masani ona fai i le tulaga iloga Mo mea e le mafiafia ai, e mafai ona e faʻaogaina le silike, flax, cotton ma e oʻo foi i sythetics. O le vaega o le faʻaopopoina o le synthetic filo i mea masani o le a maua ai le faʻasolo o le paʻu e tumau ai le tumau ma aoga.

Mataupu i luga o le autu: o le sima-oneone-oneone naliina: Mo le fola o le CPS, le masini ma le paluga, fai oe lava e ogatasi

Faʻavae i luga o nei fautuaga, e mafai foi ona e tutoʻatasi tutoʻatasi le faʻamamaina o le fata. O le galuega o se faʻafitauli ma le faʻamalosi, ae o le iʻuga e aoga.

Na fulafula le poloka i le aso-po: Fautuaga ma Fautuaga

Ituaiga ma foliga o le teuteuina faiga

Tauaso o le po-po e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le faʻamalama i le tele o auala:

  1. Lautele faʻapipiʻi faiga ma le faʻatonutonu o le tagata lava ia. O le pito i lalo tautau saoloto, o taiala o loo misi. O lenei filifiliga e faifai pea i le faʻavaʻa poʻo le faʻamalama ash.
  2. E mafai ona e faʻaogaina se mamanu e le faʻapea e le faʻaalia ai le gaoioi. E aofia ai ma se atigipusa o loʻo iai le solo ma le faʻatonutonuga o faiga o le upega tafailagi. O le oloa e na o le faʻapipiʻiina i le faʻamalama.
  3. O se avanoa avanoa e aofia ai se laupapa ma le faʻapipiʻi o kilipa ua faʻapipiʻi i le puipui e ala i puipui. O le fetuunaiga o le upega tafailagi o loʻo faia e faʻaaoga ai se maea.

E le gata i lea, o loʻo iai le puʻupuʻu faiga faʻapitoa e faʻatumauina i le nash. Ua leai se mea na alu ese mai ai, ia o le taʻiala, ma e le vaaia se tapona.

Na fulafula le poloka i le aso-po: Fautuaga ma Fautuaga

Lauiloa lanu fofo o le Laina Lancreen

Aua neʻi galo e le gata i pupuni i totonu o le potu i totonu o le potu mai le la, ae faʻamolemole mata. E mafai ona 'ausia ai se tuʻufaʻatasia o le teuteuga o le teuteuga o se ie puipui ma isi mea o loʻo i totonu o mea, e mafai naʻo le filifiliga talafeagai o le lanu o le la.

  • Mo ni potu, o pupuni i le lanu o puipui e talafeagai pe sili atu ona latalata i le paolo autu na faaaoga i le au fai. Ae afai e umi le potu, ma o le faamalama o loʻo i luga o le afifi puipui, e sili le faia o le fiafia i mea pupula. Avanoa o le a le faʻaopopoina, ae o le a faia le potu e sili atu ma le faʻaaloalo.
  • O meaʻai lelei e tautala ai i le fiafia e feteʻenaʻi ma pupuni. E moni, o lenei filifiliga e fetaui i nofoaga taumama. Afai e faʻatumauina le lanu taʻaloga o le ie puipui i totonu e faʻailoa ai ni vaega lagolago, o le potu o le a foliga sili ona lalelei.
  • O loʻo i ai i le po o le moe i le po o le po o le po o le tuufaatasia ma tuufaatasia mau o mea eseʻese. Faʻatomuaga o se faʻataʻitaʻiga poʻo se mea teuteu o le a faʻaititia ai le ata.

Mataupu i luga o le autu: Silcone Walders BOOD: Faʻafefea ona auai i le sucker i le Cafél, faʻafefea ona faʻasaʻo Velcro ma matau

E mafai ona e mulimulitaʻi i fautuaga a sosaiete ma faʻaaoga ai se tasi o manatu nei o loʻo faʻavae i luga o le faʻavae o le nofoaga:

  1. Faafiafia, ae o le atigi fatu o le lanumeamata, lanumoana, piniki, moli e fetaui mo le umukuka.
  2. O le potumoe e foliga fealofani ma le fiafia, o lequamarine, Being ma le Lavender. Mo se sili atu lau pupula i totonu, kofe, uaina, o magoga e talafeagai.
  3. O le potu malolo e sili atu le faʻatulagaina o le tamalii tamalii, pastel poʻo sukalati fugalaʻau.

O le mea taua o le manatua - o faʻailoga o pupuni e tatau ona lagolagoina e ni elemene mai le vaega autu.

Na fulafula le poloka i le aso-po: Fautuaga ma Fautuaga

Gaosiga

O faatafuna o se ituaiga o loʻo iai, ua fuafuaina i le ituaiga o le "po-po" o mea ese o oloa o le ituaiga ma, faʻaoga tatau, mafai ai ona faʻaogaina nai lo isi.

O le isi itu e te manaʻo ai e te vaʻai atu i le filifiliga o le filifilia o le faʻapitoa o mea. E sili le tuʻuina atu o le faʻamuamua i le togafitia i le togafitia i le tulaga faʻapitoa. Lenei o le a fautua mai ai o latou foliga ma aoga uiga.

Faitau atili