Cunk Wall faia oe lava: ata ma polokalame

Anonim

O le moega o le moega e sefe ai le potu o le potu o tamaiti, o loʻo maua ai le maualuga o le po malolo o le po o le mea e sili ona tutoʻatasi. E i ai ni suiga ma le lua potumoe, o le pito i luga e moe ai ma le laulau galuega tuu i le pito i lalo. O le muamua filifiliga e manaʻomia le laʻitiiti taimi faʻaalu ma mamanu tomai. O le tulaga lona lua o loʻo i ai le faʻateleina o le aoga, ae naʻo naʻo le tasi tamaititi. O lalo ifo o le auvae, o loʻo malu ai i faasitepu o le faatupu vevesi, uma fausaga o ni malosi tele i totonu o se teine ​​matai.

Cunk Wall faia oe lava: ata ma polokalame

Ata 1. O le ata o le moega o le moega ma luga.

Gaosiga o se lua-tulaga fausiaina

Mo le faigofie ata, o le a e manaʻomia le itiiti ifo o mea faigaluega:

  • hacksaw;
  • rofautte;
  • Corolc;
  • sikulukalaiva.

Cunk Wall faia oe lava: ata ma polokalame

Ata 2. apefai ata ma faʻailoga o le moega o le moega.

A o le filifilia o se poloketi ma le pito i tua o se faʻasologa o se faʻasologa, o se electrolovka, Planer, o le Milima Milling, o loʻo faʻaopopoina le fale gaosi. Alamanuia oloa gaosi oloa mo le tele o togafiti manaʻomia e manaʻomia ai le faʻapipiʻi i luga o le faʻapipiʻi nofoaga e mafai ona faʻaaogaina e avea ma fausaga mea mo potu moega:

  • O kosomers, tupe o le faasitepu - e sili ona lelei mo se mana lagolago;
  • O loʻo i ai se mea na gaosia e le Soufe o WIND, e mafai ona tipi mo le gaosiga o tua, scatat, laumua;
  • O meaafale o talitane o loʻo faʻaputu mai i pupuʻu pupuʻu e aunoa ma faʻafitauli o le fale, ona o le tele o mea, o se vaega tele, o se lautele lautele e talafeagai mo soʻo se faʻamatalaga auiliili.

O le lapisi potu masani e faʻaaogaina ata o ata o taʻitasi:

  • Moega (Fig. 1) - Aoina mai i se pa, Pylywood laupepa, laupapa;
  • O le sitepu (Ata 2) faʻapipiʻi i le tulaga mulimuli, e faigofie ona le fiafia pe a tatau ai.

A filifilia se mea, e tatau ona ia iloaina o le ata o laupapa-aofia ai papatusi o taugofie le taugofie nai lo le afa o le tele. I le taimi muamua, o le pito i lalo, o le pito i luga fuckers e potopoto:

  • E fa orosa o loʻo faʻamauina ma le mataʻitusi o le tagata lava ia i le faʻavaʻa;
  • Totonu o loʻo faʻaopopoina ivi o le tuʻitupuga mai mea lava ia;
  • O le vaega pito i fafo o loʻo teuteu i itu teuteu, ula i lalo, laupapa;
  • O le faʻavaʻa ua toe faʻaleleia ma le pito i lalo o le pito i luga tulaga mai Plywood.

Ata 3. O le sitepu e mafai ona avea muamua muamua pe a fai o vaega taʻitasi o le tele o le tino.

O le ata faʻaalia ai o le pa i totonu ua tapunia i itu uma ma isi elemene o le moega. O le mea lea, o le leai o se faʻafanua o ato e faʻaaoga e faʻaititia ai le umi o le tulaga. Felelei, itu, ulu o le ulu o loʻo i ai le tasi teuteu luga ma faʻaiʻu. O le mea lea, mo nei vaega o le moega, faʻamalama, meafale teu talita poʻo boosters mai i fasilaau e masani ona faʻaaogaina. Ina ia faafaigofieina le mamanu o le plywood moega e mafai ona ofi i pu e le masani ai ona tuu i luga. O le umi o faʻataʻitaʻiga o loʻo filifilia e le 5 mm itiiti ifo nai lo le mafiafia o le mafiafia o le moega o le moega.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaaoga faʻata i totonu o le potu malolo

O le moega o le moega e sili ona taua le sapalaiina o pa:

  • O le pito i lalo ifo o le tulaga o le laupapa, sikuea;
  • O le pito i luga e puipuia i le tino, ma le tuusaunoaga o le migao o faasitepu.

O le moega ma le pito i lalo e mafai ai ona e teuina le sili ona talafeagai mo le pepe (meataʻalo, moega).

O le mamanu o pusa e tutusa ma tophain, ae leai ni ivi o le malosi, o le pito i luga o Plywood. Mo faigofie gaioiga, o le pito i lalo o pusa o loʻo faʻaogaina i uili o loʻo faʻaalu mai ai i lalo o le pito i lalo o le pito i lalo. O le soades o pusa ua faʻaopopoina e tamaʻitaʻi.

O moega i potu sili e mafai ona i ai ni mea faigata ma le faafanua o faasitepu, o vaega uma o se bull doock (Ata 3). I le mataupu lenei, sui o le moega sui le kapeneta atoa. Afai e manaʻomia, o le lua-tulaga mamanu e faigofie ona liliu i le knightly Castle (Fig 4). O le moega e faigofie ona tata i soo se ituaiga o atatoon, tusi, televise, mo se faʻataʻitaʻiga, fai se fale ie puipui, ana taupulega.

Fautuaga mo le faʻaputuga meafale

Cunk Wall faia oe lava: ata ma polokalame

Ata 4. Faʻapipiʻi moega i le vasega pepe e mafai ona faia i le ituaiga o le knightly Castle.

O le moega sa faʻateleina le alagaʻoa ina ua faʻaliliuina atu vaega i le togalaʻau, spike, toe kopi o faiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻavaʻa o Tophan i le polokalame muamua, faʻavae ese mai le pa e pei ona faʻaaogaina e le tasi le isi, ia faʻaauau pea lava oe lava ia A faʻaaoga le faʻaofi i le ata tifaga, toe lolomiina vaifale o meafale, o loʻo faʻateleina ai le saogalemu o le laina.

O le moega e manaʻomia e tuʻufaʻatasia maualuga maualuga i totonu o le potu o tamaiti:

  • Ma le tulimanu o le sitepu o le sitepu i le pito i luga o loʻo agaʻi atu i le ogatotonu poʻo le pito o le itu;
  • I fausaga ma tulaga - drawers, o le staraca ua fesuiai i le pito o le moega;
  • Afai o le le umi-mamao librictant o loʻo potopoto i se mamao mai le tulimanu, o le a faʻafesoʻotaʻi le faʻasologa o le perturcation i le faitau aofai o tagata.

Aoina o moega ma o latou lava lima e tusa ma lenei polokalame (Ata 5), ​​e mafai ona faʻateleina lo latou malosi,

  • O le itu itu o pito i luga o torchale i lea tulaga, o le le toe mafai ona nofo i luga o le pa maualalo;
  • Ua faʻasaʻo i luga o le pito i luga;
  • CORRES ma le tagata lava ia-tausi i fata mata.

Mataupu i luga o le autu: Malie o le pamu o le pamu ma o latou leleiga

Cunk Wall faia oe lava: ata ma polokalame

Ata 5. O le ata o le fono o le umi o le moega e fai oe lava.

Vaega fafie ei ai se uluaʻi ituaiga, o lea e masani ona latou le valiina, ae tatala ma eseese pe a maeʻa le uluaʻi mataʻaina ma le suauʻu. Afai e tatau, o le tele-lanu simletors o loʻo faʻaaogaina, o elemene o le mamanu e mafai ona avea ma mea e faʻaosofia ai (brocked) ma uamea pulumu.

Mo le faalumaina faalumaina o oloa uma (meafale talita, o le faʻamalama o le faʻamalama, pipii, o loʻo i ai) le faʻaaogaina le eletise, e leai se laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina faʻapitoa - ua maua le laina. O mea lelei e talafeagai mo lenei lapotopoto iloa (pito i tua pe tusi lesona). I le tusi lesona na i ai i lenei tulaga e sili atu. Ae faatasi ai ma le maelega, e leai se tutusa.

O le mataʻaga o lau lava lima - o lou lava lima - o le avanoa lea e faʻaititia ai tau, filifilia o vaega atoa ma le tausisia o le suʻega o le tamaititi. E i ai le avanoa e faʻaaoga ai le "oti" sone, e masani lava ona le faʻaaogaina.

Lua-laina moega ma galuega kesi

Cunk Wall faia oe lava: ata ma polokalame

Ata 6. Faʻaititia le maualuga o le tamatamai vae o le lona lua, o le pito i lalo fata e tatau ona faia i luga o le au faʻalapa.

O ata o lenei ituaiga e le uma ona fausia mo tamaiti e toalua - e mafai ona e faʻaputuputu le moega ma ou lava lima le tamaititi, faʻateleina le avanoa o le potu:

  • O le pito i luga o loʻo tuʻuina atu i le pito i luga;
  • I le pito i lalo o loʻo i ai se komepiuta komipiuta poʻo se laulau toeititi mo lesona.

Fausia le moega ma ou lima lima teisi ese mai le muamua lomiga:

  • O tu i luga, faasitepu;
  • I le laupapa o le pito i lalo o le tulaga maualalo, o se laulau e faʻaopopo i le tasi itu i luga o fata, le lua faʻalua i luga o vae;
  • Ina ia faʻateleina le aoga i luga o le laulau, ni nai solo atoa o loʻo taulaʻi atu mo tusi aoga, komepiuta meafaigaluega.

Polokalame o loʻo faʻaaogaina e le 'autū o le fale e ono eseese i le ata o le laulau. E fautuaina le aoina o se moega ma ou lava lima, i lenei tulaga e faigofie le aloese mai mea sese i le tuʻufaʻatasiga o le mamanu i le potu mamanu.

O le moega o le moega o loʻo fausia i o latou lava lima, ia amanaia le uta o tamaiti: O se tamaititi o loʻo nofo i le pito i lalo o le matata. I le tulaga o le faʻaaogaina i le pito i lalo o le mamanu o le laulau, o lenei manaʻoga e filifili ai, o le pito pito i luga e mafai ona faʻaititia tele. O le polokalame e tutusa lelei ma le fogafale a mesanini i le potu malolo, o le potu malolo, ae ui i lea ua tele naua foliga. A faʻapea o loʻo faʻapipiʻiina nisi galuega i le moega i luga o le moega ma o latou lava lima, e manaʻomia tele mea e le mafai ona faia i le fale ua faʻaaogaina. O le mea lea, o loʻo faʻateleina ai le tau, ae ua tauia i le Peraimeri maualuga tele, uiga, faʻalautele aoga.

Tusitusiga i luga o le autu: decor mai tagata puipui o pepa - Faʻafefea ona fai? 100 Ata Atafaatino!

Uluai filifiliga o le lua-titi moega

Cunk Wall faia oe lava: ata ma polokalame

Ata 7. O le tasi-tasi ituaiga sipai avanoa avanoa i totonu o le potu, a o latou mamafa tele mo tamaiti.

Faʻalagolago i tulaga faʻataʻitaʻi, e mafai ona iʻu suiga o le mamanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, nai lo le taualuga o fata, ufiufi i autafa o laupapa o tumutumu, o loʻo faʻaaogaina laupapa, i le va o pito i luga o le pito i luga. O le moega pito i lalo ua faalauteleina i luga o le polo papa mo le malologa o le tamaitiiti. O le a faʻaititia ai le maualuga o le maualuga o le tamatamaʻilima, faʻateleina le saogalemu o faʻagaioiga (Ata 6).

O taiala o loʻo faʻapipiʻi i totonu o randol racks, fiva o le a manaʻomia e faʻamautinoaina le saogalemu o le faʻagaioiga. O le maualuga maualuga maualuga o loʻo fuafua e faʻailoa ai le tagata faʻatau o se tamaititi o le a moe i luga o le moega pito i luga. E tatau ona tu aʻe i luga mai le pito i lalo o le pito i lalo pito i lalo, toe foʻi i ai.

Fusi Gagana Lafoga (Ata 7) iai se mamanu faigata:

  • Na tuua ai ni fata se lua, o loʻo faʻalautele atu i le mafiafia o pito o tootoo, ma faʻaalia o le maualuga o le fili;
  • Nei fata e faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete i le puipui, fai le ituaiga pusa i le itu faʻapitoa;
  • Pito i luma o fata mai luga o laupepa o loʻo fesoʻotaʻi i le Topshafts, saunia le pa / moega suia;
  • E ala i pito i luga o le axes o loʻo latou ō ai i luga o fata umi.

O le moega o le fofoga o lenei polokalame e i ai lona malosi tele: O le fuafuaga e lava le mamafa mo le tamaitiiti o loʻo manaʻomia ona salalau atu i aso uma, e faʻamamaina i aso uma. O lenei faaletonu o loʻo tauia ai e ala i fesoʻotaʻiga faʻapitoa - tagata faigaluega, tuʻu i ai le faʻafaigofie taotoga.

O nei 2 potu moe e nofo ai le numera maualalo o le potu o le potu o tamaiti. Ae ui i lea, e ala i le mauaina o le uluaʻi fesoʻotaʻiga, o lo latou tau e maualuga atu nai lo mea na muamua atu.

O papamata moega ua fuafuaina e tagata atamamai, ma matamata i ai le tala a tamaiti, saogalemu taotoga. Peitaʻi, i mafai ona faia ni tagata tutoatasi, e mafai ona faia suiga e tusa ai ma ni tulaga faʻapitoa. O meaafale tau e taugofie atu nai lo fale gaosi faletusi, e mafai ona le mautonu pe a tatau ai. Tumau i le tausiga e fuafua i le mamanu faaaoga talafeagai, mea. O auiliiliga o faasitepu, latou teteputosa, meafale talitami o nisi taimi e sili atu lona faʻatuatuaina nai lo le raw bos mai le fale lata ane.

Faitau atili