Potu o le potu ma lona faʻatulagaina? [Faʻataʻitaʻiga poloketi ma aitia]?

Anonim

Workroe potu i totonu o se fale mautotogi poʻo se fale i lona malamalama atoatoa o se miti e le aunoa. Mo le fuafuaga atoa, e manaʻomia le filifiliina o se potu e le itiiti. A, aua neʻi faʻalavelaveina, e pei ona faia e se potu mimiti o loʻo tauaveina foi gaioiga tutusa o se isi mea i potu lapoʻa. I luga o ituaiga o potu o laei ma metotia oa latou masini ma o le a tautala ai i lenei tusitusiga.

Laei potu po o leoleo?

I le maitau atu i le mea moni o le itu o maufua o fale mautotogi, o se taulalimaina lava e taulaʻi i luma o tagata nofoia. O lo o iai i le fesili: Ina ia faʻauʻuina le ofutino i se tasi o puipui poʻo le potu i totonu o le potu e le naʻo lou suia o mea, ae e suia foi oe lava?

O le mea taua o le i ai o se nofoaga saoloto. A lava le kapeneta e filifili avanoa mai le 1.2 m, ma le loloto o le 0.7 m, ona o le lautele mo le lautele e tatau ona sili atu 1.5 m. O nei tapulaʻa e aʻafia ai le 1.5 m.

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)
I le potu ofu e te le mafai ona taofia mea, e tatau ona lava avanoa ina ia mafai ai ona suia lavalava

Workrobe mo

O potu o loʻo iai ni meaʻai faʻapitoa i Tuutuuga o Mafaufauga fofo. Mafaufau i nisi manatu e fetaui ma le fafine, o se tamaloa ma tama.

Fafine

Mo fafine, o potu faimauga e aoga tele. I totonu o lenei potu, ua latou sauni e faaalu le tele o lo latou taimi. Mea taua: Galuega Faʻatino, Faʻamafanafanaga ma Vaʻaiga Iloa Tagata.

O le potu malolo mo fafine

O loʻo iloga e le aufaʻafuga a tamaʻitaʻi o le i ai o le tele o fata mo seevae, o se mea e sili ona lelei, faʻamoemoe mo ofu. E oo lava i tauau mo lavalava e pasia ai le sili ona faigata filifilia i la latou mamanu. Ia mautinoa ia tele ni numera o pusa, ato tupe, fata ma pusa. O faʻalapotopotoga faʻapitoa e faʻatau mo ni mea laiti.

Savali-i le kapoti

I le potu e fai ai se tamaʻitaʻi, e manaʻomia le iai ose faʻata tele, ma sili atu pe a iai se nofoaga mo le laulau toso.

Lafu lakapi ma se faʻata i le potu ofu

Tagata

Mo uo ofu manaia, vaaiga vaʻaia manatu e le faia se sao faʻapitoa. Lenei o le mea autu o mea uma o loʻo i luga o le lima mo le faʻaaogaina faigofie. Mo se tamaloa, o le faʻaaogaina o isi 'eseʻese auala i totonu o soʻotaga faʻaopopo. Tatala fusi o mea e mafai ona teuina i totonu o se potu laei mo se tamaloa.

O le potu ofu a tamaloloa

E tusa ai ma le ERGONONCICS, o le leoleo o tamaloloa e tatau ona aofia ai vaega e tolu: o le pito i lalo mo le teuina o seevae, o le ogatotonu ma le maualalo o le rotrobes e sili atu i le tuufaatasiga i totonu o cortrobes i totonu o cortrobes. Tatau ona mafaufau i ni vaega mo tagata taulagaina: O Le Isi Mo Faia o Faʻaaga ma peleue, ma i le faʻalua E i ai ofutino, ofuvae, ofuvae ma vesta.

O loʻo faʻailoa mai foi e Stylilis le malosi o laina ma faʻamalama. O se laʻau poʻo se uʻamea e filifilia mai i mea, ma o lanu e fiafia i lanu efuefu, paʻepaʻe, enaena lanu eseese.

O le potu ofu a tamaloloa

Fanau

O le mataupu autu o le adheare i le potu ofu mo tamaiti o le saogalemu. Ma e tatau ona maitauina i itu uma, i le nofoaga o fata ma a le filifiliga o mea. Faʻatena atoa le faʻaaogaina o mea e oʻo i le pito sili ona maualalo oona oona. Aloese mai tulimanu malosi, ma mo le nonoa o fata mata e faʻaaoga ai mea lelei faʻatuatuaina.

O se tali lelei mo potu o tamaiti ma se tamai nofoaga: o le moega ua tuu i le pito i luga, ma o le ofu ofu e tuuina i lalo. O lea foi ona maitauina le isi penefiti - o le avanoa mo taʻaloga ua tatalaina.

Moega i luga o le moega ma le potu ofu i lalo mo tamaiti

I le tulaga o le mamanu o le faitotoʻa ma le faitotoʻa, latou te manatu o le faʻapipiʻiina o tapuni. Lenei o le a taofia ai le ono afaina ai le tamaititi i le taimi o le taofiga o le faitotoa. O le faitotoa lava ia e mafai ona faia mai le chipport po o tioata, ae mai se mea e fai o se ata tusi mo se tamaititi.

I totonu o le potu ofu o tamaiti e tatau ona maua mai e le gata i lavalava, ae sa maumau foi. Mo lenei tautua tautua faʻapitoa palasitika pusa. E faigofie tele ona latou tausia.

Mini Workrobe mo teine

Ofu

Fuafua se potu laei, mafaufau i se tasi o vaega autu o le sili sili ona lelei le nofoaga e mafai ai le potu. A o le fuafuaina le nofoaga manaʻomia, faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le tele ma fale o loʻo tulaʻi mai. Lalo o le a tatou vaʻavaʻai i filifiliga talafeagai.

I le fale mautotogi

Ua lava le mea ese, o le potu o le ofu o le ofu i totonu o le fale mautotogi e le o se galuega faigata. Pau lava le le mautonu o loʻo tumau pea le tele o le potu teu oloa e faʻalagolago i le nofoaga o le nofoaga ma leai ni sikuea i le fale mautotogi i le fale mautotogi.

O le potu malolo i le tasi potu potu

Tasi-potu

I le tasi-potu fale mautotogi e le fefe e gaoi sikuea mita mai i nofoaga nofomau. I le tele o taimi, o le avanoa ua tatalaina. Afai e iai se pusaaipa, e leai se mea e manaʻomia ai se ese ituaiga meaafale mo le teuina o mea. Ona o lenei, e mafai ona e faʻasaʻoloto le vaega o le potu malolo.

Workroe potu i le ala savali

Afai e te mafaufau lelei i le poloketi, o le teuina o teuina e mafai ona faia i le vale. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatulaga se mea mo le toto o loʻo galue, stoouti moli ma isi mea faigaluega a le aiga. Faauma ma dector mamanu i lanu pupula, o le a faʻatagaina oe e faʻaalia le faʻaaogaina o le avanoa.

O le potu malolo i le tasi potu potu

Tasi-potumoe

I se potu e lua potu mo se potu ofu, e mafai ona e maitauina toetoe o le afa o le potumoe. E mafai ona fuafuaina e le gata i le fausiaina, ae naʻo le faʻavasegaina o ni tamaʻi buDdor. Tele taimi, o le ofu o le ofu o le ofu o le ofu o le itu o le moega.

Potu potu i totonu o le potumoe

Tolu-potumoe

Mo le tolu-potu potu potu, e iai le filifiliga eseese o filifiliga. Aemaise pe a fai o le potu malolo o le latalata i le umukuka ma faaiu i le Loggia. Ona mafai lea ona e fesoʻotaʻi ma nei potu, ma o le tuʻufua ua tuʻufaʻatasia ma se potu potu malolo.

Mataupu i luga o le autu: o totonu o se auala umi - fuafuaina o se vaapiapi avanoa

Savali-i le kapoti

I se fale tumaoti

Afai o loʻo matou talanoa e uiga i se atunuʻu, o le taimi nei i lenei tulaga e mafai ona e tufatufaina atu mo se potu puipui. O lenei filifiliga e tele lava aoga:

  • Faʻafoʻiina o potu nofomau mai potu gaosi mai luga o meaafale ma mea;
  • O le nofoaga o le potu i tafatafa o le potu moe o le a saunia se loloto ma le mafanafana;
  • Mautinoa le ulufale atu i le Tafafaʻiga a le Alualu i Sini o le a maua ai le avanoa e faʻaaoga ai e soʻo se tasi o le aiga e aunoa ma le faʻalavelave i isi.

O le tele o le potu

Fuafuaina i nofoaga eseese

Filifili faigofie le potu ofu. Lelei uma, o se potu e fetaui lelei i nofoaga ma le avanoa e le gata ai, mo se faʻataʻitaʻiga, i naimiti, potu teu potu, atoa, e pei foi o suiga.

I le potu malolo

O le faigofie auala e faʻatino ai le manatu i totonu o potu tetele ma lautele. E aofia ai le faʻapipiʻiina o le tele o faʻataʻitaʻiga. I lea ma le mataupu, e manaʻomia le faʻalagolago i lau lava vaʻai ma e le faʻatapulaʻaina.

potu malolo potu ma le potu lavalava

E sili atu ona faigata tele ona fausia se poloketi mo ni potu laiti. O le faʻaalia o le nofoaga o loʻo iai i totonu o le potu puipui, o le avanoa o le potu malolo lava ia o ia lava, ma le iʻuga o le potu o le a leiloa lona nofoaga. I lea tulaga, e tatau ai ona mafaufau totoʻa mafaufau loloto i ai Eleconicomas o loʻo mafai ona faʻaitiitia ai le tele o potu o le laʻei.

O le tulimanu o le potu i le potu malolo

I le potumoe

O se faʻataʻitaʻiga lelei o le laʻei potu o se tamaʻi ma fetaui lelei. E maua ai le pito i lalo o le foloa lalo, faaauupegaina i le ituaiga o sitepu. O sitepu ia o faʻu, ma e i ai tuʻulafoaʻi i latou. Latou te tulaʻi i le ogatotonu o le potu o le ofu e aofia ai se afifi afifi. O fata na saunia ai. I lea ma lea tulaga, o le a apoa i mea uma.

E mafai ona faia se potu eseese ma le faitotoʻa pe leai se avanoa le avanoa ma le tineia ma le sisitema o loʻo i luga.

Workrobe i le potumoe

I luga o le faapaologa ma loggia

O se filifiliga lelei o le potu mo le ofu o le moe o vai inu po o ogalaau. E lava le avanoa mo le tufatufaina o fana i lalo o lavalava po o seevae. Ae, e tatau ona amanaia ni naileni:

  • O le potu e ao ona noatia ina ia i le vaitau malulu, o le microcuc talafeagai tausia;
  • E tele fua o le a faasolo atu mea leaga i mea manogi i tagavai lafoai i le potu, aemaise ai pe leai se isi faamalama;
  • Matou te manatu i le mamafa o tiute, talu ai o le avega e faʻatapulaʻaina nofoaga faʻapitoa.

Workroe i luga o Logginia

Luga o le Mansard

O le faʻatulagaina o le potu laei i luga o le fola e aumai ai ni faigata i lona faʻatulagaina, o le aʻi le faʻapopoleina. O le taimi o le tulaga o le vaalele o le vaalele e faia ai ana faatonuga. Amata i le mea moni latou mafaufau i le itu sao o meaafale o meaafale i le itu atoa. E sili le faʻaaogaina o le fausia-i totonu o le fale o loʻo fausia, o le faʻavae o le a mussh faiga mo pusafube.

Workrobe i luga o Mansard

Nai lo le faleuila

Mo i latou e le fefefe e faʻataʻitaʻi, e mafai ona e alu i le malaga ma fai le teuina o le faletaele i totonu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona lafo atu le faleuila i le faletaele, vagana le moni o lona tulaga faatagaina. Le isi, e mafai ona e faia toe faaleleia ma faʻaumaina galuega ma amata fuafuaina le faʻatumuina i tulaga o Ergonomics. O le iʻuga, latou te maua ai se ituaiga lelei o paketi a le potu malolo.

Fautuaga! I lea tulaga, e manaʻomia le o le soona feʻeiʻe ma isi fesootaiga ina ia aloese mai le faʻalavelaveina o le sili ona lelei o le scroclite.

Workrobe nai lo le faleuila

Fuafuaga Fuafuaga Fuafuaga

I totonu o fale i totonu o le fale, o le masini o le potu o le potu o le potu o le potu e maua ai le lauiloa. Ona o le mea moni o le nofoaga e iai le nofoaga e eseese ai itu ma lalaga, o galuega faʻa-polofesa e matua mamafa lava i luga o se potu faʻafiafia. E ono saili e toe teu lavalava, ae faapena foʻi i ituaiga o mea totino. Mafaufau i ni au uarota eriononomics manatu i le ituaiga o la latou masini.

Mini workrobe

Mo ituaiga potu o laei, filifili le poloketi e le faigata. E mafai ona matauina lo latou sauaina i itulau Initaneti. E naʻo le manaʻomia le filifilia o le filifiliga e te manaʻo ai. E sili atu le faigata ona fuafua se potu mini-laei, talu mai iinei e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia ni mea taua lua: tamai lapopoa ma le maualuga galuega.

Laititi ofu ofu

Faʻafefea ona agavaʻa o se tamaʻi taʻavale

Mo se masini agavaa, o le potu mini-laei e muamua fuafuaina ma le nofoaga. I lea tulaga, e manaʻomia le iloiloina ma le faʻaeteete le faʻatulagaina o le fale. O le filifiliga sili ona lelei o le fesuiaiga o soʻo se mea o loʻo i ai nei nich poʻo le potu teu oloa. I le iai o latou, o le avanoa talafeagai e filifilia, o loʻo tipiina e le tamaʻi vaega.

Mini workrobe

Le isi, Erganomamics e mafaufau loloto i ai. Mo ni mea laiti, e tatau ona feagai. E le o se faʻafitauli, ae amata i le itu o onapo nei e mafai ona pikiina toʻotoʻo, toe toʻilalo tautau, fata, ato ma isi masini le lelei ma isi masini. O faʻataʻitaʻiga o potu laiti o meaʻai o loʻo faʻaalia i le ata.

Filifiliga Mini Workrobe

Vaapiapi

O se potu ua paʻu o loʻo faʻatulaga e faʻatulaga i potu o loʻo i ai se foliga maʻaleʻaina ma se lautele lautele. O le sili sili ona lelei filifiliga i lalo o nei tulaga o le faʻapipiʻi o meafale fausaga i luga o le tasi puipui e tele itu. O le saoasaoa o mea e faia e tusa ai ma tulafono lautele, ae, na tuʻuina atu ai le lamepa, o fata i le sitaili o le "Legaft" ua faʻaopopo. O lenei o le a fesoasoani o le a fesoasoani i le sefeina o le aoga.

Tatala le Barrobe System

P-foliga

Fai mai le igoa le fatu mo aʻu. O elemene mama uma e tutū i puipui e tolu, ma o le lona fa o loʻo faʻasao mo le ulufale. Mo le filifilia o se potu manaia, e mafai ona e faʻaogaina ni fetu ma fausaga eseese ma fausaga. Faatuniga i le itu, e mafai ona faia uma le kapeneta e tele ni faasologa. E mafai ona fausia i totonu o le faitotoʻa, kapeneta, faʻatulagaina ma isi.

P-mamanuina fale puipui

Tele o mea uma mo le pi-foliga o lavalava potu e fetaui lelei mo le faia o se masani foliga po o se vaega tele. Ia, afai o le faitotoʻa o loʻo teuteuina i faitotoʻa faitotoʻa.

P-mamanuina fale puipui

E ala

O le ofu o le tulimanu o foliga o loʻo faʻatumuina i le mea na tupu o loʻo i ai le le mautonu o le sili atu i le fale. Faʻaleleia ma faʻatulaga i lalo o le kapoti, e mafai ona e faʻaopopoina le leaga ma le faʻamafanafanaga. O lenei filifiliga e i ai se nofoaga lautele. O le Ergonomic avanoa i totonu o loʻo faamalieina i le mataʻitusi "g", e mafai ona faʻateleina faʻateleina le voluma.

Tulimanu worterrobe coupe

I totonu o se tuʻuga, tatalaina le faitotoʻa, ma faʻaalia vave i le toe iloiloga se ata atoa o le kapepefi.

Tulimanu o le potu

O le tele o le potu

O le tele o fale teu oloa e aofia ai le vaevaeina o vaega i soo se sone. I se ofulelei lea, e mafai ai ona e faamamafaina le matagaluega mo tagata uma o le aiga. I le mea nei e mafai ona e faʻatulaga ni vailaʻau mo le 'aisa ma isi mea e le o iai. I lea tulaga, pei o isi, e faaleaogaina e faia le lelei o le totoina ma le moli.

Tusitusiga i luga o le autu: o manatu o le teuteuina o le pa o le pa ma le alatele (+50 ata)

O le tele o le potu ofu mo le aiga atoa

O le iai o le tele o teuina o le a faʻaititia ai le i ai o meaafale ua i ai foʻi le tutusa lelei galuega. Lenei o le a faʻateleina ai le avanoa avanoa i potu malolo.

Spacious Workroe potu

Ae e ui lava i mea e fiafia i ai, o nisi ma le lamatia ua matauina. Muamua o mea uma, mo sea potu e tatau ai e faʻamamafaina ai le potu ma se mea tele, i lona lua, afai o le a tatau ai ona e faia ni faʻatonuga talafeagai a tagata o le aiga. A leai, i le taeao o le a i ai se laina.

Pasi

O se manatu lelei o le faatulagaina o se auala savali. O lona tino ma le saʻo o tulaga e mafai ai ona e foia le tele o faʻafitauli. O lenei filifiliga, o lea la, e fuafua mo fale laau ma se tamai faapapa.

Tuafa le potu

Mafaufau ergonomics, e lua itu aoga e tatau ona amanaia:

  • E sili le lafoaia o le masini o le tele o numera o loka, o mea e manaʻomia e tatala ai le malutaga, o lea e mafai ona e maua fua le televave avanoa.
  • Faitotoʻa e tatau ona mou ese, a le o le a latou faʻalavelave i le gaoioi.

Swing faitotoa ma faitotoa o faitotoa

I NICHE

Afai e iai se tamai avanoa i totonu o le fale mautotogi, lea e faʻatapulaʻaina i le tolu puipui, faʻaiʻuga ma le fola, o lona uiga, o Niche o le potu atoatoa mo le laʻei o le lamolemole. E naʻo le faʻapipiʻi o faitotoʻa ma faʻatumu le nikono o meafale fausaga. Mo tamai nishes, Wall-o le teuina o fale teu oloa ma Mesh potu ua filifilia mo sili atu potu malolo - Faavae o le leoleo.

Little Workrobe i Nichh

Fausia-in

Mo potu vaivai o loʻo fufuluina potu, o loʻo tuʻuina atu se nofoaga, lea e gata i le tolu pa, ma o le vaega lona fa o le faʻavae lea e faitotoʻa faitotoʻa. O avanoa uma e vaevaeina i ni vaega eseese, fata ma faitotoʻa o loʻo faʻauʻuina.

Fausia-i le potu lavalava

I lalo o le sitepu

O se tasi o filifiliga manuia mo le faʻatulagaina o se potu laei i totonu o le fale tumaʻoti e lua-tala o le avanoa i lalo o le sitepu. E lelei le manino:

  • Taua tele o le avanoa, pei o le eria i lalo ifo o le faasitepu e ma le tele e foliga talafeagai mo isi faamoemoega;
  • Ua avanoa le uarota mo tagata taʻitoʻatasi, ae e leʻo ia i le potu malolo;
  • O nisi pisinisi e oo lava i laʻasaga o loʻo faaauupegaina i lalo o le toso mai fafo pusa, lea e mafai ona faʻaaoga fua seevae.

Workroe i lalo o le sitepu

Moega-ofu potu

Mo le teuina, palanikeke, lomiina, tuʻu lelei vivipiina o le potu i totonu o moega, aemaise lava pe a fai ua i ai le siʻitia o le masini. I le faaopoopo atu i le moega i totonu o le moega, o mea tau tausaga e mafai ona teuina. I le tele o meaʻai suamalie na i ai ni ata o loʻo i ai ni mea laiti.

Moega-ofu potu

I le vitio: Design ma le Design of Charerobe Potu.

Ofu i sitaili eseese

I le faʻaopopoga i le ituaiga potu o loʻo fai ofu, e manaʻomia le manatu i lona sitaili, aua e tatau ona faʻatino i totonu. O le ata o potu o le potu o le aufaipese e mafai ona faia i se isi sitaili, e aoga le faalagolago i luga o le avanoa.

Lotoa

Love faiga o loʻo i totonu o le tele o uʻamea fausaga. O le tamaʻitaʻi o le pagota o fata ma fata i uʻamea otaota, lea e faʻapipiʻi i luga o le fola ia lava i le taualuga. I tuʻufaʻatasiga va o fata o loʻo i ai tautau, pusa pusa. O le tulaga autu o le tausisia o le lagona o le avanoa. O fale masani o tulaga masani e talafeagai lelei mo i latou.

Workrobe i le Lote Style

Talanoaga

O le potu ofu i le sitaili sitaili e talafeagai mo tagata faatau e tele le tamaoaiga. E faʻamaonia e le mea moni o mea uma o loʻo faʻaaogaina mo vasega masani o le tupuʻaga masani. Tele lenei laau. O le fale e taugata tele, ma o mea e sili atu-lelei ma tumau.

Faigofie potu i le masani masani

Faamoemoe

O le faʻamaonia o se Farani-style totonu, lelei le faʻatasia o le faigofie ma le taugata. O le iai o le itu i saute Farani fai saofaga i le faia o le mafanafana ma le mafanafana. O le mea moni, o se sitaili i lalo o anamua i le mafanafana pastel lanu.

Workroe i le sitaili o le faamaonia

Onapo nei

Ofutino i le itu faaonapo nei - tupuaga o le leoleo mamoe. Mo ai, o se potu eseese e faaesea, o loʻo toetoe o le itu atoa e faʻatumuina i le Kapeneta mea taualoa. E mafai ona faʻatulaga se potu faiā ma potu fai potu ai, aua e tatau ai ona tuʻufaʻatasia ona pōmau poloka vaega. I le faʻafaigofie o le vaega o le vasega e mafai ona tautua o ni screens mai tioata poʻo ie, faʻavaʻa fafie. O le lelei o le tulaga o le itu faʻaonapo nei o le faʻamalieina tuʻufaʻatasiga ma le tele o isi sitaili totonu.

Workrobe i le itu faaonapo nei

Poloaiga art

Art DEco o se auala matagofie e tuʻufaʻatasia ai le faigofie ma taugata. Mo le ata o le Art DEco teuina, filifili se afaina i pastel lanu. Afai o loʻo iai se faʻamalama i le potu e faʻafiafia ai, ona mafai ai lea ona e oʻo i le ie puipui i le Roma. E lelei ona o le sikuea e le gaoi, ma o le taugata o taimi anamua o le a maua ai foliga vaaia. O le ata o meafale e le tatau ona i ai ipu. E sili le sefeina o pepa masani. E le masani ai le faʻatulagaina o le teuteuga i le faʻavae o teuteuga o le teuteuga e tuʻuina atu meafaitino, faʻata ma faitotoʻa.

Ofu le potu i totonu o le DOO

Ua fai le masini

E pei ona taua, o mea uma e tatau ona amata i le fuafuaina lelei fuafuaina. E faʻatatau i le faʻatulagaina o potu o loʻo faia. Matou te avatu ni nai fautuaga:
  • I le vaega mo le teuina o fafo, o le mamao i le va o le toʻotoʻo ma le pito i luga o le pito i luga e tatau ona i lalo ifo o le 5 cm.
  • Mo mea pupuu na teuina i ona tauau, e lua la uʻamea o loʻo faʻaaogaina. Latou tuu i le tasi le isi i se mamao o le 0.8-1 m.
  • O le mamao i le va o le lafu masani e tatau ona i totonu o le 35-45 cm, ma le loloto o le 40 cm.
  • E tusa ai ma tagata poto masani, o le sili ona aoga o le lautele o le fata ma rack fausaga o 50-60 cm. O le Cm. O le mea lea e lua stacks e lua o mea e mafai ona tuu.
  • O le lautele o atigipusa e tusa ai ma le tulaga o le 40-70 cm, ma le maualuga e tusa ma le 40 cm. O le mea e mafai ona maua ai le sili atu galuega.

I luga o Vitio: 4 sitepu i le faalapotopotoga a le atoatoa o le potu ofu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se potu laʻei ma ou lava lima: ituaiga o fausaga, faʻapipiʻi ma faʻaumaina

Faʻatumuina o potu o loʻo fai ai i ofu: meaafale ma mea faigaluega

E le mafai ona maua mai se potu fou o loʻo fai lea o ofu faʻa-aso e aunoa ma ni masini ma ni mea faʻapitoa o le tupulaga mulimuli. E tatau ona talafeagai le teuina mo mea, e le gata i lea, faʻaopopo i vaega faʻavae, sili atu nei mo Aloaia Fuafuaga o loʻo faʻaopopo.

Malu

E pei ona taʻua i luga, o fata e tuu i se mamao mai le tasi ma le isi. Ae, ua vaevaeina foi i le ituaiga masini: tuufaasolo ma le toe faaleleia. O le mea mulimuli e maua ai le faigofie o le faʻaaoga. Masani ona toso ese fata o loʻo faʻamauina ai le faʻaaogaina o le ki.

Solomuli solo i le potu ofu
Helteves ma le toe faʻaleleia o le masini e sili atu le faigofie ona faʻaaoga

Tautau

O tautau e ese foi ala i le ituaiga: Le mautonu, lapotopoto, na faamalolo. Lapotopoto lalagaina e faigofie ona tuu i le tulimanu, faʻamalolosi - i luga o le toʻotoʻo. Mo le teuina o belts, fusi, faamalu o le mafai ona faʻaaogaina le masani o puipui puipui. O se filifiliga lelei o le leoleo leoleo lea e tuu ai oe e tuu nisi mea ia i latou.

Mea faigaluega mo leoleo

Faʻata

I potu puipui o le potu ma manaia tele, avanoa e faʻatagaina ai ona faʻasoa mea, ae ia faʻatino o latou ofu ma fetaui lelei. E manaʻomia foʻi le faʻata, e manaʻomia tele le faʻata. Ina ia mafai ona e vaʻai ia te oe lava mai itu uma, o le isi laʻititi lapoʻa maua. I totonu o lenei tulaga, o le moli lelei e tatau ona faʻatulaga, manaia le chandelier.

Tele le faʻata i le potu ofu

Shoe teuina modules

Seevae e eseese foliga ma faʻataʻitaʻiga. Ia tuʻuina i se tulaga sili ona lelei, e tatau ona e mafaufau i ai i le tele o taimi. O le teuina o le teuina e mafai ona fuafuaina i le vaitau. Laititi nei seevae faʻaaogaina e tuu i pusa ma lafo i le mesanini. O seevae o totoe o loʻo teuina i luga o nofoaga matala poʻo ni tulaga faʻapitoa.

Module mo le teuina o seevae i le potu ofu

Aufaigaluega ma Pattographs

O le faʻavae lea o le potu o le 'aʻai. Ua faʻatulagaina i le Matagaluega lea ua fuafuaina ai le faʻasoaina o mea uumi e pei o le peleue. E manaʻomia se pa, o loʻo tuu i luga o le maualuga o le 1.65 m pe sili atu. Ofutino, ofutino suamalie, o mea nei, o mea e puupuu atu le puʻupuʻu, e tatau ona e tafao i le 1 mita.

Tu i luga o le potu i le potu ofu

Bole alualu i luma Rod o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga faʻapitoa mo le maualalo i le maualuga o le maualuga ua taʻua o le paytograph.

Roda partograph i totonu o le berobe

Ironing laupapa

Afai o le tele o le fale teu oloa e mafai ai ona e faaaogaina le teuina o le teuina o le teuina. I lea tulaga, e tatau ona e iloa le ituese o le Komiti Faatino. O tagata atamamai e fautuaina le lautele o le lautele o le potu i le itiiti ifo 0.2 M lautele. E i ai ipu iroration na fausia i totonu o le fata, lea e faigofie ona gagau.

Fausia-i le 'au laupapa i le potu ofu

E mafai ona e mafaufau i le nofoaga e teu ai le moli uila ma isi mea faigaluega i le fale. E mafai ona iai ni poloka faʻapitoa e faigofie ona nana na mea.

Teuina o le faiga mo mea faigaluega a le aiga

Pusa ma ato

O se mea sili ona lelei mo le teuina o mea laiti o ni atigipusa pusa. E le na o ni lavalava, ae o isi foi mea laiti na. E eseese i tatou ma ituaiga eseese ma eseese uiga. O le faigofie o teuina ua saunia foi e le fotu o pusa. E mafai ona faʻatumu e le au fai mea taua.

Pusa mo le teuina o mea i le potu ofu

O leisi fou na foliga mai ua foliga mai talu ai nei o le tofa o ato. E talafeagai mo le moega ie ma mea laiti.

Tolopoina mesh ato mo kapeneta

Soadcase mo le leoleo

Tuuina atu le mea moni o le meaafale o le potu ofu o le laʻei o le potu o loʻo faʻatumuina i le fola i le taualuga, e manaʻomia le maua o se steptodder poʻo se faʻamisa o le sitaili. I mataupu uma e lua, o sitepu ia latou luga e tatau ona faigofie mo le saogalemu faʻaaogaina.

Stircase i le fale puipui

Faitotoa i le potu ofu

A maeʻa le vaega o le fale o loʻo i totonu o le teuina o le teuina, ma le faʻalogo i faitotoʻa. O se ituaiga o faʻataʻitaʻiga o aso nei o faitotoʻa o faitotoʻa. O le mea na matauina o avanoa taufaʻasese e le talafeagai mo potu ma se tamai nofoaga, faasolo faʻataʻitaʻiga e mafai ona avea ma sao atoatoa.

Faasagatau

O le faitotoa-harmonica o loʻo faʻapipiʻi muamua e sefe ai le avanoa. I le taimi lea, o faʻataʻitaʻiga faapena ua gaosia mai amioga masani ma e matua lelei lava fofo.

Auala Harmonica i le potu ofu

Rachet

Foafoaga Faifua Faiaoga e mafai ona maua ai le mafanafana ma le filemu. E faia i laau pito i luga o laʻau, tuu atu le mafanafana ma le mafanafana i totonu o soʻo se potu. I lana matata, e faʻatasi ai nofoa ma togitoto mai i faʻaputu puea laupapa, faʻaaosolo mai luga.

Racrist faitotoa i le potu ofu

Faataamilomilo

O le faʻavae o le itu o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le ofu o le ofu na faʻamalosia ai le isi o le scrimed filifiliga - radial poʻo ni faitotoʻa faitotoʻa. O ni ituaiga eseese, o Convex, Concave, Ova, Tuufaatasi, Laugatasi, Lautasi. E le faigofie le nofoaga o faitotoʻa ma vaega taua ma vaega, ona e le faigofie lea. Mo la latou masini e sili atu le tosina mai o le auto.

Leitio faitotoʻa i le potu ofu

Tauaso

O faitotoʻa e faʻatauaina mo se tali i le fausiaina. I le faʻaopopo atu i le uluaʻi foliga foliga, latou te mafaia ona aumaia le faʻatauaina o le ea fou i le potu faʻafiafia, lea o le a faʻaleleia atili ai le faiga o le nofoaga. O le ata o latou e mafai ona eseese, uma o le tatalaina ma le ūlaga. Faia mai fafie po o le mdf. O togi o loʻo i ai tutusa ma le faʻaaloalo i le tasi, ae i sina itu i le faitotoʻa.

LUTULRUMIMUMES faitotoʻa i le potu ofu

Tapunia nai lo faitotoa

O le faitotoʻa i le taʻaloga o le ofu e le o se paketa. Mai ia i latou, o le tele o le mumusu e fiafia i tusitusiga, o lona uiga, o pupuni pupuni o le a vavaeʻeseina le avanoa. Afai e te filifilia le pele Tusitusi, E mafai e pupuni e mafai ona vaʻavaʻai i totonu o le potu e sili atu le manumalo nai lo faitotoʻa.

Workrobe i le ie puipui

Fale faalilolilo i le potu o le fale

O nisi taimi e taumafai tagata e nana le au fai ofu ofu mai tagata ese. I ia faʻatasiga, e manaʻomia le mufale o le faitotoʻa faalilolilo. E na ona teuteuina i lalo o le elemene o le totonu, e mafai foʻi ona faʻatulaga ma lalo o le faʻata faʻatafaʻatasi, ma lalo o le fata tusi.

Fale faalilolilo i le potu o le fale

Pei ona e vaʻai, o le potu o le potu e fai lavalava mafai ona faʻatino i totonu o soʻo se potu, ma eseʻese mamanu ma eseʻese ituaiga. O le faufautua a le tusiaʻoga o le a fesoasoani saʻo e filifili i luga o le filifiliga ma faia le gaioiga o le leoleo mamoe pei ona talafeagai. O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o loʻo avea ma potu o laei potu e mafai ona faʻatauina i le taʻutaʻua meafale faleoloa IKA.

10 sili ona lelei i totonu ma le fale puipui (1 vitio)

O le sitaili o loʻo fuafua lelei

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

O le a le chorobe e filifili: ituaiga ma mamanu foliga

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

O le a le chorobe e filifili: ituaiga ma mamanu foliga

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

O a faitotoʻa faitotoʻa e filifili ai i le ofu o le potu o le ofu o le ofu

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fai se potu laʻei ma ou lava lima: ituaiga o fausaga, faʻapipiʻi ma faʻauma

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

Faʻafefea ona fai se potu laʻei ma ou lava lima: ituaiga o fausaga, faʻapipiʻi ma faʻauma

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

Faʻafefea ona fai se potu laʻei mai le potu teu oloa: o manatu o faʻataʻitaʻiga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se potu laʻei ma ou lava lima: ituaiga o fausaga, faʻapipiʻi ma faʻauma

Faʻafefea ona faʻamatalaina le potu ofu

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona faʻamatalaina le potu ofu

Faʻafefea ona fai se potu laʻei mai le potu teu oloa: o manatu o faʻataʻitaʻiga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se potu laʻei ma ou lava lima: ituaiga o fausaga, faʻapipiʻi ma faʻauma

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Faʻafefea ona fai se potu laʻei mai le potu teu oloa: o manatu o faʻataʻitaʻiga | +50 ata

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

O a faitotoʻa faitotoʻa e filifili ai i le ofu o le potu o le ofu o le ofu

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

O a faitotoʻa faitotoʻa e filifili ai i le ofu o le potu o le ofu o le ofu

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

O a faitotoʻa faitotoʻa e filifili ai i le ofu o le potu o le ofu o le ofu

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona faʻamatalaina le potu ofu

Faʻafefea ona fai se potu laʻei ma ou lava lima: ituaiga o fausaga, faʻapipiʻi ma faʻauma

O le a le chorobe e filifili: ituaiga ma mamanu foliga

O le a le chorobe e filifili: ituaiga ma mamanu foliga

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona faʻamatalaina le potu ofu

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

O a faitotoʻa faitotoʻa e filifili ai i le ofu o le potu o le ofu o le ofu

Faʻafefea ona faʻamatalaina le potu ofu

O le tele o le ofu o le lalaga i le alatele: faigofie filifiliga ma muamua fofo

Faʻafefea ona faʻamatalaina le potu ofu

Faʻafefea ona fai se potu laʻei ma ou lava lima: ituaiga o fausaga, faʻapipiʻi ma faʻauma

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fai se potu laʻei mai le potu teu oloa: o manatu o faʻataʻitaʻiga | +50 ata

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fai se potu laʻei mai le potu teu oloa: o manatu o faʻataʻitaʻiga | +50 ata

O le tele o le ofu o le lalaga i le alatele: faigofie filifiliga ma muamua fofo

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fai se potu laʻei ma ou lava lima: ituaiga o fausaga, faʻapipiʻi ma faʻauma

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

Faʻafefea ona fai se potu laʻei mai le potu teu oloa: o manatu o faʻataʻitaʻiga | +50 ata

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

Faʻafefea ona fai se potu laʻei ma ou lava lima: ituaiga o fausaga, faʻapipiʻi ma faʻauma

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fai se potu laʻei ma ou lava lima: ituaiga o fausaga, faʻapipiʻi ma faʻauma

O le tele o le ofu o le lalaga i le alatele: faigofie filifiliga ma muamua fofo

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

O a faitotoʻa faitotoʻa e filifili ai i le ofu o le potu o le ofu o le ofu

O le a le chorobe e filifili: ituaiga ma mamanu foliga

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fai se potu laʻei mai le potu teu oloa: o manatu o faʻataʻitaʻiga | +50 ata

O a faitotoʻa faitotoʻa e filifili ai i le ofu o le potu o le ofu o le ofu

Faʻafefea ona fai se potu laʻei mai le potu teu oloa: o manatu o faʻataʻitaʻiga | +50 ata

Faʻafefea ona faʻamatalaina le potu ofu

Faʻafefea ona fai se potu laʻei ma ou lava lima: ituaiga o fausaga, faʻapipiʻi ma faʻauma

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

O le a le chorobe e filifili: ituaiga ma mamanu foliga

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

O a faitotoʻa faitotoʻa e filifili ai i le ofu o le potu o le ofu o le ofu

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fai se potu laʻei mai le potu teu oloa: o manatu o faʻataʻitaʻiga | +50 ata

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fai se potu laʻei mai le potu teu oloa: o manatu o faʻataʻitaʻiga | +50 ata

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fai se potu laʻei mai le potu teu oloa: o manatu o faʻataʻitaʻiga | +50 ata

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona faʻamatalaina le potu ofu

Faʻafefea ona faʻamatalaina le potu ofu

Faʻafefea ona fai se potu laʻei mai le potu teu oloa: o manatu o faʻataʻitaʻiga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se potu laʻei mai le potu teu oloa: o manatu o faʻataʻitaʻiga | +50 ata

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fai se potu laʻei mai le potu teu oloa: o manatu o faʻataʻitaʻiga | +50 ata

O le tele o le ofu o le lalaga i le alatele: faigofie filifiliga ma muamua fofo

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Faʻafefea ona fai se potu laʻei mai le potu teu oloa: o manatu o faʻataʻitaʻiga | +50 ata

Faʻafefea ona faʻamatalaina le potu ofu

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fai se potu laʻei ma ou lava lima: ituaiga o fausaga, faʻapipiʻi ma faʻauma

Faʻafefea ona fai se potu laʻei ma ou lava lima: ituaiga o fausaga, faʻapipiʻi ma faʻauma

O a faitotoʻa faitotoʻa e filifili ai i le ofu o le potu o le ofu o le ofu

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Foliga ma le lelei o le tulimanu o loʻo faia le potu [autu autu]

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona faʻamatalaina le potu ofu

Faʻafefea ona fai se potu laʻei mai le potu teu oloa: o manatu o faʻataʻitaʻiga | +50 ata

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

O a faitotoʻa faitotoʻa e filifili ai i le ofu o le potu o le ofu o le ofu

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

O a faitotoʻa faitotoʻa e filifili ai i le ofu o le potu o le ofu o le ofu

Faʻafefea ona faʻamatalaina le potu ofu

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

Faʻafefea ona faʻamatalaina le potu ofu

Faʻafefea ona fai se potu laʻei ma ou lava lima: ituaiga o fausaga, faʻapipiʻi ma faʻauma

Faʻafefea ona fai se potu laʻei ma ou lava lima: ituaiga o fausaga, faʻapipiʻi ma faʻauma

Faʻafefea ona fai se potu laʻei mai le potu teu oloa: o manatu o faʻataʻitaʻiga | +50 ata

Faʻafefea ona faʻamatalaina le potu ofu

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fai se potu laʻei mai le potu teu oloa: o manatu o faʻataʻitaʻiga | +50 ata

O a faitotoʻa faitotoʻa e filifili ai i le ofu o le potu o le ofu o le ofu

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faʻafefea ona fai se potu laʻei ma ou lava lima: ituaiga o fausaga, faʻapipiʻi ma faʻauma

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

O a faitotoʻa faitotoʻa e filifili ai i le ofu o le potu o le ofu o le ofu

O a faitotoʻa faitotoʻa e filifili ai i le ofu o le potu o le ofu o le ofu

O a faitotoʻa faitotoʻa e filifili ai i le ofu o le potu o le ofu o le ofu

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

O le tele o le fale i le potumoe: manaia ai manatu mo tulaga eseese | +84 ata

O le tele o le ofu o le lalaga i le alatele: faigofie filifiliga ma muamua fofo

Faʻafefea ona fuafua se potu o se potu puipui: filifili se faʻasologa, nofoaga ma manatu le masani ai (+160 ata)

Faitau atili