Fatufatu nifo: O pupuni Roma i le tuufaatasiga tuli

Anonim

E mautinoa ua uma ona e iloa oe lava ma le lauiloa filifiliga mo le mamanuina faamalama - o le a le sau ma se tagata e maua le manuia atoatoa i lona fale. O se matafaioi taua lea e faia ai le potu i totonu o le potu, e taaloga le fua o le faamalama, ma le mea tonu i le filifilia o pupuni.

Fatufatu nifo: O pupuni Roma i le tuufaatasiga tuli

Tuufaatasiga o tagata puipui o Romaina ma tulle i totonu

E i ai le tele o tuʻufaʻatasiga o faʻamalama o loʻo iai elemene, mai filifiliga faigofie mai le taugofie ma le masani ai, e matua sili ona faʻatupuina. O le a tatou tuuto atu ia te oe i le tusiata o le unauina o le atoatoa-faia pupuni ma tulle. Matou te faʻamasani lelei atu pe faʻapefea ona mafai ona faʻaaogaina le tuʻufaʻatasiga o pupuni o pupuni Roma ma tulle, faʻapea foi ma mafaufau i foliga o latou fetuutuunai o latou fetuutuunai o a latou fetutulaga o a latou fetuutuunai o latou fetuutuunai o a latou fetutulaga o a latou fetutulaga o a latou fetu.

O auala faaonapo nei o mamanu faamalama

Na fausia e tagata Deātifi ma faʻatinoina le tele o faaiuga o le faʻaaliga o matala o matala. I latou taʻitasi, o pupuni o le mea autu lea o loʻo aumaia ai le faʻamalama o se foliga manaia, o loʻo nanaina le le fiafia o auiliiliga mai le prying mata ma faʻatupuina ai le faʻavaeina o le potu.

Fatufatu nifo: O pupuni Roma i le tuufaatasiga tuli

Aua neʻi galo e uiga i le aoga o le ie puipui e pei ona atagia ai luga. O tagata o le uluaʻi fola e leʻo uma i ai e aunoa ma i latou - e manaʻomia e tagata uma le tumaʻoti.

O le tuʻufaʻatasiga o pupuni ma tulle e masani ona faʻaaogaina o le autu autu o le Windows. O lenei tali ua taʻuamiotonuina, ona e seasea lava o faʻafitauli, naʻo ie pupuni e mafai ona faʻataunuʻuina le tufugaga.

Ina ia mafai ona fausia se matata e le masani ai o le mata ma le mafaufau - E masani lava o le le agavaa le faʻaaogaina o le ie puipui e le aumaia ai fua manaʻomia. O le mafuaʻaga lena e faʻaaogaina ai le tulle o se faʻaopopoga faʻavaʻa, faʻataga e sosoʻo ai ma le le lelei o le mamanu.

Fatufatu nifo: O pupuni Roma i le tuufaatasiga tuli

Tulle e faia i le malamalama, o mea e sili ona manino - o le okeni e masani ona faʻaaogaina. O le ie o lenei ituaiga o loʻo vaivai puipuia faʻamalama mai le malamalama ma e faia na o le teuteu teuteu gaioiga. Ae ui i lea, sili atu mai le a le manaʻomia.

Ua aofia ai ie puipui i Tullelani - O le faavae faavae o filifiliga, o loʻo faʻaaogaina i soo se mea ma e leai se tasi e ofo ai se tasi. Ae o le tuʻufaʻatasiga o pupuni ma tulle o se tulaga le masani ai o le a le mafai ona tosina mai ai le mafaufau o au malo. O loʻo matou talanoa e uiga i pupuni, lea e eseese i le latou faʻatulagaina ma foliga mai i tulaga masani o mata.

Mataupu i luga o le autu: Fai-Up-Uple: E uiga i le ata o le mea o loʻo iai, o le susu ma le toe faʻaleleia, ogatasi ma masini tapika, faʻailoga ma ata

Matou te uiga o faataitaiga:

  • Roma;
  • Fuli.

O filifiliga e lua i luga e taatele e matua masani, ae le naʻo latou o loʻo faʻaalia ai le maketi i totonu o isi gaioiga i tagata taʻaalo masani. O loʻo i ai foʻi ni tauaso mai mea e le masani ai, o pupuni, o filogia, e faʻatinoina Iapani (latou te faʻatinoina i le ituaiga o tulaga ese, o loʻo suia i se laina faʻafanua), ma isi.

Fatufatu nifo: O pupuni Roma i le tuufaatasiga tuli

Toeitiiti lava o ituaiga uma o pupuni e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le manuia le faʻaeʻeina atu ma le manino o loʻo i ai mai le okeni. O le a e maofa i le ae e te iloa e le gata i le au pupuni Roma ma le tuli, ae e mafai ona tuʻufaʻatasia ma tofo ma le isi, matagofie foliga.

Ituaiga o pupuni: o le a le mea e filifili?

Faʻapefea Ona Filifilia le Lelei Puipuiga mo Lou Avanoa I Luga o Lou Teuʻu, ma Ia Iloa le Mea Moni e I le Lumanaʻi o le a Latou Tuufaatasi ma Tuelee? E masani lava, o le filifiliga manaia o le taimi o le faʻamanuiaga ma, o le a tatou faʻamaoni, ae le o mea sili ona manuia aʻafia i le faʻaiuga mulimuli o le faʻamalama.

Afai o le a e faʻatauina ni oloa masani, ona leai lea o faʻafitauli iinei. Masani tisu coussurs o loʻo fetaui lelei i soʻo se mea, o le mea autu e taofi ai le ogatasi o le faʻavae ma le lua lanu i totonu, ma aua le soona fai i totonu o le soona malosi o mamanu.

Fatufatu nifo: O pupuni Roma i le tuufaatasiga tuli

O le mea moni, o le sili ona pupuni fuafuaga filifilia o loʻo iloga e le ubiquate o le faʻaaogaina o le teuteuga o elemene o elemene - payrequins, pumepers, papeta. Ae afai ei ai le tofo ma le fantasy, o le teuteuga o le ie puipui e faigofie tele.

Ae o le mea e aoga ai le mafaufau loloto, o lea pe a faʻaaogaina le tagata Roma pe faʻapipiʻi faʻataʻitaʻiga. E masani ona taʻua e ie pupuni o ie a nifo o ie puipui o se augatupulaga fou. E tuʻufaʻatasia ma aso faʻaonaporosa. O le sili atu o nei mamanu o lou potu, o le sili sili ona matagofie latou foliga.

E tetete pupuni o Roma mai mea masani - e i ai le tau talatalanoa ia uro, o tulimanu ma pito i luga comp e gata i le avanoa avanoa. O le ie o le sioa o le sioa o le faʻavae o le thanes o le siʻitia i le tele o tulaga, o se iʻuga, o le faʻailoga lanu moana

Fatufatu nifo: O pupuni Roma i le tuufaatasiga tuli

Faʻaaoga se tasi - o se filifiliga lelei, ae o le filifilia lelei cottain tuʻuga ma tulle o le a avea ma sili atu le manuia fofo. Faʻafetai i le transverseng folder i luga o le tapoleni, o le pupuni Roma ma le tulle e foliga faʻatasi ma feʻenona le tasi ma le isi. O tagata e uiga lelei o tagata filifilia i lea fuafuaga filifilia e masani ona togafitia. Ina ia filifilia le faʻailoga Roma i le mea e te faia ai se tulaga fiafia o loʻo tuʻufaʻatasia o aso faʻaonapo ma aʻoga.

TAUA: Ia tilotilo i le ieie i le mea e fao ai le ie puipui. E manaʻomia tele o nei mea masani ai. Leai ni polyester, pepa, BAMPOO poʻo se mea faapena. O filifiliga o nei pe a uma ona filifilia pe a fai o le pupuni e lua faʻaaogaina mai Tunau.

Fatufatu nifo: O pupuni Roma i le tuufaatasiga tuli

Ma le tele o faʻataʻitaʻiga, o le tulaga ua toe faia. E tele lava latou toe tutusa o latou tagata Roma, i le uiga latou te faia foi le itiiti ifo o le va o le avanoa, voluma ma lelei le lafu. O eseesega i le va oi latou e siitia i le siitia masini. Afai e faasolosolo lava ona sulu le vaega o faʻataʻitaʻiga a Roma, o pupuni poloka o loʻo pipiʻi i luga o le palu i le pito i luga o le faʻamalama vaega.

Mataupu i luga o le autu: Faapipiiina o le Cornice mo Roma Roma Curtsin: Laasaga-i-laasaga faatonuga

Ua sili atu le aoga o ie puipui, e faigofie ai le fufuluinaina o latou. O le siʻitia o le auala e galue ai i luga o le faigofie tekonolosi ma toetoe a le solia (ma le Roma o nisi taimi e tupu i faʻafitauli). O lenei mamanu e matua mataga lava, manatu o le mea e manaʻomia e tuʻufaʻatasia ai pupuni o pupuni ma tulle e tuʻufaʻatasia - ma le saʻolotoga o le a e toe faʻaolaina le pupuni.

Fatufatu nifo: O pupuni Roma i le tuufaatasiga tuli

Matagofie roped cuttless

O tagata atamamai na tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia ma le tulle pe a fai e faia i se taimi o le tele o aano o manu masani. Faatasi ai ma ni tusitusiga faʻapitoa e tusa ai ma le ituaiga o le faʻaititia-i fafo ma le uliuli-i fafo, ma se fausaga fausaga, e sili atu le faigata, e naʻo le matematika e naʻo le matini o pastel. O le tuusaunoaga o se umukuka o loʻo masani ai ona faʻaaogaina o soʻotaga.

Afai tatou te talanoa e uiga i le tuʻufaʻatasiga lea e aʻafia ai mata tauaso ma tauaso, ona iai foi lea o le aia tatau i le ola. O tagata tauaso e aoga, e taugofie nai lo pupuni o pupuni. O le faʻafitauli o se foliga o se sitaili ua laʻea, e talafeagai mo le ofisa avanoa, kapeneta ma isi potu aoga.

Fatufatu nifo: O pupuni Roma i le tuufaatasiga tuli

O le a matou fautuaina oe e mafai ona fai i le tutusa tutusa lava pe a kilia potu i luga e kilia i luga, aua i totonu o le potumoe, o le potu malolo poʻo le fanau a tamaiti e le talafeagai lelei. Mo le tau, e tele filifiliga ii. O le faigofie o le faʻaaogaina o le matematika faʻataʻitaʻiga mai le okeni, o le a faʻavaeina e pito o tauaso, faamomomoia atoa lagona o lona totoga.

Eseese o tuʻufaʻatasiga ma tulle

Ua uma ona matou aʻafia i lenei vasega autu i luga, ae o le a tatou taulaʻi atu i ai i auiliiliga. Mo le manuia tuʻufaʻatasiga o pupuni o Roma ma faʻapataloto i puipui, faʻaaoga metotia nei ua sosoo ai:

  1. Vaega o le ie puipui i luga o pito o le malamalama tauaso;
  2. Overlap Windows ma Matte Tuilips Ma le tumu o le tumu o le faamalama matala;
  3. Le faʻaaogaina o lamepa (faʻatasi ai ma le faʻamalosi ma e oʻo foi i ai);
  4. Faʻaoga le pito i luga o 'ie paʻu.

Fatufatu nifo: O pupuni Roma i le tuufaatasiga tuli

Na matou valaauina na o le tele o faatonuga. E mafai ona e avea o se faʻavae o le faʻavae, tuʻu faʻatasi ma na o oe. E tatau ona malamalama lelei i ai, pe a fai o le ufiufi poʻo pupuni o le afu i le faʻamalama, ona faʻaitiitia ai lea o le galuega o le tupua.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu fualaʻau, faʻamaoni ma le faʻatasi ma le atunuʻu

I le faʻapipiʻiina o le pupuni o pupuni o loʻo e vave aveesea o le aʻoaʻoga o le ie puipui ma lona laʻititi foliga e lafoina i le mata. Fuafuaina Windows ma le ufiufi pupuni ma tulle faatagaina oe e aveese mea i vaivaiga. O loʻo tautau mai Tulle i pito o le faʻamalama, tuʻu se tapoleni galu. O le iʻuga, o loʻo maua ai le tuʻufaʻatasiga o le tuʻufaʻatasiga. I ia mataupu, e talia le faʻaaogaina o moli moli tiglemet. E te le tau tautau i ai, fai sina faʻafaigofie faʻaputuputu ma se ie puipui peʻa aoina le faʻailo o manoa.

Fatufatu nifo: O pupuni Roma i le tuufaatasiga tuli

O le faʻaaogaina o le Matua Tuna ua faʻatosina i taimi o maʻa maamage o le ie autu autu. Mo se faʻataʻitaʻiga, fai se tuʻufaʻatasiga o lanu uliuli paʻepaʻe pupuni ma tulle - o se lanu enaena enaena lanu e ala i le manino o le tupuaga mai le okeni, Ma o le a foliga mataga. Ae o le Mata o le Burle o Burgurment lanu e pa i le otootoina o pupuni o ie pupuni ma faia se ata fealofani o le faamalama. Faatasi ai ma ie malulu, o ie fusipaʻu pupuni pupuni ma pupuni o pupuni o pupuni o tagata Roma mai le tulle ua maeʻa faʻatasia.

Fatufatu nifo: O pupuni Roma i le tuufaatasiga tuli

Na fulafula ie pupuni ma le tulle i totonu o le umukuka, pei ona matou matauina i luga, aumai ia te oe se saolotoga o gaioiga. Lenei, e mafai ona i ai le tuʻufaʻatasiga o gaioiga faʻatino. Mo se faʻataʻitaʻiga, o pupuni o le au pupuni o le lagi, e masani ona faia mai le umukuka mai i Bambo, ma Toule e gaosia i le faiga o sela tetele. Mo se isi potu, o sea filifilia e saili ma le maofa, ae le mo le umukuka.

Vaʻai vitio ata

O le tuʻufaʻatasiga o pupuni o ie puipui ma ie puipui e seasea faʻaaogaina, ae mafai ona faʻaaogaina. O le filifiliga lelei o le tuʻufaʻatasia o 'oloa o oloa ma lau ie puipui.

Faitau atili