Faʻafefea ona fai se ufiufi i ou lava lima?

Anonim

Tulaga i luga o se nofoa ma ou lava lima mafai ona suia atoa le foliga o le potu ma nana le shabby, ofuina pe le talafeagai le ata o le nofoa tuai. Fai i le fale mai le ie o totoe, faʻapitoa faʻapitoa o le mataupu faʻapitoa poʻo le le faʻaaogaina le Dense Porse i aso nei e mafai ona iai se fale faifaʻatolaga. O lenei faiga e matua pupula ma le tamaoaiga.

Faʻafefea ona fai se ufiufi i ou lava lima?

TAGE TORTU POO TAʻITAʻI.

Mo le faʻamau lelei i le faavaa i luga o meaafale, e sili le faʻaaogaina o fusi lautele mai le ie. O fusi e tasi i le pito e tasi e suʻi ai le itu o le faavaa, ma le isi i le lotoa o loʻo i ai nei o le nofoa. Mo se sili mafiafia talafeagai, o le oloa i luga o le nofoa e mafai ona faʻaaogaina fasi falaoa, lea e tuʻuina i le va o se ufiufi ma meafale fale.

E faigofie atu ma faigofie i le fale e suʻi ai se tapulaʻa o le tulaga maualuga i itu uma e sili atu ona faigata, e sili atu le faigata - ma le faʻavae ma mea teuteu mea teuteu. O nofoa malu ma le tatalaina o fusi e masani ona fusifusia, ae afai o loʻo i ai le laupapa laupapa, ona oso ai lea o le ufiufi i le nofoa o le Vatoto meatama.

Faʻafefea ona fai se mataupu? Sunu o le faavaa e matua faigofie lava pe a iai se manaʻo, saʻo, mea talafeagai ma mea teuteu.

Mea ma Meafaigaluega mo Galuega

Faʻafefea ona fai se ufiufi i ou lava lima?

Polokalame o le aveeseina o le fua mai le nofoa.

E suʻi o se ufiufi i luga o le nofoa, e tatau ona i ai:

  • teuteuga Fabric;
  • maea po o le Taper mo le siiina;
  • sipika manaomia umi;
  • le mafiafia o le tuufaatasi o le pipili;
  • Manifinifi polyturethane fum;
  • masini suisui;
  • fetuutuunai fuaina ma le pou;
  • siliva, meafale fao, faamau po o puipui ma le scapmic;
  • Muslin;
  • Uʻamea ma se satauroina galuega ma le faʻamalosi Komiti o le Lotomeavaleina;
  • O le seleulu o fetuurale, pule, mamanu, mamanu, maʻai matau le penitala.

O le pito i luga o le Masini e mafai ona i ai ni faʻavae faigata, ae e alagatatau ona atiaʻe ma se tasi ia manatu ia faʻaalia foliga o meaafale ma lona vaega fausaga.

I le avea ai o se mea lelei o le toe faaleleia, o se tasi e i ai se faasinoga tuusaʻo o le faʻalauteleina poʻo ni mea laiti i luga. O tua atu o tua e tatau ona tausia puupuu ma umi ufiufi. Afai o le nofoa o loʻo i ai le le masani ai, e toe foʻi mai ai, e mafai ona e suʻi se puʻupuʻu puʻupuʻu, lea o le a latalata i le 1/3 pe 2/3 o le tua.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le chimney mo le kesi o le kesi

Auala e Filifiliina ai se Fabric

Faʻafefea ona fai se ufiufi i ou lava lima?

Polokalame tapunia le mamanu o le mataupu.

E sili le faia o se ufiufi i luga o le nofoa o le mafiafia o le mafiafia o le le-moli o le sili ona lelei decives tisu. Aua le faʻaogaina le mafiafia o meaafale mafuaʻaga mo meafale e faʻatatau i mea tau meaafale. O 'auʻauna mamafa e matua mafai ona faʻamalieina ma masini, e faigata tele ona faʻatagata ma faʻamalosi i le anoa o meaafale.

Ina ia mafai ona gaosia le Secure e faigofie ma e le mafai ona faia, e sili lava le filifilia o se ie, mo se faʻataʻitaʻiga, o le monophini poʻo le sipili uma i luga o le malae. Faatasi ai ma le sao faʻapitoa e aoga le filifilia, siakiina ma le teuteuga o ie, pei ona latou manaʻomia laina femalagaʻi i le siʻotiʻomaga ma le saʻo.

O le le taumafaina o Fabrey e matua fuafuaina i le tele o le nofoa ma lona fausaga, ma faʻalagolago foi i le lautele o le solo, o le lapoa o le rapport o le ata i luga o le ata. I le avea ai o se tulafono, e manaʻomia ai le maualuga o le armpar walchar mai le 6.5 i le 7.5 m o tisu, ma i luga o le lautele o le 9.5 i le fogafale i totonu A faʻatau se ie, e tatau ona e mafaufau i le faʻaopopoina o le faʻaopopoga o le fua i ou taliga, teuteu potu, oketi ma laumata.

I le tulaga lautele, o le Taitai o le Valaʻau e manaʻomia mai le 1 M i le 1.5 M, aumea faʻatasi ma Gald e tatau ona faʻaopopoina i le aofaʻi o le 1 M mo le Faʻavae Faʻailoga.

Atinaʻe o Mataʻiga

Faʻafefea ona fai se ufiufi i ou lava lima?

Mamanu siosiomaga faavaa mo nofoa.

O se tulaga masani e aofia ai 4 taua mea taua o elemene: ufiufi mo le nofoa ma tua, mamafa ma shorts, e alu ifo mai le nofoa i le fola. Ia maua le itu tonu o elemene, e tatau ona e faʻaogaina le nofoa. E sili le fuaina ma se fetuutuunai. E tatau ona fuaina:

  • maualuga ma lautele o le nofoa;
  • Nofoa nofoa ma tua;
  • O le itu o le tauau.

A aveese fua i fuafuaga, e mafai ona e agaʻi atu i le atinaʻeina o le mamanu. O le faigofie auala e fai ai le faʻatusa o le ufiufi i luga o elemene o loʻo i ai le lotoa o le nofoa i le fesoasoani a pine ma le sili ona taufaʻasese, pei o muslin. O sui na te tatau ona tuʻuina i nofoaga i luga o nofoaga i luga o le auala savali, ae i le taimi e tasi e faʻaitiitia ai vaega lavelave ma elemene e solia ai le suafa lelei o le faavaa.

Mataupu i luga o le autu: ulufale faitotoa: ituaiga ma uiga

O le faia o le mamanu mo le totonu ma faʻafetaia le pito i tua o le faavaa, e tatau ona e fuaina saʻo le umi ma lautele o le pito i fafo o le fafaga, ma mafaufau i ai le alauni.

E tatau ona puipuia le mamanu i luga o le pito i tua o le nofoa afi ma le potach i le uphelstery e faaaoga ai le pine. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le faʻamamaina ai lea ie i luga o le luga atoa ma aveese le tuʻimomomo ma togi i ai. A o le Polau ua atoatoa nofo i luga o le nofoa, e tatau ona e faia tutusa gaioiga ma isi elemene.

Afai o le nofoa o loʻo i ai laupapa laupapa

Faʻafefea ona fai se ufiufi i ou lava lima?

Taiala o nofoa.

Afai o le meafale ei ai le uila laupapa, o le a fesoasoani le pipili ia i latou i le gaosia o le faavaa. O tagata o le amoina o le faʻamalosi e tatau ona afifi ma se mafiafia vaega o le tata o le paʻu, ona ia filifili lea i lea mea ma le tiaʻi i itu uma o le nofoa. O lenei taotoga o le a mafai ai ona fausia se malutuu vaivai lautele, faʻamatuʻuina atu i le ata o le itu atoa o le nofoa. Karnat batting i le pito o le ono mafai ona faʻaaogaina se meafale faʻapipiʻi.

I le gaosia o mamanu mo le itu tauagavale ma le taumatau taumatau, e lua mamanu e tatau ona faia - foliga foliga ma aofia ai. O le faʻapipiʻi o le ata o le pito i luma o le faʻamalosi tino e manaʻomia i luga o le pito i luma o le nofoa, o le gagau muamua o le mataupu faalua ma e leai ma le fesoasoani a le peni. O le pito i lalo o le mataupu o le mataupu e tatau ona sili atu i luga o le faʻauiga o le suʻega o le 1.5 cm.

O le pito i totonu o le faʻatulagaina mamanu e tatau ona fesoʻotaʻi i le pito i luma i le nofoaga o le tuuaia o fafo atu o le au. E le gata i lea, e tatau ona i ai i totonu o foliga i foliga uma, e tusa o le 18-25 cm i itu uma. E manaʻomia lenei mea, talu ai o le tasi itu o le a ulufale i totonu o le pito i totonu o le pito i tua, o le isi o loʻo i luma o le pito i lalo, ma le tolu o le pito i lalo o le avanoa.

A o ni vaega uma o le faavaa, e aofia ai ma ou popolega i le galuega saoasaoa o le nofoa, e tatau ona sainia i latou, ma aveese mai le nofoa . O le iʻuga o le a faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi saʻo oe i le mamanu i luga o le ie ma faia le tipi.

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia o le vaaiga faataamilo i le fale e fai ia te oe lava: Faʻafefea ona toe faʻaleleia oe

Fesiitai mamanu i luga o ie ma tipiina

O le faʻatusatusaga o le muslin e tatau ona le faʻatagaina i luga o le moli i le ata, ona tatau lea ona faʻapipiʻi i mea ma le fesoasoani i le papaʻe, liusuavai ma tulafono e fesiitai ai i le ie. Afai o le mamanu e le o iai meaʻai taumafa i luga o ie, e tatau ona e faʻaopopo nei. Ona tipi ai lea o aitema. Ua lelei le toe totogi o mamanu mai le pito i lalo i le pito i lalo i le affituloubouth Sese.

Ae e te lei amatalia auiliiliga o le mamanu, e tatau ona faapolofesa i luga o le mafolafola laufanua ma mafaufau i le faasologa o le fesoʻotaʻiga gaioiga. Muamua, e manaʻomia le faʻapipiʻi ma le fesoasoani a le sui o le sami ma suʻi faʻaaogaina le masini laiti uma, faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi ma faʻamama ai vaega. I le tulaga lea, e te le tau vevesi ma le tele o le le mafai ona puleaina mataupu.

Ina ia mafai ona faʻamalieina le au e punou ma e le faʻaʻalu, e sili atu le faʻaaogaina o le faʻailoga a le Nylon Nylon ma le averesi o le umi e faia ai ma le makaina o le ie 90-14 pe 100-16.

I nofoaga o le mea o loʻo i ai le mataupu o le tau faʻamalosi, teuteu teuteu e tatau ona faʻaopoopoina.

I le taimi o le masini o masini, o le ie ma kat e le mafai ona toso mai i fafo.

Afai o le atigi fagu maualuga o loʻo sili atu i le isi, e tatau ona aveʻese ai le 1 cm comrd i le faʻaiuga o le kate e aveese mafiafia. I le pito i tua o le pito i tua o le faavaa e tatau ona suʻi ese sipi.

O isi mea o loʻo i le ufiufi i luga o le nofoa o ni laʻau eseese ma rollers - o aso nei o mea talafeagai talafeagai ma e talafeagai mo le toetoe lava o soʻo se ituaiga o nofoa vaivai. O i latou o se teuteuga faigofie ma mamana e mafai ai ona aumaia le tele o mamanu.

Faafetai ia i latou, e te suia tutoatasi le Vaʻai i le Nofo e uiga i le nofoa, ma malamalama malamalama pe, i se isi itu ma le filemu. E mafai ona e faia ni faʻaopopo i luga o le Tauiga e lua mai le ie mai le mataupu o loʻo faia ma mai i soʻo se mea e ono vaʻaia o soʻo se mamanu ma le faʻatulagaina.

Faitau atili