Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia meafale i totonu o se potu faatafatu?

Anonim

O nisi taimi o le lauʻeleʻele o potu o onapo sosoo ai na aʻafia ai tagata fai faʻafitauli i se iuga e oti. Ma pe faʻapefea ona tuʻufaʻatasia meafale i se potu faʻataʻutuʻunaʻi mo le tatau ona agavaʻa, o le tele o fale o fale o fale o fale o fale fou i fale fou. I le uluaʻi ataata e foliga mai o lenei faʻafitauli e faigata tele. I mea uma, i le potu, ma lona foliga tutusa ma se sala, ua toetoe lava a le mafai ona tuu, mo se faataitaiga, o le uafu tele.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia meafale i totonu o se potu faatafatu?

Afai o iai sau potu malolo nofo ai, ona e tatau lava ona e faʻafesoʻotaʻia le fesili o le nofoaga o meaafale, o lea e i ai avanoa maua fua.

Peitaʻi, o le tagata faʻapitoa na atiaʻe le tele o faʻaiuga o le a fesoasoani e taulimaina lenei galuega. Afai e te faʻalogo i la latou fautuaga, o lou potumoe poʻo le potu o le potu o le a liliu ese e le gata i le matagofie, ae lelei foi.

Mea taua pe a fuafuaina

Ae le i fuafuaina, pe faʻafefea ona tuu mea tau meaafale i totonu o lou potu, ia mautinoa e mafaufau i mea sese masani o le tele o tagata ua fuafuaina ua faʻatagaina. O le a fesoasoani ia oe e aloese mai le ita "mailei." Ole faiga sese e pei ona taua i lalo:

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia meafale i totonu o se potu faatafatu?

Afai o oe zookio o se potu faatafafa, o oe o le a tapunia ai le avanoa i le isi vaega o le potu.

  1. Ogatasi o totonu o mea i totonu o puipui umi.
  2. Le nofoaga o mea tetele-tele i le mamao mamao mai le tasi ma le isi.
  3. Zoning Space ma Kapeneta, Monolithic Racks ma isi mea e ufiufi avanoa i le moli masani i totonu o le potu.

Faatulaga meafale i luga o puipui o puipui e foliga mai lava avanoa avanoa i le potu faatafafa. Peitai e vaaia lava le tele naua. Ma le avanoa avanoa i le va o le modutuala puipui ma, faʻataʻitaʻiga, o le moega e pei o se ala savali.

O le isi mea sese na sese o le mea taua tele-tele o loʻo taumafai e tuʻu i le tasi tulimanu, ma i le isi e faʻaalu ai le nofoaga faafiafiaga ma le laulau maualalo. O lenei foafoaina le lagona o loʻo tautau atu e le Kapeneta i luga o le atunuʻu. Ma o le geometry o le potu ua le suia.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia meafale i totonu o se potu faatafatu?

Afai e te faʻaaogaina le maualuga o meafale i totonu o le potu malolo, o le potu e foliga le fiafia, faʻamalosia ma sikuea.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le faʻapopoleina i le faletaele i ou lava lima?

O le potu e ono manaomia ai le fiafia. O lenei Fono e faʻalauiloa faʻasalalauga i faʻasalalauga faʻapitoa. Tagata e le o iai ni poto faʻapitoa ma tomai, vaʻai iai ma le malosi o le potu o le potu ma falelauasiga.

Ioe, o lenei faiga, o se tasi o sone na avea ma sikuea. Ae ona o le mea moni o le a le malamalama e le mautonu lava, e foliga malu i latou. O lea la, o lenei auala e le saʻo. E tele le poto e tuu ai se ractive rack ma ie maualuga.

Faatasi ai ma le mimiliina o se potu nofo laulaututututuʻu, e alagatatau ona mafaufau ia aua lava e uiga i le matagofie poʻo galuega faʻatino, aʻo le faʻamafanafanaina o tagata o le a i ai.

Tele lisiti mo meaafale mama

A o le i tuʻuina le meafale, tusi le polokalame talafeagai o itulagi e te manaʻo e vaʻai i lou potu. O le potu malolo e mafai ona tuʻufaʻatasia le galuega o le ofisa faigaluega, so sone mo le mauaina o le aufono ma aso malolo aiga. O le potumoe e masani ona tautua o se fanau po o le falesa i le taimi e tasi. O le iʻuga, e tatau ona e malamalama manino i le mea e te mafaufauina mai lou potu. Ma, faʻavae i luga o lenei mea, ma filifili i luga o le mimiti.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia meafale i totonu o se potu faatafatu?

O se faʻataʻitaʻiga o meafalefale i totonu o le potu malolo o le tino.

O le potu malolo e masani ona vaeluaina faʻaaogaina metotia nei:

  1. Filifiliga o le vaega o le potu ma meaafale.
  2. Lanu zonging.
  3. Tauilu mea e te faia.

O le auala muamua e sili ona faigata. E ui lava o Rusian Resort ia te ia masani. I le tulaga lea, pei ona uma ona taua i luga, ua le mafai ona tuu iai fale puipui i luga o le potu. E sili atu le matagofie o le maualuga o le tulimanu pe na o se sofa tele na fatuina le tagata filifilia.

E mafai ona suia meafale e mafai ona suia i se galuega kesi poʻo se module ma leo ma mea e lelei ai. Afai e te faʻalatalata atu i lenei faʻafitauli ma se manatunatuga, ona mafai ai lea ona aoga le potu e le gata le aoga, ae o le mea moni foi. I le tulaga lea, o faʻamatalaga o loʻo avea ma vaega o loʻo suia i laʻau ma laʻau o loʻo i ai i se tulaga le masani ai.

Zoning ma lanu

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia meafale i totonu o se potu faatafatu?

Valivali zonging o le sili sili ona lelei fofo mo potu faatafafa.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga i le Brown Wallpaper: Mavaega tuʻufaʻatasiga ma muamua fofo

O le sikuea nofoaga o le a avea ma se malamalama pupula i totonu o le mea na tupu i totonu o le mea na faia e faʻaaoga ai le lanu eseʻesega.

O se moega lapoa ua avea ma ata autu o le potu faatafafa. O lona lanu e lagolagoina ai le fausia-i totonu o le fale puipui e latalata i le itu faafeagai. O lenei fatufatu le aafiaga o le lanu paleni i totonu. O le isi vaega o mea o loʻo iai o le faʻamatalaga na o le faʻamatalaina o le mumu mumu. O le tulaga autu o le le mautonu. E fai ai le tagata o le tino.

Ae a o le i susunuina le potu ma se lanu, e tatau ona e manatua le tele o tulafono:

  1. O le pogisa o le potu, o le pupula e tatau ona i ai le totonu.
  2. E le tatau ona faʻaogaina ni lanu faʻapitoa i potu mamanuina ua fuafuaina e malolo ai.
  3. Meafale e tatau ona ogatasi ma le isi o le potu moe po o le potu malolo.

O le pupula lanu lanu e mafai ona maua i totonu o le sitaili ma tagata taʻitoʻatasi. Ae afai o loʻo iai na o oe o se tulaga masani i lou taimi i lou maʻi, ona le tatau lea ona e tuliina le masani. E tele mea e filifili ai mea uma i totonu o le leo ma wellpaper ma taualuga. I le taimi lava e tasi, o le a le foliga o se potu pe a fai o le foloa e faʻapipiʻi ai le maota pupula, ma fata teuteuina ma stylilding.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia meafale i totonu o se potu faatafatu?

Taumafai e suʻe mea ato i le pogisa o le potu.

Afai e te filifili e faʻatau se moli sili poʻo se kapoti, ona taumafai lea e suʻe i le pito i tua o le potu. O le a le sili atu o le faʻaopopoina o se nofoaga o faʻafiafiaga i le pito i tua pe na o le muamua o le fogafale. O sea taliaina o le a fesoasoani e sefe le na o le sitai, ae o lona mafanafana foi i totonu o le potu.

Ae o le faigofie auala e vaevae ai le potu i luga o le sone sone, pei o le potumoe ma se potu malolo. I lea tulaga, e manaʻomia ona logo le aua le auala e faʻatino ai meaafale, ae i lana mamanu. O le potu atoa e tatau ona faʻataʻatia i se sitaili e tasi. O mea faʻapitoa e tatau ona filifilia i le tasi e le gata i le lanu, ae faʻapea foi mo le faʻavae lautele.

Foliga tutusa o le potu i se tasi sitaili o se manumalo-manumalo fofo. Ae o vaega taʻitasi o mea e mafai ona eseese ai le tasi mai le isi o faʻataʻitaʻiga. E masani lava mo le loto i ai nei. E aoga le aloese mai a ata tifaga. Aua le ave le tasi afa o le potu i le lanumoana, ae o le isi o le lanumeamata. E fefiloi sitaili e tatau ona e maua ai se lagona mautinoa ma le poto.

Mataupu i luga o le autu: tutoatasi sootaga

Loto le mautonu fofo

Fuafua le faʻafuina o meafale, lafoai tuusaʻo, laina o laina. O le aga masani lava, o le ata a Rusia o loʻo foliga mai o loʻo masani ai mea o loʻo iai i le va o mea tetele. Peitai e tele lava aafiaga e pei o le lea e igoa i lovili. I lea tulaga, ua mou atu le meaafale e tusa ma lona aoga aoga.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia meafale i totonu o se potu faatafatu?

O le motu o loʻo iai se vaega o meaafale mo mafuaʻaga.

E talitonu o loʻo i totonu o se potu vaʻai e le mafai ona faʻaaogaina se moega atoa. O le mea lea, e toʻatele tagata e faʻamamaina moega, e fiafia i latou e le fiafia i sofī. Ae o le moega ma o ia lava e mafai ona tautua o se mea sili ona lelei.

Afai na e tuʻu i luga o le potu ua matala, aua o le tasi vaega e mafai ona faʻaauʻupegaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o se potu e fai ai. Ma o le TV po o le fale o le fale o le a matua tele tele i luga o le puipui faafeagai ma le moega. Faatasi ai ma lenei fuafuaga, o le fuaitau i le va o le pa ma meaafale e le o le lautele. Ae o le potu atoa atoa e pei o se taimi lelei. Ma ua sefe uma lona aoga.

Lafoai meaola tetele povi "puipui" i le alofa tunoa ma onapo nei mea taua. E le gata i latou e faʻatonutonu le potu, ae ia saunia foʻi mea uma e manaʻomia. Afai, e aunoa ma le tele o le kapeneta tele, e le manaʻomia, ona faʻaaua lea o faitotoʻa i mea tau faʻata. O le a fesoasoani lea e fai le avanoa vaaia o le lautele.

Pe a tuʻu i potu faʻataʻitaʻi, tuʻuina atu le fiafia i le mea lelei i le pupula ma susulu, ae le o ni lanu fufulu.

Manatua o le pogisa lanu lanu vaaia avanoa itiiti avanoa. E matua taua lava lenei mea i totonu o mea maualuluga.

Ma aua le le amanaiaina isi mea ese. O le tele o le malamalama-maualuga malamalama o nisi taimi e mafai ona fatuina mea ofoofogia ma avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o moli, ua faʻamoemoeina moli i faʻalavava. O ia malamalama e foliga mai ua soloia meafale i totonu. Ma aua nei e fefe e faataitai.

Faitau atili