E maeu le matagofie e faʻatulaga ai puipui ma pupuni

Anonim

Filifiliga Filifiliga mo puipui mamanu i fale nofomau o loʻo latalata i le aso ma se fou (pe umi na galo le taimi atoa. E mafai ona e aumaia se mea fou o le teuteuina i totonu o le fale ma se tagata parter e le naʻo le faʻamalama matala.

E maeu le matagofie e faʻatulaga ai puipui ma pupuni

Potu malolo ma pupuni i luga o le puipui

O fea e mafai ona ou tautau ai se ola

Teuteu ie puipui o ie i totonu o le fale po o le fale o le fale e le gata i le teuteuina Windows. E foliga mai e foliga mataga i totonu o le pito i totonu o le totonu o le potu malolo na tuu i luga o le tasi o puipui. O le mamafa o le parter e tuʻufaʻatasia ma meaafale mai le oak array. E le gata i le tele o tagata fai togafiti. Pupuni faamalologa alamanuia lavalava - ata vali i le tele o poloka o le a teuteu so o se totonu. O le mafiafia o le ie na tuu i luga o se tasi o puipui o le a faʻamatalaina ai se kapeta.

E maeu le matagofie e faʻatulaga ai puipui ma pupuni

Pupuni i totonu o le potumoe

O le potumoe o se faʻapitoa, vavalalata nofoaga o loʻo e manaʻo ai e fausia se siosiomaga o le malolo ma le mafanafana. I totonu o lenei potu, o le matafaioi o le ie puipui e le gata i le faamaapeina o le faamalama, ae faapea foi i le teuteuina o le avanoa i tafatafa o le moega o loo momoe.

Vaʻai vitio ata

Afai o le vaega e laʻititi, ona le tatau lea ona e faʻaaogaina pupuni i luga o le moega i totonu o le potumoe o se potumoe faaopoopo. I lea tulaga, e sili atu le teuteuina o se ie malamalama ma se pa i le ulu o le moega. O le faaaogaina o le ea pupuni tleal aunoa lomia mamanu, organza pe o le a tuuina atu veli a squeezing tusi faaopoopo i se tamai avanoa, pe afai e te toso le headboard i le tulaga o le faamalama, o le pa i luga o le moega i le potumoe o le a faia ie puipui draped elegantly o le valevale, malolo le siosiomaga i totonu o le potu.

E maeu le matagofie e faʻatulaga ai puipui ma pupuni

I se potu moe, e faʻaosofia ai le moe moe, o loʻo toe vaʻai i le aumea. Ua pupuni i luga o le moega ua valaauina suhin. O le mamanu e talafeagai mo le avanoa avanoa i le mamao mai le puipui. Afai e te tuʻuina i luga o le faʻapitoa i luga o lona tino, e mafai ona e faʻaaogaina le mafiafia velvet ituaiga o le tisu. Moega ma le vapany tautua o se potu moe ma foliga pei o se moega tupu. A filifilia se ie mo se vailaau, e amanaia ai ana mea teuteu:

  1. Afai o le 'ie puipui ie puipui i luga o le moega ua fuafuaina e teuteu le potu, mo nei faamoemoega, tulle eseese vaega mai nylon, lavelave, veleveti po o le taugata o loo faaaogaina gardines.
  2. O le potumoe potu o le a teuteuina se okerarent okeni, o lo o pa'ū i luga o kasa i luga o le moega.
  3. O Baldochene ie i le ituaiga o le Dome e tatau ona faigofie ma sukalati. E mafai ona i le silika, o Hererinia, REP (RESCE PO O Satin.

Tusitusiga i luga o le autu: Aisea manaʻomia ai le tuʻuga o le laupepa i lalo o le pepa puipui: 7 mafuaʻaga

E leʻi foliga faigofie le avanoa i luga ole fale moe, e mafai ai ona faʻaaoga tamaikaquins i luga aʻe o le moega.

E maeu le matagofie e faʻatulaga ai puipui ma pupuni

Liliu le taele luga o le moega

O le fesili o le auala e faʻamaloloina ai pupuni i luga o le moega ina ia foliga manaia le nofoaga moe. E mafai ona e tautau le mama i luga o le moega i le tele o auala:

  • I luga o le faatafafa faatagata na faia o fafie, uamea po o palasitika faʻapipiʻi i le nofoaga
  • i luga o le ofaga o loʻo tuʻuina atu i le taualuga
  • Afai o le fale moe o loʻo i ai i le puipui, o le sesega o le sesega pa o loʻo tuʻuina atu i lona luga, pe a uma ona fuafuaina, i le mea e malu ai
  • O le DEME Capy o loʻo faia i luga ma le lapotopoto mamanu faʻapipiʻi i luga o le taualuga poʻo le faʻamaloloina i ai.

Mo tautau ie puipui i luga o le moega, mama mo eaves, o loo faaaogaina loops pe faapitoa lipine faaleleia ma champs.

E maeu le matagofie e faʻatulaga ai puipui ma pupuni

Valivali i luga o le moega i le potumoe

Valivali i luga o le pepe ctt

Afai o le pepe mo le na faatauina pepe e aunoa ma se faapaologa, e mafai ona faatau ai ie puipui mo se moega o tamaiti eseese. Ina ia faia lea mea, e fautuaina le faaaogaina o fali mai mea faalenatura. O le moe malamalama i luga o le moega o le pepe puipuia mai fafo o stimulus ma le pefu.

Afai o le nofoaga moe e faʻaauupegaina ma se maualuga, e mafai foi ona teuteuina ie lavalava. Faʻaaoga pupuni mo le moega o le fale 'ai, e mafai ona e faia se tulimanu lea o loʻo mafai ai e le pepe ona litaea. Mo sea faataitaiga o le moega, e mafai ona faatau mai se pusa 'ie puipui saunia-faia ma autu o le fanau po o taoto i lalo i luga o lou lava. O le liligiina o le paʻu o le pamu e mafai ona i ai i le ituaiga o se fale poʻo se savaliga sopo. Ie puipui mo le moega i le mafai ona faia i le potu o tamaiti tutoatasi le faaaogaina o ata o le toa e sili ona fiafia o lona afafine po o se atalii.

E maeu le matagofie e faʻatulaga ai puipui ma pupuni

Matafaioi o pupuni i totonu o le potumoe

Potumoe, pei o se isi potu, o loo tusia i totonu o lena sitaili. O le filifiliga saʻo o le Poloaiga i luga o faamalama poʻo pa o le a faʻamamafa le poto o le potu, o le a fausia ai se fiafia i le moe ma malolo o le siosiomaga.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea o le kapeneta kapeteni, o ona eseese ma ata

Ie puipui i luga o le moega, teuteuina i le tulaga o se faapaologa po o se faapaologa, ua faia ai le faamafanafanaga mafaufau, taulai atu i se momoe moega ma o loo avea ma teuteu autu o le potu. O le ie i totonu o loʻo i totonu o loʻo i ai le sili ona lelei o mea e sili ona lelei. E faigofie ona faʻapipiʻiina e ala i le aveina o le sili ona tetele ituaiga. Ma le latou fesoasoani e fausia ai se tulaga masani o le potu malolo.

E maeu le matagofie e faʻatulaga ai puipui ma pupuni

Afai o oe o se lagolago masani o faʻapolopolo interness, o suiga o le a fesoasoani i puipui puipui i luga o le puipui. Faʻatau mai, mo se faʻataʻitaʻiga, lautele pupuni i le taumalulu ma le taumafanafana. I le malulu vaitau o le a e fiafia i se masini teuteu ma le televave o le taumafanafana motufuga. I le vevela, i luga o le sili atu, manaia le taofi o le foliga i le ata o le taumalulu laufanua. Lisi o le pupuni e faigofie ona mimilo ma le mautonu. E mafai ona e suia le teuteuga elemene i le 2 minute.

Faʻalauiloa pa ma faʻamalama a le aufaioloa e faʻaalia ai le lelei o le potu, o loʻo faʻaalia ai le tele o tulaga taua poʻo le nanaina o mea sese.

Sitaili ma filifiliga mo le mamanu ma pupuni

O le tele o sitaili na faʻaaogaina i le teuteuina o le nofoaga ma tagata lelei. Mafaufau i lena mea mo i latou taitoatasi, ie ma textures eseese, lanu fofo ma faataitaiga o loo faaaogaina, o le tele o le tele o 'ie puipui o ona po nei. Teuteuga o faʻamalama ma mamanuina o puipui ma ie pupuni e tatau ona amata i tafaoga faamasani ma faʻafitauli ma sese filifiliga.

E maeu le matagofie e faʻatulaga ai puipui ma pupuni

O faʻataʻitaʻiga uma e vaevaeina:

  • I luga o le masani
  • Falani
  • Ausetalia
  • Iapani
  • Lomen
  • Tagata Roma
  • Italia
  • Sopoia
  • Ese
  • Pupuni i le plasse

    E maeu le matagofie e faʻatulaga ai puipui ma pupuni

  • Jumen
  • Pupuni i le nasky (Epikopo Stheve)
  • Po (kise)
  • Ata putao.

Mai se eseese, e le gata faataitaiga mo faamalama, ae faapea foi ie puipui i luga o puipui, po o le faitotoa ie puipui malu i luga o le faletaele. e mafai ona tusia i ie puipui e uiga i le embodiments o nofoaga ma fale ma pupuni, o lea o le a tatou nonofo i luga o na o ni nai o latou.

E maeu le matagofie e faʻatulaga ai puipui ma pupuni

Potu moe

Classic pupuni

Faʻateʻaina pupuni i le tuʻufaʻatasia ma pupuni (tulle), teuteuina ma tamai pauna pe a aunoa ma ia, nonoa i totonu poʻo pipiʻi, o le contic compinic filifiliga. O mea na e faʻatumuina ai le mamanu o le potu ma le matagofie ma atamai. O le taua o faʻataʻitaʻiga o loʻo sa faia i le taimi nei, o se tasi lea o taʻutaʻua taʻutaʻua filifiliga filifiliga.

French Cortins

O ia ie puipui e le mafai ona fenumiai i soʻo se isi faʻataʻitaʻiga. O se faʻailoga iloga o le Farani faiga o le i ai o le tele o le tele o le alu ese mai luga i le pito i lalo. e mafai ona tuuina pupuni Farani i so o se totonu, e mafai ona avea uma e lua e mafai ona feaveai, faiaʻe i le taualuga ma static.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se toroidal transformer ma ou lima lima

E maeu le matagofie e faʻatulaga ai puipui ma pupuni

O faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatinoina mai le manino manino ma moli moli o fabric - okeni poʻo le chiffoon. Tulouna luga o oloa suʻi mai ia foliga o:

  • aano o le tino
  • siliki
  • atlas
  • muslin
  • fulufulu

Oloa suʻi mai i le aʻe o le malamalama o leo, ae o le kiona-paepae faʻataʻitaʻiga foliga foliga sili ona lelei. Moega ma ie puipui na teuteuina Farani-sitaili, avatu le potu malolo tulaga ese ma poto.

Italia ie pupuni

Oloa o le symbisipis o tuʻusaʻo tuʻusaʻo ma pikiapu ma le sili atu o le sili atu o ie puipui.

E maeu le matagofie e faʻatulaga ai puipui ma pupuni

I se avanoa po o se tulaga semi-tatala, faaitiitia talotalo-e pei o le 'ie puipui gauga i luga o le mata o le tapoleni, faia e le maea, o diagonally mai le ogatotonu o le faamalama i le tulimanu cornix. O faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia e le malosi o le aghoutte ma le manino foliga o le pito i luga. O ia oloa e le tatalaina le faʻamalama i le iʻuga, fausia le fausaga i le ituaiga o le arch.

E tuʻufaʻatasia le au ie puipui i Italia i nofoaga uma. Latou foliga tutusa ma mea e tasi i le umukuka ma i le potu malolo. O oloa e faia o flax, velvet, Silk, fasi ie, ma moli moli e mai ile okeni.

Ie pupuni ma totonu o le itu i totonu

Ina ia mafai e le potu e vaʻai lelei, o lona mamanu o loʻo faia i se sitaili e tasi e tatau ona fetaui ma pupuni:

  1. O le masani masani o le potu e fealofani ma masani sliding po o le siiina o oloa ma le malu.
  2. I le masani o le tele o le sipela o le hai-tech, o tagata tauaso po o ie puipui o Iapani e talafeagai.

    E maeu le matagofie e faʻatulaga ai puipui ma pupuni

  3. Le vateatea nofoaga ma meafale tausagā o le a atoatoa e fetaui ma le 'ie puipui faiga sēleselega vine, Farani Provence po Shebbi-Chic. O le a faʻaopopoina i latou i totonu o le faʻamalosiʻau ma mea taugata.
  4. Mo nofoaga ua teuteuina i le ituaiga o ituaiga (atunuu, ornonal po o nuu i tua), filifili le ituaiga faatusa o pupuni o le pupuni.

Vaʻai vitio ata

I le faaopoopo, e tatau ona pupuni tutusa i le faiga atoa o le potu, e tatau ona autasi faatasi ai ma meafale. E tusa lava pe o loʻo e mauaina ie pupuni i luga o le puipui poʻo luga o le faʻamalama, sau i le fesili matuia. Mai lau filifiliga e faalagolago le mafanafana ma le mafanafana i totonu o le fale.

Faitau atili