O aiga i totonu o le potu e fai ai oe lava

Anonim

O aiga i totonu o le potu e fai ai oe lava

O le fale o loʻo iai le vaega o le faitotoʻa o le faitotoʻa, o loʻo faʻamoemoe e nana le soʻoga i le va o soʻoga o feusuaʻiga o ofutino, faʻapea foi ma le tele o feusuaiga.

O le isi o le tele o le taua o le aufaʻatasi o potu o loʻo tuʻuina atu i totonu o lou fale o se ata.

O lenei elemene e masani ona faʻapipiʻi i tafatafa o le faitotoʻa autu i le fale ma le va o soʻo se potu.

E seasea lava le faia o tagata e seti ai ni oloa anti-slip i luga o faasitepu.

I totonu o lenei tusitusiga o le a tatou vaʻavaʻai i le tekonolosi o le taʻutaʻua o le faʻapitoa o le faʻapipiʻiina o atofaaolaia.

Tekonolosi o loʻo faʻaofuina potu i totonu o le potu malolo ma ou lava lima

O aiga i totonu o le potu e fai ai oe lava

O mea taua e faia ai le matafaioi a se elemene i totonu o fale, o loʻo maua ai le malosi avega ma le faʻatonutonuina, pei o lenei vaega o loʻo i luga o le fola.

Ile faʻamoemoega, e muamua ona faʻapipiʻiina potu o loʻo tuufaasolo, e manaʻomia le faia o se auala talafeagai e nafa ma le latou filifiliga.

O se faitotoa tele ma mamafa fafie, e masani ona pisapisao meatotino, o le vavaeʻese e mafai foi ona faia se galuega faʻapitoa.

Peitaʻi, o le faʻapipiʻiina o potu malolo o loʻo iai le tele o eseʻesega mai le tuʻituʻi o tapulaʻa. O lea, ia maua ai le tapulaʻa tele aafiaga, e tatau ona e faia se filifiliga i le fiafia i le pusa, lea e faʻamau ai le atigipusa.

A o le le aoga o lologa i le faletaele, o le tufuga o le a avea ma faʻafitauli, ina ia taofi ai le vai i totonu o le isi potu. Ae ui i lea, afai o le lologa e tele tele, o lona uiga e le mafai e le itafaai atu ona fefaasoaai vai.

  • Manatua o le pito o le loto o le a mautinoa mautinoa le pulea lelei o le masini ma, o le mea lea, pe a uma ona maua le pa puipui. Ina ia mafai ona i ai i lau faletaele, e leai se maualuga vevela, e tatau ona e filifilia se pusa e aunoa ma le faʻamaufaʻailoga o elemene.
  • I le tulaga o le faʻapipiʻiina o le potu o loʻo i totonu o le umukuka, e mafai ai ona e maua le puipuiga mai le salalau atu o le asu ma Gary mo lou fale mautotogi.
  • E pei o vaivaiga, o tulaga masani masani masani e masani ona faʻaseseina ai le auala o feusuaʻiga ma avea ma mafuaʻaga o le pa'ū. E le tau fesoʻotaʻi i tamaiti laiti ua teuina ia i latou.

Mataupu i luga o le autu: faamalama faavaa ma o latou lava lima: mamanu

Faʻafefea ona aveese le tuai o potu o potu

O aiga i totonu o le potu e fai ai oe lava

Muamua o na mea uma, aʻo le i faia ni galuega ile faʻapipiʻiina o potu o potu potu, e tatau ona e faʻateʻaina le matua. Ina ia mafai ona faʻaʻoleʻole le pito tuai e te manaʻomia ai se hacksaw, samala ma lomick.

Muamua, matou te momoli le pito o le faitotoa, ona tuʻituʻi lea o lona ogatotonu. O le faiga o le aveeseina o fanua tuai e tatau ona faia ma le sili le saʻo, peʻafai mafai ona faʻaleagaina le pusa ie.

O isi vaega o le pito o le o le tagata na aveʻesea e le lomik, pe a tatau ai, o le lomek e tatau ona alu loloto loloto. Ina ia mafai ona tuʻu se lombging, sili atu ona loloto i lalo o vaega o totoe o le paʻu e mafai ona faʻaaogaina e le samala.

Le aso nei, e tele metotia mo le nana o nei potu pe o elemene. O mea faʻapipiʻi e tatau ona amata i le faʻauiga saʻo o le soʻoga, lea e tatau ona tapunia.

Ona faʻamauina ai lea o le faʻailoga ua maeʻa i luga o le pito i luga ma le fesoasoani a le naifi e aveʻesea mea.

Faapipiiina o matala-mauga tufuga e le o se luitau. Mo faapipiiina, o faʻamatalaga ua faʻaaogaina na uma ona faia i le laʻasaga tutusa.

Faapipiiina i totonu o le i totonu o ou lima lima

Matou te foʻi i le tuʻusaʻo i le steding o le pito, mo lenei mea o le a matou faia i le fola luga ma fai nofoaga o le a iai scaws poʻo isi fusiua.

E taua tele le faʻalogo i le mea moni o le mea e le lapoʻa, pei o fao i le lumanaʻi e mafai ona gagau ma pa'ū.

Aua le faʻalogo foi i le mea moni pe a e manaʻo i le mafuaʻaga o lau galuega e aua le le fiafia, ona mafai ai lea ona aoga le laulau ma le ola. O le ae mauaina le maualuga-lelei meafaigaluega ma fusiua i le kamupani Mashkpezh.

O aiga i totonu o le potu e fai ai oe lava

I le tulaga o se tele avanoa i le va o vaega o le fola, e tatau ona tapunia ma se 'au mautu talafeagai. O le fao e le tatau ona foliga teuteu i luga o le vaega o le fanua.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o 'au i faitotoʻa: Fautuaga (Vitio)

Afai e te le o faʻatuatuaina i le sili ona lelei o elemene o le totonu, e sili le nofo i totonu o faʻavae i totonu o tagata faʻapipiʻi. O ituaiga ituaiga o potu o loʻo aofia ai ni lisiti e aofia ai ni matata e manaʻomia ni pu o loʻo fuafuaina mo vaʻa o fao.

O le muina o le pa, e tatau ona e faia pu i le fola, ona faʻapipiʻi lea o se faletalimalo i le amataga faʻamaumauga. O tagata lava ia o le paʻi e tatau ona tuʻu lemu i luga o pu i totonu o le pa, ona fuli lea i lalo ma le fao i lalo ma tuʻu malie i le faleʻoloa foi.

Afai e tatau ai, e mafai ona tuʻi laʻititi sina i luga o pa, e tatau ona faʻasaʻoina ma se samala e tatau ona faʻanogia e aunoa ma le faia o se taumafaiga pepa i le tuʻu o le pepa pepa i le tuʻu o se pepa.

I le faaiuga o le matou tusiga, matou te maitauina foi o le auvae puipui foʻi fola i totonu o le fale mai le faaputuputuina o palapala ma puipuia le faʻavaeina o sooupu i le va o le susu i le va o lavalava.

Faitau atili