Glue cmc mo webpaper: auiliiliga

Anonim

Faamamaina CMC mo se taimi umi o totoe o se tasi o le sili lauiloa fofo faʻaaogaina mo le faʻapipiʻi pepa puipui. Faia o se malosi ma faʻamoemoeina laʻau i luga o le puipui, ua i ai le isi mea, aoga taua.

Glue cmc mo webpaper: auiliiliga

CMC ituaiga - tele

O lea, i le faʻatusatusaina o ni faʻanaunauga, o lenei faʻavae faʻapapa faʻapitoa e mafai ona faʻatuatuaina, o le mea moni, i soʻo se vai vevela. Ma i le taimi lava e tasi leai mala, lumps ma ituaiga eseese o le a le fausia i le vaifopu fofo. O mea uma e mafua mai i lona faʻagaioiga ma faʻatekinolosi uiga faʻapitoa, faʻapea foi ma vailaʻau vailaʻau o mea mata.

Faʻasalalauga Faʻapitoa Faʻamamaina CMC mo le pepa puipui

A o le igoa, o le kulimi mo le CMC Wallpaper o loʻo gaosia i luga o le faʻavae o se mea faʻapitoa o le carbodymeymesmeyl. Mo le faigofie o le faʻamalamalamaina ma faʻailoga, o tagata gaosi oloa na filifili e faʻaititia le igoa i le faia o le faʻapuʻupuʻu e faʻavae i luga o mataitusi muamua o le vaega o le kapoti Na liliuina mea o loo i ai i aso nei, ma o le mea ua tatou masani ai - cmc. I ona foliga vaaia, o le faatusa lea o mea papaʻe papaʻe papaʻe e aofia ai granules laiti.

Glue cmc mo webpaper: auiliiliga

CMC o tamai paʻepaʻe granules

Mo faʻaaliga faʻavae e manaʻomia ona iloiloina pe a filifilia, e aoga tele le taliaina o le lanu e iai le efuefu. E leai se mea e tatau ona i ai o ia ona samasama. O ia oloa, o se tulafono, tuʻuina atu le le aoga poʻo le ola gaosi oloa i le maketi. O sea oloa e le gata e le gata i le faʻavae o le faʻapunaina, ae ia mafai foi ona fesuiaʻi foliga o le pepa puipui, mo se faʻataʻitaʻiga o loʻo matou talanoa ai i pepa. Ona o le lanu samasama o le kelu, e mafai ona latou faia ni vailaʻau samasama e mafai ona faʻasaʻoina, ma o le a tatau ona e fesiitai le potu atoa o loʻo faia paepae. O ia oloa e iloga i le maualuga maualuga, ma le faʻamalosi foliga o se toniga o le toniga ma le tele e aunoa ma se lupe ma timuga.

Gauai atu! E ui i le lautele o lenei oloa, o loʻo tuʻuina mai i fale puipui ma faleoloa fale, e tatau ona e suʻesuʻeina ma le faʻaeteete ata faʻataʻitaʻi uma pe a faʻatau. E tatau ona totogi atu i le lanu.

A tatou manatunatu i le faʻavasegaina o lenei faʻavae e faʻatatau i le totimita o a le ituaiga o capted o le a le mafuaʻaga, ona faʻapea lea o le tolu o ituaiga eseese o le mafai ona iloga iinei:

  • Mo le malamalama pepa pepa.
  • Mo feololo.
  • Mo le mamafa.

Mataupu i luga o le autu: Tupe i luga o le faitotoa e te faia oe lava: Fautuaga (vitio)

O le faʻaaliga o le fofo ma, o le iʻuga, o le tomai e faʻamalieina ai le sili atu o le mamafa o le staviir o loʻo fuafuaina e le tulaga o le autu o le fww O le tele, faʻatasi, i luga aʻe o le videos o le fausaga. Ma o le tele o faʻafitauli tele (faʻataʻitaʻiga, vinyl, poʻo le pepa puipui o le eletise) e mafai ona e faʻamalamalamaina saogalemu i le galu o puipui o puipui.

Glue cmc mo webpaper: auiliiliga

Algorithm o le mou atu ma glung wallpaper

I tausaga talu ai nei, o le tele o le fagu i le CMC ma isi mea e sili ona lauiloa o le ansispice. O lenei ua mafai ona ona o le faʻaaogaina o faʻapitoa faʻapitoa. O le mea lea, o lenei taufaʻafefe e puipuia ai le faʻatulagaina ma le salalau atu o le paʻu ma fungus.

Faamatalaga faʻatekinisi

O lea ia tatou lisi i le sili atu auiliiliga o le autu o mea taua o lenei glue:

  1. O le anotusi i le tuʻufaʻatasia o le matutu o le mea e le itiiti ifo 57%.
  2. O le vaega o le mea o loʻo i ai le aofaʻi o le aofaʻi o mea matutu e le itiiti ifo i le 69%.
  3. O le vaega o le sodium chloride i le aofaiga atoa o mea matutu o 21%.
  4. O le susu tupe i le oloa o le 12%.
  5. O le taimi o le tumu o fulafula e mauaina ai se homogeneous tele e le sili atu 2 itula.
  6. O le talafeagai o le 4% o le fofo e le itiiti ifo 7 aso.

E le iloga talu ai le CMC faʻapipiʻi atamamai e iai fesoʻotaʻiga faʻapitoa o loʻo tuʻuina atu i ai i le au paia i le atunuʻu, ma puipuia foʻi le soʻotaga. E le gata i lea, e saogalemu tele mo le soifua maloloina o tagata, talu mai lona faʻavae e le o le vailaʻau.

Sili atu. O nisi taimi e mafai ona faʻaopopo i fofo, faʻataʻitaʻiga, e faʻapunaʻi ai le paleai le aisa, i le faʻamau i luga o le faʻavae o le sima ma le kaliti, e faʻateleina ai lo latou malosi ma uiga faʻapitoa.

Glue cmc mo webpaper: auiliiliga

O le CMC e mafai ona faʻapipiʻiina ma ituaiga eseese o le pepa puipui, faʻapea foi ma isi mea

O nei uiga uma e faʻaalia ai le mafuaʻaga ua maeʻa ai ona lauiloa lenei oloa i le maketi mo le toe fausia ma fausia. I se faʻaopopoga, o se taua taua o le tau maualalo o le CMSC, lea e manaʻomia ai le taugofie mo vaega uma o tagata faʻatau. O tagata gaosi faʻatonutonuina e faʻatautaia ai tau faʻatau atu ina ia mautinoa le masani ai le maualuga o le faʻatau. E ala i le auala, tatou talanoa e uiga i tagata gaosi nei.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoa i luga o rollers - taofi ma faaulufale mai ma luga o nofoaafi

CMC Glue gaosi oloa

I totonu o maketi i le fausiaina ma le faʻapitoa o faleoloa pepa, e mafai ona e feiloaʻi ma oloa o le atunuʻu atoa ma mea eseʻese. O le kelu o le cmc rusia gaosi gaosi e iloga e se taugofie taugofie ma le taliaina uiga. E ui lava i lea, sa ia vase, o se tulafono, i totonu o le 2 itula, lea e faʻatagaina e tusa ma le lupi masani. E le pei o ia, o oloa faʻatau atu e sili atu taugata taugata. I le taimi lava lea e tasi, e mafai ona tapena vave: aua o le 15 minute moni pe a uma ona tootuli, ua mafai ona e faapipiiina le pepa puipui.

Glue cmc mo webpaper: auiliiliga

Cmc o le gaosiga a Rusia

O se tasi o Taitai aloaia i Rusia o le gaosi oloa o Wallpaper Glusu o CMC llc "TC Vympel", o le nofoaga o loʻo i ai mo Moscow o loʻo tu i le itu o Moscow o loʻo i ai i Moscow Reas o loʻo tu i le Moscow o loʻo maua i le Moscow o loʻo maua i le itu o Moscow o loʻo tu ai i le itu o Moscow o loʻo i ai i le itu o Moscow o loʻo i ai i le itu o Moscow. TINI le tuatusi o le Laina maialoate o le Pupuni - www.tc -mVylat .u. Oloa e iai uma tusi pasi.

Talosaga

O le a la le mea e tatau ona faʻaali i le sauniuniga o le faʻavaeina o le faʻavaeina ma le auala e faʻatuina ai le GRMC Gelu? O le mea moni, e leai se mea sa oso i lenei mea, ma e mafai ona faia uma e tagata uma le galuega ma o latou lava lima. O le faia o lea mea, o le a e manaʻomia le soona faʻaalu ipu: pakete, pesini poʻo se isi mea. Matou te ave le teuina ma le kulimi ma saili le mea talafeagai kuka.

Taʻitasi afifi ei ai se faʻatonuga faʻapitoa o loʻo taʻu mai ai le tele o le paʻu paʻu ma o le vai e tatau ona avea e sauni ai se kulimi manaia faʻavae i luga o latou.

O se tulafono, e tatau ona i ai le vai o le vai. O le sailia o le faʻatusatusaga ua faʻamalamalamaina i faatonuga, a amata loa ona matou faʻaopoopoina le kulimi, ma sasaa ai i totonu o le vai, ma aua le galo e faʻatupu le fausaga. Ona tuu lea ma faʻatali seʻia oʻo i le taimi o le sauniuni.

Gauai atu! CMC Glue le taumafaina o loʻo faʻaalia e le tagata gaosi i le faʻatonuga talafeagai i luga o le afifi.

E pei ona tusia i luga, e manaʻomia le filifilia o ituaiga eseese o le CMC-Expries, faʻavae i luga o le pa puipui o le a e pipii i ai i lou potu. O lenei faiga lautele e lautele ma e atoatoa mo le taofiina o ituaiga o ie, pei o lago, vinylinic, vinyl, luga o pepa pepa

Tusitusiga i luga o le autu: Wicker Clutsin i le faitotoʻa o le silika filo filo - e matua matagofie ma le masani ai

Glue cmc mo webpaper: auiliiliga

O le kuka o le Glue mo le Wallpaper Manaomia e tusa ma faatonuga

I le faaopoopo atu i nei tulaga lelei, ua i ai foi foi aoga o le:

  • Le lava o nofoaga i luga o le luga o le pepa puipui.
  • Atoa le leai o se manogi le lelei.
  • Faigofie kuka ma faaaoga.
  • Sili atu le tuufaatasiga ma isi vailaau.

O fea itu e faʻaaogaina

Faʻaopopo i le nofoaga o ia lava, e mafai ona faʻaaoga lenei mea pe a maeʻa nofoaga e le o se nofoaga e le o iai ma mo alamanuia:

  1. Mulivae.
  2. Falemai Alamanuia ma le gaosiga o le faʻamutaina ma mea fai fale.
  3. Vailaau ma le mimiti ma le gaosiga alamanuia.
  4. Suauu, kesi ma isi minerale.

O faʻatonuga o le vitio Faʻafefea ona kuka pepa a le pepa puipui:

Faitau atili