Faalapotopotoga o le aveeseina o le ea malulu le ea i totonu o le afi

Anonim

A faʻapea o loʻo faagaoioia le pa o le ea i luga o iunite o le fafo ma fafo o poloka, o loʻo taulialia le vai, o loʻo aveʻesea e ala i le alavai. Sei o tatou mafaufau pe faʻafefea ona faʻamalosia le aveeseina mai le ea malulu i le pusa.

Faalapotopotoga o le aveeseina o le ea malulu le ea i totonu o le afi

Mo le malulu o le ea, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le faʻamutaina o le faʻateʻaina.

Pros ma le le atoatoa o le faamalumaluga

E 4 auala e faʻataʻitaʻi ai le taunuuga o le taunuuga:
  1. Faaiuga I le auala e taugofie ma faigofie, ae o le fuga vai i le matagi ua mafai ona paʻu paʻu paʻu i luga o le tioata, puipui ma meafaigaluega a tuaoi. I nisi 'olo, o loʻo iai se mea aloaʻia i se auala e faʻaititia ai le taʻimua.
  2. O le galuega i le tane o se sili atu o le sili ona lelei o le sili ona manaʻomia le tausiga.
  3. Faamaʻimau le aveeseina i totonu o le sami. O le filifiliga sili ona fiafia i ai e tele le tapulaʻa - o le Agavaʻa o le Agavaʻa, pe a mafai o le saoasaoa alatoto o loʻo siʻomia ai le 2, ma sili atu - i le 3 tikeri.
  4. Faʻamalosia alavai o le faʻamalosi mai le ea malulu i le pusa. Afai o le nofoaga o Windows ma Dortors faia e le mafai ona tuʻu le paipa i lalo o le manaʻomia slope, faʻaaoga se pamu faapitoa e ave ai le vai i lalo o le mamafa.

Mafaufau i uiga o le vai e taitaiina i le pusa olo.

Apalai mea

Faalapotopotoga o le aveeseina o le ea malulu le ea i totonu o le afi

O le nofoaga o le ea malulu ma le masini mo le tauemuga aveese.

Faʻafesoʻotaʻi le ea o le ea malulu alavai i le sendoge ono manaʻomia mea:

  • Polypropylene tubes mo le faamaapeina o alavai, ma le lapoa o le 20-25 mm;
  • Alavai i luga o alavai - o se sipai faʻapipiʻi paipa ma se lapoa o le 16 pe 20 mm;
  • O loʻo mafai ona suia le alavai - e mafai ona suia i se faigofie puʻupuʻu o le hese le faia o le hydroplays;
  • Fetuunaiga;
  • faamaufaailoga;
  • O loʻo puipuia le vevela o le falemaʻi - puipuia le faʻatulagaina o le paʻu i luga o le pito o le Tap Tabe;
  • Clamp Faʻafesoʻotaʻi - Aveesea le avanoa o le le mautonu i le faʻafanua o le paipa o le paipa o le poloka ma le alavai alavai;
  • O le faʻafefeteina o paipa mo paipa - aloese mai le pipili o le paipa, e fautuaina e faʻapipiʻi i mita taʻitasi;
  • Pomp - apalai pe a le mafai ona e taʻitaʻia le Customen ma le kalave.

Mataupu i luga o le autu: uila puipuiga o le lotoa o le taualuga ma o latou lava lima

Faʻatau atu mea e tatau ona faʻatinoina i luga o le fuafuaina na faia i luga o le faʻavae o se matagaluega lea o loʻo aveʻese mai le ea malulu i le malulu o le ea.

Faalapotopotoga o le aveeseina o le ea malulu le ea i totonu o le afi

Faalapotopotoga o le aveeseina o le ea malulu le ea i totonu o le afi

Nofoaga talafeagai o paipa mo le faamautu.

Ina ia faatulaga se taʻitaʻi o le vai mai se poloka i fafo, o se pu e tatau ona 'oloina i le puipui. O lenei pu e tatau ona puipuia lelei mai le susu ma le matagi. Ma le le saʻo faʻapipiʻiina o le alavai i luga o le alavai, susu ma le tapa paipa e mafai ona faʻaeteete ma fafo o le puipui o le fale.

I puipui o le potu, latou te fai seevae ma tuu paipa i totonu, tusa ai ma le auala e tuuina atu ai le malulu mai le ea. A tuʻufaʻatasia i le tasi laina o Tap mai le tele o le ea malulu, atonu e talafeagai e faʻateleina ai le lapoa o le alavai.

Faʻaopopo puipuiga e mautinoa ai le faʻamaufaʻailoga o le auala ma se paipa tapita poʻo le vinyl lipine.

O le tuʻua o le ea malulu o le ea i totonu o le fofo e mafai ona faʻatinoina i le alatoto mata i le paipa pe o le paipa e oʻo atu i le manu. O le faʻaaogaina o le hydraulic susu na faia e ala i le punou o se mea e le fautuaina pe a galue le ea malulu. O le vai i totonu o le paipa o le a mou ese atu ma o le a le taofia le sosolo o manogi o le pito i totonu o le fale mautotogi i le fale mautotogi. Matou te fautua atu e le sefe ma faʻatau se alavai atoa o alavai siphon ma se siaki alatoto.

O le faʻaaogaina o lip, ua i ai foi ni faʻailoga pepelo: faʻatupuina nisi leo, e manaʻomia le tausiga puipuia, ma o nisi taimi o pamu toe faʻafouina.

Ina ua uma ona fesoʻotaʻi uma faiga, matou te faia se faʻataʻitaʻiga toe setiina vai i totonu o le alavai o le ea malulu. A uma ona siaki le fufusi o soʻoga uma, e alu ai le stroke.

O le faʻatulagaina o ala lelei o le a puipuia ai le ea i le kapeti i le tafe, o le a le faʻatagaina le foliga mai o tagata ese mai fafo, e le manaʻomia tele auaunaga ma taugata ma taugata.

Faitau atili