Otokiped Wot Crat Crownsins: Mo le lelei ma le le lelei, o le puleaina o tomai

Anonim

O auala faʻapoona i aso nei o le mamanu o faʻamalama ua faʻaitiitia ona taʻutaʻua ma suia ai le masani ai pupuni ma kaleota. O le mea e sili ona aoga ma le faigofie o otometi o otometi ufiufi ie puipui. Pei o mea faigaluega uma a le atunuʻu, o loʻo i ai o latou lava tutusa ma mea e le atoatoa. O a mea e talafeagai e faʻaaoga ai le otometi auina atu o le 'au-ituaiga o pupuni? "Faailoilo" e faʻaaoga e le Soccucuac Bowows, potu o lea potu, nofoaga mo le polokalama, manaʻomia ai le tusa ai ma le taimi atoa o faamalama. E iai ni pupuni iloga na te manaʻomia ma le taimi e faʻaaogaina ai le poto masani o le fale, faʻapea foʻi pei foi o faʻamalama e maualuga ai le taualuga poʻo ni filifiliga malosi. E manaʻomia foʻi le eletise eletise i le mataupu pe a o le lisi o solo solo i fafo o le tioata.

Otokiped Wot Crat Crownsins: Mo le lelei ma le le lelei, o le puleaina o tomai

O Vieturies o otometi na tafe solo

Pei o le masani tele, e otometi ie puipui e mafai ona eseese mamanu. O latou o se ie saito ia na manua i luga o le ato. Faʻatulagaina o le Cornice mafai ona faʻatinoina i luga o le puipui poʻo luga o le taualuga. O le eseʻesega o le masani masani o pupuni o ie puipui (tatala) ma le malosi, ma otometi - ma le fesoasoani a se eletise eletise.

E ono eseese le 'au filo i le maugaina o filifiliga.

  1. O le Mauga o loʻo faia i le tatalaina o le faʻamalama. O lenei filifiliga e sili foliga mai ai, ae e tatau ona tatalaina le faʻamalama poʻo le faʻamalama.
  2. Mauga masini - ma le 5-10 cm i le lautele o le faamalama matala.
  3. O ie toso mai fafo o ie na o atu i fafo atu o le faamalama ma puipuia e le gata mai le susulu o le la, a le o le palapala i le palapala ma le pefu. E manino o le gaosi oloa e tatau ona teteʻe i le filogia ma le ea faʻaolaina, e faigofie lava ona fufulu.

E ala ile mamanuina, otometi tauaso e mafai ona:

  • tatala;
  • Casesette (ma le pusa pito i luga, lolomi Taiala e mafai);
  • Mini-kaseti.

O le savili o tapavas o le masani ai i totonu, o le laau lea o loʻo taʻoto i luga o pupuni, ae o le faʻatonuga e mafai ona faʻaminoina ma le area.

Otokiped Wot Crat Crownsins: Mo le lelei ma le le lelei, o le puleaina o tomai

Tulaga lelei ma le le atoatoa o le faʻaaogaina o otometi

Taʻu totoga ma le eletise eletise e sili atu le faigofie nai lo filifiliga tusi lesona.

  • Latou talafeagai mo faamalama o se vaega tele.
  • E faigofie le faʻaaogaina o le eletise eletise pe a fai o le tele o faʻamalama i totonu o le potu.
  • O loo i ai se pulega mamao.
  • Tomai e faʻaaoga ai le faigofie timer.
  • O le mauaina o le fiafia ma le tapunia o ie pupuni uma i totonu.
  • Itiiti laei ofu o ie.
  • Faigofie ma faigofie le pulea mo fafo atu o fafo.
  • O tulaga lelei o le otometi e manino pe a o faamalama e i le maualuga maualuga.

Tusitusiga i luga o le autu: foliga o le filifiliga ma faʻapipiʻi o le Crane o Maevsky

Faʻataʻavaleina pupuni ma le otometi faʻatonutonu - O se tali sili pe a faʻaaogaina le Smart Form System.

Pei o soʻo se metotia, o le otometi ie pupuni e i ai ona faʻailoga ese. Muamua o mea uma, malepelepe poʻo se olaga puʻupuʻu i le mea na tupu o le mauaina o le le lelei-lelei oloa. E mulimulitaʻi i le tulaga taua lona lua - o le tau maualuga o le tapoleni o ia lava, ma le eletise ma le eletise, ma faʻatasi ma isi mea.

A o le leo leo, o tagata gaosi tagata saili e faʻaitiitia ai le faʻaalia o lagona i le itiiti ifo. E tusa ai ma tulaga faʻavaomalo tulaga, o se nofoaga mafanafana e le sili atu nai lo le 25 DBA. O faʻataʻitaʻiga uma o le lalolagi i le faʻaogaina o otometi polokalama mo pupuni ma fusi ua onosaʻi i ia tulaga.

Otokiped Wot Crat Crownsins: Mo le lelei ma le le lelei, o le puleaina o tomai

Eletise eletise

"Loto" o le otometi - eletise eletise. O le mamafa o le couttain drive e tu i luga o le itu ma e masani ona usuina i luga o le puipui. I le malamalama o tauaso - e masani ona faʻaaogaina ni faʻataʻitaʻiga i nofoaga e nofo ai - o le eletise eletise o loʻo i totonu o le paʻu o loʻo manuʻa ai. I le tulaga o ana uiga, e matua ese lava le aoga o afi. E mafai ona faʻatinoina le mana mai le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga 220 V, poʻo se voltage e manaʻomia e 24 pe 12 DC. Laititi mamafa o le alavai e mafai ona fafaga mai le opoina maa. Ma le lelei uiga, o le a latou tautua mo le tasi tausaga, ona toe faʻaleleia foi lea o le a toe faʻaleleia. O ia filifiliga e maua ai le lelei i le mea e le mafai ona faaeʻe ai le uaea e aunoa ma le faʻailoga tagata i foliga o totonu.

O le a se isi mea e ese mai ai le eletise ma latou ausilali meafaigaluega?

  • O le afi eletise ua filifilia e le mamafa o le paposa, o loʻo timu mai le 30 i le 250 Watts.
  • O le saoasaoa o le Upega Tafaʻilagi e tatau ona faʻatusatusaina i le pupuni umi ma le tele mai le 10 i le 25 cm i le sekone.
  • O le afi eletise e tuʻuina atu i se faʻalavelave faʻafuaseʻi (pe a fai o se faʻalavelave i le faʻagaioiga o le taʻavale, o le eletise eletise ua tape.
  • O avetaavale agavaa e iai ni faʻasalalauga - e faʻafouina le eletise i le tatalaina ma le tapunia tulaga o pupuni.
  • O nisi faʻataʻitaʻiga e tuʻuina atu i le manatua o le pele o le tagata o le tapoleni.
  • I se lelei faiga e i ai se moli moli - ua lava e alu ma se upega tafailagi ma le lima i le itu manaʻomia, ma le paʻepaʻe o le a otometi ona tatalaina pe tapunia.
  • I le tulaga o le tapeina o le mana, o le galuega o le tusi lesona o aoga e aoga.

Mau i luga o le autu: 3D webspaper: 3D i luga o le pa i totonu o le fale mautotogi, ata mo potu malolo, stereoscopic i totonu, aboupfment, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma se mamanu, ma le mamanu,

E masani lava, o le afi o loʻo filifilia taitoatasi i lalo o uiga o le 'ie faʻapipiʻi: mamafa ma umi o le upega tafailagi, le numera o avetaʻaʻi ma le pulega.

O le kamupani sili ona lauiloa i Rusia o le tagata gaosi oloa o otometi mo pa pupuni - o le Franco-o Franco-Siamani popolega, aloaia e le taitai lalolagi o lenei vaega o le lalolagi. O loʻo tuʻuina atu e le Kamupani se faamaoniga mo oloa mo le 5 tausaga. O le maualuga maualuga o le pito i luga o le poloka o le 5 m, ma le lautele o le 5.5 m. O le shiius o le pule o le 200 mita pe o le puipui.

Rax ma novo e lauiloa foi. Mo le tuʻuina atu o ia faʻasalalauga, maualuga maualuga e iloga, o le i ai o le 2-3 tausaga le faʻatonuina, o se tele o oloa ma le i ai o ituaiga uma o galuega ausilali. Europa Rount Court Kamupani ma otometi faʻatonutonu, laititi le lauiloa i Rusia: Dutch G-RILD, Weetalia Getrage, Ego, Decatac. Tau mo oloa o nei tagata gaosi oloa o loʻo tu i luga o le vaega pito i luga o le tagata faʻatau fua. Sili atu tau fefaatauaiga vaega: chofu, bofu, aerolux. O le gaosiga o mea taugofie na paʻu'ū ma Au o loʻo auai pea i Karikis Kamupani, pe a iai le uiga o le oloa, ma faʻapitoa, o le lelei o le oloa na tigaina.

Otokiped Wot Crat Crownsins: Mo le lelei ma le le lelei, o le puleaina o tomai

Taavale le Pubtan Pulea Panene

Puleaina

O le tau o paʻu o pupuni o loʻo fuafuaina e faʻataʻitaʻi muamua i lo latou tele ma le malosi o le afi. Ae leʻo le sao mulimuli i le lomiga o mea ma le faigofie ona faʻaaogaina e faia e le eletise eletise faʻatonutonu. E mafai ona avea ma 'eseʻese tulaga o soʻoga.

  • O le faigofie ata o se ki i luga o le pa e fesoʻotaʻi ma le afi e le eletise eletise.
  • Wall-o loʻo fesoʻotaiina mamao pe tago i luga o le felauaiga i luga o le pa e mafai ai ona pulea le servo e aunoa ma le faʻaaogaina o uaea.
  • O le nofoaga mamao e mafai ona i luga o le leitio galu pe i le vase.
  • I le tulaga o le faʻaaogaina o le leitio aafiaga i le afi, o le leitio ua faʻapipiʻi (afi ma RTS).
  • Afai o le CPABLE o loʻo faʻaaoga, o le sensor o loʻo faʻapipiʻi i luga o le puipui i tafatafa o le afi. IR SHASETA manaʻomia ai se taʻiala saʻo o le utu o le pito i luga o le le mautonu i luga o le sensor. O sea faailo e le pasia e le puipui.
  • O le nofoaga mamao e mafai ona tasi e mafai ona tasi-auala, mulilua, faigofie pe o le w / i le faʻaaliga. Afai o le faamafanafanaga o le tasi-clallent, ona mafai lea ona faʻatumauina i ni pupuni, ae o le a latou galulue faʻatasi.
  • Pulega mafai ona nonoa ma ata. I lea tulaga, o le tatalaina poʻo le tapunia o le ie puipui na faʻatinoina ai le tulaga maualuga o le malamalama. E tali mai sensors i le la pe i luga o le mana i luga o le eletise eletise.
  • O le afi eletise e mafai ona fufuluina e ala i le faigofie taimi. I lea tulaga, o le auala o le a alu atu i le gaioiga i le taimi faʻatulagaina taimi.
  • Sili atu le faigata o le scord Manageo. O loʻo faʻavae i luga o le faʻaeletonika poloka ma faʻatagaina oe e faʻateleina ai avanoa mo tekinolosi faaonaponei: tuufaatasi le pulega o ie puipui i le taimi o le goto o le la ma le sasa otometi mai se komepiuta poʻo se telefoni feaveaʻi.

Mataupu i luga o le autu: Venetian: Ituaiga ma Metotia o Talosaga

E tusa lava pe o le tele o faiga o pulega faʻatonutonu, o pupuni puipui ma se eletise eletise e faʻafaigofie ai le faʻatonutonuina o le tele o faamalama, ina ua ai le atamai. O le faʻaaogaina o le lelei o Dectorance 2008 o le a faʻaititia ai le tau i le tau o malosiaga ma le taimi ma tuʻuina atu i totonu o soʻo se taimi faʻatulagaina ma faʻaonapo nei.

Faitau atili