Ie pupuni i filo ma tulle - Faʻafefea ona fai se faʻavae?

Anonim

O mea lata mai o loʻo i totonu o loʻo feololo o loʻo milo i luga o le fulafula o fulafula o loʻo avea ma taʻutaʻua tele i se taimi puʻupuʻu. Aemaise matagofie, o se tuʻufaʻatasiga e le masani ai - o ie puipui-filo-filo ma tulle. E foliga mai o le le talafeagai le tuʻufaʻatasia o le ie puipui o le fale lava e tasi e foliga mai na le fetaui.

Ie pupuni i filo ma tulle - Faʻafefea ona fai se faʻavae?

Le lelei o le ie pupuni

O le tapoleni e aofia ai filo poʻo ni maea faigofie, teuteuina i le tele o maʻa ma rhoinestotones e le gata i le zoling, faʻapea foi mo le mafuaʻaga o le zoning.

E iai le numera o le kiise o le le mafaamatalaina:

  • Ia pasi lelei ave o le la i le la, i le taimi e tasi Teteʻe le potu;
  • saofaga i le tausalaina o le ea;
  • Talafeagai mo soʻo totonu;
  • O ofu e le mafai ai ona i ai i le le talitonu i pupuni;
  • Tuʻu faʻatasi ma ituaiga uma o pupuni;
  • Faigofie ona tape;
  • E umi ona o le malosi maualuga.

Ioe, o le tulaga le lelei, o le tomai lea e fetaiai ma filo, e mafai ona 'alofia ai lenei le faigata.

O le faʻaaogaina o Kiea ma Tuli e iai le taua tele:

  • E le tatau ona tosoina filo lapopoa e toso ai, aua o le a taofia le tulle mai le la susulu;
  • Tulle saofaga i le puipuia o le potu mai le pen auala pefu ma susu.

Ie pupuni i filo ma tulle - Faʻafefea ona fai se faʻavae?

Mauga i luga o togalaau ma Kaseye alofa

Ae le i faʻatauina pea le au filogia fou, ave aʻe i le tumutumu, ona tautau lea i luga o matau. Ina ua uma ona aveese le vaega o totoe ma tatala maea maea. O nei togafiti uma e faia ma le tasi sini: ina ia le le mautonu maea pupuni.

Fono

Ia faʻapuʻupuʻu le aotelega, e tatau ona muamua tuua le tautau mo se lua aso le tutusa o le filo. Ma, fetaomi atu i le fola ma le mafiafia o le pepa malo, teuteu le sili atu ma seleulu.

O le tausiga o pupuni o pupuni e faigofie ona solo: e masani ona latou soloia i totonu o le fufuluina masini ma vai mafanafana e faaaoga ai le agamalu auala.

Teuteuina ma tioata ua tape i lima. Ina ia faia lea mea, e muamua lava ona la faasusuina i le fasime fofo, ona latou felelei ma le faaeteete. A uma ona latou tautau i le saito seia matua mago. A o le i fufuluina pupuni i luga o pupuni ma maea i maea ua aveese pe a uma ona faʻapipiʻi.

Tusitusiga i luga o le autu: lelei seevae i ou lava lima

Ie pupuni i filo ma tulle - Faʻafefea ona fai se faʻavae?

Kiese ma le tulle

Tuʻufaʻatasia ma le faʻaeteete i puipui uma, king ma tyul foliga foliga lelei ma matagofie. Talu ai, tusa lava pe mafaufau i lenei faiga e faigata, aua o le ituaiga o iefaiva e tutusa. Ae o le faʻauiga filo filo faʻalelei le ea o le ea e faʻatupuina ai se tuʻufaʻatasiga o faʻataʻitaʻiga ma aso nei. O se aafiaga mataʻutia tele le faʻamanuiaina o le faʻaaogaina i totonu o le tino o le auvaʻa faʻaleagatane faʻatasi ai ma le tulle ua faʻamatalaina.

Kaise e talafeagai mo le faʻaaogaina i soʻo se potu. O lona taua taua e mafua ai le vave ma le malamalama fufulu. E mafai foʻi ona faʻamagoina e ala i le tautau i luga o saito, e mafai ona fatufatuʻi i tulaga faʻapitoa o le leai o se nofoaga faʻapitoa mo le faʻamamaina. O le faʻatulagaina o le pa puipui o le filared cortives e faʻaosofia ai le faʻateleina o le mimiti maualalo.

Ona o le tele o pupuni o pupuni uma, e sili le tautau i luga o le faʻamalama e le manaʻomia le malosi malosi. Mo lea mafuaaga, aua le faʻaogaina i le potumoe. E mafai ona e tautau i potu moe i le potumoe, e mafai la ona i ai i latou o loʻo i ai i faʻamalama o le potu tumaʻoti e le alu i fafo, poʻo le fale mautotogi i le pito i luga o mata mai mata o le vasega.

Fono

Ina ia faʻaseseina ai ie puipui o faʻaputuga ua le manino aʻiaʻi, e manaʻomia le faʻaumatia o latou.

Ie pupuni i filo ma tulle - Faʻafefea ona fai se faʻavae?

Tuʻufaʻatasia se fusifusi i le ie puipui ma le tulle

Tuʻufaʻatasia pupuni-filo-filo ma tulle, e tatau ona foaʻi i le mea autu i lenei tulaga o le Union, o loʻo faʻaaoga le Kutey. O filo ua faʻatulaga i luga o le tulle e aoina matagofie, ona faʻapipiʻi ai lea ma ni pesega poʻo ni lauulu lauulu. Ia tuʻuina atu se poto faʻapitoa ma le faʻaleleia, o pupuni ma pupuni i le faʻatumuina o limex ua filifilia. E momoli atu ai le taʻaloga malosi o le la, e mafai ona e faʻaaogaina pupuni na faʻamalosia ma ofu ma tioata.

Fono

Pe a faʻatau se ie puipui, e tatau ona e amanaʻia e tatau ona latou o mai i totonu o le potu.

E foliga sili, o se tuʻufaʻatasiga o le manino poʻo paʻepaʻe tulou i luga o le talaʻaga o filo uliuli. Monochrome aumasina na fefiloi, ua leiloa uma le amataga o le mamanu. O lea e le tupu lenei mea, e sili atu le faʻalavelaveina o le kisi, ae o se lanu eseʻese, ma le lanu matagofie. O le aifofoa ese ma manaia le vaʻai i se ie puipui faʻapitoa i le leo o le ata i luga o le agi.

Fono

O le faaiuga lanu o pupuni e aʻafia ai foʻi le malamalamaaga o le potu. O le loto gatasi o le fatu o le fatu o le faʻamamafa o le amiosaʻo ma le fealofani o le avanoa. Eseesega lanu e faia ai le potu susulu ma eccecerical.

Faʻaaogaina o totonu o le ie puipui e tele foʻi uiga lelei. Ma i se tasi ma le tulle, e sili atu le lelei o le tau. O le tuʻufaʻatasiga o ata tifaga i le faʻatusa o le tulle ma foliga foliga o le a faia ai le potu ma le ata ma le muamua.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga mo le tuuina atu ma o latou lava lima - filifiliga faigofie

Faitau atili