Pupuni o le tulimanu ma pupuni i luga o le pito i luga o faamalama - o le lelei o le confile desor

Anonim

Pupuni o le tulimanu - o se mea e maua mo le lesitala o tulaga uma e lua ma le le masani ai E mafai ona latou faʻatau poʻo le suʻi tutoʻatasi. Filifili nei pupuni mo le teuteuina o le umukuka faamalama, polbany, potu pe o le ata. O le latou foliga muamua o le a talafeagai i soo se potu. Ae a fiu tuusaunoaga, ma o le "tafafatutu" ie pupuni foi e talafeagai foi mo le suia o faamalama.

Pupuni o le tulimanu ma pupuni i luga o le pito i luga o faamalama - o le lelei o le confile desor

Mamanu foliga puipuia le tulimanu

O pupuni i le palu o le palu e mafai ona avea ma faʻailoga maualuga o le totonu pe a fai o la latou fuafuaga e saʻo lelei. Mafaufau po o mea na latou tutupu ma o le a le auala e le o ai le filifiliga o se popter o le isi filifiliga.

O pupuni i le ituaiga o se tafatolu e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga:

  • Symmetric / Asymmetric;
  • nofofua / faaluaina;
  • ma tamai mamoelelei / aunoa ma mamoe pele;
  • O le tulimanu i le pito i luga (tulimanu i le pito i lalo pito.

O le faʻataʻitaʻiga ma se sipuni i le pito i luga e masani ona filifilia pe a fai o le geometry o le potu e le faʻatagaina e faʻaaoga saʻo. O nisi taimi o le eaves i le tulimanu o loʻo tautau ai le manaʻo e faʻamamafa ai le vaega o le pepa o le faʻamalama matala. I lenei mataupu, naʻo faʻataʻitaʻiga ma le pito i luga e talafeagai.

O le tulimanu i le pito i lalo o loʻo tuʻuina atu i le potu fiafia ma sina tala lelei, o le mea lea e masani ona filifilia se mamanu e faʻamalieina ai le faʻamalosiʻau. Mo mafuaaga lava ia, ia aua le tautau i tagata pupuni i le galuega faigaluega, le ofisa, ma sili atu foi i le ofisa.

O faʻataʻitaʻiga ma laʻu tama teine ​​e manaʻomia ona filifili ma le faʻaeteete aemaise, aua e le sitaili uma le "alofa" faapena " Mo se faʻataʻitaʻiga, i le sitaili o le maualuga-tekonolosi pupuni ma se pito i luga o le itu, e mafai ona foliga o le tamai mamoe, ae o le tamai mamoe o le a manino lelei. Ae i totonu o tusitusiga i totonu, e taunuu ai tusitusiga e taunuu i ituaiga uma.

Afai ua filifilia le palaso i luga o faamalama i le itu faaonapo nei, o le asymmetric complen ma le pito i lalo o le a avea ma atoatoa filifiliga. I lea tulaga, o le tusitusiga lolomi e mafai ona aofia ai ata faʻataʻitaʻiina o manu, matagā o ni amio poʻo laʻau.

Tusitusiga i luga o le autu: Faapipiiina o ata mafanafana o le fola i lalo o linoleum

Pupuni o le tulimanu ma pupuni i luga o le pito i luga o faamalama - o le lelei o le confile desor

O le a le faʻamoemoe e filifili ai mo le teuteuina o le fale 'eseʻese?

E masani ona i ai i fafo atu faamalama se faiga masani, o le a faapena ona latalata atu i le filifiliga o pupuni mo lenei potu e tatau i luga o le faavae o le avanoa. Afai o le symmetrical, nei e mafai ona e taʻitaʻia e au mea e te fiafia i ai, a leai, ona talafeagai ai lea o le ie puipui

Mo faʻamalama o loʻo i ai i le falealuga, a le o le faʻataʻitaʻiga o pupuni e aunoa ma paketequin, poʻo se tamai mamoe i luga o se tulaga lelei e talafeagai. Faʻatau lua pupuni o se tulimanu pe filifili se tagata nofo toʻatasi, e masani ona faʻalagolago i foliga o le faʻamalama i le fale puipui. Afai o le faʻaoʻo lea o le tele o le tele ma e lua o ofaves, ona leai lea o se manatu i le ata e tasi e faʻatau.

Pupuni o le tulimanu ma pupuni i luga o le pito i luga o faamalama - o le lelei o le confile desor

Ie puipui i le umukuka

Pupuni o se tulimanu mo faamalama o le umukuka o se sili sili ona aoga fofo e sili atu le manuia ona o le sili ona aoga. O le mea moni la i lenei potu, o le ie na aapa atu i le faamalama, ma alu aʻe ma se uluaʻi fuafuaga mo sina taimi puʻupuʻu e leʻi faigofie. Afai o latou suʻi mai le malamalama o le malamalama, latou te fetaui lelei le taunuʻuga o le umukuka:

  • ia mautinoa le manaomia aia tatau;
  • o le a faʻatagaina le la susulu e faʻamalamalamaina le potu i le lava o le lava voluma;
  • Fausia se lagona lelei, lea e taua tele i le 'au ina ia mafai ai ona sauniaina a latou moni combiy comligy.

O le ata i luga o le ie ma le i ai o tamaika, mafai ona filifilia i luga o le faavae o le tofo fiafia ma le lautele o le umukuka. Ae o le Symmetry / Asymmety e faʻalagolago i le tele o faʻamalama i le umukuka ma pe faʻafefea ona latou tuʻuina.

E sili le tautau e lua ie pupuni i luga o le tulimanu o le umukuka o le umukuka, ma maitauina symmetry. Afai o le faʻamalama matala e faʻaalia faʻafitu le tasi i le isi, ona faʻaliliuina lea o le faʻaluaina o le sologa lelei. O le tasi faamalama faavae mafai ona teuteuina uma nofofua ma faaluaina porter.

Fono

Piki i luga ni mea aoga mo le umukuka. Ma le mea uma, e manaʻomia ona aveʻese le pupuni teisi i ai nai lo isi potu.

Pupuni o le tulimanu ma pupuni i luga o le pito i luga o faamalama - o le lelei o le confile desor

Faʻafefea ona filifili pupuni i luga o le tulimanu o faʻamalama?

O faamalama i le tulimanu o le potu e seasea lava, ma o le fesili o lo o tautau i le tulimanu o le potu o nisi taimi e liliu atoa. E ui o lea, e ui lava ina faʻaavanoa avanoa i le tagata mamanu, ma le o loʻo fuafuaina o mea leaga e mafua ai ona faʻafiafiaina le aiga, ma a latou malo. O le pikiina o oe lava, e aunoa ma le fesoasoani a se faʻapitoa, e tatau ona e mafaufau pe faʻafefea ona fuafuaina le faʻamalama.

Mataupu i luga o le autu: matagofie faapaologa: Farani lomiga

Tulimanu faamalama o ituaiga nei:

  • O le Olaga e tasi e mau i le tulimanu o le potu;
  • Lua faamalama latalata i le tulimanu ma tasi le isi;
  • O le Windows faamalama ma le lua pe sili atu tulimanu o loʻo tu i le ogatotonu pe latalata i le ogatotonu o le puipui.

Fono

O le filifilia o se mea e vali ai i tulimanu o faamalama, taumafai e faamamafa atu lo latou le masani ai, ae le liliu i ni isi tulaga masani lua avanoa.

Pupuni o le tulimanu ma pupuni i luga o le pito i luga o faamalama - o le lelei o le confile desor

Matou te tosina mai faamalama e lua i le tulimanu o le potu

Filifili pupuni i totonu o le potumoe poʻo le potu malolo i faʻamalama e lua, e tatau ona e filifilia muamua ile manatu autu o mamanu. E lua filifiliga - fegalegaleaiga pe motusia. Faʻavae i luga o lenei, oe manaʻomia le faʻatauina o Eaves, ma ni faʻailoga. Afai o pupuni o loʻo vaʻaia ma i le va o i latou o loʻo iai se faigofie faigofie, ona e mafai lea ona lafoaʻi i latou - taufaʻamataʻu i latou - e tatau ona avea ma sipine.

E mafai ona e tuʻufaʻatasia e lua faamalama i auala nei.

  1. O le aufaiti o loʻo tautau i le tasi 'upega tafaʻilagi.
  2. Lua pe sili atu metotia ua tuʻufaʻatasia ma le tasi ofaves ma tamai mamoe.

I le tulaga muamua, o Etave e tatau ona i ai se mamanuina vave "o le faamalama, o lona uiga, o lona gaioiga e le tatau ona faatapulaaina sikoa. Ufitia pupuni i le potu malolo tuʻufaʻatasia pou e tatau ona umi, ma ie mo le manaʻomia e filifili ai se vaivai, tafe. O ie mamafa i luga o le ie pupuni e lua i luga o le lua o le vaevaega i totonu o le potu malolo e le talafeagai: O le a latou liliu le totoa i le mamafa fausiaina.

Afai e i ai le leoa i le va o le Windows, ona sili ai lea o le tosoina mai le tolu tui. O le averesi i le taimi lava e tasi o le a faʻamau ai le faigofie ma mafai ona faia static, o le itu e tatau ona gaoioi / faʻaseʻe ese. Faatasi ai ma lenei mamanu e taua tele le faʻaaogaina faʻapitoa tele i le pito i luga o elemene - payrene ma fusi, swamam. O le taimi atoa, o le pito i luga o se fatufatu mautu mai ni vaega o le auvae.

Fono

O le tuʻufaʻatasia o elemene mo tagata Iapani e pupuni poʻo isi poloa e aunoa ma isi vaega pito i luga o le tele o elemene i totonu o le potu malolo o le a naʻo le totogi faʻapitoa.

Pupuni o le tulimanu ma pupuni i luga o le pito i luga o faamalama - o le lelei o le confile desor

Faʻafefea ona faʻatulaga le Windows i le ERKER?

O le faʻaopopoina o Wind Windows e mafai ona tuʻuina atu e faʻaaoga ai le tele o manatu faʻapitoa. E talafeagai foʻi mo le saʻo mautu, ma le ofoofogia o vaʻaiga vaʻaiga - E fuafua uma lava i totonu o le potu ma tofo o le talimalo. O le mea taua o le faʻaaliga vaʻaia o vaega o le faʻamalama, o loʻo i ai se taua i le tasi ma le isi, i le tasi. I le taimi lava e tasi, o le pupuni e mafai ona aofia ai le upega tafailagi tasi, ma e mafai ona faia i foliga o se lavelave o se lavelave o le tele o vaega.

Tusitusiga i luga o le autu: potu potu 8 ma le 9 sikuea mita. M.

Afai o le tagata e saʻo e iloa e pei o se vaega aoga ma o loʻo faʻaaogaina mo faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, pei o se '' eseʻese vaega o le umukuka poʻo se potu e tatau ona sili atu ona taofia ai le teuteuina o le umukuka. I totonu foi o lenei mataupu, e talafeagai le faaaogaina o puipui puipui o pupuni. O sea faʻaiuga e faʻaitiitia le manaʻoga e piki le cornice o se tulaga lavelave.

O ni nai fautuaga sili

  • E sili atu le faʻaaogaina o le pito i luga o le tulimanu i le tulimanu o Wilp Windows ma pupuni o puipui a le Romaina nai lo le faʻaaogaina masani.
  • O Lark Haidyrequin Laconic foliga o le a fesoasoani e tuʻufaʻatasia le tapoleni pe a fai e le ofi tamai mamoe o le Ladyrequns
  • Malamalama mamafa mamafa okeni e sili atu le aoga i le tulimanu o le faamalama, aemaise pe a tapunia ma le tasi upega tafailagi.

Faitau atili