Faleuila ma se fata i totonu o le ipu

Anonim

Faleuila ma se fata i totonu o le ipu

O tagata gaosi oloa e gaosia ni ipu faleuila mai le lautele o mea, laupepa, ma fausaga, ma e ui lava o latou mata ma sosola ese mai le filifiliga, taʻitasi o le a mauaina le sili ona talafeagai filifiliga mo i latou lava.

I le faiga o le faleuila e vaeluaina i luga:

  • ma le faʻaituau poʻo le faʻaaliga;
  • ma le fiafiaga;
  • ma se fata.

Faleuila ma se fata i totonu o le ipu

Lelei ma le le atoatoa o le faʻataʻitaʻiga

O ipu faleʻatu ma le fata pe o le pou lea, pei ona taua o ia, o le faaputuga falevae, e manatu o se faʻataʻitaʻiga lelei, ae a manaʻo e maua a latou galuega faʻapitoa. Aʻoaʻo ia lava faigofie - o loʻo i ai i le itu teteʻe i totonu o le pesini o le perile pito i lalo o pou. O le tele o le lelei o le plate o platets, o le mea lea e mafai ona e nofo saogalemu ai i latou ma leai se faʻafitauli i le ituaiga o le a le faʻalavelaveina oe. O le fata e aoga ma i le mea na tupu e ala i le faʻatamala oe ua paʻu i totonu o se faleuila, fai mai, O le telefoni e le o mauaina.

Peitai, e i ai avanoa i lenei tulaga lelei, ma e iai vailaau.

  • I totonu o Tipi fale teu meaʻai, ipu faleaiga a le Iona, enceical vai.
  • E masani lava ona manaʻomia le faʻaaogaina o le pulumu, talu ai e faigofie ma toʻuniina vave le fata.
  • Vai e tumau i luga o le fata i luga o le taimi e tau atu ai le foliga mai o le le faatuai.
  • Mai le pesini o le faleuila ia te oe o le a masani ona i ai i le tulaga taua o mea taua o le mamafa o oloa taua.

Faleuila ma se fata i totonu o le ipu

Faleuila ma se fata i totonu o le ipu

Splash ma system "antenisk"

O faleuila ma le fata na faaaoga e tufatufa atu i soo se mea. Peitaʻi, i sau nei aso gaosi fale gaosi oloa maua ai isi ituaiga sili talafeagai, faʻataʻitaʻiga, o se tagata faʻatau fale. Nai lo le masani o fata i nei totini e i ai le faʻaituau, ma e mafai ona o i le pito i tua o le puipui ma mai ai. Lenei faaniga ma sefe le tagata nofo mai se spray mai le faleuila. O sea solomuli e le o le mea e le ofi ma le le lelei pagged ma e le manaʻomia le faʻaaogaina o le taʻavale, talu ai o le otaota e toetoe lava a le afaina e puipui o lenei oloa.

Mataupu i luga o le autu: Plasterton decoration: aoga aoga

Ae o le tele o taimi o tagata gaosi oloa i le aso e fiafia ai i lalo o le faleuila ma le fiafia. E pei ona faʻamasinoina i le igoa, i foliga e tutusa ai ma se manatuaga, e faigofie ona latou ono mafai ona maua uma le otaota o le ola ma le manaʻomia e le mafai ona tupu. O nei faletaele e eseese foi ma se tamaʻi taumafaina o le vai, e te le o lagonaina mai ia latou ma le le fiafia ma foliga tutusa o le mea sili ma le le fiafia e mafai ona faʻamalosia ai tagata. E le gata i lea, o fetu manogi e foliga mai e le gata i le faʻaleagaina o manaʻoga masani, ae na o le taimi foʻi o le otaota.

Faleuila ma se fata i totonu o le ipu

Faleuila ma se fata i totonu o le ipu

Tagata gaosi taumafai malosi e tau ai i lenei tulaga ma luga atu o le foliga o le ipu, lea e mafai ona puipuia se tagata mai le speshes, faataʻitaʻi. Faʻataʻitaʻiga, faiga "O le Stenn Spex" Lea le tele o le vai i le pito i lalo o le pesini. Peitai, o nei filifiliga e le o fesoasoani i taimi uma, ma o le fale sulufaʻiga ma le fata i aso nei e alu i le olaga lona lua.

Faleuila ma se fata i totonu o le ipu

Faamalogia ma puʻupuʻu

Tootoo uma ma se fata ma e aunoa ma le iloa i le va o le ituaiga o faapipiiina:

  • Fafo
  • Taofia
  • Monoblock

O faleuila i fafo - classic ituaiga. E tele taimi e mafai ai ona maua i potu malolo o onapo nei. O foliga iloga o le faleuila e maualalo le tau ma le faigofie pe a faʻapipiʻi. Ina ia faʻapipiʻiina nei faleuila, leai ni masini e manaʻomia, ia o le a manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a e filifilia se faʻamaʻi.

Afai o loʻo e popole e uiga i le saogalemu o le fola pe e te filifili e faʻamuamua lau fale ma se fola mafanafana, ona e tatau lava ona gauai atu i le faʻamalologa faʻataʻitaʻiga. I se faʻaopopoga, o faʻataʻitaʻiga faapena o le a mafai ai ona e faʻaogaina le tele o avanoa i luga o le fola i lou potu malolo. O loʻo faʻapipiʻi i le puipui ma le fesoasoani a se faʻavaʻa vaega, ma o le taʻavale o le tane e tuu i totonu o se nicosterboard i le puipui. O ia faʻataʻitaʻiga na faia i totonu o le potu o le lagona o le faʻamalamalamaina, fugalaʻau, ma o lea, pe a e alofia tele - O se filifiliga sili lea mo oe.

Mataupu i luga o le autu: tamaiti rocking moega faia-i ai-oe lava i le fale

O faleuila i fafo o loʻo i ai foi ma le puʻupuʻu tane po o le tane o le faleuila e mafai ona nana i le puipui. Ae afai o loʻo i ai sau potu malolo ma le tele o itu, e le mafai ona faʻatagaina oe ma mauaina se monoblock ma se ata moni o le a teuteuina le potu e le tasi foliga.

Faleuila ma se fata i totonu o le ipu

Faleuila ma se fata i totonu o le ipu

Faleuila ma se fata i totonu o le ipu

Tagata gaosi

O toleita ma se fata e mafai ona maua i totonu o le fanua o le aiga ma fafo. Tele taimi, latou te faʻasalalauina e kamupani anisi. O faʻataʻitaʻiga lelei e mafai ona faʻatau mai i le Czech, Suetena, faʻapea foi ma Bulgarian Walks Bows. Taunuuga tau faalagolago i le tele o mea. Ae o le mea e sili ona taua o le mea lea na faia ai le faleuila ma le "faalauiloa" o le ituaiga.

Siamani faleuila mai Gerebit, Villeroy & Boch o se mea mautinoa maualuga oloa. O tagata gaosi i Italia jacazzi, Cataraso, Herma e mafai ona filifilia le le masani ai valivaliina o faleuila ma fomu. Finnish ID e maua ai le le masani ai-tulaga faʻataʻitaʻiga laina ma le lima lima, tua. I totonu o le poleese ma Saina tele-maualuga-lelei popitiin oloa i se tau tau gafatia. Ukuraina, Rusia ma Kasiasias Sales e maua ai ni nofoaga taugofie, ma le gafatia faleuila faleuila, masani mai i vaega faaulufale mai.

O faleuila o nei tagata gaosi oloa e mafai ona faia i se lautele ituaiga o mea: Steel, lafo iron, uaea, mai le palasitika poo le chramic. Faia fautuaina tagata poto faapitoa, e faaali ai lo latou mafaufau i le mulimuli. O nei totini o le a tautua mo se taimi umi, e aunoa ma mafuaʻaga faʻasea i la latou galuega. I totonu oi latou, o loʻo iai le faʻatusa mai le atuatu ma popakin e iloga. O Fasia o le faaupuga o le tupe tele o popcelin, ae faʻapea foi o le tulaga lelei o ia lava, ma le faʻaeteete, ma tausi mo i latou e manaʻomia faʻaeteete. Peitaʻi o le polesin e iloga e le manaia foliga, o loʻo latou faia le fesoʻotaʻiga o le castuc e tatau ona e faʻaaogaina i le mama, malosi, latou te tumau umi mo le lelei.

E pei ona e vaʻai, tausi le faleuila ma le fata e leʻo se galuega faigata. Ioe, o nisi taimi e faia ai sili atu taumafaiga ma e masani ona faʻaaoga le maoaʻe, ae o le leai o ni alofiga e le mafai ona aoga.

Tusi i luga o le autu: vali mo pepa puipui o le pepa puipui: o le a le vali, e mafai ona vali i luga o le suauu vali, lanu

Faleuila ma se fata i totonu o le ipu

Faleuila ma se fata i totonu o le ipu

Faleuila ma se fata i totonu o le ipu

Faitau atili