Potumoe mamanu i le vintage style: uiga

Anonim

O le sintsage style i totonu e le fiu ai i lona tulaga. O meafale ma ni teuteuga o vaitau eseese i potu o gata ai po o aiga i aso nei e sili atu le lauiloa nai lo meafale na fou. E ui i lea, i le sitaisaga o mea eseese, e mafai e faʻatasia ai le naʻo le pau o le meafale tuai i ona tausaga, ae ia faʻalelei, matua leaga foi. E aoga le matauina o tagata mamanuina e le fautuaina le faʻatinoina o potu uma o le fale i luga o loʻo taʻua i luga. O le sili ona talafeagai filifiliga o le vintage style potu.

Potumoe mamanu i le vintage style: uiga

E maua mai e le sindge style le paʻepaʻe poʻo le pastel. Tali le mataua i le lanu lanu.

Vintage potumoe mamanu: uiga uiga

O lenei uiga na maua ai lona foliga i totonu o mea i totonu ma i lavalava ma mea faigaluega. O aso nei ua faʻaleaga lea tulaga faʻaleaganuʻu e mulimuli ai i le alualu i le vaʻa, o le ona o mea tuai. I le taimi lava e tasi, e tatau ona faʻailoa le maʻi e le gata i le mea moni o soʻo se mea na tele tausaga pe o loʻo i ai mai le fatafata o le tinamatua o tinamatua. I le tele o ituaiga mea, o le 'ai o le lelei o le maualuga uiga e tatau ona sailia, lea e le o le malosi umi. O le mea lea, o le mamanu o le potu moe i sea sitaili e le tatau ona mumuina i mea tuai. O le totonu e tatau ona vaʻavaʻai i le taimi lava e tasi ma muamua, pei o fou fou poʻo leo o le faʻaalu o jazz, o le a le mafai ona sau i fafo.

Potumoe mamanu i le vintage style: uiga

O le sintiage style e tutusa tele o teuteuga laiti: faʻasolosolo, solosolo, paʻu ma faʻatusa, faʻapea foi ma ata i le faʻavaʻa.

O le ata faʻatusa o le sintsage style o loʻo i totonu o le potu e tasi e te mafaia, faʻaaogaina mea leaga, faʻafesoʻotaʻi ni vaitau sili ona lelei. I le taimi lava e tasi, o loʻo matauina ai lona uluaʻi mea, mea mo totonu i totonu o le taʻaloga e tatau ona faʻaalia ai le masani masani o lo latou taimi ma o loʻo fesoʻotaʻi ma mea o loʻo tupu i ai ma le faʻalenatura o gata gafa ma mea. Ina ia mafai ona faʻaaogaina le potu moe, e manaʻomia le tatau ona amanaia le uiga o loʻo i ai nei o lenei tulaga o mea faigaluega.

  1. E le mafai e le sito ona aveʻesea le faʻaaogaina o le le talafeagai o fola. E talafeagai ni togavao faalenatura i totonu o le sami i le sami po o le parqut. O le filifiliga lelei, tusa lava pe o le foloa laupapa e le ofi. O le mea lea, o le laʻau faʻaonapo nei, e tele ituaiga o kapeta poʻo se linoum e le talafeagai.
  2. O le taualuga i le mamanu o se sintsage style potu e le tatau ona faʻapipiʻiina ma puipui puipui pe faʻapipiʻi pine o le pa. O le sili ona malamalama i le Vintage Repro o le Whiff na lauiloa i tagata uma. Ma ia sinasina poʻo se kulimi mafanafana, penina, lanumoana malulu ma e oʻo foʻi i elemene o le pito i luga stucco.
  3. I le faʻatulagaina o le potumoe, ia mautinoa o le faʻaaogaina o meafale mai mea faʻalenatura: fafie, cattan, bamboo, etc.sbis faʻapitoa o le a foaʻi ai mea taua.
  4. O le sitone sitaili e faʻatagaina e faʻafefiloi ai le tele o faʻafitauli. O se tuufaatasiga o uʻamea, fafie, tioata, tinoipai, e eseese ituaiga o ie i meaafale ma faatulagaga o le ata tifaga ua talia.
  5. Le i ai i totonu o totonu o le tele o mea laiti o le ewors: mai le vasa i le solosolo, mai le moega uila ma ie aluga i ie o le silik, mai le stitchings i le siliki.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea o loʻo avea ai le paina i le faleuila

Potumoe mamanu i le lanu lanu

Teuteuga le potumoe i le sittige style faatagaina i ona lanu e matua mafanafana lava le mafanafana, susulu ma pastel.

Potumoe mamanu i le vintage style: uiga

O le fola i totonu o se potumoe e mafai ona avea ma povi po o laupapa. O le iai o fala e tatau.

Leai se toa ma le afi mumu fugalaʻau, faʻanoanoa lanumoana ma psychogically utaina lanu viole. O se tuusaunoaga e mafai ona faia se enaena pe uliuli paolo o meafale po o faitotoa. O le potumoe mamanu e ala i le lanu e tatau ona suā ai le siosiomaga ma le fiafia ma le faigofie o le auai i totonu o le potu.

O le filifiliga e tatau ona pa'ū i luga o ni tasi lanu lanu monopolifist i le mamanu o le potumoe, faataamilo i le vaega atoa o le vaega o le a fausia. I le avea ai o se faavae, e tatau ona iai le filifilia o paʻepaʻe, aua o isi lava lanu e lelei i le ala ole ia atoatoa.

I le sitaisaga o le lanu paʻepaʻe, fola, fola, faitotoʻa, faʻalo, faʻamalama ma faʻamalama faamalama. Ma o le ituaiga puipui o loʻo lolofi mai i le tele o piniki-pigese, o fugalaʻau, fugalaʻau pe faʻapipiʻi. I le ala, o nei mamanu e pule tele i sitaili.

E mautinoa lava, o le pepa puipui ma soʻo se fatuga ma le faʻamau i le baroque stylist e talafeagai mo le sintry style i le potu malolo, ma le pupula o le tino. Pe e mafai ona e faia le faʻaaloalo o le faʻailoga i luga o puipui. Pau lava le mea, o le ata o pa uma o le potu e sili atu le maua atoa i le tasi lanu. O lea, o le tusi o loʻo taofia e retro mo le mamanu o le potumoe faʻataʻitaʻi.

Aua neʻi galo e teuteu faʻamalama. Lelei pe a fai e tele i totonu o le potumoe. O se toʻatele o ao o le a aumaia nisi mea faʻaosoosoina o mea na osooso ia i latou ma mataʻupu i totonu o le potumoe.

Potumoe mamanu i le vintage style: uiga

Lumeinarue ma moli i le potumoe o sintsage style e masani ona teuteuina i le ituaiga o moli.

O pupuni i luga o pupuni e mafai ona maua mai i mea tau le ea poʻo le aff mamanu, sofu i luga o le upega tafailagi e tasi pe paʻu lua pupuni.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: Pule Tau Fatuga Korady Barrodinger School: Dree Portal, Download Seti, 2 Galuega o lapoʻa lapoʻa, lauiloa

I le auala, e uiga i pupuni. I le potu malolo o le potu i le sitaili o se uiga taliaina, o le fasi o le faamalama o le ie pupuni o ie pupuni poʻo pupuni, e aunoa ma le faʻaaogaina o faʻatusa o pou. O le tuusaunoaga e mafai ona faia e le ie puipui na faʻataʻitaʻiina e le toe faʻaleleia ma gaosia, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le natura Wicwer tapoleni pe flax.

Ie pupuni o latou lava filifili le pupula o ata, ma mamanu poʻo fugalaʻau, ma le faʻamatalaina o le vai. Ia faalumaina ia latou i luga o le fola.

I luga o le Windows, Intermtote Water Potu fugalaʻau: Violet, Hydraya, Genaum, o ai e fiafia iai. E ui lava e mafai ona e tuʻuina atu le manaʻomia ma laufanua laufanua, ma roses.

Potumoe mamanu e ala i meafale tao ma mea tuai

O le le mautonu le mapu o le toe faia o le potu i le potumoe na faia e le moega. O lenei fasi meafale e mafai ona sasaina i soo se retro style. Fiafia le tele o moega ma lautele, ma le fofo, ua ou toe foi ma curls. O le malamalama eroticism o se potumoe o se potu moe - e mafai ona e faia se tagata asiasi. Faʻamama le moega ma se moega ma se atigi pusa poʻo ni atigifika poʻo ni mea pulupulu, ie palanikeke, tini moli.

Potumoe mamanu i le vintage style: uiga

A maeʻa le moega, o se nofoaga taua i le taʻaloga taʻaloga vaʻalele o loʻo nofoia ai le fatafata o papala, lea e tatau ona matagofie le teuteuina ma le tele o fata.

O le Master Master potumoe i le ata vingege o le a avea ma fatafata. O lenei o le tagata o le tagata o le tagata e le mafai ona iai tuaoi. Filifili le fatafata e mafai ona faʻavae i luga o lona tele, tulaga o le ponaā, lanu.

Soʻo se fesoʻotaʻiga o le a faʻamaoni i lenei itu. O le dresser lava ia atonu e le o tuʻu atoa i le moega tutusa poʻo isi i totonu o totonu o mea i totonu, o le mea autu o loʻo i ai i le sifi o loʻo i ai i le sifi o loʻo i ai i le sifi i totonu ma le fatafata. O tuaoi o le vaega o lo o galulue mo se fatafata, o se faʻata ma le faʻataina i totonu o se pulu pauna, o se tamai faleuila, o se nofoa ma vae ma le mimilo vae.

Retroysinese o le a aumaia kapeti poʻo le moega i autafa o le lima lima i totonu o le potumoe i le sitaili o le sintsage. O le a latou faʻaopopoina le fiafiaʻaga ma le mafanafana potu ma latou masani mamanu ma tau malulu ma furringe.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le ie pupuni i faiga masani i le 2019: Tulaga Nei

O se ata lelei o le vintage ma o le tupe siliva o le potumoe mamanu o le a faʻaopopo ai mea laiti laiti. Lace Napkins o le a teuteuina le tamai fale i luga o puipui ma luga o le fatafata.

Aua neʻi galo le faʻatonuga muamua o le puipui - uliuli ma paʻepaʻe ata i le faʻavaʻa o le toe faʻaleleia o ata o tusiata-faʻalogo ma laufanua. O le galuega o le matai o ia ituaiga o loʻo sili ona faʻasaʻoina ai le potumoe i le tele o le sifi.

O tusi mai fafo, moligaʻo, popcemin faʻatusatusaga, Pendulum uati po o le Cuckum, tusi ma, o lamepa ma faʻamalosi i le tino o Fatbrostiture i le tino o le frint o le viofa o le aniva o lamepa. E oʻo foʻi i pepe mea faigaluega, e fesoʻotaʻi ma meataalo, mafai ona tuʻuina atu i le itu manaʻomia. I le faʻaopopoina o latou, e mafai ona e lafoina ni meataʻalo faʻaopoopo i luga o meaafale o luga.

I le ata o le sitaili o le sitaili, e taua le le mulimuli i le museum ina ia aua neʻi e soona fai i auiliiliga. A leai, o le potumoe o le a tutusa ma le fale tuai. Ia avea o ia ma mea e fiafia i ai e tausia tausaga mafanafana ma ua avea ma se lagona tutusa ma manaia tele o taimi. Tuu i ai latou te uia faʻapitoa le faʻamanatu o le aoga i tagata e ona. A maeʻa, manatua faʻamanatu i le talitonuga.

Faitau atili