Dizajn spavaće sobe u berba stilu: karakteristike

Anonim

Vintage stil u unutrašnjosti i dalje ne odustaje od svog položaja. Namještaj i dekor različitih razdoblja u modernim apartmanima i kućama danas su popularniji nego kada je ovaj namještaj bio nov. Ipak, u stilu berbe vješto, moguće je kombinirati ne samo stari namještaj u svojoj dobi, već i stilizirati, umjetno u dobi. Važno je napomenuti da dizajneri ne preporučuju izvršavanje svih soba kuće u gore navedenoj stilistici. Najprikladnija opcija je sintage stil spavaća soba.

Dizajn spavaće sobe u berba stilu: karakteristike

Vintage stil pruža bijele ili pastelne nijanse. Odgovorite na oštre kapi u shemu boja.

Dizajn berbe spavaće sobe: karakteristične značajke

Ovaj trend pronašao je izraz u unutrašnjosti i odjeći i pribor. Danas je uobičajeno slijediti vintage, biti vlasnik starih stvari. U isto vrijeme, berba bi trebala biti izražena ne samo u činjenici da je bilo mnogo godina ili je minirano iz stare bake prsa. U vintage stilu, isključivost visoke kvalitete treba pratiti, preko koje nije moćno vrijeme. Stoga, dizajn spavaće sobe u takvom stilu ne smije biti osvijetljen starim stvarima. Unutrašnjost bi trebala izgledati u isto vrijeme plemenito i izvorno, kao svježe retro ili zvukove montiranog jazza, koji nikada neće izaći iz mode.

Dizajn spavaće sobe u berba stilu: karakteristike

Vintage stil je inherentni vintage manje dekoracije: suveniri, salvete, vaze i figurice, kao i fotografije u okviru.

Značajka dizajna vintage stila je u tome što u istoj sobi možete, koristeći stare stvari, povezati nekoliko stilskih erasa. U isto vrijeme, promatrajući svoju originalnost, stvari za interijer u vintage stilu moraju izraziti modni trend svog vremena i uskladiti s modernim ukrasom. Kako bi se opremila berba spavaća soba, potrebno je uzeti u obzir sljedeće značajke karakteristične za ovaj smjer dizajnera:

  1. Vintage stil eliminira korištenje nezaboravnih podnih materijala. To je prikladno prirodno drvo u militantnom katu ili parketu. Dobra mogućnost, čak i ako su podne ploče su neosjetljive. Stoga, moderni laminat, razne vrste tepiha ili linoleuma nisu prikladni.
  2. Strop u dizajnu berbe stila spavaće sobe ne treba zalijepiti s pozadinom ili instalirati stropove. Najintencijalnija verzija vintage retro je živopisna svima. I neka bude bijele ili nježne kremne nijanse, biser, nebeski plava i čak s elementima gornjeg štukature.
  3. U rasporedu spavaće sobe, svakako koristite namještaj od prirodnih materijala: drvo, ratan, bambus itd. Posebni šik će dati hrast namještaj.
  4. Vintage stilu je dopušteno miješati različite teksture. Kombinacija metala, drva, stakla, porculana, raznih vrsta tkanina u namještaju i uređenje dizajna spavaće sobe je dobrodošla.
  5. Prisutnost u unutrašnjosti raznih malih predmeta Dekora: od Vaza do salveta, od noćenja i ukrasnih jastuka do zavjesa i zavjesa, od čipke do svile, od slika do statuete.

Članak o toj temi: Koji su vodovodni valjci u zahodu

Dizajn spavaće sobe u boji teksture

Uređenje spavaće sobe u vintage stilu omogućuje u svojim bojama isključivo tople, svijetle i pastelne nijanse.

Dizajn spavaće sobe u berba stilu: karakteristike

Pod u takvoj spavaćoj sobi može biti parket ili drveni. Prisutnost tepiha mora.

Bez herojskog i plamena crveni cvjetovi, žalost plava i psihološki napunjena ljubičasta. Iznimka može napraviti smeđe ili crnu nijansu namještaja ili vrata. Spavaća soba dizajn kroz boju treba potopiti atmosferu s romantikom i lakoćom prisutnosti u sobi.

Izbor bi trebao pasti na neki monopolist u boji u dizajnu spavaće sobe, oko kojeg će biti izgrađen cijeli preostali sastav dodatnih, kombiniranih u bojama u bojama. Kao osnova, vrijedi odabrati bijelu, jer su ikakve druge boje idealne za to kako ne na njega su savršeni.

U stilu berbe bijele boje, podova, vrata, stropova, prozora i prozora. Tada je u kontrastnoj pozadini preplavljen raznim ružičastim bež nijansama, uzorkom, cvijećem ili prugastom. Usput, ovi uzorci su dominantni starinski stil.

Definitivno, pozadina s bilo kojim nježnim uzorkom ili ukrasom u baroknom stilistu prikladan je za berba stilu u dizajnu spavaće sobe, s pozlaćenim prskanjem. Ili možete stvoriti imitaciju podizanja na zidovima. Jedina stvar, dizajn svih zidova sobe je bolje proizvesti potpuno u jednoj boji. Dakle, bilješka je očuvana retro za dizajn vintage spavaće sobe.

Ne zaboravite ukrasiti prozore. Izvrsno ako postoji nekoliko u spavaćoj sobi. Veliki broj dnevnog svjetla donijet će dodatni romantizam na stvari osvijetljene za njih i subjekte u spavaćoj sobi.

Dizajn spavaće sobe u berba stilu: karakteristike

Svjetiljke i svjetiljke u spavaćoj sobi berbe najčešće su uređene u obliku svjetiljki.

Zavjese na zavjesama mogu biti iz zraka ili s čipkama, glatko spuštaju jednu mrežu ili ispuštaju dvostruke zavjese.

Članak na temu: Sheme križanja autorskih prava: besplatni portal, preuzimanje set, 2 djela velikih veličina, popularan

Usput, o zavjesama. U dizajnerskoj spavaćoj sobi u stilu berbe prihvatljive opcije, uokvirivanje prozora je zavjese ili zavjese, bez uporabe modernih vrsta sjenila. Iznimka može biti zavjese uloga stilizirana retrojektivnim i proizvedenim, na primjer, od prirodnog pletenog platna ili lan.

Sam zavjese biraju svijetle cvjetne nijanse, s uzorcima ili cvijećem, s apstraktnim akvarelom. Neka budu duga, pokrivaju se pod.

Na prozorskoj dasci mogu smjestiti cvijeće uživo: Ljubičice, Hyrangea, Geranium, koji se to sviđa. Iako možete dati prednost i polje boje, i ruže.

Dizajn spavaće sobe kroz berba namještaj i antikni objekte

Nepokolebljivi sjaj prisluškivanja u spavaćoj sobi stvara se krevetom. Ovaj komad namještaja može se pretući u bilo kojem retro stilu. Više volite veliki i široki krevet, s madracem, izazivao se s kovrčem. Svjetlo erotizam je i dalje spavaća soba - možete dati inspectivible nadstrešnica. Ukrasite krevet s prekrivalom s vezom ili s rufflima, prošivenim pokrivačima, jastucima za otvaranje.

Dizajn spavaće sobe u berba stilu: karakteristike

Nakon kreveta, važno mjesto u berba stilu spavaće sobe zauzima komoda, koje bi trebale biti lijepo uređene i imaju mnogo polica.

Idealna glavna spavaća soba u berba stilu bit će prsa. Ovdje vlasnici fantazije možda nemaju granice. Odaberite prsa može se temeljiti na njegovoj veličini, razini antike, boja.

Bilo koji manevar će biti vjeran u tom smjeru. Sama komoda ne smije se u potpunosti u potpunosti kombinirati s istim krevetom ili s drugim unutarnjim interijerom, glavna stvar je da je stil berbe prisutan u svakom shuflok i ručka prsnog koša. Susjedi domovine poslužit će za kovanu prsa, golubova ili ogledalo u glomaznom okviru, malom uredu, stolici s upletenim nogama.

Retrostininski će u spavaćoj sobi donijeti tepihe ili krevet tepiha u spavaćoj sobi u stilu berbe. Oni će dodati romantiku i udobnost sa svojim zamršenim uzorcima i frosti i resa.

Članak o toj temi: Koje zavjese u modi 2019. godine: Trenutni trendovi

Idealistička slika berbe i završne obrade dizajna spavaće sobe dodat će manje stavke unutarnjih poslova. Čipke ubrusi će ukrasiti male police na zidovima i površini prsa.

Ne zaboravite na primarnu dekoraciju zidova - crno-bijele fotografije u okviru slikovitih reprodukcija umjetnika-impresionista i pejzažnih igrača. Rad majstora takvih žanrova najtočnije ukrašavanje spavaće sobe u vintage stilu.

Vintage chaskets, svijeće, porculanske figurice, klatni sat ili kukavica, knjige i, naravno, svjetiljke i sconces u tkanine vektora i kompetentno stvaraju atmosferu plemenitog starog antičkog i naglašavaju dizajn spavaće sobe u stilu berbe. Čak i lutke, i dekorativna i igračka, mogu dati potreban smjer. Osim njih, možete poslati plišane igračke na tapecirani namještaj.

U dizajnu stila berbe, važno je ne slijediti muzej kako ne bi to detaljno pretjerivao. U suprotnom, spavaća soba će biti slična antikvarnici. Neka bude omiljene stvari koje čuvaju tople godine i postala je tako izvorna i slatka tanka pukotina vremena. Neka nose isključivo prigodne vrijednosti vlasnicima. Uostalom, sjećanje je sačuvano u sitnicima.

Čitaj više