Vaega o le potu malolo o le potu ma le TV i luga o le puipui

Anonim

O le TV e le o se taugata, e mafai ona maua i totonu o fale mautotogi, ma o le toʻatele o latou na pei o ni nai. E masani ona e vaʻai ia te ia i le pasi, saunia i le tutusa meaʻai pe faʻaputuputuina i se mea. Ae o le tele o taimi ma le tele o le tV o le mafutaga o mea manaia i le afiafi pe a mafai ona e inu ho ti i le sofa i le potu malolo. O le mea lea, e i ai le sili ona masani tulaga o lenei masini. Lenei aso, pe a suia mea tuai ma ultra-aso nei ma foliga sili ona lelei, o le potu malolo ma se TV i luga o le puipui ua avea ma se tasi o le pa. I mea uma, o le tulaga o lou fale e tatau ona mausali, ma lau i ai, ma foliga aulelei. Ma mo lenei mea e tatau ona e tuuina atu le tele o manatu taua.

Vaega o le potu malolo o le potu ma le TV i luga o le puipui

O le TV i luga o le pa i totonu o le potu malolo e tatau ona faigofie ma saogalemu.

Pat TV: Tulaga Taugata

O le sitepu muamua o le a le filifiliga o le tele o ia mo le potu malolo. O le mea moni o le aoga o se faʻamatalaga auiliili i lenei mataupu ma fuafua mo oe muamua i le taimi tonu e te manaʻo ai e faʻapipiʻi le masini. I le taimi lava e tasi, vaʻai pe o le faʻataʻitaʻiga filifilia o le a fetaui ma faʻafefea ona tuʻufaʻatasia ma lau totonu. O le lona lua taua o le mea pe a filifilia se TV o se mamao o le mea o le ai ai i le va o le mea faigaluega ma le vaaiga nofoaga. O le a fesoasoani lea ia te oe e filifili se masini ma se pasa talafeagai. O le sili sili ona lelei o le sili atu 2 diagonals (mai lou mata i le TV mata). E faatatau i le suavai tioata ituaiga. Afai tatou te talanoa e uiga i plasma, ona manaʻomia ai lea o le 3-4 diamonosals. Mo le fuafuaina o se potu malolo lelei ma matagofie ma galue malosi ma se TV, taumafai e mulimuli i nei fautuaga faigofie:

Vaega o le potu malolo o le potu ma le TV i luga o le puipui

Laulau o le mamao o le TV mai le Viewer, fuafua i lona tele.

  1. O le potu malolo e masani ona fausia faataamilo i le TV po o lalo. Mafaufau pe o le a lou potu malolo e laititi pe lapoa. I le tulaga muamua, o lau galuega o le a faʻataʻitaʻia mea uma e tufatufa atu ai mea uma i ai, a o le lona lua, muamua o mea uma o le a manaʻomia e faia ai le le potu e fai ai le potu e mafai ai ona faia le potu e faia ai le potu e mafai ai ona ta piano ai.
  2. O le a le mea ua i totonu o le potu i totonu o le potu, o le a faʻailoa ai le nofoaga o le TV. O le mea taua - ia amanaia le faamalama e le i faʻafeagai, aua i le tulaga lea e i ai taimi uma e faʻapipiʻi pe tapuni ni ie, faʻataʻotoʻo
  3. O le maualuga lea e te tautau ai le masini i luga o le puipui e tatau foi ona faigofie ma talafeagai mo oe, ma aua le taalo i totonu o totonu, sitaili ma aafiaga. O le mea lea, o le Pulega autu o le mata o le aofia na faafeagai sao o le ogatotonu o le lau. E manaʻomia foʻi ona e amanaia meaafale tuʻuga (maualuga o nofoa, sofa, ma isi mea). E sili le mafanafana ma vaʻai i le itu faʻafeagai (peiseai pe a fai o le TV ua amata ona tautau). O le ogatotonu o loʻo faʻatulagaina teisi i lalo ifo o le tulaga i le mea na taofi ai lau vaʻai. I le tutusa auala, e mafai ona e fuafuaina le saʻo nofoaga o le TV ma luga o le Pa i le umukuka, potumoe ma isi potu.
  4. Saunia se nofoaga mo se TV ile puipui. Nichh i lalo e le tatau ona latalata mai, pei ona le mafai ona faʻapipiʻi le masini i se avanoa tapunia. Afai o le a leai se leai se totogi o le ea e ala i le ventipelation pu, o le TV o le a le vave vave ona o le a i ai pea le lagolagoina. I se faʻaopopoga, plasma faʻataʻitaʻiga i le tulaga galue e sili atu le maualuga o le vevela nai lo le suavai tioata. Talauaʻiga Nicho, mafaufau o le a maua fua avanoa o le a manaʻomia ma lalo ifo, ma luga o luga, ma i itu (a le 20 cm).

Mataupu oi luga o le autu: leai ni meafale ma au lava lima: leai se manogi

E sili atu ona faitau tulaga faʻateʻia ma foliga o le faʻagaioiga o mea faigaluega filifilia ina ia saʻo ona sauni le nofoaga mo ia.

Faʻafefea ona tautau se TV i luga o le puipui

Vaega o le potu malolo o le potu ma le TV i luga o le puipui

O le maualuga atoatoa o le taimi o le ogatotonu o le TV ua i le tulaga o le mata - 1-1.2 m.

Saʻo ma saʻo le fuafuaina o le avanoa o lau puipui pe a faʻapipiʻi le mea faigaluega. Afai e le masani le puipui o le potu malolo (mai Mrwall), o le mamafa o le tele o le televise o le a le tu ai. Le mamafa faatagaina mo le 30-35 kg, leai se isi. Ia mautinoa e leai se mea o le a lisi atu, e sili atu le fausia o le pa i luga o le TV o le a tautau ai le TV. Ia faia lenei mea, e manaʻomia ona faʻaaogaina ma le mafiafia o Plywood. E i ai le isi filifiliga. E mafai ona e faia se mea laititi i le ituaiga o se miswall striptroll ma se puipui faamalosia.

Faʻaogaina le TV o le TV faʻapipiʻi

Afai o le puipui o loʻo faia i poloka poʻo piliki, e mafai ona e tautau se televi ma fusi puipui. E mafai ona e faʻatau i latou ma le TV. Fai atu ia te oe e fesoasoani e filifili le ata talafeagai o puipui. E iloga ona latou iloga i le a le ituaiga masini e te faʻapipiʻiina (suavai tioata poʻo le plasma), ma le tele o mamafa. Uma manaʻoga ma faʻatinoga o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusi lesona. Ia mautinoa ia ou gauai atu i ai.

E ala i le tikeri o le feʻaveaʻi, o loʻo faʻavasegaina le puipui i luga o:

Vaega o le potu malolo o le potu ma le TV i luga o le puipui

Feololo afifi afi ata.

  1. Pea - puipui i le malosi o le malosi. Latou te faʻatagaina le fetuunaiga o le faʻaliliuga poʻo se tulaga faʻaofuina poʻo le tulaga (liliu. Tele talafeagai mo le mamafa mamafa ma televise televise, a o latou tuuina atu le televave malamalama.
  2. Fetuunai - filifiliga lelei pe a manaʻomia le masini. Latou te faʻatagaina oe e suia tulimanu o le faʻanaunauga, toe faʻataʻamilo le mata i se isi itu. Moni, talafeagai mo moli atili.

Ia mautinoa e faʻaaoga le masini eletise e leʻi amataina ona amata faʻapipiʻi. Afai e fuafua le tulaga o le faletalimalo, leai se mataupu e tatau ona i ai pelu.

Mataupu oi luga o le autu: fufulu masini ma vai vai

Uaea ma uaea i luga o le puipui

Vaega o le potu malolo o le potu ma le TV i luga o le puipui

O le itu o le le-mafaufau.

Ae le i faʻapipiʻiina, e aoga foi le vaʻai i le tele o mea faigaluega o le a iai i lou potu malolo ma o le a le fesoʻotaʻiga i le TV. E mafai ona faʻauluina TV, Tuner, Taʻalo Taʻaalo Alsole, DVD Player, Adapter, Tomai Masini e le mafai ona taugofie, pei o ia foi o loʻo i ai e le saogalemu.

E sili le tausia o le auai o le tuʻufaʻatasia o ni paketi i luga o le 4-5 Comparts. E faigofie ona latou nana i tua o le mataituina o ia pe i tua atu o se laulau i lalo o le TV. Ioe, afai e te le fuafuaina e toe fai le toe fai i le potu malolo, ona o le ulufafo o le fausiaina o se pusa faapitoa i luga o le puipui. E taʻua o le alavai uaea. E mafai ona ala ane, lautele, e ono mulimuli ane valivali i le lanu o le puipui mo le fesuisuiai. E ui lava e toʻatele na faʻataʻitaʻi le isi filifiliga o lona faʻatasiga. Ona vali lea o le atigipusa ma pa, maopoopo solo faʻatonutonu, teuteuina i ata vali poʻo se ata faʻataʻitaʻi. E faʻalagolago uma lava i lou mafaufau loloto ma fatu fatuga.

I totonu o le Dingwall Patwall, o le apu apalii e mafai ona tipiina i totonu, ona ave lea ona ave uma lea o ē uaea uma.

Pe, e pei ona taua, e i ai se filifiliga e ave se isi ata, e ono i foliga o se faʻapapuavale, ma foliga o le nikori. Ia faʻaeteete ma le nichh, aua neʻi galo e uiga i le atoaga-sola-o loʻo 'alo ese le ventipelation mo le masini. O le le mautonu i lenei tulaga e sili atu le faʻatuatuaina ma le saogalemu, e mafai foi ona e faia ni fata faʻapitoa poʻo fata i luga o itu.

TV i luga o le puipui i le mamanuina faigata o le potu malolo

Vaega o le potu malolo o le potu ma le TV i luga o le puipui

Faapipii puipui i le puipui.

Mo tagata teuteu ma totonu o tagata teuteu, e fesoʻotaʻi ma le foliga mai o le masani o le taofiga o le TV, o le fou fanua o gaioiga ua tatalaina. O lea la ua i ai se manatu fou, lea e taua o le mamanu o le TV pa, po o le mamanu o le TV sone. I le faamuamua o loʻo i ai le fesili o le faʻapitoa filifiliga o le pa, e le o le i fafo atu o le aotelega o le potu malolo:

  1. I luga o le puipui ma se TV, e mafai ona ou faia se faʻauma poʻo ni mea uma eseʻese, poʻo le tutusa e pei o le potu atoa, ae faʻaaoga le eseʻesega lanu (pogisa).
  2. Faatasi ai ma le fesoasoani mo lelei filifiliga filifilia mo le TV, na fausia mai i se ituaiga o le faʻavaʻa.
  3. O le masini e lafi i le niko, ma le mea, i le taimi lena, e aofia ai foi. E mafai ona fai lea i le fesoasoani mo le faʻaaogaina o pupuni teuteu, ata vali pe naʻo faitotoʻa faitotoʻa.
  4. E tele filifiliga fiafia e ofoina atu e teuteu ai le TV ma valiina i totonu, poo fea ma e fetaui lelei ma le masini.
  5. Tuufaatasiga ma le magalafu, ua faoa faamalosi le malu ma isi filifiliga.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona kelu le faʻauiga o le ogatotonu ma le palasitika tulimanu i le pepa puipui

Afai e te faʻaali lou matata ma le poto masani, o le a mautinoa e te maua le saʻo le fofo mo le potu malolo. Ma o le tele lena o loʻo i ai, e le gata i le faʻavae o le totonu, ae fai foʻi se nofoaga lelei ma le mafanafana mo faʻafiafiaga, fesoʻotaʻi ma le tele o taimi o lou olaga.

Faitau atili