Wallpaper mint i totonu

Anonim

O le faifai pea o le olaga i le olaga e le pasi e aunoa ma se trace, ma e le o se mea e sili atu le malosi o le olaga, e amata ona taumafai se tagata equiltibrium. Tele tagata mamanu fautuaina avanoa i le Mint lanu. Talu ai o lenei pend o le malolo. E le gata i lea, e talafeagai, muamua, taʻitoʻatasi, mo tagata Ieremia.

Wallpaper mint i totonu

Pule o Gamma

Fai mai le mafaufau o mafaufauga: Afai e te manaʻomia le maua o totonu ma le malologa tino i totonu o ia nofoaga, pei o le potu o se tamaititi, o se umukuka ma le potu moli lanumeamata i la latou ata.

Wallpaper mint i totonu

O le tele o le masani o le tele o loʻo faʻateleina i totonu o totonu o le toʻafilemu o le toʻafilemu, faʻamafanafanaina o le fesoasoani lelei e toe maua lelei pe a maeʻa le malosi o le aso ma aveese le vaivai mai mata. Ma o le pepa puipui e mafai ona fesoasoani i le auala sili ona lelei iinei.

Valivali manatu

Wallpaper mint i totonu

Sili ona lelei faʻataʻitaʻiga o le faʻaogaina o le manaia lanu tuʻufaʻatasiga o le mamanu

O lenei leo e nofoia ai le averesi tulaga i le va o Salatov ma le lanumoana. I nisi tulaga, o tagata e molia e faʻapea o se moli lanumeamata lanumeamata, lea e faʻaleagaina i le lanumoana lanumeamata. O le malosi e faʻamoemoeina i le tulaga o le saturation o lanumoana vali.

Wallpaper mint i totonu

Afai e laʻititi le lanumoana i totonu, o le taimi lea na maua ai le tonea ma faigofie. Ia, afai e te faʻaopopoina se tele o le lanumoana, ona faʻailoa mai lea e le mint se sili sili atu le lelei, ma o le a sili atu ona leaga. E faʻaaogaina ai ni lanu eseese i le taimi e tasi: Pang, lenqumarine, ma isi.

Wallpaper mint i totonu

Manuia tuʻufaʻatasiga o puipui ma ma meaafale tuʻufua

O le mint o se tasi o laufanua o le lanumeamata, ma le lanu moana lanumoana e matua faʻamagaloina. O le tikeri o le saturation o lenei leo faalagolago i le mafaufau loloto i ai o le lanumoana leo. I se tulaga sili atu, o le pastel cenne ma se toe faʻafouina aafiaga.

Wallpaper mint i totonu

I se taimi e le gata i lea, o lenei paolo e taua i le aafiaga o le faaee atu, talu mai se tagata e lagona le saogalemu i le potu i puipui o le leo. Ma o le mea lea, o le ava o le milin e mafai ona vaʻaia soo i totonu o nofoaga e mafua mai i le faʻateleina o gaioiga, o nisi popole (ofisa, falemaʻi, ma isi. O ia puipui, mai i tulaga faʻapitoa i le faʻaaogaina ma le tulaga lelei mo le iloa o le mata o le tagata, ma o lea e ono mafai ai i luga o soʻo se eria.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vaʻai i le fola e aveese le fatufatu o le laupapa laupapa i le fale mautotogi

Faʻaoga o le Mint lanu i puipui ma totonu

Wallpaper mint i totonu

Ata: Fale moe e malu ai

Oe mafai faʻaaogaina se limera i le tele o potu, ma mafai ai ona avea ma se gaioiga maualuga ma faʻaalia ia lava i isi eseʻese faʻauigaina ma faʻaupuga, ma atonu foʻi le autu. I lea tulaga, e faatinoina i totonu o nofoaga o nofoaga. Tusa lava poʻo le a le maualuga o lona taua, o lenei talaʻaga e aumaia ai le tautotogo lagona ma le mafanafana i totonu.

Wallpaper mint i totonu

E mafai ona e faʻaogaina ni ata tutusa pe a fatuina soʻo se sitaili. Afai e sili atu le mou atu o le mimilo ma mou atu, ona faʻamamafaina ai lea o le faʻasinomaga o soʻo se faʻailoga o soʻo se style: virtage, Shebbie chine ma numera o isi.

Wallpaper mint i totonu

I lea tulaga, o le tuaoi sili ona lelei o le a:

  • kulimi pe moli lanupani;
  • Togafitiga;
  • sucover;
  • lanumoana lanumoana.

Wallpaper mint i totonu

Sili atu nai lo se fou mit stone i le tuʻufaʻatasia ma se paʻepaʻe paʻepaʻe KLL ma o le lanu efuefu-lima filifiliga o le a faʻamamaluina lava le faʻaititia o le signist. I le taimi lava lea, o le malamalama malamalama o le a faʻalauteleina ai le avanoa ma faʻaopopo le fou ma le agamalu i totonu.

Wallpaper mint i totonu

Eseese filifiliga mo paleti

Afai o iai se manaʻo e faʻaaogaina le pepa laulau o le Mint lanu i le umukuka, o le sili ona lelei o le sili ona lelei mo latou o le a avea ma paolo o fafie. E le gata i lea, o lenei talaaga e mafai ona avea ma gtusy ma matte. E le manaʻomia le lolo atu ma le faia o se potu paie tamaiti. O se lanu talitutusa lea e mafua ai le lagona fiafia o le mata, aua le faʻatagia ona mata, e tele mea fiafia.

Wallpaper mint i totonu

Afai, faʻataʻitaʻiga, na faia le potu mo se teine, o le malamalama mama poʻo le piniki e mafai ona faʻatinoina ai se tuufaatasiga masani. Ia, mo le potu o le tama, o le tama o le tama, o le lanu lanu e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le vevesi, lanumoana poʻo le apricot pini. Ma le faʻaaogaina foi le 'ai o le fale puipui ma i totonu o le potumoe.

Wallpaper mint i totonu

Pupuni ma ie puipui e tatau ona susulu, sili atu paʻepaʻe paʻepaʻe pe pastel bynes

Lauiloa pulega

Wallpaper mint i totonu

Matou te avatua ni faʻataʻitaʻiga o tuʻufaʻatasiga o lanu eseese e mafai ona faʻaaogaina i totonu o fale mautotogi:

  • Manifinifi lelei - e mafai ona faʻaaogaina se mea faapena e aunoa ma le faʻateleina o le mafaufau. O nei mea e mafai ona naʻo le laititi, ae o le poto masani o loʻo tuu i totonu o loʻo i totonu o latou pule.
  • O le malosi o leo - e tatau ona faʻaaogaina le leo o lenei leo i totonu o le ata o le maleti, faʻatasi ai ma le maoaʻe ma pogisa. Ia, e fai ai le malamalamaaga o le le atoatoa o le le atoatoa, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma lanumoana pe lanu meamata vali.
  • Fou metallic - o se lagona mama o le Union e mafai ona mauaina i le taimi o le tuʻufaʻatasiga o le Mint ma uamea luga. E taua tele lea tulaga i le umukuka avanoa, pe a le tuʻufaʻatasiga ma le uamea o le a avea ma talafeagai.
  • O le fiafia o tuʻufaʻatasiga - faʻafefiloi le pepa puipui o le mint lanu ma se pupula, o le taumafanafana telefoni, fatuina, moni, faʻalelei. Le faigofie ae lelei le tuʻufaʻatasiga ma le 'amu. Ae, o le filifilia o se tuaoi umi, oe manaʻomia le mautinoa o e faʻatumuina le tasi i le isi, ae le tauva. Sili o mea uma i luga o le tele o avanoa i le faʻaaogaina o lanu pupula.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toe faʻaleleia le tausaga e te faia ai oe lava?

Wallpaper mint i totonu

Ata: Ulufale, o fea le talanoaga faauo

E le gata i lea, o le matagofie taunuuga e mafai ona tuʻuina atu ni tuʻufaʻatasiga o lanu lenei:

  1. Paʻepaʻe - fai le mamanu o le mama ma le manino. O le Mitter Wandpaper e mafai ona faʻaopopo i paʻepaʻe paʻepaʻe, meaafale ma pupuni. Ae tatau ona faʻatapulaʻaina le faʻaaogaina o ia tuʻufaʻatasiga o vali vali i le potumoe poʻo le faletaele;
  2. Uliuli o se sili atu le talafeagai o le faʻatulagaina o aso o loʻo avatua i le talaʻaga sili atu le malu. E mafai ona e faʻaogaina le tuʻufaʻatasiga o uliuli ma mint i totonu o le potumoe, potu malolo faʻapea foi ma le faletaele. Mo le paleni, e mafai ona e faʻaaogaina se faʻata, o se ata i se uliuli futu poʻo le sitaili uliuli puipui puipui;
  3. Samasama-enaena - moli, mafanafana vaega, o le a talafeagai lava i le masani i aso uma. E mafai ona faʻaaogaina le enaena enaena enaena mo kapeta, ie puipui, ua faʻalauteleina meaafale na fai;
  4. Lavender Tyne - na ia faʻasino foi e fai le pastel lanu ma fesoasoani i le fatuina o se manogi malu. E fautuaina le siakiina i le lanu o le lanu o le auala a le potu malolo ma umukuka ma umukuka. I ia tulaga vavalalata, mea e pupula ai ma le poto o le a le faalavelavea;
  5. O le lanu o le sami galu o le tuʻufaʻatasiga lea o le fuainumera i le redro sitaili, ma e sili le faʻatulagaina o le potu o se tamaititi, o se umukuka ma le potu 'ai. Afai o se tutusa tutusa o filifiliga eseese mo palette o loʻo faʻaaogaina i le mamanu o le potu malolo, o le a le tele o le uliuli ma mumu.

Faitau atili