Faʻapefea ona Filifili se Nofoaga Toʻatasi ma Microlfifid?

Anonim

Faʻapefea ona Filifili se Nofoaga Toʻatasi ma Microlfifid?

Soʻo se tagata faʻatau o loʻo sailia mo le atoatoa o le Plumbing filifiliga mo le latou faletaele. I le faʻaaogaina o mea faʻatau atu o mea e faʻaaoga ai i totonu o masini faʻapitoa i le i ai o tupe maua fua - faʻamaonia manaʻoga. O sea masini e mafai ona faʻailoa i le nofoa o le faleuila ma Microncoift. O le nofoa pito i luga o le nofoa pito i luga ma tuusaunoaga ma e te le tau manaʻomia e mafaufau pe ua faʻasalaina oe.

O le tumaʻoti vaitumea o aso nei e tele le filifilia o le faleuila nofoa ma isi foliga faaalia:

  • ia faamamaina,
  • vevela,
  • Microncing.

Faʻapefea ona Filifili se Nofoaga Toʻatasi ma Microlfifid?

Foliga

O le Microlvid o se suiga faaonapo nei o le faavaa mo se faleuila i lalo ifo o le alu e aveese pe siitia lemu. O lenei faʻapitoa uila na aliali mai talu ai talu ai nei, ae ua leva ona fiafia i ai le tele o manaʻoga i tagata faʻatau. O le fou e fesoasoani e taofia ai le tele o faigata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ufiufi o le tapuni e le gata faʻamatalaina se leo le lelei, ae faʻapea foi le tapuni o ia lava, ma faʻaputuga foliga i luga o le pulumu.

E masani lava, ma se ufiufi maamao, e maua e tamaiti manuʻa. O le mea lea, e sili atu ona lelei tagata e faʻatau se nofoa ma se micronift auala e faʻatagaina ai oe e sologa lelei lou tapuni i le laina muamua.

O le faʻavae o gaioiga e le ni ese mai ai i le faitotoʻa masani latalata, ma le lautele o le microdvis laiti tele. Ona o lona taunuʻuga, o le micronvidw e taʻua foi o le "lamolemole maualalo maualalo masini." O isi mea uma o loʻo iai i le taimi nei o loʻo avanoa i luga o le faʻatau atu ma le Microsteft faleuila nofoa.

Faʻapefea ona Filifili se Nofoaga Toʻatasi ma Microlfifid?

Tulaga lelei ma le le atoatoa

Lelei lauiloa i o matou taimi ua avea ma se microndift faleuila ufiufi, aua o lenei faiga e tele uiga:

  • O le Microstic Mechanism faʻatagaina oe e tuʻu i lalo o le faleuila ufiufi lelei ma sologa lelei, ina ia tumau le ofu teuteu, ma ua gau;
  • O le ola o le nofoa e mafiafia televave;
  • Microfift auala galue lemu, e matua talafeagai i le po, pe a moe uma ai tagata uma;
  • O le Microlvift System e mafai ona galue otometi: pe a e alu i totonu o le faletaele, o le faleuila e oso ai lava, tuu le potu - aveese. Ae o le tele o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o loʻo iai ma le gaosiina o le gaosi o le kamela o loʻo i ai lea o lenei vaega;
  • Faapipiiina lenei auala e faigofie ma sili atu ona faigofie.

Mataupu i luga o le autu: folasaga o le ogaumu i luga o le Logginia ma le Fanua

Faʻapefea ona Filifili se Nofoaga Toʻatasi ma Microlfifid?

Nofo ma microlfivid e iai ni mea sese:

  • O le lamolemole o le faiga puipuia le faʻavasegaina o le tapunia o le faavaa pe a tupu se mea tau faʻapitoa;
  • O lo o le faʻaaogaina o le malosi o le malosi o le tino e tapuni ai le faleuila e ufiufi ai, e ono le manuia ai le auala;
  • O le polokalama e faigata tele ona toe faʻaleleia pe toe faʻaleleia;
  • Afai o le faiga e faʻaosofia ai, ona mafai lea ona e faʻaleagaina fesoʻotaʻiga i totonu ma vaega;
  • A faʻaputuputu, e tatau ona matua suʻesuʻeina le faʻapipiʻiina.

Filifiliga, gaosi oloa ma tau

I le itu o le itulagi o mea tumaʻoti O loʻo tele ai le faʻatupega o peleʻu tino ese, o le ai foi lea o nofoa e fuafua foi ile foliga, lapoa ma fusi. E masani lava, o le nofoa e faia mai le duroplast. O se mea e tumau ai ma saogalemu mea, e teteʻe i le maosia ma o taimi uma e le leiloa lona lanu muamua.

Ina ia taofia le faʻatulagaina o siama i luga o le oloa, o le nofoa o loʻo togafitia ma siliva oona ma faʻapitoa faʻapitoa.

Duroplast nofoa mo faleuila o le a sili atu le umi nai lo le palasitika palasitika mesalogs, e faigofie ona fufulu. Ma le gata i lea, o lenei mea sa le tali mai i aafiaga o chlorine ma faʻafuaseʻi auala o vailaʻau. Ole mea lea, e fetaui lelei ai nofoa lea e faʻaaoga i faleʻale i falevae.

Faʻapefea ona Filifili se Nofoaga Toʻatasi ma Microlfifid?

O le nofoa ma le microncoid merchanm e mafai ona faʻaoʻo atu i le ea faʻasoaina galuega. I le tulaga lea, o le nofoa e faaauupegaina i potu faapitoa e tumu i le sili atu o le sili o le sili. O le ola o le oloa faateleina i le sefulu tausaga. E mafai ona faʻapipiʻiina le microst faleuila i totonu o soʻo se vaiuila o le faleuila o onapo faaonapo nei.

Na mafai e Mixfift nofoa e mafai ona avea ma se isi vaega e taʻua vave faʻamatuʻu, e fesoasoani i le vave aveeseina o le ufiufi mo le faamamaina.

Faʻapefea ona Filifili se Nofoaga Toʻatasi ma Microlfifid?

I luga o le tumama oloa maketi e mafai ona e mauaina ni oloa o Rusia ma fafo oloa.

I totonu o tagata gaosi oloa a le Cormants o Plumping faaaoga:

  • Santek,
  • "Kirov Ceramics".

Mo le gaosiga o oloa, maualuga le lelei o tagata Europa meafaigaluega faʻaaogaina, ma o loʻo faʻatau atu oloa i tau faʻatau gafa. O le isi tagata lauiloa ua lauiloa o le kamupani Roca vaega. I nai tausaga talu ai, na ia tuufaatasi ma lentek, lea na faalelei ona o le lelei ma le mamanu o oloa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona glie pepa puipui i tulimanu o le umukuka: o le le lelei o tulimanu ma puipui, tatou te taofia ai se laʻau fafo, faʻatonuga, visa

I fafo atu o le atunuʻu e tatau ona maitauina:

  • Kamupani Saina Kamupani Portu, o le fea e galue ma Nanocrya. Nofoa mo le faleuila i lalo o lenei ituaiga e eseese ituaiga ma lanu lanu.
  • Ole kamupani Italia o Orsa, o loʻo taʻu mai ai e le aoga ma le matagofie oloa.
  • Kapeteni Swetes mo le gaosiga o le tumaoti mea totino Gustavsberg, o loʻo maua ai foʻi le tele-lelei faʻataʻitaʻiga sili ona lelei i tau talafeagai.

I totonu o le tele o lanu, e mafai ona piki saʻo le paolo o le nofoa ma le microncing, lea o le a fetaui ma le faletaele. O le tele o le filifilia o le tele o ituaiga e mafai ai ona filifilia se nofoa ma le microncoifififi i totonu o tamai ipu paʻepaʻe, lea e masani ona faapipiiina i tamai potu faleuila.

Faʻapefea ona Filifili se Nofoaga Toʻatasi ma Microlfifid?

Faʻapefea ona Filifili se Nofoaga Toʻatasi ma Microlfifid?

Faʻapefea ona Filifili se Nofoaga Toʻatasi ma Microlfifid?

Tau

O le tau faʻavae o le faleuila ma le faʻatauvaʻa o masini e tele naua. I le averesi, 2500-3500 rubles e mafai ona e faʻatauina se faleuila masani ma le Microncism.

O le vasega autu o le vasega e iai le uluaʻi mamanu ma tau e uiga i le 1000-2500 $.

Tulaga o Filifiliga

E faʻatau ai se nofoa ma le microncoift, e tatau ona e iloa le itu o le faleuila. E mafai ona latou tusia i latou i se pepa muamua pe e tatau ona e fuaina luga lea o le auala o le a faapipiiina le auala, o le a faʻapipiʻiina, fuaina le umi ma lautele o le faleuila.

Fuaina le mamao i le va o le faʻapipiʻi e le aoga, e masani ona masani ai. O le nofoa e faʻasino i le tumama oloa e le fesuiaʻi ma e le taliaina i tua, o lea e tatau ona saʻo lelei oloa.

E le aoga le faʻatauina o le taugofie filifiliga, aua o lenei e ono faʻailoa ai se oloa maualalo. E sili le taofi o lau filifiliga mo le nofoa pito i luga.

Faʻapefea ona Filifili se Nofoaga Toʻatasi ma Microlfifid?

O le filifiliga o nofoa mo le faleuito e tatau ona manaʻomia le faia pea, auā e iai se aʻafiaga mo le faʻamalieina ma mafaufau i le aiga:

  • Ua ou mataala i le lelei o mea e tupu ma le taimi mulimuli o le oloa. A o filifilia se faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia le solomuli mai i totonu o le faletaele.
  • E tatau ona faia le nofo i le nofouta i mea uiga lelei, ona avea lea o le oloa e faʻaaoga ma aoga.
  • A filifilia se nofoa o le Microlfid, e mafai ona e faʻatauina se faʻataʻitaʻiga ma isi foliga faʻaopoopo. Atonu o le faʻamamaina o ia lava-faʻamamaina, tuʻu nofoa, le ea o le ea poʻo se osofaʻiga.

Tusitusiga i luga o le autu: mafolafola slate - uiga, lautele, faʻapipiʻiina

Faapipiiina ma toe faaleleia

E mafai ona faʻapipiʻi le nofoa ma le mimiti e oʻo mai ia te tutoʻatasi, aua o le faʻagasologa e le manaʻomia faʻapitoa faʻapitoa ma agavaʻa tomai. Afai e leʻi oʻo i le faleuila o le isi tapuni, ona e manaʻomia muamua lea e faʻaoʻo le masani ai o le tala tuai. Faʻapipiʻi le ufiufi i le microlved e tatau ona usitaia le faʻatonuga a le gaosi oloa.

Matou te tuʻuina atu ni fautuaga lautele mo le faʻatulagaina o le tapuni:

  • I le nofoa o le nofoa, faʻaofi le lipine mai le paʻu, e saofaga ai le malu o le nofoa.
  • Ona e tatau ona faʻapipiʻi faʻapipiʻi i totonu o pu i luga o le faleuila. E mafai ona faʻamamalu i latou pe o le fesoasoani o lapisi o lapisi ma se kilipa.
  • O faʻailoga faʻapitoa e faʻaofi i totonu o le nofoa, o loʻo fesoʻotaʻi ma le faleʻaiga faleʻaiga.
  • O le faavaa i le nofoa o loʻo tagofia i le palasitika pasi, bolt ma le ipu, e mafai ai ona e fetuʻunaʻi le maualuga.
  • Ile faaiuga, e tatau ona e faia se ogatotonu ma siaki le nofoa i le malosi tele.

Faʻapefea ona Filifili se Nofoaga Toʻatasi ma Microlfifid?

Fetuunai le oloa ma Microncoift e Manaomia. Fufusi le fetaui lelei o le a puipuia ai le lifi o le tapuni. O le faʻagasologa o fetuunaiga o loʻo faia ma le liliuina o ipu o loʻo 'ai i luga o le osofaʻiga ext.

Faʻapefea ona Filifili se Nofoaga Toʻatasi ma Microlfifid?

Afai e te filifili e toe faʻaleleia se auala o oe lava, ona tatau lea ona e muamua fuafuaina i le mamanu o le oloa.

O le nofoa ma microlved e aofia ai se laina ma se tautotogo, o fea o se mea e pei o se shock scatober. O le toʻotoʻo ua faʻapipiʻi i le skeleton o le nofoa ma le ufiufi o le faleuila o le faleuila. O le tautotogo e filifilia i lalo o le mamafa o le tapuni, o lea e toetoe lava a le mafai ona sui i le taimi o lona malepe.

Afai o le masini ua vavaeeseina mai le faleuila, o le mafuaʻaga o nati o le nati o loʻo faʻaseʻe i le paʻu mai le pito i lalo. O le mea lea, o le paʻu e manaʻomia ona suia le fausia o se mafiafia o le faʻaseʻe o le micronift i le faleuila o le falevae.

Afai e le mafai ona alu i le nati e aunoa ma le aveesea o le faleuila, O lenei faiga e matua faigata.

Manaomia:

  1. Aveese le faleuila
  2. Aveesea mai le 'au
  3. Sui le fusi ma toe foi i tua.

O ia gaioiga e ono maua ai se malologa ma se tane mo le moli. I lea tulaga, e sili atu le sailia o se fesoasoani i le plumbling.

Faitau atili