Kako odabrati WC sjedalo s mikroliftom?

Anonim

Kako odabrati WC sjedalo s mikroliftom?

Svaki kupac traži savršenu vodovod za svoju kupaonicu. Opremiti kupljene vodovodne stavke biti tehnički savršeni uređaji u prisutnosti slobodnih sredstava - prilično opravdanu želju. Takvi uređaji mogu se pripisati WC-sjedalu s mikrolijom. Sjedni poklopac glatko se diže i spušta i ne morate misliti ako ste ga spustili.

Tržište sanitarne opreme danas ima veliki izbor toaletnih sjedala s dodatnim značajkama:

  • samočišćenje,
  • grijanje,
  • Mikrolift.

Kako odabrati WC sjedalo s mikroliftom?

Značajke

Microlift je moderna modifikacija poklopca za toaletnu posudu koja vam omogućuje da se tiho izostavi ili podignete. Ovaj poseban mehanizam pojavio se nedavno, ali već uživa ogromnu potražnju među kupcima. Inovacija pomaže u sprječavanju mnogo problema. Na primjer, poklopac poklopca ne samo stvara neugodan zvuk, već se i poklopac može rasprsnuti, a pukotine se pojavljuju na ostakljenom pokrovu vodovoda.

Često, s oštrim pokrovom spuštanja, djeca dobivaju ozljede. Stoga su roditelji bolji za kupnju sjedalo s mikrolift mehanizmom koji vam omogućuje glatko spuštanje poklopca u izvornom položaju.

Princip rada se ne razlikuje od običnih vrata bliže, a dimenzije mikrolifta značajno su manji. Zbog svoje destinacije, mikrolift se također naziva "glatki uređaj za spuštanje". Svi moderni modeli Unitiaze već su dostupni na prodaju s Microlift WC sjedalom.

Kako odabrati WC sjedalo s mikroliftom?

Prednosti i nedostatci

Prilično popularan u našem vremenu postao je mikrolift toalet, jer ovaj sustav ima mnoge prednosti:

  • Microlift mehanizam omogućuje vam da spustite poklopac WC-a uredno i glatko, tako da dekorativni premaz ostaje bez ogrebotina, a poklopac je slomljen;
  • Život sjedala s mikrolikom značajno se povećava;
  • Mikrolift mehanizam tiho funkcionira, što je osobito relevantno noću, kada svi spavaju;
  • Microlift sustav može funkcionirati automatski: kada uđete u kupaonicu, sama WC pokrova se uzdiže, napustiti sobu - izostaviti. No, samo skupi modeli opremljeni senzorima pokreta ili toplinskim senzorima imaju tu značajku;
  • Instaliranje ovog mehanizma je vrlo jednostavan i brz.

Članak o temi: Površina podne na lože i balkonu

Kako odabrati WC sjedalo s mikroliftom?

Sjedenje s mikroliftom ima neke nedostatke:

  • Glatkoća sustava sprječava brzo zatvaranje poklopca kada se pojavi takva nužnost;
  • U slučaju korištenja fizičke sile za zatvaranje toalevnog poklopca, mehanizam može propasti;
  • Sustav je vrlo teško vratiti ili popraviti;
  • Ako se mehanizam rastavio, možete oštetiti unutarnje veze i dijelove;
  • Prilikom montaže, treba temeljito ispitati instalaciju.

Opcije, proizvođači i cijene

Na modernom tržištu sanitarne opreme postoji veliki asortiman toaletnih zdjela, tako da WC sjedala također imaju mnogo sorti ovisno o izgledu, veličinama i zatvaračima. Tipično, sjedalo je izrađeno od duroplasta. Ovo je izdržljiv i siguran materijal, otporan je na ogrebotine i tijekom vremena ne gubi izvornu boju.

Kako bi se spriječilo stvaranje bakterija na proizvodu, sjedalo se tretira sa srebrnim ionima i posebnim aditivima.

Duroplast Seat za WC toalet će poslužiti mnogo dulje od običnih plastičnih analoga, lako ga je oprati. Štoviše, ovaj materijal apsolutno ne odgovara na učinke klora i abrazivnih sredstava za kućanske kemikalije. Stoga je upravo takva mjesta koja se koriste u javnim toaletima.

Kako odabrati WC sjedalo s mikroliftom?

Sjedište s mikrolift mehanizmom može biti opremljen funkcijom apsorpcije zraka. U tom slučaju sjedalo je opremljeno posebnim odjeljcima koji su ispunjeni s okusom silikona. Život proizvoda se povećava na deset godina. Microlift WC-ov poklopac može se instalirati na bilo koju WC školjku moderne proizvodnje.

Mikrolift sjedala mogu imati dodatnu značajku koja se zove brzo izdanje, što doprinosi brzom uklanjanju poklopca za čišćenje.

Kako odabrati WC sjedalo s mikroliftom?

Na tržištu sanitarnog proizvoda možete pronaći proizvode ruskih i inozemnih proizvođača.

Među domaćim proizvođačima vodovodne uporabe:

  • Santek,
  • "Keramika Kirov".

Za proizvodnju proizvoda koristi se visokokvalitetna europska oprema, a proizvodi se prodaju po pristupačnim cijenama. Još jedan poznati proizvođač je tvrtka Roca Group. Prije nekoliko godina ujedinila se s Santekom, koja je ugodno odražavala na kvaliteti i dizajnu proizvoda.

Članak o toj temi: Kako ljepilo pozadinu u kutovima kuhinje: ispravno zalijepite kutove s pozadinom, ukrašavamo vanjski kut, fleislinske šupljine, upute, video

Među stranim brandovima treba napomenuti:

  • Kineska tvrtka Portu, koja radi s Nanocrya. Sjedala za WC pod ovom brandom imaju različite stilove i rješenja boja.
  • Talijanska tvrtka Orsa, koja predstavlja elegantne i elegantne proizvode samo visoku kvalitetu.
  • Švedska tvrtka za proizvodnju sanitarne opreme Gustavsberg, koji također proizvodi visokokvalitetne modele po razumnim cijenama.

Među velikim rasponom boja, možete pokupiti točno nijansu sjedala s mikroliftom, koji će odgovarati interijeru kupaonice. Ogroman izbor veličina omogućuje odabir sjedala s mikrolikom čak i za male WC školjke, koje se obično instaliraju u malim toaletnim sobama.

Kako odabrati WC sjedalo s mikroliftom?

Kako odabrati WC sjedalo s mikroliftom?

Kako odabrati WC sjedalo s mikroliftom?

Cijena

Politika cijena WC-a i dopunjenih uređaja ima veliki raspon. U prosjeku, 2500-3500 rubalja možete kupiti normalan WC s mikrolift mehanizmom.

Premium klase modeli imaju izvorni dizajn i trošak oko 1000-2500 $.

Kriteriji izbora

Za kupnju sjedala s mikroliftom, morate znati dimenzije WC-a. Mogu se upisati u jamstvenoj kartici ili biste trebali mjeriti površinu na kojoj će se instalirati mehanizam, naime, izmjeriti duljinu i širinu WC-a.

Izmjerite udaljenost između pričvršćivača nije nužno, često je standardna. Sjedalo se odnosi na higijenske proizvode koje ne razmjenjuju i ne prihvaćaju se, tako da bi mjerenja trebala biti točna.

Ne vrijedi kupnja najjeftinije opcije, jer to može ukazivati ​​na nisku kvalitetu proizvoda. Bolje je zaustaviti svoj izbor za mjesto srednjeg troška.

Kako odabrati WC sjedalo s mikroliftom?

Odabir sjedala za toalet mora biti učinjeno s poštovanjem, jer ima utjecaj na udobnost i psihološku situaciju u obitelji:

  • Obratite pozornost na kvalitetu uređaja i jamstveno razdoblje proizvoda. Prilikom odabira modela potrebno je odbiti iz unutrašnjosti kupaonice.
  • Sjedište Microlift mora biti izrađeno samo od visokokvalitetnih materijala, a zatim će proizvod biti jednostavan za korištenje i praktičan.
  • Prilikom odabira sjedala Microlift možete kupiti model s dodatnim značajkama. Može biti samočišćenja, grijana sjedala, aromatiziranje zraka ili senzora pokreta.

Članak o toj temi: Slate - Karakteristike, opseg, ugradnja

Instalacija i popravak

Sjedište s mikrolikom može se instalirati samostalno, jer proces ne zahtijeva posebna znanja i vještine. Ako prije da je toalet bio još jedan poklopac, onda prvo morate rastaviti stari sustav zatvarača. Instaliranje poklopca s Microlift mora jasno pridržavati uputa proizvođača.

Predstavljamo opće preporuke za postavljanje poklopca:

  • U naslovnici sjedala, umetnite snopove iz gume, što doprinosi nježnom stanju na sjedalo.
  • Onda morate instalirati zatvarače u rupe na zahodu. Mogu se pričvrstiti vijcima ili uz pomoć gumiranih brtvila s isječkom.
  • Posebne pečate su umetnute u sjedalo, koje su spojene na zateznice za WC.
  • Pokrov na sjedalo je montirano plastičnim čametom, vijkom i šalicom, što vam omogućuje podešavanje visine.
  • Na kraju, morate napraviti centriranje i provjeriti sjedalo na čvrstoći pričvršćivanja.

Kako odabrati WC sjedalo s mikroliftom?

Podešavanje proizvoda s mikroliftom je obavezno. Čvrsto prianjanje spriječit će slom poklopca. Proces prilagodbe provodi se s rotacijom šalica koje su pričvršćene na montažni vijak.

Kako odabrati WC sjedalo s mikroliftom?

Ako se odlučite sami popraviti ovaj mehanizam, prvo biste trebali shvatiti u dizajnu proizvoda.

Sjedište s mikrolikom sastoji se od niza s proljećem, koji djeluje kao amortizer. Štap je pričvršćen za kostur sjedala i na naslovnicu toaletne posude. Proljeće se bira ispod težine poklopca, tako da je gotovo nemoguće zamijeniti tijekom razgradnje.

Ako je mehanizam isključen iz WC-a, razlog je matice koje su pričvršćene na vijke s dna. Stoga se vijci moraju zamijeniti kako bi se stvorilo gusto oblikovanje mikrolizata u WC školjku.

Ako je nemoguće doći do orašastih plodova bez uklanjanja WC-a, Ovaj proces je značajno kompliciran.

Potreba:

  1. Odvijte zahod
  2. Odvojite se od odvodnog crijeva
  3. Zamijenite vijke i postavite natrag.

Takve akcije mogu podrazumijevati prekid s spremnikom za ispuštanje. U ovom slučaju, bolje je potražiti pomoć vodovod.

Čitaj više