Mafanafana vai mafanafana. Puipuiga o le suavai o le suavai mai le aisa

Anonim

Mafanafana vai mafanafana. Puipuiga o le suavai o le suavai mai le aisa
E tusa lava pe o le a le tele na tusia ai i le autu o le fausiaina o le sapalai vai, ae o le pamu i tausaga taʻitasi e le tumau pea i le galuega ona o le faʻaʻaisa vai. O le aofaʻi o faʻalavelave faʻafuaseʻi i tausaga na faapitoa ai le leaga o loʻo faʻateleina.

Ma talu mai le vavalo i le toe vavao le mea o le a iʻu ai i le taumalulu, e leai se tasi o ma tina faigofie, e mafai ona saunia vaitau taʻitasi mo le laumua.

E pei ona e iloa, tele faigofie atu le taofia o le faʻafitauli nai lo le ta mauaina lea. Mo lenei mafuaʻaga, afai e iai mea e manaʻomia mo le suavai e mafai ai 'ava' ese pe o oe o le a tuʻuina atu le sapalai vai, e manaʻomia le tausia o lona faʻasesega. E moni lenei mea i tulaga e faia ai le vai o loʻo faia mai le vaieli, lea e mamao mai lou fale.

O le galuega autu i le saunia o le suavai o le sapalai mo le aʻoga-lapotopoto faʻaaogaina o le patipati paipa i lalo ifo o le loloto alavai. I itu uma, o lenei faʻailoga e ono eseʻese ma le tagata taʻitoʻatasi. I nisi vaega, e manaʻomia le i lalo o paipa i le 1.5 ma e oʻo lava i le 2 mita. Tuʻu i le lagi o se loloto o sea loloto - o le galuega e leʻo mai susuga. O nisi taimi e le mafai ona faigata ona o foliga o le eleele. I lenei mataupu, o le a tatou iloiloina isi filifiliga e fesoasoani e faʻavasega ai le laina o le lioea, ae le o le faʻaititia le paipa i le loloto sili.

Faifai pea le vai

Mafanafana vai mafanafana. Puipuiga o le suavai o le suavai mai le aisa

A leai se avanoa e sui ai suʻesuʻega faʻatekinolosi, ua lava naʻo le tuʻua o se tatala matala ina ia lelei le vai. O le auala e faigofie. Ioe, e le o se mea e faʻamaoniaina ona pe a tafe le vai i totonu o se tane septic, ona faʻatumuina lea, ona E oʻo lava i le manifinifi le manifinifi, mafai ona liliu i le selau o lita i le aso. I le taimi lava e tasi, ua sasaa le vai inu vai vai. I se faʻaopopoga, e faʻatau le eletise e faʻaalia manino i luga o lona sapalai. O le isi militeli o lenei auala o le taumafanafana e masani ona na ona galo le tatalaina o le auvaa pele. I mea uma uma, o le lelei o le toe liliu mai o le vaipuna lea na lagonaina. Ma o lenei, pei ona e lafoaʻi, taʻitaʻi i le faʻauiga o le suavai o le vai.

Mata e mafai ona faʻataʻitaʻia le taloina o le suavai vai? Mafai. Ia faia lenei mea, e tatau ona e toe kopiina le paipa paipa. O le lua o le a faʻaaogaina o se toe foʻi. O le pamu i le taimi o le galuega, o le pamu mai o le vai mai le vaipuna, alu ese ai lea i nei paipa e lua ma toe foi atu i le vaieli.

Mataupu i luga o le autu: Feusuaiga RIL: O loʻo taʻoto i luga o laupapa ma faʻapipiʻi, Faʻafefea ona faʻapipiʻi le fao i luga o le fola, taʻoto ma tuu i lalo

Ina ia faʻaititia le uta i luga o le pamu, e mafai ona e setiina le timer. Faatasi ai ma lea, e mafai ona e setiina le taimi o faʻagaioiga o le iunite. Mo se faʻataʻitaʻiga, 1-2 minute o le galuega pe a maeʻa le 30 minute o le malologa. I le taimi lava e tasi, o le a le maua le taimi e faʻasusu ai le vai.

A o le faʻaʻaisa o le vai o le vai, 330 KJ HeartMal Malosiaga ua tatalaina. Faaliliuina i le fulufulu o le 90 w * itula. O le vevela leiloa i luga o le auala savali o le paipa e tusa ma le 10-15 ala.

A matou iloa le lapoa o lenei paipa ma le volulua o le vai, o loʻo i ai, e mafai ona e fuafua i le faʻafitauli o le vai malulu.

Aveesea o vai mai le suavai

Mafanafana vai mafanafana. Puipuiga o le suavai o le suavai mai le aisa

A oe iloa, se mea e le i ai, e le mafai ona faapopoleina. Faapea foi ma le aisa. Mo lenei mafuaaga, i le leai o ni tagata atamamai, e na o le paʻu o tagata i le alavai i le tautoulu o le tino.

Mo i latou e i ai se pamu o loʻo i ai i le vaipuna i le vaieli, ua lava le faia o se tamai pu ma le lapoa o le 2-3 mm i se nofoaga i tafatafa o le pamu i tafatafa o le pamu. I lea tulaga, i le taimi lava na tape uma vai mai le system strolts, i.e i le vaieli. I le isi itu o le paipa, o le siaki siaki ua faʻapipiʻiina, faʻatagaina le ea e faʻatumu ai le paipa pe a tafe vai. A toe sau le pamu, ua tapunia lenei agide, ma ulufale le vai i luga ole suavai.

O le pa lava ia e tasi e i ai ni fasi pamu o loʻo i totonu o le potu i lalo poʻo tuʻusaʻo i le fale e ono feagai ma ni faigata.

O le mea moni o le fafaga vato o loʻo i ai i le ulufale o le paʻu o le paʻu. E le aumaia le vai e toe foʻi ai i le vaieli. O lea la, i lenei mataupu, e tatau i le vaega ona faʻatumauina le tupe faʻaalu o le vai sapalai mai soʻo se pusa. E faigofie ona faatulaga. O le aumaia o le system i se tulaga galue o le a faia ni nai minute. Peitai, pe a o ese atu, o le a mafai ona e manatua le vai mai le system.

Fausiaina o se mamafa tele i le pamu

E tusa ai ma tulafono o le tino faʻale-tino, e le faʻaʻaisa le vai i lalo o omiga. E mafai ona maitauina i luga o le vai vaega, o lo o tu i luga o auala. Le aoga, latou te le o le gau foi i le sili ona ogaoga o mea leaga. Ioe, Ioe, ua fuafua paipepea e le lava le loloto. Peitai, o koluma latou te ola ai i luga aʻe o le eleele, i lalo o le faʻamalosiʻau o le aisa ma le matagi. Ae ui i lea, i soo se taimi o le tausaga e mafai ai ona tatou maua le vai mai ia i laʻua. O le mafuaaga o lenei manatu o lea vai o loo i lalo o le mamafa i le 2-4 o le siosiomaga.

Faʻavae i luga o mea ua tulaʻi mai, e mafai ona faʻapipiʻi se tamaʻi tagata e maua i le suavai. A e manaʻomia ona alu ese, faʻatupu le faʻamalosi mai le 3 i le 5 aupuati i totonu. I lenei tulaga, o le a le fua mai vai i le tino. A manaʻomia le faʻaaogaina o le pumoli i le taimi lena ona ova soona faʻamalosi vai.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona teuteu laʻau i le togalaʻau i le fale (4 ata)

E masani lava, o lenei metotia e faia ai manaʻoga faapitoa mo paipa. E tatau ona mamanuina mo avega tutusa. Ae, o se tasi o filifiliga, o loʻo iai le avanoa e faʻatino ai.

O le faigofie muamua lea metotia o loʻo faʻaogaina i luga o pamu o loʻo atiaʻe ai le mamafa o le mamafa. I lea tulaga, pe a maeʻa le pamu, o loʻo faʻapipiʻi le alatoto. O le crane aʻo leʻi tapunia le tagata e talia ma liliu i luga o le pamu. A maeʻa, le atoaga o le faiga, amata mai i le vaipuna i le tagata e na faʻalogologo ia lava, i lalo o le faʻamalosiʻau taumatau. Toe fai, fai mai, O le paipai e tatau ona fuafuaina mo ia avega.

Vevela paipa uaea

Mafanafana vai mafanafana. Puipuiga o le suavai o le suavai mai le aisa

I le taimi nei, o lenei metotia na tele ai le tufatufaina. E faigofie le manatu. A mavae mea uma, taumalulu, ole a le sili sili ona sili ona taua, e na o nai masina. O le mea lea, o le paipa e mafai ona faʻaʻaisa i lenei vaitau malulu.

Afai, nai lo le 2 mita, sa ia oso ai le paipa i le 50 cm, ia tuʻu le mafanafana, o le a le faʻaʻaisa le vai.

Afai e te faia se uaea uaea, o lona uiga o lona tau mai le 400 i le 500 p. Mo mita. O le tuʻufaʻatasiga o le 10-20 w i le Phnomeonn Merman. Afai e te manaʻo e taugofie, e mafai ona e faʻaaogaina le uaea masani. Talofa Ua faatoa fai le auʻa i le fale, o se tulafono, e maualalo-voltage. I talitonuga, e mafai ona faʻaaogaina uma i fafo o le paipa ma totonu. Peitaʻi, e manaʻomia le manatua e oʻo i le maualalo le va o le va o loʻo mafai ona aʻafia ai fagafao nei fagafao.

O se tulafono, e malulu le suavai i se nofoaga, o loʻo faʻafeiloaʻi atu ai le paipi i totonu o le fale. A e afifiina ma ni mita mita, ona mafai lea ona aveʻesea le faʻafitauli.

Heat Pape Air Air

Mafanafana vai mafanafana. Puipuiga o le suavai o le suavai mai le aisa

Ae le i talanoa i le tulaga faʻapitoa o le mataupu, e manaʻomia ona tatou manatua nisi foliga o le vevela fefaʻatauaʻi i le eleele. Ma o, i le taumalulu, o le eleele e amata ona faʻaʻaisa, amata i le pito i luga o le tino, lalo. Mai le pito i lalo, lalo ifo o le Sounproof Point, i taimi uma ma le vevela. I lea la mataupu, e tusa ma tulafono o le fisiki, o le vevela vevela o loo siiina mai.

Mataupu i luga o le autu: Glue mo Plywood i luga o le ata: Faʻafefea ona kelu i luga o le sima o

Masani pe a uma paipa, e faʻaofi mai i itu uma. O loʻo ufiufi i le paleni o tino, e vavae ese ma malulu mai luga, ma le vevela mai lalo ifo. Peitai, i totonu o mealotu, afai tatou te faaloaloa i le vevela o mea i luga o le paipa i luga o le paipa i luga o le paipa lea ina ia malulu mai le pito i lalo o le pito i lalo o le lalolagi.

I le tulaga lea, o se fesoʻotaʻiga, lea, e pei o le faʻamalu, puipui le paipa mai le malulu-i lalo ole malulu malulu. O fafo mai ia loloto o le lalolagi, o le vevela na te masani ona ulu atu i le vai sapalai ma ono malu.

Ma lona alualu i luma O le alualu i luma o le faʻaaogaina o pomonipylelet 110-pai. Na faʻatagaina oe e ta le paipa i le paipa. Ma o lenei ua uma ona tatalaina mea lata mai mo mafaufauga mafaufau.

O le a le ituaiga? Muamua lava mea uma, e mafai lea ona faʻalautele le faʻamalieina faʻafuaseʻi i aʻoaʻoga faʻaleagaga i tulaga le fuafuaina. Ua lava le mea e sili ona faʻaluaina le uaea poʻo uaea i totonu o le paipa. O lea, e mafai ona suia le paipa e aunoa ma se tala.

I se faʻaopopoga, o sea vai suavai faʻataga e mafai ai ona faʻamaonia oe e faʻamaonia e vevela le paipa i lalo o soʻo se tulaga. Ua mafai ona ulufafo. E tusa ma le le aoga pe tapunia. Ma le tui mafanafana o le ea e masani lava ona tumau pea.

Aua neʻi galo ona o le tumau + 5 ° i, o loo aliali mai i le loloto o le palapala. Aisea e taua tele ai? O lea o le a manino ai mea uma.

Afai e iai sau cellar poʻo le potu i lalo, ona e i ai lea o le tumau ma le vevela i ai. Afai o le isi itu o le vai sapalai o loʻo tuʻuina atu ma se paʻu paipa ma faʻapipiʻi le fua o le decton-gragorovich, ona tupu ai lea. Mafanafana ea lemu, ae o taimi uma mai le potu i lalo ifo o le gaioiga o le tusi o loʻo tulaʻi mai i le aoina ma vevela le suavai.

O lea matou te mauaina le faʻamafanafana o le pamu o le plumping system, galue fua ma le saogalemu ma le taimi uma ma e avea ma ponesi ventrain i lalo ifo. Ma o lenei i le itiiti ifo o tupe teu.

E pei ona vaaia mai i mea uma o i luga, metotia e puipuia ai le faʻaʻaisa o vai i le plumbing e tele naua. I mea uma mo ona tulaga e mafai ona filifilia sili ona talafeagai ma taliaina. Mai le sili ona manatuaina ma faigofie i le maualuga-tech.

Faitau atili